Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@ΠαρασκευαιδουΝα με συγκινήσεις πρωί πρωί. Εχεις και εχετε φορεσει τα παπούτσια μας για αυτό τα λεμε σε σας εδω τα δύσκολα. Αυτη τη στιγμή περιμένουμε, μακαρι να έρθει για ολες μας🌈

Πραγματικά σας το εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου. Δεν ξέρετε πως νιώθω κάθε φορά που βάζετε τεστ θετικό και μετά όλα τα ευχάριστα, νιώθω σαν την φίλη μου που θα μου έλεγε τα ευχάριστα τόση χαρά παίρνω . 

Δεν έχω ξεχάσει τι έχω περάσει. Αλλά ξέρω τι μου έδειξε ,τι μου έμαθε και τελικά ποιος είναι. Δίπλα μου . 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

δεν θες να δεις τσαντάκι που έχω όλο το φαρμακομάνι.. 🤣🤣🤣 τώρα έχουν προστεθεί και οι innohep στο παιχνίδι εμένα..🥴 αααα αν θέλεις, για ενημέρωση.. από εκεί από τη Θεσσαλονίκη πήγα στη Θέρμη σε ένα φαρμακείο για να πάρω τις ενέσεις, γιατί έπρεπε στη διαδρομή να τις έχω κι αυτές μαζί μου για να τις κάνω στο αμάξι, μου έδωσε η φαρμακοποιός και μία κρέμα με άρνικα για τις μελανιές δικής τους παραγωγής. Έχει περισσότερη καθαρή άνρικα μου είπε μέσα. Αν θέλεις σου στέλνω διεύθυνση να πας να πάρεις. 😉

17504952890283620046666431604638.jpg

Χαχαχαχα λες κ είμαστε φαρμακείο 😆 χαλάλι τα φάρμακα αρκεί να έχουνε το επιθυμητό αποτέλεσμα 😊 Για την άρνικα ευτυχώς δεν κάνω μελανιές, ευχαριστώ πάντως 🥰

στις πριν 19 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Sia AΚαλη επιτυχία κορίτσι μου σε 7 μερες να μας στείλεις τη θετική χοριακή σου ❤️🌈🌈

Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου!!! Κ σένα εύχομαι γρήγορα ένα υγιές μωράκι 😊 Πίστη κ υπομονή κ θα έρθει να είσαι βέβαιη γι αυτό 🙏

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Χαχαχχαχαχαχ αχ αυτά τα φάρμακα ,συμβουλή αν περνεις για θυροειδή χαπακι να έχει περίπου ένα 3 με 4 Ώρο με τα σικλακιουρ ,μην την πατήσεις όπως και εγώ 

Φυσικά κ παίρνω για το θυροειδή από π΄έρσι απέκτησα θέμα με κάτι όζους μικρούς κ πριν τη εξωσωματική ήταν 2,5 οπότε πήρα χαπάκι για να πέσει, επειδή στην εξωσ ανεβαίνει ως συν΄ήθως!!! Ναι ναι ξέρω το παίρνω στις 6 το πρωί μαζί με τα πρώτα utrogestan πολύ πρωί ξεκινάω το πρώτο φάρμακο 😉Ελπίζω με τα utro να μην υπάρχει θέμα που τα παίρνω μαζί, δεν ρώτησα τη γιατρό 🫤

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για όλες τις ευχές κ τις θετικές σας σκέψεις 😊🥰 Όλα μια χαρά με την εμβρυομεταφορά, προσπαθώ να χαλαρώσω αλλά να σας πω την αλήθεια ε΄΄ιμαι πολύ φοβισμένη, κ αν δεν πιάσουν αυτή τη φορά, κ αν μείνω έγκυος κ έχουμε πάλι τα ίδια😓 Γενικά μια παράνοια, ελπίζω να την παλέψω γτ θα πάρω κ τις 7 ημέρες που δικαιούμαστε κ δεν έχω να ξεχνιέμαι με τη δουλειά, θα δείξει!!!😊

@Pinacolada@Παρασκευαιδου Να χαίρεστε τα παιδάκια σας κ με το καλό να πάτε για υπέρηχο!!! 

Σια μου μην ξεκινάς έτσι , τι σου λέω τώρα .. γτ πως ήσουν εσύ πες μου .. αλλά μάντεψε ΔΕΝ θα αλλάξει τίποτα τώρα ίσα ίσα θα γεμίσεις άγχος , ίσως και μικρό συσπάσεις που στην παρούσα φάση δεν τα θες. Καλωσορίσε τα μωρά σου γιατί σίγουρα σήμερα έχεις 2 μωράκια μέσα σου . Κλωσισε τα  😘🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sisi93 είπε:

Κοπέλα μου, είσαι πραγματική ελπίδα για όλες μας..σήμερα ξύπνησα κάπως περίεργα, νιώθω πάλι αυτή τη στενοχώρια όχι για το μήνα που χάθηκε αλλά για όλα αυτά που έχω περάσει και όμως ξανά προσπαθώ..δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες αλλά θα υπάρξουν και οι μαύρες μέρες..

Το μήνυμα σου ήταν το πρώτο πράγμα που διάβασα από τη στιγμή που ξύπνησα και πραγματικά σε ευχαριστ΄ώ για αυτό ❤️ είσα η ΕΛΠΙΔΑ μας..από ότι έχω καταλάβει γιατί είμαι σχετικά νέα εδώ..έχεις περάσει ζόρικα αρκετό καιρό,οπότε είσαι πρότυπο, χαίρομαι πραγματικά που πίστεψες σε αυτό και με τη θετική σου ενέργεια τα κατάφερες..

Θα σου πω ένα πράγμα με λένε Ελπίδα. 🥰 

Λογικό είναι να έχεις τα κάτω σου κάποιες φορές ,να μην ξεχνάμε όμως να σηκωνόμαστε αυτό είναι το πιο σημαντικό.. πρέπει να ζούμε . Θα πέσουμε θα κλάψουμε αλλά τίποτα να μην μας κρατάει δεμένες πίσω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σια μου μην ξεκινάς έτσι , τι σου λέω τώρα .. γτ πως ήσουν εσύ πες μου .. αλλά μάντεψε ΔΕΝ θα αλλάξει τίποτα τώρα ίσα ίσα θα γεμίσεις άγχος , ίσως και μικρό συσπάσεις που στην παρούσα φάση δεν τα θες. Καλωσορίσε τα μωρά σου γιατί σίγουρα σήμερα έχεις 2 μωράκια μέσα σου . Κλωσισε τα  😘🥰

Το ξέρω Ελπίδα μου ότι το άγχος δεν κάνει καλό, αυτό άτιμο το παρελθόν με 3 απώλειες δεν ξεχνιέται... Ξέρω δεν έχει νόημα ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!! Έχοντας ζήσει κ φυσική σύλληψη κ εξωσωματική είναι μακράν η πιο δύσκολη διαδικασία της ζωής μου κ πραγματικά θέλω απλά αυτή τη φορά να πετύχει γτ κουράστηκα!!!! Καλά πάει πρώτη μέρα φουλ θετική διάθεση, θα συνέλθω το υπόσχομαι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Το ξέρω Ελπίδα μου ότι το άγχος δεν κάνει καλό, αυτό άτιμο το παρελθόν με 3 απώλειες δεν ξεχνιέται... Ξέρω δεν έχει νόημα ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!! Έχοντας ζήσει κ φυσική σύλληψη κ εξωσωματική είναι μακράν η πιο δύσκολη διαδικασία της ζωής μου κ πραγματικά θέλω απλά αυτή τη φορά να πετύχει γτ κουράστηκα!!!! Καλά πάει πρώτη μέρα φουλ θετική διάθεση, θα συνέλθω το υπόσχομαι 🥰

Πολύ χαίρομαι που το ακούω.. μετράμε αντίστροφα.. 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θα σου πω ένα πράγμα με λένε Ελπίδα. 🥰 

Λογικό είναι να έχεις τα κάτω σου κάποιες φορές ,να μην ξεχνάμε όμως να σηκωνόμαστε αυτό είναι το πιο σημαντικό.. πρέπει να ζούμε . Θα πέσουμε θα κλάψουμε αλλά τίποτα να μην μας κρατάει δεμένες πίσω. 

χαχα όνομα και πράγμα που λέμε..Ελπίδα..πολύ ωραίο όνομα..είσαι η Ελπίδα μας λοιπόν.. ❤️

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου καλώς τα δέχτηκες τα σποράκια! Εύχομαι σε μια βδομάδα να έχεις μια θετικότατη χοριακη. Λογικές οι σκέψεις σου, όσο μπορείς μείνε στο παρόν στο ότι είναι μια καινούργια ετ και νέα εμπειρία. Και καλωσόρισε αυτές τις ψυχουλες μέσα σου. Όλα θα πάνε καλά θα δεις 🙏🏼🩷

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

@eva96 Δε πειράζει κορίτσι μου πάμε τον αλλο μηνα🙏

Με τοσα που εγιναν αυτον τον μηνα δεν ειχα ελπιδες. Αυτος ο μηνας πηγε πολυ γκαντεμια. Και δεν λεει να σταματησει. ηρθαμε ενα ταξιδι με τον αντρα μου και το παιδι μας εχθες ειμουν χαλια ειχα το στομάχι μου σημερα είναι εκεινος χαλια και κανει εμετους. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Χαχαχαχα λες κ είμαστε φαρμακείο 😆 χαλάλι τα φάρμακα αρκεί να έχουνε το επιθυμητό αποτέλεσμα 😊 Για την άρνικα ευτυχώς δεν κάνω μελανιές, ευχαριστώ πάντως 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου!!! Κ σένα εύχομαι γρήγορα ένα υγιές μωράκι 😊 Πίστη κ υπομονή κ θα έρθει να είσαι βέβαιη γι αυτό 🙏

Φυσικά κ παίρνω για το θυροειδή από π΄έρσι απέκτησα θέμα με κάτι όζους μικρούς κ πριν τη εξωσωματική ήταν 2,5 οπότε πήρα χαπάκι για να πέσει, επειδή στην εξωσ ανεβαίνει ως συν΄ήθως!!! Ναι ναι ξέρω το παίρνω στις 6 το πρωί μαζί με τα πρώτα utrogestan πολύ πρωί ξεκινάω το πρώτο φάρμακο 😉Ελπίζω με τα utro να μην υπάρχει θέμα που τα παίρνω μαζί, δεν ρώτησα τη γιατρό 🫤

Όχι έκανα η ενδοκρινολογος με τα σικλακιουρ Μ είπε μόνο να έχει αποσταση

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A κορίτσι μου καλώς τα δέχτηκες τα σποράκια! Εύχομαι σε μια βδομάδα να έχεις μια θετικότατη χοριακη. Λογικές οι σκέψεις σου, όσο μπορείς μείνε στο παρόν στο ότι είναι μια καινούργια ετ και νέα εμπειρία. Και καλωσόρισε αυτές τις ψυχουλες μέσα σου. Όλα θα πάνε καλά θα δεις 🙏🏼🩷

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Μακάρι, μακάρι 🙏😊 κ σε σένα εύχομαι να συνεχίσει έτσι ομαλά η εγκυμοσύνη σου κ σε λίγους μήνες να κρατήσεις αγκαλιά το πρώτο σου μωράκι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Όχι έκανα η ενδοκρινολογος με τα σικλακιουρ Μ είπε μόνο να έχει αποσταση

Οκ ευχαριστώ κορίτσι μου, με τα σικλακουρ έχει απόσταση 4-5 ώρες, σε ευχαριστώ 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...