Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου!!! Η δική μου ΠΗΤ είναι στις 11/1! Την Δευτέρα πάω για αυχενική θα έχω μπει στην 12 εβδομάδα😃 είμαι 33 και είναι το πρώτο μου παιδάκι.. όπως καταλαβαίνω όμως μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και με τις μανούλες που έχουν ήδη ένα παιδάκι γιατί κι εγώ ως τώρα ήμουν κάθε εβδομάδα για υπέρηχο για να βλέπω ότι όλα πηγαίνουν καλά.. μόλις έφευγα τσουπ πάλι το άγχος.. είναι δύσκολο το πρώτο τρίμηνο αλλά πλησιάζουμε προς το τέλος του☺️ κουράγιο εύχομαι σε όλες, να έχετε μια ήρεμη, μαγική και τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🩷🩷🩷

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό το παιδάκι σου!! Κ εγώ την Τετάρτη έχω αυχενική 12 εβδομάδων ακριβώς! Να μας γράψεις τα νέα σου, αν κ δυστυχώς επειδή είσαι νέο μέλος, ίσως αργήσουμε να δούμε το μήνυμα σου!

• Απαντήσεις 102
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@Rena92 μου σε ευχαριστω πολυ πολυ🥰!Η αληθεια ειναι πως εχω τρελο αγχος αλλα δεν βοηθαει καπου..

@Χρύσακιχαιρομαι που πηγε καλα η αυχενικη σου!Τα λεγαμε κ στην ομαδα του Δεκεμβρη🙃

@Catherine33Καλωσηρθες!Με το καλο η αυχενικη σου🥰Απο που μας στελνεις;

Τι ώρα έχεις ραντεβού;; 😍 πόσων εβδομάδων είσαι ακριβώς τώρα;; 

Δημοσίευση
στις On 22/6/2025 at 9:10 ΜΜ, ο/η Zelda είπε:

Πολύ συγκινητικό! Να είστε καλά να το βλέπετε να θεριεύει! Ναι εγώ θα κάνω σίγουρα. Έκανα και στο γιο μου και θα κάνω πάλι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Περιμένω όμως να κάνω πρώτα αυχενικη γιατί αν εκεί δει κάτι ανησυχητικό θα κάνουμε επεμβατική εξέταση ούτως η άλλως (λάχνες) οπότε δεν θα έχει νόημα να κάνω nipt. Αν είναι όλα καλά στην αυχενική θα κάνω nipt αμέσως μετά. Στο γιο μου είχα μια άψογη αυχενικη υπερηχογραφικά αλλά βγήκε λίγο κακή ή papp a και άλλαξε τα ποσοστά προς το χειρότερο. Ο γιατρός μου που είναι πολύ έμπειρος εμβρυομητρικός είχε πει όλα καλά μην ασχοληθείς αλλά ήθελα να το κάνω να μου φύγει λίγο το άγχος. Αν όλα πάνε καλά ως τότε θα κάνω και σ'αυτήν την εγκυμοσύνη.

Ακριβώς έτσι κ γω! Τέλειο το μωρό χαλιά οι τιμές και μου έριξε τα ποσοστά και αν και το σκεφτόμουνα την έκανα. Πριν λίγους μήνες σε ένα κοντινό μου πρόσωπο έγινε κάτι πολύ φρικτό που έχει να κάνει με όλα αυτά και τώρα σε αυτήν την εγκυμοσύνη ότι κ δείξει η αυχενική θα κάνω νιπτ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...