Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμπειρίες & πληροφορίες για «Διαβαλκανικό» & «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας 🌸!

Θα με ενδιέφεραν πρόσφατες εμπειρίες ή πληροφορίες, αν κάποια έχει γεννήσει είτε στην ιδιωτική κλινική «Άγιος Λουκάς», είτε στο νοσοκομείο «Διαβαλκανικό» τον τελευταίο καιρό.

Με ενδιαφέρουν κυρίως:

• Η συνολική εμπειρία (ιατρικό προσωπικό, υποδομές, καθαριότητα κ.λπ.)
  • Οι τιμές για φυσιολογικό τοκετό και καισαρική
  • Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε χρήσιμο ή καλό να γνωρίζω

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο και τις απαντήσεις σας!😊

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η katesv είπε:

Καλησπέρα σας 🌸!

Θα με ενδιέφεραν πρόσφατες εμπειρίες ή πληροφορίες, αν κάποια έχει γεννήσει είτε στην ιδιωτική κλινική «Άγιος Λουκάς», είτε στο νοσοκομείο «Διαβαλκανικό» τον τελευταίο καιρό.

Με ενδιαφέρουν κυρίως:

• Η συνολική εμπειρία (ιατρικό προσωπικό, υποδομές, καθαριότητα κ.λπ.)
  • Οι τιμές για φυσιολογικό τοκετό και καισαρική
  • Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε χρήσιμο ή καλό να γνωρίζω

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο και τις απαντήσεις σας!😊

Καλησπ΄ερα κοπέλα μου, εγώ γέννησα τα διδυμάκια μου στο διαβαλκανικόμε καισαρική το 2021. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Είχαμε πληρώσει 3κλινο, μ έβαλαν σε 2κλινο κ ήμουν τελείως μονη. Κ τώρα που είμαι έγκυος στο 3ο εκέι θα γεννήσω. Μια φίλη γέννησε πριν 15 μέρες και δεν είχε κανένα παράπονο. Μου έστειλε τιμοκατάλογο οπότε στον παραθέτω:

ΦΤ 

3κλινο 1250
2κλινο 1650
Μονοκλινο 2250
Σουίτα 4600

ΚΤ

3κλινο 1750
2κλινο 2400
Μονοκλινο 2950
Σουίτα 5150

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μακάρι να είχα κάτι καλό να σας πω για το σεμινάριο, αλλά δεν… Τουλάχιστον δεν έλεγε κάτι η σύμβουλος που επέλεξα εγώ! Κάποια άλλη μπορεί να βοηθούσε περισσότερο… Αυτό που προσπαθώ να κάνω με βάση τα όσα άκουσα, είναι να προσέξω τον ημερήσιο ύπνο για να φτιάξει και ο βραδινός. Δεν πάει καλά βέβαια γιατί την ξυπνάω, γκρινιάζει και μετά κοιμάται και περισσότερο από ότι θα κοιμόταν κανονικά. 😝
    • Α τι ωραία δουλεύετε παρεούλα! Πολύ καλό που μπορείς κ παίρνεις την μικρή μαζί και συνάμα ξεφεύγεις κ λίγο!  Εγώ κατόπιν συνεννόησης με τους εργοδότες αποφάσισα να σταματήσω γιατί ζορίζομαι πολύ, για να είναι κ αυτοί κ εγώ ήσυχοι. Ωστόσο, λόγω δουλειάς η μικρή από Δεκέμβριο πάει βρεφικό και παρά τις ιώσεις αποφασίσαμε να την συνεχίσουμε (με την ψυχή στο στόμα) γιατί περνάει τέλεια και σπίτι μαραζώνει τώρα που έμαθε το «έξω». Θεσσαλονίκη μένω εγώ, στο Γένεσις γέννησα την πρώτη μου και με το καλό εκεί κ το δεύτερο! Κάνω κάποιες σκέψεις για  vback αλλά δεν με βλέπω να το προχωράω…
    • Καλησπέρα, κορίτσια!! Ελπίζω να χαλαρώνετε κάπου κοντά στη θάλασσα… Εμεις σήμερα κάναμε την πρώτη μας βουτίτσα! Μέχρι τη μέση φτάσαμε… αλλά κι αυτό καλό είναι για πρώτη φορά!  Όπως επίσης φάγαμε και την πρώτη κουταλιά μας φρουτόκρεμα!! (Μήλο) Δεν ξετρελάθηκε, αλλά δεν έκλαψε κιόλας. Ήταν χαρούμενη που καθόταν κι αυτή μαζί μας στο τραπέζι !! 🤣  
    • Καλημερα κοριτσια μου @ΜαρίαΔημήτρης εχεις δικοο δ γινεται συνεχεια αγκαλια. Και μενα μπορει να μ κανει γουλια 2 ωρες μετα φαγητο ειδικα αν ειναι ξαπλα και ανησυχος. Ειναι αυτο π λεει η @Diwni το παθαινουν πολυ τα μωρα γιατι ο οισοφαγος ειναι ανωριμος και το στομαχι διατεινεται συχνα. Θα το ξεπερασει εν καιρω στο μεταξυ βαζε της το κεφαλακι πλαγια οταν κοιμαται να χεις το κεφαλι σ ησυχο. Σαραντιζουμε απο βδομαδα και μεις πρωτα ο Θεος. @Diwni εχουμε τρελη ζεστη και αναψαμε κλιματιστικο γιατι ζεσταινεται πολυ το μωρο. Τωρα π σας στελνω κοιμαται γυμνο με την πανα κ του χω ριξει ενα σεντονακι τρεμω μη μ κρυωσει αλλα παω με την αισθηση και ανοιγοκλεινω το κλιματιστικο το οποιο βαζω στους 25 χαμηλη ταχυτητα. @Katerinioo μου εγω τοσο καιρο μετα εχω ακομα πονακια κανονικοτατα και σημερα εχω απο υγρα ανοιχτο καφε προς κιτρινο. 
    • Τωρα το ειδα αυτο!!Κοιταξε,στο τριτο τριμηνο παιρνεις τα πιο πολλα οποτε τον νου σου😅 Να κανεις κατι να ξεχνιεσαι να παιρναει η ωρα σου γιατι με το αγχος δεν κερδιζει καμοια μας τιποτα(τα λεω για να τα ακουω).Να μας πεις νεα απο τον υπερηχο!Στελνω θετικη ενεργεια😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...