Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι την είδαμε σήμερα να κάνει πάρτι στο σπιτάκι της, ατελείωτο κλωτσομπουνιδι! Είναι 330γρ και πολύ γλυκούλα! Μου μέτρησε και τράχηλο πάλι διακολπικα γιατί είχα αυτά τα καφέ για να είναι ήσυχος. Νταμάρι και ο τράχηλος 39εκ και ερμητικά κλειστός. Οπότε συνεχίζουμε ως έχει! Εσύ πότε θα τη δεις;

• Απαντήσεις 302
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Ναι την είδαμε σήμερα να κάνει πάρτι στο σπιτάκι της, ατελείωτο κλωτσομπουνιδι! Είναι 330γρ και πολύ γλυκούλα! Μου μέτρησε και τράχηλο πάλι διακολπικα γιατί είχα αυτά τα καφέ για να είναι ήσυχος. Νταμάρι και ο τράχηλος 39εκ και ερμητικά κλειστός. Οπότε συνεχίζουμε ως έχει! Εσύ πότε θα τη δεις;

Τέλεια η μικρούλα και ο τράχηλος! Β επιπέδου ποτέ έχεις;; Εγώ τότε θα την ξανά δω 8/9 δηλαδή και ανυπομονώ! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Ρένα υπομονή ως τότε! Θα αποζημιωθείς με αυτό που θα δεις, θα έχει γίνει ολόκληρο κορίτσι! Για β μου είπε σε 3 εβδομάδες αλλά θα μιλήσουμε για ακριβή μέρα. Επειδή είμαστε οικογενειακοί φίλοι μας βάζει εκτός ραντεβού και δεν περιμένουμε απλώς το κανονίζουμε λίγες μέρες πριν συνήθως. Έλενα πως είναι το πόδι σου;; Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε; Χαθηκαν οι χειμωνιάτικοι συνοδοιπόροι μας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα. Διάβασα σχετικά με αναρρωτικές και θέλω να σας πω εγώ την εμπειρία μου.    Ειχα πάρει αναρρωτική επαπειλουμενης εγκυμοσυνης Φεβρουάριο και Μάρτιο. Με πήραν τηλ και μου είπαν να έχω έναν υπέρηχο για να περάσω επιτροπή. Πήγε ο σύζυγος κανονικά και του έδωσαν και από μια σφραγίδα κάθε μήνα. Στο σύστημα του gov που έμπαινα συνέχεια φαινόταν ότι έχει εγκριθεί αλλά τα χρήματα δεν μου έμπαιναν.    Μη σας τα πολυλογώ , έκλεισα ραντεβού στο εφκα και πήγα από κει και μου είπαν ότι λόγω φόρτου εργασία εξυπηρετούν μόνο όσους πηγαίνουν από κει…… από την ημέρα που πήγα μέσα σε μια βδομάδα μου είχαν μπει τα χρήματα και αυτό έγινε τώρα μέσα στον Αύγουστο. Σκεφτείτε πόσους μήνες μετά…. 
    • Ο γιατρός εχθές μου είπε ότι σε μια δεύτερη εγκυμοσύνη θα είμαι πιο ήρεμη σε σχέση με τώρα που είναι και λογικό ,όλα πρωτόγνωρα είναι. Εγώ πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Γένεσις ! 
    • Καλημέρα σας ...!  @Maria Tsal σιδερένιο το κορίτσι και με το καλό από δω και στο εξής .!  Με την χθεσινή μέτρηση μας ο τράχηλος παραμένει σταθερός κ κλειστός .!!  Επόμενη μέτρηση σε 15 μέρες και εύχομαι να παραμείνει το ίδιο σταθερός ! 
    • Τους είχα κι εγώ στο πρώτο τρίμηνο! Και γενικά εχω χοντρό θέμα με ημικρανίες από μικρή, οπότε το να μη μπορώ να πάρω βαρύ παυσίπονο με τσάκισε... Να μην ταλαιπωρεις τον εαυτό του, η παρακεταμόλη είναι απόλυτα εντάξει για τα έμβρυακια. Οι γιατροί μου το είπαν, οπότε με τα ντεπον και μπόλικο νεράκι την έβγαλα εντάξει. Όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη δεν ξανάειχα 😀
    • Μπράβο @Maria Tsal! Σιδερένια! Εγώ ήμουν μετά την περιδεση μέσα στο σπίτι για δέκα μέρες. Και η μαία και ο γιατρός δεν ήθελαν να περπατήσω εκτός σπιτιού. Είχα και αίμα για 2-3 μέρες. Μετά την περίδεση έμεινε σταθερός, αλλά με πολύ συντηρητικη ζωή. Όχι περπάτημα, σκάλες, δουλειες κλπ. Μετά τις δέκα μέρες ξεκίνησα να πηγαίνω δουλειά με μειωμένο ωράριο και μέρες. Επίσης, μου είπαν όχι μπάνιο στη θάλασσα με περίδεση. Τώρα που κάναμε μερικές διακοπές (που λέει ο λόγος) έκανα κάποιες παρασπονδίες σε ώρες στο αμάξι και σκάλες. Αύριο θα μετρησουμε πάλι κ θα δούμε αν αυτές μου βγήκαν σε καλό η σε κακό... Τρέμω αλλά υποθέτω καθώς θα βαραίνει και το μωράκι ο τράχηλος κάπως θα κονταινει σιγά σιγά.. ελπίζω μόνο να είναι όλα καλά...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...