Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλημερα αγαπημένα μου κορίτσια! @Ngsofia καλη επιτυχία εύχομαι να πανε όλα καλά! Να φωλιασει αυτό το εμβρυάκι, κοριτσι μου γερά μέσα σου!! @almira και εγω περιμένω να περάσουν οι γόνιμες να μπούμε ξανα στο παιχνίδι! Αντε μαζι στην ανυπομονησία, εσυ ποτε περιπου περιμενεις ? @pennaki κορίτσι μου εσυ πως εισαι??? @Asteria22 γλυκιά μας εγκυούλα, πως εισαι??  
    • Μπορώ να σε καταλάβω μέχρι ένα βαθμό γιατί αφήσαμε τη μικρή στην κλινική ένα βράδυ λόγω ίκτερου. Εντατική δεν έχω ζήσει αλλά το σημαντικό είναι πως είναι μόνο για σίτιση οπότε με το που πάρει βάρος κ μπορεί να τραφεί μόνος του θα τον έχεις αγκαλίτσα!! Εσύ πως είσαι σωματικά;; Ναι το αργότερο το άλλο Σάββατο θα τον γνωρίσουμε κ μεις😍😍😍
    • Αφού την αποφεύγει και ο δικός σου είστε μια χαρά 😊 Δυστυχώς δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Η δικιά μου έχει beef με ένα κοριτσάκι στην παιδική χαρά 😅 Το άλλο κοριτσάκι είναι 6 μήνες μεγαλύτερο και πάντα της παίρνει τα παιχνίδια. Ε η δικιά μου από τη μία την αποφεύγει από την άλλη πάει και κολλάει δίπλα της 😅 Απλά την έχω δει ότι τώρα προστατεύει τα παιχνίδια της περισσότερο από αυτό το κορίτσι. Με άλλα παιδιά δεν έχει τόσο θέμα να παίξουν με τα παιχνίδια της. Έχουν και τη φάση τους τα μικρά.
    • Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου κ σ' εσένα εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κ να κρατήσεις το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου.Σε δύο βδομάδες είπαμε σωστα; Εχω το ένα μαναράκι μαζί μου τα πάει καλά μέχρι στιγμής το άλλο είναι στην μονάδα για σίτιση μιας κ είναι μικρούλης αλλά πολύ γλυκούλης, πρέπει να πάρει βάρος κ μάλλον θα μείνει αρκετές μέρες 😔θα δούμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...