Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@melitiniღΘα βάλω τα κλάματα 🥹🥹🥹Ποσο χαίρομαι ❤️Τι ωραιο τεστ είναι αυτο μετα απο ολα αυτα που πέρασες ❤️ Τα κατάφερες κορίτσι μου σου εύχομαι να πάνε ολα καλα μέχρι τέλους ❤️

Αχ Ευάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ..!!! Μακάρι να μην είναι της φαντασίας μου και όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά..!!! 🙏🏼 Περιμένω με ανυπομονησία τη χοριακή της Παρασκευής..!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια τα όμορφα..!!! Για βγάλτε τα γυαλάκια σας παρακαλώ.. 🧐🧐🧐

Πρέπει μέχρι 27 Ιουνίου να κάνω γενέθλιο ταγκ στην @Παρασκευαιδου.. της το έχω υποσχεθεί άλλωστε με μπαλόνια και πυροτεχνήματα.. 

Είναι πολύ νωρίς ακόμη 5η μέρα σήμερα αλλά....

20250624_063048.jpg

Αχ κορίτσι μουθυυυυυυ συγχαρητήρια αχχχχ τελειαααααα ,άντε την Παρασκευή μια τεράστια χωριακη εύχομαι !!!!! Δεν χρειάζεται γυαλιά φαίνεται ολοκάθαρα , @melitiniღ 😍😍😍😍🙏🙏

Δημοσίευση

@melitiniღ κορίτσι μουυυ είναι εκεί!!!!! Αχνοφαίνεται!!!! Συγχαρητήρια για τόσο νωρίς είναι τέλεια η αχνη γραμμή!!!! Με το καλό την Παρασκευή μια μεγάλη χοριακή!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά και να πάρεις αγκάλια τα μωράκια σου!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Αχ κορίτσι μουθυυυυυυ συγχαρητήρια αχχχχ τελειαααααα ,άντε την Παρασκευή μια τεράστια χωριακη εύχομαι !!!!! Δεν χρειάζεται γυαλιά φαίνεται ολοκάθαρα , @melitiniღ 😍😍😍😍🙏🙏

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

@melitiniღ κορίτσι μουυυ είναι εκεί!!!!! Αχνοφαίνεται!!!! Συγχαρητήρια για τόσο νωρίς είναι τέλεια η αχνη γραμμή!!!! Με το καλό την Παρασκευή μια μεγάλη χοριακή!!! Όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά και να πάρεις αγκάλια τα μωράκια σου!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου, αμήν! αμήν! αμήν...!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Να δώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου, αμήν! αμήν! αμήν...!!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Να δώσει ο Θεός να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος..!!!

Κορίτσι την Παρασκευή θα έχεις μια μεγάλη μεγάλη χοριακη!! Συγχαρητήρια!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Πρέπει μέχρι 27 Ιουνίου να κάνω γενέθλιο ταγκ στην @Παρασκευαιδου.. της το έχω υποσχεθεί άλλωστε με μπαλόνια και πυροτεχνήματα.. 

20250624_063048.jpg

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!! Εγω το περιμενα!!! Ηταν σιγουρη η επιτυχια σου!!! 🥰❤️ Λιγες μερουλες μεχρι τη χοριακη!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!! Εγω το περιμενα!!! Ηταν σιγουρη η επιτυχια σου!!! 🥰❤️ Λιγες μερουλες μεχρι τη χοριακη!!

Μικρό καλάθι κρατάμε ακόμη.. υπάρχει ένα βουνό να ανέβουμε και χρειάζεται υπομονή!!! Ελπίζω όλα να είναι καλά και να έχουμε καλά αποτελέσματα..!!!🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250624_063048.jpg

ΑΑΑΑΑΑΑΑ τι όμορφη εικόνα! Μπράβο κορίτσι μουυυυ!!! Αργά και σταθερά βήματα! Καλά αποτελέσματα εύχομαι ❤️❤️❤️🧿🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250624_063048.jpg

🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ τι όμορφη εικόνα! Μπράβο κορίτσι μουυυυ!!! Αργά και σταθερά βήματα! Καλά αποτελέσματα εύχομαι ❤️❤️❤️🧿🧿🧿

Αμήν! αμήν! αμήν!!! 🙏🏼

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🩷🩵🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

20250624_063048.jpg

Ναι φαίνεται 😊😊😊 Κάνε πάλι την Πέμπτη γιατί θα σκάσουμε μέχρι να βγει η χοριακή της Παρασκευής 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι φαίνεται 😊😊😊 Κάνε πάλι την Πέμπτη γιατί θα σκάσουμε μέχρι να βγει η χοριακή της Παρασκευής 😅

🤣🤣🤣🤣 κάτι θα κάνουμε.. 😝😝😝

στις πριν 1 ώρα, ο/η Pinacolada είπε:

@melitiniღ  κ γω την βλέπω την γραμμή!!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό ή χοριακή σου!!!

Ευχαριστώ πολύ..!!! Και εσύ κορίτσι μου πως είσαι;; Πότε έχεις υπέρηχο;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...