Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 286
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Ολα τελεια κ με την καρδουλα🥰😍🥰Ευτυχια απεριγραπτη!!!

Ήθελα να σε ρωτήσω μέρες αλλά περίμενα να πάνε πρώτα όλα καταπληκτικά όπως πήγαν και μετά. Που έκανες την καρδιολογική εξέταση εμβρύου; Προπερσι είχα πάει στο Ιασώ στην Κωνσταντοπουλου μετά τη β χωρίς λόγο, όλα καλά τα έβλεπαν στον υπέρηχο απλώς ήθελα εγώ γιατί είχα τραβήξει ζόρι τότε με εκείνη την παλιοpappa και είχα αποφασίσει να τα κάνω όλα. Όλα καλά τα είχε βγάλει και είχα μείνει γενικά ικανοποιημένη από την εξέταση και τη συμπεριφορά οπότε λέω να πάω στην ίδια αλλά δεν έχω κάνει και ιδιαίτερη αναζήτηση. Εσένα σου σύστησε συγκεκριμένο γιατρό ο γυναικολόγος σου;

Δημοσίευση

@Zeldaκαλημερα😃 Στην ιδια πηγα κ εγω!Φοβερη ηταν!Εγω να σου πω πηγα χωρις να ξερω τις γιατρους που θα με δουν (β εκανα με την κα.Φωκιαλακη),απλα το αποφασισα διοτι πρωτον εκει που ειχα κάνει την αυχενική διαφάνεια και με είχε δει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν ήμουν ευχαριστημένη,όπως και στην εμβρυοκαρδιολόγο που με παρέπεμψε και ο γυναικολόγος μου άλλα και σε μία άλλη που με παρέπεμψε η γιατρός που είχα κάνει την αυχενική δεν με κάλυψαν από το τηλέφωνο ( η μία με άγχωσε χωρίς λόγο,ήθελε να με δει από τη 14η εβδομάδα! και οι άλλη δεν ήθελε να κλείσουμε ραντεβού αν δεν περασει ο Αύγουστος). Δεύτερον επειδή μένω μακριά από το κεντρο και είναι ταλαιπωρία για μένα,μου άρεσε το γεγονός ότι στο ιασω θα με εξετάζανε την ίδια μέρα και μου έκανε και ημερομηνία..Ητανε τέλεια μπορώ να πω ενώ δεν είχα καλή εμπειρία στο ιασω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου,στο ξενοδοχειακό κομμάτι βέβαια όπως και στις νοσηλεύτριες των ορόφων αλλά αυτό από ότι έμαθα εχθές είναι κάτι για το οποίο δεν φταίει κανένας άλλος παρα μονο τα μεγαλοστελέχη🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις On 22/8/2025 at 7:59 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

@Zeldaκαλημερα😃 Στην ιδια πηγα κ εγω!Φοβερη ηταν!Εγω να σου πω πηγα χωρις να ξερω τις γιατρους που θα με δουν (β εκανα με την κα.Φωκιαλακη),απλα το αποφασισα διοτι πρωτον εκει που ειχα κάνει την αυχενική διαφάνεια και με είχε δει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν ήμουν ευχαριστημένη,όπως και στην εμβρυοκαρδιολόγο που με παρέπεμψε και ο γυναικολόγος μου άλλα και σε μία άλλη που με παρέπεμψε η γιατρός που είχα κάνει την αυχενική δεν με κάλυψαν από το τηλέφωνο ( η μία με άγχωσε χωρίς λόγο,ήθελε να με δει από τη 14η εβδομάδα! και οι άλλη δεν ήθελε να κλείσουμε ραντεβού αν δεν περασει ο Αύγουστος). Δεύτερον επειδή μένω μακριά από το κεντρο και είναι ταλαιπωρία για μένα,μου άρεσε το γεγονός ότι στο ιασω θα με εξετάζανε την ίδια μέρα και μου έκανε και ημερομηνία..Ητανε τέλεια μπορώ να πω ενώ δεν είχα καλή εμπειρία στο ιασω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου,στο ξενοδοχειακό κομμάτι βέβαια όπως και στις νοσηλεύτριες των ορόφων αλλά αυτό από ότι έμαθα εχθές είναι κάτι για το οποίο δεν φταίει κανένας άλλος παρα μονο τα μεγαλοστελέχη🤷‍♀️

Τέλεια, στην ίδια θα πάω πάλι μου φαίνεται. Εγώ είχα μείνει ικανοποιημένη από το Ιασώ αλλά ήμουν σε μονοκλινο οπότε είχα άνεση. Οι μαίες έρχονταν αμέσως μόλις ζητούσα αλλά δε με βοήθησαν σχεδόν καθόλου με το θηλασμό που είναι τεράστιο φάουλ. 

Δημοσίευση

Όχι εμείς σε τρίκλινο και η εμπειρία άθλια φαντάσου σύζυγος κοιμόταν στο πάτωμα τρεις μέρες, στην αρχή με έβαλαν σε ένα δωμάτιο το οποίο δεν είχε ούτε χώρο για καρέκλα δίπλα μου ήμουν κυριολεκτικά στον διαδρομο, το κρεβάτι όταν μου αλλάξανε τα υποσέντονα και αυτά ήτανε φαγωμένο με τρύπες σαν καμια σελα απο παπακι😵‍💫 το χειρότερό όμως που από ότι κατάλαβα ισχύει κιόλας από ότι μου είπε και η κωνσταντοπούλου είναι τα κορίτσια στον όροφο τα οποία είναι περα βρέχει τα περισσότερα (είχαμε το μωρό στη λάμπα για ίκτερο και μου το φέρνανε να το θηλασω ενώ είχε πει ο παιδίατρος να μη βγει από τη λάμπα ένα παράδειγμα)😒

Σε άλλα νέα κορίτσια εγώ είμαι δουλειά σήμερα από τις 10:00 έχω κάνει αρκετή ώρα ορθοστασία η αλήθεια είναι και εδώ και μία ώρα το πόδι μου το δεξί το εσερνα λες και εχει πατηθεί το νευρο!! Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναφέρει έχω κατάστημα και επειδή δεν την πάλευα πραγματικά άλλο,έχω βάλει ένα χαρτάκι ότι ανοίγουμε σε 10 λεπτά και ήρθα πίσω σε ένα δωμάτιο που έχω στρώμα και ξάπλωσα λίγο γιατί πραγματικά έχω και μία ώρα οδήγηση με το μέχρι το σπίτι και δεν παλεύεται!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Όχι εμείς σε τρίκλινο και η εμπειρία άθλια φαντάσου σύζυγος κοιμόταν στο πάτωμα τρεις μέρες, στην αρχή με έβαλαν σε ένα δωμάτιο το οποίο δεν είχε ούτε χώρο για καρέκλα δίπλα μου ήμουν κυριολεκτικά στον διαδρομο, το κρεβάτι όταν μου αλλάξανε τα υποσέντονα και αυτά ήτανε φαγωμένο με τρύπες σαν καμια σελα απο παπακι😵‍💫 το χειρότερό όμως που από ότι κατάλαβα ισχύει κιόλας από ότι μου είπε και η κωνσταντοπούλου είναι τα κορίτσια στον όροφο τα οποία είναι περα βρέχει τα περισσότερα (είχαμε το μωρό στη λάμπα για ίκτερο και μου το φέρνανε να το θηλασω ενώ είχε πει ο παιδίατρος να μη βγει από τη λάμπα ένα παράδειγμα)😒

Σε άλλα νέα κορίτσια εγώ είμαι δουλειά σήμερα από τις 10:00 έχω κάνει αρκετή ώρα ορθοστασία η αλήθεια είναι και εδώ και μία ώρα το πόδι μου το δεξί το εσερνα λες και εχει πατηθεί το νευρο!! Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναφέρει έχω κατάστημα και επειδή δεν την πάλευα πραγματικά άλλο,έχω βάλει ένα χαρτάκι ότι ανοίγουμε σε 10 λεπτά και ήρθα πίσω σε ένα δωμάτιο που έχω στρώμα και ξάπλωσα λίγο γιατί πραγματικά έχω και μία ώρα οδήγηση με το μέχρι το σπίτι και δεν παλεύεται!!

Αχ Ελενα έχω πάθει το ίδιο από χθες! Δεν μπορώ να πατήσω το αριστερό μου πόδι. Εσύ βέβαια έχεις και την ορθοστασία. Ελπίζω να μπορέσεις να ξαπλώσεις και να ξεκουραστείς μετά…

Επίσης κορίτσια, σε εμένα άρχισαν επίσημα οι καούρες. Κάπως έτσι ήταν και στην πρώτη εγκυμοσύνη και στο τρίτο τρίμηνο εξελίχθηκαν σε παλινδρόμηση και καούρα μαζί! 😫 Τότε με ανακούφιζε το κεφιρ, αλλά τώρα στην ιδέα μόνο αναγουλιαζω..

Δημοσίευση

@Rena92 ξαπλωσα κ εστρωσε λιγο αλλα μαλλον ερεθιστηκε κ η τομη της καισαρικης απο την ζωνη του αυτοκινητου κ με ενοχλει ουτε το εσωρουχο δεν μππρω να με ακουμπαει😒Γενικα περναμε πολυ ωραια😅 Να προσπαθεις να καθεσαι με ισια πλατη κ επισης να κανεις λιγες χαλαρες διατασεις μεσα στην μερα 

,επισης καθε 3ωρο κανονικα πρεπει να ξαπλωνουμε εστω λιγο(στο αριστερο πλευρο με μαξιλαρι αναμεσα στα γονατα)

Κ εγω κανω καουρες ιδιαιτερα στο 3 τριμηνο ακομα δεν εχω καποια ενοχληση αλλα τις περιμενω😬

Δημοσίευση

Μην εξαντλείστε κορίτσια. Αν το σώμα υπαγορεύει ότι πρέπει να ρίξετε ρυθμούς να το κάνετε! Εγώ ακόμα δεν έχω τίποτα ευτυχώς, μόνο λίγο βάρος χαμηλά. Ανυπομονώ να τη δω βέβαια να σιγουρευτώ ότι είναι καλά... Κατά τ άλλα γυρίσαμε σήμερα Αθήνα μετά από πολλές διακοπές που πήγαμε φέτος, ένα μήνα σχεδόν συνολικά και σήμερα όλη μέρα ο ένας τρέχει πίσω από το μικρό και ο άλλος κάνει δουλειές στο σπίτι εναλλάξ 🤪. Αρχές Σεπτέμβρη ο μικρός ξεκινάει παιδικό και η μαμά δουλειά! Μετά έχω να φτιάξω το δωμάτιο της μπομπιρινας μου που μοιάζει με αποθήκη προς το παρόν να μπούμε λίγο σε μια καινούρια σειρά.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena_1990 είπε:

@Rena92 ξαπλωσα κ εστρωσε λιγο αλλα μαλλον ερεθιστηκε κ η τομη της καισαρικης απο την ζωνη του αυτοκινητου κ με ενοχλει ουτε το εσωρουχο δεν μππρω να με ακουμπαει😒Γενικα περναμε πολυ ωραια😅 Να προσπαθεις να καθεσαι με ισια πλατη κ επισης να κανεις λιγες χαλαρες διατασεις μεσα στην μερα 

,επισης καθε 3ωρο κανονικα πρεπει να ξαπλωνουμε εστω λιγο(στο αριστερο πλευρο με μαξιλαρι αναμεσα στα γονατα)

Κ εγω κανω καουρες ιδιαιτερα στο 3 τριμηνο ακομα δεν εχω καποια ενοχληση αλλα τις περιμενω😬

Εγώ πήρα αυτό το εξάρτημα για την ζώνη και βολεύει πολύ είναι η αλήθεια! Πάντως και να μην πρέπει, εγώ σίγουρα χρειάζομαι το να ξαπλώνω λιγάκι! Βέβαια με την μικρή τα πρωινά δύσκολο 🤣 

IMG_5891.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Μην εξαντλείστε κορίτσια. Αν το σώμα υπαγορεύει ότι πρέπει να ρίξετε ρυθμούς να το κάνετε! Εγώ ακόμα δεν έχω τίποτα ευτυχώς, μόνο λίγο βάρος χαμηλά. Ανυπομονώ να τη δω βέβαια να σιγουρευτώ ότι είναι καλά... Κατά τ άλλα γυρίσαμε σήμερα Αθήνα μετά από πολλές διακοπές που πήγαμε φέτος, ένα μήνα σχεδόν συνολικά και σήμερα όλη μέρα ο ένας τρέχει πίσω από το μικρό και ο άλλος κάνει δουλειές στο σπίτι εναλλάξ 🤪. Αρχές Σεπτέμβρη ο μικρός ξεκινάει παιδικό και η μαμά δουλειά! Μετά έχω να φτιάξω το δωμάτιο της μπομπιρινας μου που μοιάζει με αποθήκη προς το παρόν να μπούμε λίγο σε μια καινούρια σειρά.

Καλή και η επιστροφή στη βάση πάντως!! Θα δουλέψεις μέχρι τέλους;; Καλή αρχή και στους δυο σας! 

Δημοσίευση

Θα δουλέψω όσο μπορώ. Έχω το δικό μου ιατρείο οπότε μπορώ να κανονίζω τα ραντεβού μου όσο αντέχω αν και συχνά ξεπερνάω εκούσια αυτό το όριο. Ήδη δουλεύα λίγες ώρες πολύ επιλεγμένα ραντεβού όταν μου κρατούσαν το παιδί οι γιαγιάδες. Τώρα που θα πάει παιδικό θα δουλεύω κάπως πιο κανονικά. Εσείς πώς το σκέφτεστε με την δουλειά;

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Θα δουλέψω όσο μπορώ. Έχω το δικό μου ιατρείο οπότε μπορώ να κανονίζω τα ραντεβού μου όσο αντέχω αν και συχνά ξεπερνάω εκούσια αυτό το όριο. Ήδη δουλεύα λίγες ώρες πολύ επιλεγμένα ραντεβού όταν μου κρατούσαν το παιδί οι γιαγιάδες. Τώρα που θα πάει παιδικό θα δουλεύω κάπως πιο κανονικά. Εσείς πώς το σκέφτεστε με την δουλειά;

Αφού θα το ρυθμίζεις εσύ, μια χαρά!! 
Εγώ δουλεύω σε εταιρία στα γραφεία, οπότε έχω τις κλασικές άδειες και θα γυρίσω λογικά Μάρτιο του 27 😝 Βέβαια, είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι ότι ίσως να βρω καλύτερα κάτι πιο κοντά ημιαπασχόληση, γιατί με δύο παιδιά το οκτάωρο συν μετακινήσεις, θα είναι δύσκολο! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω. @Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους. @Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα. @ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.
    • Μπράβο κορίτσι μου, ολα πηγαίνουν τέλεια κι ετσι θα συνεχίσουν!!!
    • Αφού θα το ρυθμίζεις εσύ, μια χαρά!!  Εγώ δουλεύω σε εταιρία στα γραφεία, οπότε έχω τις κλασικές άδειες και θα γυρίσω λογικά Μάρτιο του 27 😝 Βέβαια, είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι ότι ίσως να βρω καλύτερα κάτι πιο κοντά ημιαπασχόληση, γιατί με δύο παιδιά το οκτάωρο συν μετακινήσεις, θα είναι δύσκολο! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...