Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, έχω καθυστέρηση εδώ και 15ημέρες στην αναμενόμενη περίοδο. Εχει λίγο διάστημα έχω ναυτία εμετό ειδικά πρωί η μετά από φαγητό, έχω πρήξιμο στο στήθος και την κοιλιά χαμηλά συνοδευόμενη από πόνο λίγο πιο οξύ και συνεχόμενο από αυτόν της περιόδου. Φυσικά πεινάω συνέχεια και διψάω. Εκανα ένα τεστ clear blue πριν μια βδομάδα ηταν αρνητικό και σήμερα το άλλο τεστ έβαλε μια Αχνη δεύτερη γραμμή. Υπάρχει περίπτωση να έχω αρνητική χοριακη αλλά να είμαι έγκυος? Ρωτάω γιατί και η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη της σε εμένα έβγαινε αρνητική σχεδόν σε όλα ως τον τρίτο μήνα περίπου. Ανησυχώ.... Φοβάμαι μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Δημοσίευση
στις On 2/6/2025 at 3:52 ΜΜ, ο/η Δαλια είπε:

Καλησπέρα, έχω καθυστέρηση εδώ και 15ημέρες στην αναμενόμενη περίοδο. Εχει λίγο διάστημα έχω ναυτία εμετό ειδικά πρωί η μετά από φαγητό, έχω πρήξιμο στο στήθος και την κοιλιά χαμηλά συνοδευόμενη από πόνο λίγο πιο οξύ και συνεχόμενο από αυτόν της περιόδου. Φυσικά πεινάω συνέχεια και διψάω. Εκανα ένα τεστ clear blue πριν μια βδομάδα ηταν αρνητικό και σήμερα το άλλο τεστ έβαλε μια Αχνη δεύτερη γραμμή. Υπάρχει περίπτωση να έχω αρνητική χοριακη αλλά να είμαι έγκυος? Ρωτάω γιατί και η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη της σε εμένα έβγαινε αρνητική σχεδόν σε όλα ως τον τρίτο μήνα περίπου. Ανησυχώ.... Φοβάμαι μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Επανέλαβε την χοριακη σου εφόσον έχεις καθυστέρηση ακόμα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το nipt δεν πέφτει έξω γιατί αναλύει χρωμοσ΄ωματα που απο εκεί όπως ξέρεις φαίνεται αδιαμφισβήτητα το φύλο του μωρού..Γερό, γερο και ξανά γερ΄ο μόνο να είναι! καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!
    • Αχ κάνε και για εμάς καμία βουτιά! Εγώ την άλλη Κυριακή θα πάω παραλία που θα είμαι Ικαρία.  Απεντομωση κάνουμε κάθε χρόνο και 2 φορές. Τώρα δεν ήταν πολλά οπότε ήταν και ευκαιρία για χοντρη γενική. Τώρα τελείωσα από τις 10 το πρωί, ακόμα καθάρισα ακόμα και ότι καλώδιο υπήρχε 🤣🤣. Εγώ ευτυχώς δεν είχα πολλά καλά, βέβαια έχουν μείνει 7 αλλά δεν θέλω να τα χάσω, αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η κυτταρίτιδα που έχω από τον πωπο μέχρι το γόνατο μπρος πίσω, παλεύω με κρέμες και πολύ νερό αλλά δεν βλέπω διαφορά.
    • Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 
    • Εφόσον βγήκε κοριτσάκι στην nipt, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους και αμφισβήτησης. Με το καλό 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...