Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, έχω καθυστέρηση εδώ και 15ημέρες στην αναμενόμενη περίοδο. Εχει λίγο διάστημα έχω ναυτία εμετό ειδικά πρωί η μετά από φαγητό, έχω πρήξιμο στο στήθος και την κοιλιά χαμηλά συνοδευόμενη από πόνο λίγο πιο οξύ και συνεχόμενο από αυτόν της περιόδου. Φυσικά πεινάω συνέχεια και διψάω. Εκανα ένα τεστ clear blue πριν μια βδομάδα ηταν αρνητικό και σήμερα το άλλο τεστ έβαλε μια Αχνη δεύτερη γραμμή. Υπάρχει περίπτωση να έχω αρνητική χοριακη αλλά να είμαι έγκυος? Ρωτάω γιατί και η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη της σε εμένα έβγαινε αρνητική σχεδόν σε όλα ως τον τρίτο μήνα περίπου. Ανησυχώ.... Φοβάμαι μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Δημοσίευση
στις On 2/6/2025 at 3:52 ΜΜ, ο/η Δαλια είπε:

Καλησπέρα, έχω καθυστέρηση εδώ και 15ημέρες στην αναμενόμενη περίοδο. Εχει λίγο διάστημα έχω ναυτία εμετό ειδικά πρωί η μετά από φαγητό, έχω πρήξιμο στο στήθος και την κοιλιά χαμηλά συνοδευόμενη από πόνο λίγο πιο οξύ και συνεχόμενο από αυτόν της περιόδου. Φυσικά πεινάω συνέχεια και διψάω. Εκανα ένα τεστ clear blue πριν μια βδομάδα ηταν αρνητικό και σήμερα το άλλο τεστ έβαλε μια Αχνη δεύτερη γραμμή. Υπάρχει περίπτωση να έχω αρνητική χοριακη αλλά να είμαι έγκυος? Ρωτάω γιατί και η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη της σε εμένα έβγαινε αρνητική σχεδόν σε όλα ως τον τρίτο μήνα περίπου. Ανησυχώ.... Φοβάμαι μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

Επανέλαβε την χοριακη σου εφόσον έχεις καθυστέρηση ακόμα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...