Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας. Ήμουν στο φόρουμ και παλαιότερα. 

Είχαμε πολλές ατυχίες και σταματήσαμε τις προσπάθειες για λίγο.  Έχω σταθερό κύκλο 26-28 μέρες. Αυτή την στιγμή είμαι στην 30η ημέρα του κύκλου μου δηλαδή 2 μέρες καθυστέρηση. Έπειτα από άπειρες σακούλες με αρνητικά τεστ και αρνητικές χορειακές δεν έχω κάνει ακόμα. Φοβάμαι και λέω άστο θα σου έρθει από μερα σε μέρα.

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας. Ήμουν στο φόρουμ και παλαιότερα. 

Είχαμε πολλές ατυχίες και σταματήσαμε τις προσπάθειες για λίγο.  Έχω σταθερό κύκλο 26-28 μέρες. Αυτή την στιγμή είμαι στην 30η ημέρα του κύκλου μου δηλαδή 2 μέρες καθυστέρηση. Έπειτα από άπειρες σακούλες με αρνητικά τεστ και αρνητικές χορειακές δεν έχω κάνει ακόμα. Φοβάμαι και λέω άστο θα σου έρθει από μερα σε μέρα.

Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας κορίτσι.. έλα στο θέμα του Ιουλίου να τα λέμε.. να μας πεις και λίγα πράγματα για σένα, για εμάς τις καινούριες που δεν σε ξέρουμε..!!!

Δημοσίευση
στις On 2/7/2025 at 9:32 ΠΜ, ο/η Pixies είπε:

Καλημέρα κοριτσάρα ,δεν χάνεις κάτι να κάνεις μια χωριακη ποτέ δεν ξες !!! Αν θες έλα στο θέμα Ιουλίου να τα λέμε 

Δημοσίευση
στις On 25/6/2025 at 10:25 ΜΜ, ο/η sisi93 είπε:

Κορίτσι μου τι να πω..δηλαδή τι ακριβώς σου είπε τότε και τις έκοψες; μιλάμε για τις clexane? καλά θυμάμαι; που βασίστηκε και στις έκοψε; 

Αν θες πες μου το ιστορικό, στην θρομβοφιλία έχω να σου πω πολλά.. 

Για να μη τα πολυλογώ, εμείς νομίζαμε ότι απέβαλα την πρώτη φορά από αντιφωσφολιδικό σύνδρομο, και έτσι στη δεύτερη εγκυμοσύνη από τις προσπάθειες κιόλας δηλα΄δή πριν μείνω...χτύπαγα αντιπηκτικ΄ές κι έπαιρνα salospir.. μια σακουλάρα να τσάμπα και βερεσέ..

Μετά όμως ξανα απέβαλα ενώ τα έκανα όλα καλά..πήγα σε δεύτερο αιματολόγο θεωρώντας πως η πρώτη δεν μου έκανε καλή-πλήρη διάγνωση και αυτός μου λέει ότι δεν το έχω αυτό το σύνδρομο..

Άντε να βγάλεις άκρη.. 

Τελικά λόγω τώρα 2 αποβολών μου πρότεινε να κάνω ενέσεις στην επόμενη εγκυμοσύνη καθαρά λόγω των αποβολών όχι ότι έχω κάτι..αλλά προληπτικά.. καθόλου salospir που φέρνει αίμα (αν και αίμα στη 2η εγκυμοσύνη δεν είχα ούτε για δείγμα)..Άντε βγάλε άκρη που λες :)

Tωρα και εμείς ξανά νέος κύκλος προσπαθειών., προσπαθούμε να βρούμε σπίτι οπότε έχω ρίξει εκεί το ενδιαφέρον να ξεχαστώ..

Όταν χαλαρώσουμε θα έρθει,, το πιστεύω..την προηγούμενη φορά είπα άι σιχτίρ δεν θα ξεχάσω να ζω ..όταν θέλει ας έρθει..αυτό λέω και τώρα,, εξάλλου γιατί να ανησυχούμε αφού μένουμε έγκυες ..δόξα το Θεό..

Καλές προσπάθειες κορίτσι μου..και όπως είπες ο Θε΄ός ξέρει τι κάνει..Εμείς προετοιμαζόμαστε για τη μητρότητα με έναν διαφορετικό τρόπο αλλά όταν έρθει θα ξέρουμε από βάσανα και προκλήσεις ❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου χάθηκα λίγο αυτές τις ημέρες γιατί μου ΄ήρθαν λίγο κάπως όλα αυτά και επέλεξα να αποστασιοποιηθώ μας π΄έσανε και κα΄τι διάφορα οικογενειακά με γιατρούς συν δουλειά που πνίγομαι, ε κάπου τα παιξα,.

Ελπίζω να είσαι και εσύ καλύτερα ... Τι να σου πω εγώ δεν είχα ι΄δεα από αυτα , κάποια στιγμή λοιπόν που έκανα όλες αυτές τις εξετάσεις η αιματολόγος μου τότε  μου είχε πεί ότι δεν έχω κάτι αλλά όταν θα μείνω έγκυος θα πρέπει να κάνω αντιπηκτικές λόγω ενός ετερόζυγου, όταν λοιπόν πήγα τις εξετ΄άσεις στο γυναικολόγο και τις έδειξα μου πέταξε το χαρτι πίσω και μου λέει για αυτό δεν χρειάζεσαι ενέσεις.. Ε εσύ τι να πιστέψεις όταν υποτίθεται είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μπλα μπλα, ξέρεις τώρα.. Που υποτίθεται έχει δει και έχει δει.. Να σου πω την αλήθεια κάτι δεν μου κόλλαγε από την αρχή και δεν ήταν και από τη σ΄λιγουρη επ΄ιγολή μου τότε αλλά εκείνη τη στιγμή εκεί πήγα, και μάλιστα όταν το έχασα μου είπε μετά ε από εδώ και στο εξής στην επόμενη θα κάνεις ενέσεις προληπτικά λόγω αποβολής , δεν σε πειράζουν κάτι (και λέω μέσα μου τότε γιατί τις έκοψε εξαρχής) εκεί ήταν λοιπόν που πήρα απόφαση να αλλάξω γιατρό και ευτυχώς που το έκανα γιατί αυτ΄ός τώρα ήταν ξεκάθαρος και μέσω πλην σαφώς μου είπε βλέποντας τις εξετάσεις και εμε΄να ότι δεν έχω τίποτα αλλά λόγω αυτο΄ύ δεν έπρεπε να μου τις κόψει με τίποτα, μου είπε ότι θα μείνω κανονικά και μπλλα μπλα ξέρεις αλλά του λέω το άγχος είναι άγχος και δεν είναι εύκολος αντίπαλος.. Οπότε πλέον προσεύχομαι το έχω αφήσει στη τύχη πια  και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όλη μ΄΄έρα κάθε μέρα.

Αυτός ο μήνας κύλισε να πω την αλήθεια πιο άνετος με πολύ σεξ και δουλειά..

Ο Άντρας που μου λεεί μεταξύ σοβαρού και αστείου άντε να μείνεις γιατί δεν μπορώ άλλο,, (τον κυνηγάω όλη μέρα κάθε μέρα σχεδόν αχαχαχα και προσπαθούμε να το πάρουμε στη πλάκα και να ηρεμήσουμε διαφορετικά θα τρελαθούμε μετά τα τελευταία νέα, που μπορεί να μην έχει όλη την ευθύνη αλλά σίγουρα τη μεγαλύτερη από λάθος ενός γιατρού δεν κρατάω το παιδάκι μου ).

Ελπίζω να μην σε κούρασα... 

Σε άλλα νέα πως είσαι εσύ ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Yrw είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου χάθηκα λίγο αυτές τις ημέρες γιατί μου ΄ήρθαν λίγο κάπως όλα αυτά και επέλεξα να αποστασιοποιηθώ μας π΄έσανε και κα΄τι διάφορα οικογενειακά με γιατρούς συν δουλειά που πνίγομαι, ε κάπου τα παιξα,.

Ελπίζω να είσαι και εσύ καλύτερα ... Τι να σου πω εγώ δεν είχα ι΄δεα από αυτα , κάποια στιγμή λοιπόν που έκανα όλες αυτές τις εξετάσεις η αιματολόγος μου τότε  μου είχε πεί ότι δεν έχω κάτι αλλά όταν θα μείνω έγκυος θα πρέπει να κάνω αντιπηκτικές λόγω ενός ετερόζυγου, όταν λοιπόν πήγα τις εξετ΄άσεις στο γυναικολόγο και τις έδειξα μου πέταξε το χαρτι πίσω και μου λέει για αυτό δεν χρειάζεσαι ενέσεις.. Ε εσύ τι να πιστέψεις όταν υποτίθεται είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μπλα μπλα, ξέρεις τώρα.. Που υποτίθεται έχει δει και έχει δει.. Να σου πω την αλήθεια κάτι δεν μου κόλλαγε από την αρχή και δεν ήταν και από τη σ΄λιγουρη επ΄ιγολή μου τότε αλλά εκείνη τη στιγμή εκεί πήγα, και μάλιστα όταν το έχασα μου είπε μετά ε από εδώ και στο εξής στην επόμενη θα κάνεις ενέσεις προληπτικά λόγω αποβολής , δεν σε πειράζουν κάτι (και λέω μέσα μου τότε γιατί τις έκοψε εξαρχής) εκεί ήταν λοιπόν που πήρα απόφαση να αλλάξω γιατρό και ευτυχώς που το έκανα γιατί αυτ΄ός τώρα ήταν ξεκάθαρος και μέσω πλην σαφώς μου είπε βλέποντας τις εξετάσεις και εμε΄να ότι δεν έχω τίποτα αλλά λόγω αυτο΄ύ δεν έπρεπε να μου τις κόψει με τίποτα, μου είπε ότι θα μείνω κανονικά και μπλλα μπλα ξέρεις αλλά του λέω το άγχος είναι άγχος και δεν είναι εύκολος αντίπαλος.. Οπότε πλέον προσεύχομαι το έχω αφήσει στη τύχη πια  και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όλη μ΄΄έρα κάθε μέρα.

Αυτός ο μήνας κύλισε να πω την αλήθεια πιο άνετος με πολύ σεξ και δουλειά..

Ο Άντρας που μου λεεί μεταξύ σοβαρού και αστείου άντε να μείνεις γιατί δεν μπορώ άλλο,, (τον κυνηγάω όλη μέρα κάθε μέρα σχεδόν αχαχαχα και προσπαθούμε να το πάρουμε στη πλάκα και να ηρεμήσουμε διαφορετικά θα τρελαθούμε μετά τα τελευταία νέα, που μπορεί να μην έχει όλη την ευθύνη αλλά σίγουρα τη μεγαλύτερη από λάθος ενός γιατρού δεν κρατάω το παιδάκι μου ).

Ελπίζω να μην σε κούρασα... 

Σε άλλα νέα πως είσαι εσύ ?

Καλά είμαι κοπέλα μου, προσπαθώ και εγώ στον αγώνα μου..εμείς νιώθαμε πολύ κουρασμάνοι αυτό το μήνα..ε΄γινε ελαχιστες φορες αλλά τι να κανουμε δεν είμαστε και ρομπότ😂..τρέχουν και άλλες δουλειές παράλληλα..ο άνδρας μου δουλέυει σε εξωτερικό χώρο οπότε ο γλυκός ,ου ερχόταν κομμάτια αλλά εκεί..να προσπαθήσουμε να μη χάσουμε τις μέρες..

Προσπαθώ να ζω τη μέρα μου όπως πριν ξέγνοιαστα και ανέμελα..να βρω εμένα πάλι..

Πραγματικά τι να πω με τον γυναικολόγο..καλά που τον άλλαξες,, πιστεύω ο καθένας ξέρει καλύτερα τα χωράφια του..αν συνδέεται η αποβολή με την ετεροζυγία πως έκανε τόσο σοβαρό λάθος; Εσύ δεν έφταιξες σε τίποτα..Τι να πω κορίτσι μου..και εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω..θα κάνω τις αντιπηκτικ΄ές μου όταν μείνω ξανά πρώτα ο Θεός..

Σε άλλα νέα βλέπω από το πρωί αυτή που σκότωσε τόσα παιδιά και σκέφτομαι πόσες γυναίκες έχουν στόχο ζωής να κάνουν ένα παιδί και άλλες τα έχουν έτσι άνετα..Γιατί να είναι έτσι άδικη η ζωή..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sia A μου λυπάμαι τόσο πολύ! Δεν έχω λόγια να σε παρηγορήσω. Είναι πολύ σκληρό και δύσκολο να βάλεις ένα τέλος τόσο ξαφνικά. Όμως το βασικό τώρα είναι να ηρεμήσει η ψυχούλα σας, να μείνετε δυνατοί και ενωμένοι με τον αντρούλη σου και να προχωρήσετε παρακάτω τη ζωή σας. Το ξέρεις, δεν είστε οι μόνοι που έχετε καθ' έξιν αποβολές, δυστυχώς συμβαίνει συχνά, απλά υποτίθεται ότι στην εξωσωματική οι περισσότεροι παράγοντες προλαμβάνονται. Γι' αυτό είναι ν' απορεί κανείς γιατί σου συμβαίνει το ίδιο συνεχώς... Αν κάποια στιγμή βρείτε τη δύναμη και τη θέληση να συνεχίσετε, αξίζει, πιστεύω να περάσετε από το τμήμα καθ' έξιν αποβολών του Έλενα, μήπως πάρετε κάποιες απαντήσεις. Πολλές κοπέλες βοηθήθηκαν εκεί. Ξέρω ότι δεν είστε στην Αθήνα, παρολ' αυτά έχε το στο νου σου. Κι από εμάς εδώ, ό,τι θέλεις. Κάτι υπάρχει που πρέπει να βρεθεί, δεν μπορεί να είναι καρμικό να μην κάνετε παιδί στην ηλικία σου και με καλές ορμόνες. Έχεις χρόνο ακόμη. Ξεκουράσου, φρόντισε τον εαυτό σου. Κι εύχομαι να πάρετε την καλύτερη για εσάς απόφαση. Να είστε υγιείς και αγαπημένοι πάνω απ' όλα❤️
    • Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου.. Δεν περιμενα αυτη την καταληξη. Οτι αποφασισεται για σας και θεωρειται οτι ειναι καλυτερο... Στεναχωρηθηκα αν και δεν σε γνωριζω. Ευχομαι στο μελλον να συνεχισεις. Ποτε δεν ξερεις!
    • Παντως για τα φαγητα που λεγατε εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 25 κιλα ετρωγα τα παντα και μεγαλες ποσοτητες απο την αρχη. Τωρα εχει τελειωσει το πρωτο τριμηνο και ακομη κιλα δεν πηρα. Καμια σχεση η πρωτη με την δευτερη φορα. Αλλα ας πουμε σημερα πηγαμε παραλια κ πηρα μια φρουτοσαλατα. Προσπαθησα να μην φαω τα φρουτα με φλουδα. Βλακεια εκανα λετε?
    • μου ειχε δωσει ο γυναικολογος ενα σιροπι για τις ναυτιες αλλα να σου πω την αληθεια δεν το εχω πολυ με τα χαπια κ ολα αυτα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και το πηρα μονο μια φορα. κατα τα αλλα απλα κανω υπομονηηη ποοοσο σε νιωθω για τον χειμωνα. κ εγω το ιδιο. το σιχαινομαι το καλοκαιρι κ δεν αντεχω καθολου την ζεστη και γενικα αυτη την ατμοσφαιρα. κρυο κ ξανα κρυο 😅
    • δεν την παλευω ιδιαιτερα αλλα ευτυχως ειμαι στο πατρικο μου εδω κ 3 μηνες γιατι ο αντρας μου λειπει για 5 μηνες εξωτερικο για δουλεια κ εγω μεγαλη βοηθεια απο τους δικους μου. Λιγο τα σηκωματα και οι αγκαλιες με  αγχωνουν αλλα οπως κ να το κανεις δεν μπορω να τις αποφευγω συνεχεια. Περναει ο δικος μου και μια προσκολληση τωρα τρομερη και με ζηταει συνεχως.. ελπιζω να μην προκαλλω καποιο κακο στο μωρακι με τα σηκωματα που κανω 🤔
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...