Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι την είδαμε σήμερα να κάνει πάρτι στο σπιτάκι της, ατελείωτο κλωτσομπουνιδι! Είναι 330γρ και πολύ γλυκούλα! Μου μέτρησε και τράχηλο πάλι διακολπικα γιατί είχα αυτά τα καφέ για να είναι ήσυχος. Νταμάρι και ο τράχηλος 39εκ και ερμητικά κλειστός. Οπότε συνεχίζουμε ως έχει! Εσύ πότε θα τη δεις;

• Απαντήσεις 309
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Ναι την είδαμε σήμερα να κάνει πάρτι στο σπιτάκι της, ατελείωτο κλωτσομπουνιδι! Είναι 330γρ και πολύ γλυκούλα! Μου μέτρησε και τράχηλο πάλι διακολπικα γιατί είχα αυτά τα καφέ για να είναι ήσυχος. Νταμάρι και ο τράχηλος 39εκ και ερμητικά κλειστός. Οπότε συνεχίζουμε ως έχει! Εσύ πότε θα τη δεις;

Τέλεια η μικρούλα και ο τράχηλος! Β επιπέδου ποτέ έχεις;; Εγώ τότε θα την ξανά δω 8/9 δηλαδή και ανυπομονώ! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Ρένα υπομονή ως τότε! Θα αποζημιωθείς με αυτό που θα δεις, θα έχει γίνει ολόκληρο κορίτσι! Για β μου είπε σε 3 εβδομάδες αλλά θα μιλήσουμε για ακριβή μέρα. Επειδή είμαστε οικογενειακοί φίλοι μας βάζει εκτός ραντεβού και δεν περιμένουμε απλώς το κανονίζουμε λίγες μέρες πριν συνήθως. Έλενα πως είναι το πόδι σου;; Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Χαθηκαν οι χειμωνιάτικοι συνοδοιπόροι μας!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!!Εγω αυριο θα παω για τις κλασσικες αιματολογικες,οσο για το ποδι απο το πρωι τωρα καταφερα να ξαπλωσω μιση ωρα αλλα το νιωηω καλυτερα το θεμα μεσης ποδιου αυτες τις μερες ευτυχως.

Δημοσίευση

Καλημέρα! Μήπως ξέρετε αν μπορώ να πάω κάπου το αυγό για βιολογικό καθαρισμο; Θα το πάρει η μπέμπα με το καλό όταν έρθει. Είναι ακόμα στην εγγύηση και συνεννοήθηκα με το κατάστημα που το πήρα να το πάω για έλεγχο ασφαλειας αλλά δε ρώτησα για πλύσιμο. Θα ρωτήσω βέβαια και εκεί αλλά έλεγα αν έχει κάνει καμία καθαρισμό σε καρότσι και αυγό να μου πει. Η καλαθουνα δε χρειάζεται, όλα βγαίνουν και πλένονται.

Δημοσίευση

@ZeldaΚαλησπερα!!Να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα ομως αν δεν γνωριζει κ το καταστημα που θα το δουν,που το πιθανοτερο θα γνωριζουν,να ρωτησεις κ σε μια εταιρεια που κανει βιολογικο σε στρωματα κλπ;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα! Μήπως ξέρετε αν μπορώ να πάω κάπου το αυγό για βιολογικό καθαρισμο; Θα το πάρει η μπέμπα με το καλό όταν έρθει. Είναι ακόμα στην εγγύηση και συνεννοήθηκα με το κατάστημα που το πήρα να το πάω για έλεγχο ασφαλειας αλλά δε ρώτησα για πλύσιμο. Θα ρωτήσω βέβαια και εκεί αλλά έλεγα αν έχει κάνει καμία καθαρισμό σε καρότσι και αυγό να μου πει. Η καλαθουνα δε χρειάζεται, όλα βγαίνουν και πλένονται.

Συνηθως και στο αυγο ολα βγαινουν και πλενονται. Τουλαχιστον τρια αυγα που εχουν περασει απ τα χερια μου, ετσι ηταν. Εισαι σιγουρη οτι δεν βγαινουν τα εξαρτηματα; 

Δημοσίευση

Και μένα στο αβγό βγαίνουν όλα, αλλά φαντάζομαι το έχεις ψάξει και δεν είναι κουμπωτά. Για βιολογικό δεν ξέρω καθόλου, αλλά όσο αντέχει ο καιρός, ακόμη κ στο χέρι θα μπορούσες να το κάνεις. Εγω είχα κάνει στο χέρι το καρότσι στο δεύτερο στάδιο που κάθεται, γιατί παρόλο που έβγαιναν τα υφάσματα, ήταν πολύ δύσκολη η τοποθέτηση και μια χαρά στέγνωσε σε μια μέρα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Και μένα στο αβγό βγαίνουν όλα, αλλά φαντάζομαι το έχεις ψάξει και δεν είναι κουμπωτά. Για βιολογικό δεν ξέρω καθόλου, αλλά όσο αντέχει ο καιρός, ακόμη κ στο χέρι θα μπορούσες να το κάνεις. Εγω είχα κάνει στο χέρι το καρότσι στο δεύτερο στάδιο που κάθεται, γιατί παρόλο που έβγαιναν τα υφάσματα, ήταν πολύ δύσκολη η τοποθέτηση και μια χαρά στέγνωσε σε μια μέρα! 

Καροτσι κι εγω επλενα μονη μου με μανικα, σφουγγαρι και καθαριστικο κι εβγαινε καινουριο. Το εκανα και κατα τη διαρκεια χρησης του, οταν τυχαινε να βρωμισει αρκετα. Εχεις δικιο, ειδικα τωρα με τετοιο καιρο, την επομενη μερα θα ειναι ετοιμο. 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ομολογώ ότι δεν το έχω κοιτάξει, νόμιζα πως δεν έβγαιναν και δε σκέφτηκα καθόλου ότι μπορεί να βγαίνουν! Το έψαξα στο ίντερνετ to cybex cloud t έχω και όντως βγαίνουν! Τόσους μήνες χρήσης και δεν τα έχω πλύνει ούτε μια φορά 🤫 και το καρότσι μόνο μια φορά και εγώ έτσι με σφουγγάρι και σαπούνι με το λάστιχο. Ποπό χαζούλα είμαι, έχετε δίκιο! Ευχαριστώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ομολογώ ότι δεν το έχω κοιτάξει, νόμιζα πως δεν έβγαιναν και δε σκέφτηκα καθόλου ότι μπορεί να βγαίνουν! Το έψαξα στο ίντερνετ to cybex cloud t έχω και όντως βγαίνουν! Τόσους μήνες χρήσης και δεν τα έχω πλύνει ούτε μια φορά 🤫 και το καρότσι μόνο μια φορά και εγώ έτσι με σφουγγάρι και σαπούνι με το λάστιχο. Ποπό χαζούλα είμαι, έχετε δίκιο! Ευχαριστώ!
    • Καλησπέρα Βρίσκομαι στην 18 εβδομάδα κύησης Κι λόγω χαμηλού πλακούντα  κι ύπαρξη μικρής αιμοραγιας ο γιατρός με βλέπει κάθε δύο εβδομάδας σε κάθε υπέρηχο βάζει το doopler να ακούσει καρδιά κί να δει την ομφαλικης αρτηρία  Γνωρίζεται εάν υπάρχει πρόβλημα από τη συχνή χρήση του doopler στο έμβρυο ? Ευχαριστώ 
    • Εδώ ο φίλος ο chatgpt χαχα..εμένα Μ πΕ να τη κάνουμε 28 εβδομάδα την έκανα..ότι πει ο γιατρός..
    • Καλησπερα! Πλεον η συσταση για τις ενεσεις κορτιζονης για την ωριμανση των πνευμονων, ειναι οτι γινονται μονο σε περιπτωση ενδειξεων ενεργου προωρου τοκετου και αυστηρα εως τις 33w6d. Δεν υφισταται πλεον σαν λογος η πολυδυμη κυηση απο μονη της ουτε γενικα η προληπτικη χρηση τους. Εχουν γινει μελετες τα τελευταια χρονια που απεδειξαν οτι υπαρχουν αρκετες πιθανες παρενεργειες, τοσο κατα την ενδομητρια ζωη (νευρολογικα προβληματα, καθυστερηση ενδομητριας αναπτυξης κ.α.) και μεχρι και στην νηπιακη και σχολικη ηλικια (π.χ. συνδεθηκαν με μαθησιακες δυσκολιες, νευροαναπτυξιακες διαταραχες). Σε εναν προωρο τοκετο στις 30 βδομαδες, ειναι λογικο να θεωρηθουν τα οφελη περισσοτερα απο τις πιθανες επιπλοκες και να πρεπει να γινουν, αλλα απο τις 34 και μετα οι πιθανες παρενεργειες αξιολογουνται ως ισχυροτερες απο τα οφελη. Κι εγω ειχα μεινει σε πολυ πιο παλιες οδηγιες και ζητουσα απο μονη μου να μου τις κανουν προληπτικως λογω διδυμων και ανεπαρκειας τραχηλου που ειχα, αλλα μου το εξηγησαν τοσο ο γυναικολογος μου, οσο και δυο εμβρυομητρικοι και επεμεναν οτι δεν θα γινουν παρα μονο αν εχουμε εναρξη τοκετου. Μπορεις να το ψαξεις και στο google τοσο σε ελληνικα ιατρικα sites οσο και σε ξενα, που αναφερουν πιο αναλυτικες λεπτομερειες για τις ερευνες κι επειτα εννοειται συζητα το με τους γιατρους σου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...