Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες! Το μωρακι μου ειναι 16 μηνων και πραγματικα εχει να κοιμηθω καλα 16 μηνες! Πρωτο μου θεμα ειναι οτι δεν δεχεται να κοιμηθει χωρις την αγγαλια μου η χωρις να ειναι μαζι μου στο κρεβατι! Δευτερο μου θεμα ειναι οτι κοιματε πολυ λιγο δηλαδη μπορει να κοιμηθει 10 και να ξυπνησει 06:00 η 7:00 το πρωι , και ενδιαμεσα εννοιτε ξυπνα και μπορει να μεινει τουλαχιστο μιση ωρα ξυπνιος! Σας παρακαλω εχετε καποια συμβουλη να μου δωσετε; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα και να σου ζήσει το μωρό! Έχω και εγώ ένα αγοράκι 16 μηνών σαν και εσένα με ακριβώς τις ίδιες συνήθειες. Κοιμαται γυρω στις 10-10:30 το βράδυ. Για να κοιμηθεί πρέπει να είναι στο κρεββάτι μας ενώ θηλάζει, όταν αποκοιμηθει τον πάω δίπλα στην κούνια. Συνηθως ξυπνα κατά τις 3 αλλά και στις 6 καποιες φορές για να θηλάσει ξανά και γύρω στις 7μιση-8 ξύπνα για πρωι και που φεύγω και εγω για δουλειά. Περίπου ίδια ρουτίνα είχε και η μεγαλύτερη κόρη μου στην ηλικία του. Επομένως μην σε προβληματίζει έντονα το θέμα όσο μεγαλώνουν ο ύπνος θα γίνεται πιο συνεχής απλά πάνω από 8-9 ώρες δεν θα κράτα ο βραδινός ύπνος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...