Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου! Δεν θα κανω αλλο τεστ, θα παω για χοριακη για να ειμαι ησυχη. Αυτος ο μηνας ηταν ο μηνας που θα κανω τη διεγερση.... Επαθα σοκ οταν ειδα τη 2η γραμμη μετα απο 3 χρονια προσπαθειας και γι αυτο ρωτουσα και ξαναρωτουσα αν τη βλεπετε! Κι το εκανα για πλακα... Και περιμενω πως και πως την περιοδο μιας κι εχω 8 μερες καθυστερηση με την ωορρηξια να μην ξερω αν εγινε και ποτε εγινε.

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@pennaki3 χρονιας προσπάθειας και σήμερα ειδες το θετικό τέστ? Ελα ρε κορίτσι μου τι απερίγραπτο συναίσθημα αυτο τώρα με συγκινησες. Σου εύχομαι μια θετικη χοριακή και ολα να σου πάνε τέλεια 🧿🤍

Δεν ειχα ποτε θετικο. Ολολευκα εβγαιναν παντα. Οποτε σημερα επαθα εγκεφαλικο που την ειδα! Μακαρι να εχω μια θετικη χοριακη και να αποφυγω την εξωσωματικη. Ευχομαι κι σε σενα να ερθει γρηγορα το θετικο σου!! ❤️

Δημοσίευση

@melitiniღ @Sia A συγχαρητήρια κορίτσια μου για τις χοριακες σας ❤️ αισιοδοξία και όμορφες σκέψεις ❤️

@pennaki κοπέλα μου είναι θετικό το τεστακιιιι! Εχει χρώμα η γραμμούλα 🧿🧿 έφυγες για χοριακηηηηηη

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Δεν εχω αλλες αντιδρασεις!! Σας ευχαριστω πολυ ολες σας για τις απαντησεις! 🥰

Εμενα παντως μια φιλη μου ειχε αρνητικη χοριακη και μετα απο 3 μερες ειχε καφε στο σκουπισμα και νομιζε οτι ερχεται περιοδος αλλα επειδη δεν ειχε αιμα εκανε τεστ και ηταν θετικο. Τωρα εχει εναν μικρουλη 4 μηνων οποτε τρεξε για χοριακηηη..τι ωραια αυτα τα ξαφνικα πολυ τα χαιρομαι!! Καλα αποτελεσματα..

Δημοσίευση

@evaa__ θυμαμαι ποσο ειχα στεναχωρεθει με τα μηνυματα σου και τον πονο που εβγαζαν. Ευχομαι να πραγματοποιηθει η ευχη σου και συντομα να εχεις αυτο που επιθυμεις. Θυμαμαι καθε καλοκαιρι κοιτουσα τα ρουχα μου και ελεγα του χρονου μπορει να ειμαι εγκυος και να μη μου κανουν και καθε καλοκαιρι εμπαινα κανονικα στα ρουχα μου. Περυσι η ευχη μου ειχε πραγματοποιηθει και αγορασα καινουρια φορεματα για να χωραει η κοιλιτσα. Συντομα θα ερθει το θαυματακι σου 🤗

Δημοσίευση

Κοριτσια θα εσκαγα αλλα με τρωει! Ξαναεκανα τωρα ενα αλλα δεν μπορω να το βγαλω φωτο. Βγαινει αρκετα αχνο και δεν το πιανει το κινητο. Απο κοντα νομιζω το βλεπω. Βγηκε γρηγορα. Δεν ξερω αν πρεπει να το πιστεψω ή οχι!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια θα εσκαγα αλλα με τρωει! Ξαναεκανα τωρα ενα αλλα δεν μπορω να το βγαλω φωτο. Βγαινει αρκετα αχνο και δεν το πιανει το κινητο. Απο κοντα νομιζω το βλεπω. Βγηκε γρηγορα. Δεν ξερω αν πρεπει να το πιστεψω ή οχι!!

Αχ κορίτσι μου μακάρι!!!!! Μακάρι να έγινε το θαύμα!!! Στην φωτο πάντως φαίνεται η Γραμμή!!! Αναμένουμε χοριακή!!!! Φαντάζομαι το σοκ σου...ήταν έτσι άστατος αυτός ο κύκλος σου οπότε όλα πιθανά είναι...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Αχ κορίτσι μου μακάρι!!!!! Μακάρι να έγινε το θαύμα!!! Στην φωτο πάντως φαίνεται η Γραμμή!!! Αναμένουμε χοριακή!!!! Φαντάζομαι το σοκ σου...ήταν έτσι άστατος αυτός ο κύκλος σου οπότε όλα πιθανά είναι...

Με εχει πιασει αγχος!! Δεν ξερω τι να κανω (αν και ξερω οτι πρεπει να παω για χοριακη). Φοβαμαι μην ειναι ψευδως θετικο....

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Με εχει πιασει αγχος!! Δεν ξερω τι να κανω (αν και ξερω οτι πρεπει να παω για χοριακη). Φοβαμαι μην ειναι ψευδως θετικο....

Ναι κορίτσι μου όπως και να έχει πρέπει να πας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι κ πριν την έναρξη της διεγερσης και που ξέρεις αν το θέλει ο Θεός θα το αποφύγεις..

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι κορίτσι μου όπως και να έχει πρέπει να πας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι κ πριν την έναρξη της διεγερσης και που ξέρεις αν το θέλει ο Θεός θα το αποφύγεις..

Ετσι κι αλλιως ο γιατρος μου ειπε να περιμενω μεχρι τη Δευτερα να δουμε αν θα εμφανιστει η περιοδος. Λογικα θα παω το Παρασκευη ή Σαββατο για χοριακη ξανα. Για να δουμε.......

Και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο συμπτωμα οτι ερχεται η περιοδος. Κατι διασπαστα πονακια και κραμπουλες. Ελαχιστα. Μονο τα καφε που ειχα το σκ κι ειπα α τωρα ερχεται. Τωρα τιποτε αλλο.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλέ κορίτσια τώρα το συνειδητοποίησα, ποια θα ανοίξει το θεματακι Ιουλίου???? 🥰🥰🥰

Εγώ δεν τολμώ γτ είμαι χεσμένη από το φόβο μου!!! Μαζωχτειτε θετικά του Ιουνίου ας ανοίξει κάποια 😊

@Kateriniw @almira @Pinacolada @Παρασκευαιδου @melitiniღ @SunnyBunny

Προτείνω την αρχηγό μας την Ελπίδα ή αν δεν θέλει τότε το Κατερινιω που έχει ακούσει κ καρδούλες για να μας φέρουν τύχη τα διδυμακια της 😊

Κορίτσια μου δεν έχω κανένα θέμα ας το ανοίξει οποία θέλει αλήθεια ,εγώ εδώ θα είμαι πάλι να σας στέλνω θετικά βαϊμπς όπως λέμε και στο χωριό μου χαχαχαχχα

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου δεν έχω κανένα θέμα ας το ανοίξει οποία θέλει αλήθεια ,εγώ εδώ θα είμαι πάλι να σας στέλνω θετικά βαϊμπς όπως λέμε και στο χωριό μου χαχαχαχχα

Ας ανοιξει καποια τον Ιουλιο τελως παντων!!! 😜 Να μας φερει το νεο θεματακι ΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗ!!! 🤞👶❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Εγώ λέω εσύ... 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγώ λέω εσύ... 🥰

Καλέ εγώ δεν ξέρω πως να το κάνω χαχαχαχχαχαχαχα ,εγω από χωριό είμαι χαχαχχαχα ,ελπίδακι πάρε τα ηνία .... Και πάμε γερά και θετικά για ιουλιατικα μωραααααα

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια νομίζω το εκανα αλλά κολησε το μυαλό με τ ονόματα προσθέστε άτομα εκτός αν δεν προσθέτουμε 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Ανεβαζω ξανα τις ιδιες και με αρνητικο φιλτρο.

34ae7f25-599e-48d6-a704-fb7b40d65999.jpg

175136783150445377.jpg

Θετικό είναι κοριτσάκι μου γλυκό !! Συγχαρητηριααααααα!!! Αχ τι όμορφα που μπήκε ο μήνας❤️❤️❤️ Μέχρι κ ο μπόμπιρας στην κοιλιά μου ενθουσιάστηκε κ κάνει κωλοτούμπες τώρα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Θετικό είναι κοριτσάκι μου γλυκό !! Συγχαρητηριααααααα!!! Αχ τι όμορφα που μπήκε ο μήνας❤️❤️❤️ Μέχρι κ ο μπόμπιρας στην κοιλιά μου ενθουσιάστηκε κ κάνει κωλοτούμπες τώρα !!!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!! Με το καλο το μωρακι σου!! 🥰👶💙

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...