Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πήρα χθες το απόγευμα ένα φορμακι από το allouette που γράφει Yes, I am a princess και του λέω πήρα το πρώτο δωράκι του μωρού για να γιορτάσουμε την αυχενική! (Και στο γιο μου το κάναμε αυτό) Και το άνοιξε και έπαθε εγκεφαλικό! 🩷🥹 

Δημοσίευση

@Rena92 καλησπερα!!ααα χαιρομαι που κανει δουλεια κ πιθανον αυτο ειναι γιατι δεν συνταγογραφειται 😊

@Zeldaτι καλαααα το πρωτο της φορμακιιιι🤩😍🥰🤩😍🥰

Πως τα πατε με την ζεστη;;εμεις σπιτι ντουζ κ υπομονη οταν πρεπει να βγουμε για δουλεια🙄

Δημοσίευση

Η ζέστη είναι αφόρητη πραγματικά! Στο σπίτι όλα τα κλιματιστικά είναι αναμμένα όλη μέρα και είναι και μεζονέτα οπότε όταν έρθει το ρεύμα μάλλον θα πάθω συγκοπή. Κατά τ αλλά επειδή ο μικρός δε μαζεύεται με τίποτα τον πηγαίνω κάθε μέρα με φίλες που έχουν μωρά σε μέρη με κλιματισμό mall, golden hall, σε σούπερ μάρκετ, η μία στο σπίτι της άλλης, όπου βρω! 😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Rena92 καλησπερα!!ααα χαιρομαι που κανει δουλεια κ πιθανον αυτο ειναι γιατι δεν συνταγογραφειται 😊

@Zeldaτι καλαααα το πρωτο της φορμακιιιι🤩😍🥰🤩😍🥰

Πως τα πατε με την ζεστη;;εμεις σπιτι ντουζ κ υπομονη οταν πρεπει να βγουμε για δουλεια🙄

Εμείς έχουμε 3 μέρες κυριολεκτικά να κλείσουμε το κλιματιστικό! Δεν πάω πουθενά πέρα από μέρη με κλιματισμό και βόλτες με το αμάξι στην πόλη που είναι ψιλό άδεια. Αντε να έρθει το φθινόπωρο να πάρουμε μια ανάσα με τις ζακετουλες μας 🥹

Δημοσίευση

Πώς είστε κορίτσια;;; Εγώ χθες, ένιωσα πρώτη φορά το μωράκι μου! Έχω τρελαθεί. Τόσες μέρες περιμένω πως κ πως και τώρα ενώ ξάπλωσα στο πλάι, αγκαλιά με το μαξιλάρι εγκυμοσύνης να πιέζει ελαφρά την κοιλιά, έκανε ένα τσουπ! 

Δημοσίευση
στις On 27/7/2025 at 10:55 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Πώς είστε κορίτσια;;; Εγώ χθες, ένιωσα πρώτη φορά το μωράκι μου! Έχω τρελαθεί. Τόσες μέρες περιμένω πως κ πως και τώρα ενώ ξάπλωσα στο πλάι, αγκαλιά με το μαξιλάρι εγκυμοσύνης να πιέζει ελαφρά την κοιλιά, έκανε ένα τσουπ! 

Κορίτσια μου καλησπέρα ,είμαι 11+5 ξέρω ξέρω θα με θεωρείτε για Φεβρουάριο αλλά σίγουρα θα είμαι και εγώ Ιανουάριο γιατί έχω δίδυμα ,την Πέμπτη έχω πρώτα ο Θεός την αυχενική !!! Αν με θέλετε στην παρέα σας θα μείνω με χαρά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ,είμαι 11+5 ξέρω ξέρω θα με θεωρείτε για Φεβρουάριο αλλά σίγουρα θα είμαι και εγώ Ιανουάριο γιατί έχω δίδυμα ,την Πέμπτη έχω πρώτα ο Θεός την αυχενική !!! Αν με θέλετε στην παρέα σας θα μείνω με χαρά!!!

Γεια σου κορίτσι μου!! Εννοείται να μείνεις στην παρέα μας 😍 με το καλό και η αυχενική!! Πως είσαι γενικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου!! Εννοείται να μείνεις στην παρέα μας 😍 με το καλό και η αυχενική!! Πως είσαι γενικά; 

Μια χαρά Δόξα τον Θεό,μόνο κάποια τραβήγματακια μέχρι στιγμής !!! 

Καλώς σας βρήκα κοριτσαρες 😍

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς είμαστε διακοπές για αυτό δεν μπαίνω! Τρέχουμε συνέχεια με το μωρό αλλά είναι τόσο ωραία που είμαστε οι τρεισήμισι μας! 💙🩷 Ο μικρούλης μου το απολαμβάνει με την ψυχούλα του! Τρέχει στη θάλασσα, παίζει με τα κουβαδάκια του, με τα παιχνίδια του, πηγαίνει και κάνει γεια σε όλο τον κόσμο, είναι τόσο συγκινητικό να τον βλέπεις να ανθίζει και να είναι ευτυχισμένος! Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ανταμοιβή;

Ρένα τέλεια που την ένιωσες!! Συγκινητική στιγμή! Στον πρώτο άργησα, ήμουν 20η εβδομάδα όταν τον ένιωσα σίγουρα, γιατί δεν ήμουν σίγουρη νωρίτερα αλλά όταν ήταν το μωρό ήμουν 100% σίγουρη, το ξεχωρίζεις! Τώρα τρέχω τόσο πολύ που μάλλον θα τη νιώσω δύο μέρες πριν γεννήσω 😂

Κατερινιω καλως ήρθες! Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τα μωράκια σου! Μιας που είσαι λίγο νωρίτερα από εμάς, έχεις προαισθημα για το φύλο; Τώρα στην αυχενικη ιιιισως κάτι φανεί! Όχι ότι έχει σημασία, κουβέντα να γίνεται! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είναι; Τα συμπτώματα έχουν περάσει τώρα στο καλύτερο δεύτερο τρίμηνο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμείς είμαστε διακοπές για αυτό δεν μπαίνω! Τρέχουμε συνέχεια με το μωρό αλλά είναι τόσο ωραία που είμαστε οι τρεισήμισι μας! 💙🩷 Ο μικρούλης μου το απολαμβάνει με την ψυχούλα του! Τρέχει στη θάλασσα, παίζει με τα κουβαδάκια του, με τα παιχνίδια του, πηγαίνει και κάνει γεια σε όλο τον κόσμο, είναι τόσο συγκινητικό να τον βλέπεις να ανθίζει και να είναι ευτυχισμένος! Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ανταμοιβή;

Ρένα τέλεια που την ένιωσες!! Συγκινητική στιγμή! Στον πρώτο άργησα, ήμουν 20η εβδομάδα όταν τον ένιωσα σίγουρα, γιατί δεν ήμουν σίγουρη νωρίτερα αλλά όταν ήταν το μωρό ήμουν 100% σίγουρη, το ξεχωρίζεις! Τώρα τρέχω τόσο πολύ που μάλλον θα τη νιώσω δύο μέρες πριν γεννήσω 😂

Κατερινιω καλως ήρθες! Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τα μωράκια σου! Μιας που είσαι λίγο νωρίτερα από εμάς, έχεις προαισθημα για το φύλο; Τώρα στην αυχενικη ιιιισως κάτι φανεί! Όχι ότι έχει σημασία, κουβέντα να γίνεται! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είναι; Τα συμπτώματα έχουν περάσει τώρα στο καλύτερο δεύτερο τρίμηνο;

Καλημέρα γλυκιά μου ,να περάσετε σούπερ στις διακοπές σας ,κάνε βουτιές και για μένα να δροσιστω γιατί εμένα δεν Μ αφήνει 😭,θεωρώ ότι είναι αγοράκια ,δεν ξέρω γιατί ,αλλά εννοείτε ότι και να είναι ,είναι το ίδιο ευλογημένα με υγεία να είναι και αγόρι κορίτσι δεν έχει σημασία !!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Πόση μεγαλύτερη ευτυχία να νιώσεις από όταν βλέπεις ευτυχισμένο το παιδάκι σου!!! Σε νιώθω 100%!! Κάθε μέρα την κοιτάω κ βουρκώνω που την βλέπω να χαίρεται! Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που το επιθυμούν, να νιώσουν αυτό το συναίσθημα 😍

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε;; 
Εγώ έχω αγχωθεί λίγο γιατί από όταν σας έγραψα, δεν έχω ξανά νιώσει κάτι. Λέω μήπως ήταν λάθος αίσθηση; Αν και ήμουν σίγουρη…ή μήπως κάτι δεν πάει καλά πλέον. Δεν ξέρω, με έπιασε ανεξήγητο άγχος…σήμερα έκλεισα την 17η, ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη 17η ένιωσα το μωρό και τώρα στην δεύτερη πίστευα νωρίτερα. Αν και στην πρώτη ο πλακούντας ήταν οπίσθιος και τώρα πρόσθιος. Τέλος πάντων, την Δευτέρα έκλεισα ραντεβού σε νέο γιατρό, που υποστηρίζει φυσικό τοκετό και Vbac και είμαι πολύ χαρούμενη! Νιώθω βέβαια άσχημα για τον άλλον γιατρό μου, καθώς ήμουν ευχαριστημένη, αλλά νομίζω με το νέο θα μπορούσα να δοκιμάσω και τον φυσιολογικό τοκετό…

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε;; 
Εγώ έχω αγχωθεί λίγο γιατί από όταν σας έγραψα, δεν έχω ξανά νιώσει κάτι. Λέω μήπως ήταν λάθος αίσθηση; Αν και ήμουν σίγουρη…ή μήπως κάτι δεν πάει καλά πλέον. Δεν ξέρω, με έπιασε ανεξήγητο άγχος…σήμερα έκλεισα την 17η, ξέρω ότι είναι νωρίς, αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη 17η ένιωσα το μωρό και τώρα στην δεύτερη πίστευα νωρίτερα. Αν και στην πρώτη ο πλακούντας ήταν οπίσθιος και τώρα πρόσθιος. Τέλος πάντων, την Δευτέρα έκλεισα ραντεβού σε νέο γιατρό, που υποστηρίζει φυσικό τοκετό και Vbac και είμαι πολύ χαρούμενη! Νιώθω βέβαια άσχημα για τον άλλον γιατρό μου, καθώς ήμουν ευχαριστημένη, αλλά νομίζω με το νέο θα μπορούσα να δοκιμάσω και τον φυσιολογικό τοκετό…

Κορίτσι μου όλα θα είναι καλά θα το δεις !!!! Όσο αφορά τον γιατρό θα επιλέξεις εκείνον που σε προσφέρει 100% εμπιστοσύνη και ηρεμία από κει και πέρα μην στεναχωριέσαι για τίποτα !!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σήμερα πήρα στα χέρια μου τα αποτελέσματα της papp-a και αύριο έχω τον υπερυχο αυχενικής μακάρι να είναι όλα καλά ,αυτό το άγχος δεν τελειώνει ποτέ λεμεεεεεεεεε 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσι μου όλα θα είναι καλά θα το δεις !!!! Όσο αφορά τον γιατρό θα επιλέξεις εκείνον που σε προσφέρει 100% εμπιστοσύνη και ηρεμία από κει και πέρα μην στεναχωριέσαι για τίποτα !!!!

Μόλις παρήγγειλα συσκευή υπερήχων για το σπίτι, για να μην τρελαίνομαι κάθε φορά 🤣 ελπίζω να ηρεμήσω με αυτό. Γενικά μου έπεσαν αρκετά μαζεμένα το τελευταίο διάστημα και γι αυτό ξύπνησε κ το άγχος, γιατί είμαι πιεσμένη. Αλλά εντάξει, θα περάσει! 

Άντε με το καλό αύριο η αυχενική!! Να μας ενημερώσεις εννοείται! Τι ώρα έχεις ραντεβού;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Rena92 είπε:

Μόλις παρήγγειλα συσκευή υπερήχων για το σπίτι, για να μην τρελαίνομαι κάθε φορά 🤣 ελπίζω να ηρεμήσω με αυτό. Γενικά μου έπεσαν αρκετά μαζεμένα το τελευταίο διάστημα και γι αυτό ξύπνησε κ το άγχος, γιατί είμαι πιεσμένη. Αλλά εντάξει, θα περάσει! 

Άντε με το καλό αύριο η αυχενική!! Να μας ενημερώσεις εννοείται! Τι ώρα έχεις ραντεβού;;

Το μεσημέρι τρεις η ώρα έχουμε ραντεβού ουφφφφφφφ !!!! Ρωτά τον γιατρό σου αν επιτρέπεται να χρησιμοποιείς το μηχάνημα αυτό γιατί νομίζω δεν είναι σίγουρη δεν κάνει να ακούμε συνέχεια την καρδούλα

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! @Kateriniw να πανε ολα τελεια αυριο🤩🥰😍 @Rena92 κοριτσι μου μην αγχωνεσαι καθολου!!εχω ξανα προσθιο πλακουντα κ παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο στο οτι δεν το νιωθεις ακομη!Την μικρη την ειχα νιωσει κοντα στην 20η βδομαδα ελαχιστα κ τωρα απο την 17η νιωθω καποια χτυπηματακια ελαφρια που ξεχωριζω πλεον πως δεν ειναι το εντερο αλλα ο μπομπιρας💓 επιπλεον την Δευτερα ειχα ραντεβου κ το μωρο ειναι πλατη στον πλακουντα δλδ κοιταει μεσα,το εβλεπα στον υπερηχο να κουνιεται αλλα δεν καταλαβαινα τπτ😅 ευχομαι να ταιριαξετε με τον γιατρο κ να ειναι ολα καλα στο τελος για να προχωρησετε σε vbac!Για την συσκευη ειχα σκεφτει κ εγω ομως επειδη το καθυστερησα λεω πεταμενα λεφτα θα ειναι αφου πλεον θα τον νιωθω καθε μερα κ πιο πολυ,ελπιζω αυτο που πηρες να ειναι αξιοπιστο κ να σε ηρεμει😊 κ εγω συζητησα με τον γιατρο μου κ ειπαμε πως εαν ολα ερθουν ομαλα θα προσπαθησουμε vbac αλλιως θα παμε καισαρικη,το μονο που απεκλεισα διοτι ηταν πολυ κουραστικο κ χωρις το επιθυμητο αποτελασμα ειναι η προκληση.

21/08 εχω β επιπεδου κ εμβρυοκαρδιογραφημα στο μαιευτηριο κ ελπιζω ολα να πανε καλα 🥰😍😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Κ εγώ σας σκεφτόμουν σήμερα και μπήκα να δω και μόλις είχατε γράψει!

Κατερινιω όλα καλά θα είναι με την αυχενικη θα ηρεμήσεις! Θα τα δεις κιόλας και θα πάρεις μεγάλη χαρά! 

Ρένα είναι νωρίς μωρέ για να το νιώθεις ειδικά με πρόσθιο πλακουντα. Μπορεί να έτυχε πριν μερικές μέρες να σου δώσει μια γερή και να την αισθανθείς αλλά δε θα είναι ο κανόνας ακόμα. Καλά θα κάνεις να πας να το δεις όμως για να ησυχάσεις! Όσο για το vbac εύχομαι να ταιριάξεις με το γιατρό και να γίνει ο τοκετός όπως τον έχεις ονειρευτεί. Εγώ είχα μια υπέροχη εμπειρία φυσιολογικού τοκετού χωρίς περινεοτομη όπως έχω ξαναπεί, κράτησε λίγες ώρες, έτρωγα, έπινα και περπατούσα σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, μετά από μισή ώρα έκανα μπάνιο μόνη μου, περπατούσα κανονικά και έτρωγα eggs Benedict 😂. Οπότε εύχομαι πραγματικά σε όλες τις γυναίκες τοκετό σαν τον δικό μου και ελπίζω να έχω πάλι έναν παρόμοιο. Καλά κάνεις που ψάχνεις μια ομάδα που μπορεί να στο προσφέρει αυτό κατά τη γνώμη μου.

Έλενα φτάνει και η β επιπέδου τόσο γρήγορα ποποοο! Όλα θα πάνε καταπληκτικά🤞🏻 

Εμείς ακόμα διακοπές! Έχουμε καρβουνιασει πια! Όλη μέρα τρέχουμε, παίζουμε, κολυμπάμε, επουδενί δεν έχω νιώσει το μωρο ακόμα αλλά δεν κάθομαι και καθόλου στα αυγουλάκια μου. Έχω στο μυαλό μου ότι θα αργήσω ακόμα να το αισθανθώ γιατί έχω πρόσθιο πλακουντα (με χαμηλή πρόσφυση). Ελπίζω μόνο να είναι καλά η πιτσιρικα μου και να με συγχωρεί που την έχω ζαλίσει όλη μέρα πέρα δώθε! Με ρούχα ακόμα δε πολυφαίνεται αλλά με μαγιό πλέον μου λένε με σιγουριά με το καλό, πόσο είμαι κλπ, δεν αναρωτιούνται αν έχω παραφάει πια! 

Ο μικρός μου περνάει τρομερή φάση μαμακιασης, θέλει να μου πιάνει χεράκι, αγκαλίτσα, να τριβει τη μούρη του πάνω μου, μου χαϊδεύει το πρόσωπο, είναι μια προσκολλημένη γλυκα που ελπίζω να μη δυσκολευτεί όταν ξεκινήσει παιδικό σταθμό γιατί ήταν πιο ανεξάρτητος, τώρα έχει γίνει μαϊμούδι πάνω μου τόσο έντονα! Μέχρι και το χέρι μου θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί ενώ για μήνες κοιμόταν μόνος του. Είναι της ηλικίας πιστεύω, αφού το χρειάζεται του το προσφέρω απλόχερα! IMG_20250806_124757.thumb.jpg.7c707b7e1363d139fc9a02a4a8e2001a.jpg

Καλή συνέχεια σε όλες! 🌞 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κ εγώ σας σκεφτόμουν σήμερα και μπήκα να δω και μόλις είχατε γράψει!

Κατερινιω όλα καλά θα είναι με την αυχενικη θα ηρεμήσεις! Θα τα δεις κιόλας και θα πάρεις μεγάλη χαρά! 

Ρένα είναι νωρίς μωρέ για να το νιώθεις ειδικά με πρόσθιο πλακουντα. Μπορεί να έτυχε πριν μερικές μέρες να σου δώσει μια γερή και να την αισθανθείς αλλά δε θα είναι ο κανόνας ακόμα. Καλά θα κάνεις να πας να το δεις όμως για να ησυχάσεις! Όσο για το vbac εύχομαι να ταιριάξεις με το γιατρό και να γίνει ο τοκετός όπως τον έχεις ονειρευτεί. Εγώ είχα μια υπέροχη εμπειρία φυσιολογικού τοκετού χωρίς περινεοτομη όπως έχω ξαναπεί, κράτησε λίγες ώρες, έτρωγα, έπινα και περπατούσα σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, μετά από μισή ώρα έκανα μπάνιο μόνη μου, περπατούσα κανονικά και έτρωγα eggs Benedict 😂. Οπότε εύχομαι πραγματικά σε όλες τις γυναίκες τοκετό σαν τον δικό μου και ελπίζω να έχω πάλι έναν παρόμοιο. Καλά κάνεις που ψάχνεις μια ομάδα που μπορεί να στο προσφέρει αυτό κατά τη γνώμη μου.

Εμείς ακόμα διακοπές! Έχουμε καρβουνιασει πια! Όλη μέρα τρέχουμε, παίζουμε, κολυμπάμε, επουδενί δεν έχω νιώσει το μωρο ακόμα αλλά δεν κάθομαι και καθόλου στα αυγουλάκια μου. Έχω στο μυαλό μου ότι θα αργήσω ακόμα να το αισθανθώ γιατί έχω πρόσθιο πλακουντα (με χαμηλή πρόσφυση). Ελπίζω μόνο να είναι καλά η πιτσιρικα μου και να με συγχωρεί που την έχω ζαλίσει όλη μέρα πέρα δώθε! Με ρούχα ακόμα δε πολυφαίνεται αλλά με μαγιό πλέον μου λένε με σιγουριά με το καλό, πόσο είμαι κλπ, δεν αναρωτιούνται αν έχω παραφάει πια! 

Ο μικρός μου περνάει τρομερή φάση μαμακιασης, θέλει να μου πιάνει χεράκι, αγκαλίτσα, να τριβει τη μούρη του πάνω μου, μου χαϊδεύει το πρόσωπο, είναι μια προσκολλημένη γλυκα που ελπίζω να μη δυσκολευτεί όταν ξεκινήσει παιδικό σταθμό γιατί ήταν πιο ανεξάρτητος, τώρα έχει γίνει μαϊμούδι πάνω μου τόσο έντονα! Μέχρι και το χέρι μου θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί ενώ για μήνες κοιμόταν μόνος του. Είναι της ηλικίας πιστεύω, αφού το χρειάζεται του το προσφέρω απλόχερα! IMG_20250806_124757.thumb.jpg.7c707b7e1363d139fc9a02a4a8e2001a.jpg

Καλή συνέχεια σε όλες! 🌞 

Πόσο όμορφη φωτο !!!! Ευλογημένο το αγοράκι σου με υγεία και χαμόγελα !!!! Με το καλό και το νέο μέλος της οικογένειας,ξεκουράσου και λίγο βρε !!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! @Kateriniw να πανε ολα τελεια αυριο🤩🥰😍 @Rena92 κοριτσι μου μην αγχωνεσαι καθολου!!εχω ξανα προσθιο πλακουντα κ παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο στο οτι δεν το νιωθεις ακομη!Την μικρη την ειχα νιωσει κοντα στην 20η βδομαδα ελαχιστα κ τωρα απο την 17η νιωθω καποια χτυπηματακια ελαφρια που ξεχωριζω πλεον πως δεν ειναι το εντερο αλλα ο μπομπιρας💓 επιπλεον την Δευτερα ειχα ραντεβου κ το μωρο ειναι πλατη στον πλακουντα δλδ κοιταει μεσα,το εβλεπα στον υπερηχο να κουνιεται αλλα δεν καταλαβαινα τπτ😅 ευχομαι να ταιριαξετε με τον γιατρο κ να ειναι ολα καλα στο τελος για να προχωρησετε σε vbac!Για την συσκευη ειχα σκεφτει κ εγω ομως επειδη το καθυστερησα λεω πεταμενα λεφτα θα ειναι αφου πλεον θα τον νιωθω καθε μερα κ πιο πολυ,ελπιζω αυτο που πηρες να ειναι αξιοπιστο κ να σε ηρεμει😊 κ εγω συζητησα με τον γιατρο μου κ ειπαμε πως εαν ολα ερθουν ομαλα θα προσπαθησουμε vbac αλλιως θα παμε καισαρικη,το μονο που απεκλεισα διοτι ηταν πολυ κουραστικο κ χωρις το επιθυμητο αποτελασμα ειναι η προκληση.

21/08 εχω β επιπεδου κ εμβρυοκαρδιογραφημα στο μαιευτηριο κ ελπιζω ολα να πανε καλα 🥰😍😊

Αχ τι καλά κοντεύεις!! Πόσο θα είσαι τότε ακριβώς; Ολα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!! Καλά το σκέφτεσαι, αφού έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις με αυτόν τον γιατρό φυσιολογικό, θα το δείτε τότε! Εμένα απλά τωρινός γιατρός μου δεν ξέρω αν θα με περίμενε μετά τις 40 εβδομάδες… ξέρω πως γενικά δεν το κάνει και γι αυτό στράφηκα αλλού. Την συσκευή την πήρα κιόλας 🤣 πολύ καλή κ οικονομική! Ηρέμησα να πω την αλήθεια. Δεν θα το βάζω συχνά, αλλά αν νιώσω κανέναν πανικό μόνο…

Η μικρούλα σου έχει καταλάβει καθόλου ότι έρχεται αδερφάκι;; 😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Καλή συνέχεια σε όλες! 🌞 

Τι όμορφη φωτό με τον ξανθό σου πρίγκιπα!! Για φάγωμα είναι! Ζήστε το τώρα στις διακοπές, καλά κάνεις, όσο αντέχεις φυσικά! Στον βρεφικό θα ξεχνιέται με τα παιδάκια…σίγουρα θέλει χρόνο στην αρχή. Η δικιά μου είχε τρομερά καλή προσαρμογή αλλά κ πάλι τις πρώτες μέρες που την άφηνα έκλαιγε λιγάκι (κ εγώ στο αμάξι). Λογικά είναι αυτά και αναμενόμενα. 
Εγώ είμαι προβληματισμένη, γιατί η μικρή λόγω ιώσεων στον παιδικό, έχει να πάει 1 μήνα και τώρα κόλλησε πάνω μου κ της λέω θα πάμε σε λίγες μέρες σχολείο; Και μου λέει όχι! Δεν ξέρω τι θα κάνω κ αν τελικά την στείλω… θα δω. 

Δημοσίευση

Δεν ξέρω αν μοιάζει για μωρό ή μπέργκερ 🤣 Εγώ νόμιζα μωρό, αλλά προχθές στην θάλασσα μια κυρία μου λέει μια χαρά είναι το ένα, δεν χρειάζεται δεύτερο 🤣🤣🤣 και λέω οκ άρα τζάμπα την χαϊδεύω, δεν το έπιασε το μήνυμα 😝 

IMG_5546.jpeg

Δημοσίευση

@Zelda μα τι ομορφη φωτο😍😍κ τι μπουκλες ειναι αυτες🧿🧿 να περνατε τελεια κ να ξεκουραζεσαι ομως κιολας😁

@Rena92καλα εκανες κ το πηρες τοτε😃😃😃 οσο για την κοιλιτσα η αληθεια ειναι πως περνιεται ακομη για μπεργκερ ανετα😅😍 θα ειμαι 20+4 οταν παω σημερα ειμαι 18+3😊

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Δεν ξέρω αν μοιάζει για μωρό ή μπέργκερ 🤣 Εγώ νόμιζα μωρό, αλλά προχθές στην θάλασσα μια κυρία μου λέει μια χαρά είναι το ένα, δεν χρειάζεται δεύτερο 🤣🤣🤣 και λέω οκ άρα τζάμπα την χαϊδεύω, δεν το έπιασε το μήνυμα 😝 

IMG_5546.jpeg

Υπέροχη κοιλίτσα! Τριβε εσύ τριβε μπας και πιάσουν το νόημα! 😂

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό Δόξα τον Θεό όλα πήγαν τέλεια ,τον ταλαιπωρησαμε πολύ τον γιατρουλη γιατί εμπενε το εντερακι μου μπροστά και τα μπεμπακια κοιμόταν αλλά όλα πήγαν καλά και οι μετρήσεις βγήκαν απροσδόκητα καλές 😄😄😄🙏🙏 και των μικρών και οι δικές μου δηλαδή μετρήσεις τραχήλου μήτρας καρδιάς ροή αίματος !! Το σαλοσπιρ μου το αύξησε σε 160 για να αποφύγουμε προεκλαμψία αν και είπε δύσκολο να συμβεί γιατί είμαι αδύνατη !!! 9 Οκτωβρίου πρώτα ο Θεός έχουμε β επιπέδου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Με το καλό όλα!! Νομίζω ότι καλύτερα να αποφυγεις να κάνεις ετ τον μηνα που έχεις αυτές τις υποχρεώσεις. Είναι κρίμα δηλαδή, για να χαρείς τις στιγμές, να χορεψεις, να περασεις καλα και να μην έχεις το άγχος της ετ. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.  Τωρα για τη διαδικασία, όπως είπαν τα κορίτσια, η ετ σε φυσικό κύκλο ( για φυσικό, καταλαβα ρωτάς) μιμειται την φυσική διαδικασία του οργανισμού, περιοδος- ωορρηξια - σύλληψη. Σε βλεπει 2η μέρα περιόδου, κάνει ορμονολογικο έλεγχο, ξεκινάς άμεσα αγωγή ( προγεστερονη, οιστρογόνα, ίσως κορτιζόνη...ανάλογα με τις τιμές σου και το πρωτοκολλο του κάθε γιατρου), σε ξαναβλεπει ενδιάμεσα, σε ξαναβλεπει λίγο πριν την ωορρηξια ( κάποιοι δίνουν κ οβιτρελ για να πετύχουν ακριβώς την ωορρηξια) και, ανάλογα με τις τιμές προγεστερονης, σου κάνει την ετ 4 ή 5 ημέρες αργότερα, το λεγομενο παραθυρο εμφυτευσης.  Σύνολο γύρω στις 20 ημέρες, ανάλογα και με τον κύκλο της καθεμιας. Γενικά δεν είναι δύσκολη διαδικασία, αλλά έχει παρακολούθηση στενή. Τις επομενες 2-3 μερες παιρνεις αδεια και ξεκουραζεσαι. Αν ακολουθει και σκ ακομη καλυτερα. Ουτως ή αλλως κ 7ημερη δικαιουσαι, αν την χρειαζεσαι. Δεν καθεσαι ξαπλωμενη, κανεις ηρεμα χωρις κουραση τις δουλειες σου. Ηρεμο περπατημα, οδηγηση, απο 2η μερα εμενα μου επετρεπε. Θα σου δωσει οδηγιες αναλυτικα. Και φυσικα συνεχιζεις αγωγη κανονικα. Καλή επιτυχία!!!🤞 🤞 
    • Λάδι,απλά εγώ δεν το προτίμησα γιατί δεν ξέρω πόσο γρήγορα το απορροφάει το δέρμα και δεν θα ήθελα να λερώνω τα ρούχα μου. Ρωτήστε σε ένα φαρμακείο πιο σας προτείνουν εγώ πάντως με αυτή την κρέμα είμαι ευχαριστημένη την απορροφάει αμέσως και νιώθω το δέρμα μου πολύ ωραία μετά από κάθε εφαρμογή τώρα θα δω και στην συνέχεια πως θα είναι εάν αποκτήσω ραγαδες.
    • Τι πόνους είχες στα πόδια ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...