Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sisi93 είπε:

Κοπέλα μου, είσαι πραγματική ελπίδα για όλες μας..σήμερα ξύπνησα κάπως περίεργα, νιώθω πάλι αυτή τη στενοχώρια όχι για το μήνα που χάθηκε αλλά για όλα αυτά που έχω περάσει και όμως ξανά προσπαθώ..δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες αλλά θα υπάρξουν και οι μαύρες μέρες..

Το μήνυμα σου ήταν το πρώτο πράγμα που διάβασα από τη στιγμή που ξύπνησα και πραγματικά σε ευχαριστ΄ώ για αυτό ❤️ είσα η ΕΛΠΙΔΑ μας..από ότι έχω καταλάβει γιατί είμαι σχετικά νέα εδώ..έχεις περάσει ζόρικα αρκετό καιρό,οπότε είσαι πρότυπο, χαίρομαι πραγματικά που πίστεψες σε αυτό και με τη θετική σου ενέργεια τα κατάφερες..

Θα σου πω ένα πράγμα με λένε Ελπίδα. 🥰 

Λογικό είναι να έχεις τα κάτω σου κάποιες φορές ,να μην ξεχνάμε όμως να σηκωνόμαστε αυτό είναι το πιο σημαντικό.. πρέπει να ζούμε . Θα πέσουμε θα κλάψουμε αλλά τίποτα να μην μας κρατάει δεμένες πίσω. 

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σια μου μην ξεκινάς έτσι , τι σου λέω τώρα .. γτ πως ήσουν εσύ πες μου .. αλλά μάντεψε ΔΕΝ θα αλλάξει τίποτα τώρα ίσα ίσα θα γεμίσεις άγχος , ίσως και μικρό συσπάσεις που στην παρούσα φάση δεν τα θες. Καλωσορίσε τα μωρά σου γιατί σίγουρα σήμερα έχεις 2 μωράκια μέσα σου . Κλωσισε τα  😘🥰

Το ξέρω Ελπίδα μου ότι το άγχος δεν κάνει καλό, αυτό άτιμο το παρελθόν με 3 απώλειες δεν ξεχνιέται... Ξέρω δεν έχει νόημα ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!! Έχοντας ζήσει κ φυσική σύλληψη κ εξωσωματική είναι μακράν η πιο δύσκολη διαδικασία της ζωής μου κ πραγματικά θέλω απλά αυτή τη φορά να πετύχει γτ κουράστηκα!!!! Καλά πάει πρώτη μέρα φουλ θετική διάθεση, θα συνέλθω το υπόσχομαι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Το ξέρω Ελπίδα μου ότι το άγχος δεν κάνει καλό, αυτό άτιμο το παρελθόν με 3 απώλειες δεν ξεχνιέται... Ξέρω δεν έχει νόημα ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!! Έχοντας ζήσει κ φυσική σύλληψη κ εξωσωματική είναι μακράν η πιο δύσκολη διαδικασία της ζωής μου κ πραγματικά θέλω απλά αυτή τη φορά να πετύχει γτ κουράστηκα!!!! Καλά πάει πρώτη μέρα φουλ θετική διάθεση, θα συνέλθω το υπόσχομαι 🥰

Πολύ χαίρομαι που το ακούω.. μετράμε αντίστροφα.. 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θα σου πω ένα πράγμα με λένε Ελπίδα. 🥰 

Λογικό είναι να έχεις τα κάτω σου κάποιες φορές ,να μην ξεχνάμε όμως να σηκωνόμαστε αυτό είναι το πιο σημαντικό.. πρέπει να ζούμε . Θα πέσουμε θα κλάψουμε αλλά τίποτα να μην μας κρατάει δεμένες πίσω. 

χαχα όνομα και πράγμα που λέμε..Ελπίδα..πολύ ωραίο όνομα..είσαι η Ελπίδα μας λοιπόν.. ❤️

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου καλώς τα δέχτηκες τα σποράκια! Εύχομαι σε μια βδομάδα να έχεις μια θετικότατη χοριακη. Λογικές οι σκέψεις σου, όσο μπορείς μείνε στο παρόν στο ότι είναι μια καινούργια ετ και νέα εμπειρία. Και καλωσόρισε αυτές τις ψυχουλες μέσα σου. Όλα θα πάνε καλά θα δεις 🙏🏼🩷

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

@eva96 Δε πειράζει κορίτσι μου πάμε τον αλλο μηνα🙏

Με τοσα που εγιναν αυτον τον μηνα δεν ειχα ελπιδες. Αυτος ο μηνας πηγε πολυ γκαντεμια. Και δεν λεει να σταματησει. ηρθαμε ενα ταξιδι με τον αντρα μου και το παιδι μας εχθες ειμουν χαλια ειχα το στομάχι μου σημερα είναι εκεινος χαλια και κανει εμετους. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Χαχαχαχα λες κ είμαστε φαρμακείο 😆 χαλάλι τα φάρμακα αρκεί να έχουνε το επιθυμητό αποτέλεσμα 😊 Για την άρνικα ευτυχώς δεν κάνω μελανιές, ευχαριστώ πάντως 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ Εύα μου!!! Κ σένα εύχομαι γρήγορα ένα υγιές μωράκι 😊 Πίστη κ υπομονή κ θα έρθει να είσαι βέβαιη γι αυτό 🙏

Φυσικά κ παίρνω για το θυροειδή από π΄έρσι απέκτησα θέμα με κάτι όζους μικρούς κ πριν τη εξωσωματική ήταν 2,5 οπότε πήρα χαπάκι για να πέσει, επειδή στην εξωσ ανεβαίνει ως συν΄ήθως!!! Ναι ναι ξέρω το παίρνω στις 6 το πρωί μαζί με τα πρώτα utrogestan πολύ πρωί ξεκινάω το πρώτο φάρμακο 😉Ελπίζω με τα utro να μην υπάρχει θέμα που τα παίρνω μαζί, δεν ρώτησα τη γιατρό 🫤

Όχι έκανα η ενδοκρινολογος με τα σικλακιουρ Μ είπε μόνο να έχει αποσταση

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A κορίτσι μου καλώς τα δέχτηκες τα σποράκια! Εύχομαι σε μια βδομάδα να έχεις μια θετικότατη χοριακη. Λογικές οι σκέψεις σου, όσο μπορείς μείνε στο παρόν στο ότι είναι μια καινούργια ετ και νέα εμπειρία. Και καλωσόρισε αυτές τις ψυχουλες μέσα σου. Όλα θα πάνε καλά θα δεις 🙏🏼🩷

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Μακάρι, μακάρι 🙏😊 κ σε σένα εύχομαι να συνεχίσει έτσι ομαλά η εγκυμοσύνη σου κ σε λίγους μήνες να κρατήσεις αγκαλιά το πρώτο σου μωράκι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Όχι έκανα η ενδοκρινολογος με τα σικλακιουρ Μ είπε μόνο να έχει αποσταση

Οκ ευχαριστώ κορίτσι μου, με τα σικλακουρ έχει απόσταση 4-5 ώρες, σε ευχαριστώ 😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορτσουλια μου ,τι κάνετε ?!? @Sia A και @melitiniღ πως μου είστε ???! Εγώ μόλις γύρισα σπιτάκι από την δουλειά ,Εντ μεταξύ σήμερα το πρωί ζυγιστηκα από 69.55 που ξεκίνησα έφτασα 67 ,περίεργο δεν είναι ??? 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα κορτσουλια μου ,τι κάνετε ?!? @Sia A και @melitiniღ πως μου είστε ???! Εγώ μόλις γύρισα σπιτάκι από την δουλειά ,Εντ μεταξύ σήμερα το πρωί ζυγιστηκα από 69.55 που ξεκίνησα έφτασα 67 ,περίεργο δεν είναι ??? 

Καλημέρα κορίτσι μου, όχι δεν είναι περίεργο. Πολλές κοπέλες στην αρχή της εγκυμοσύνης χάνουν κιλά λόγω αδιαθεσίας. Πώς είσαι ;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, όχι δεν είναι περίεργο. Πολλές κοπέλες στην αρχή της εγκυμοσύνης χάνουν κιλά λόγω αδιαθεσίας. Πώς είσαι ;

Ποια αδιαθεσία ??? Χαχαχαχ μια χαρά είμαι αυτό και αν είναι περίεργο χαχαχαχαχχα

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!!

Καλά λέω, καλά.!! Σπίτι, ξάπλα.. απολαμβάνω την άδεια..!!! 😅 Άκουω αυτά τα κιλά και νομίζω ζω σε άλλο πλανήτη ρε κορίτσια.. Εγώ τόσα είχα το 2020 πριν γνωρίσω τον άντρα μου.. τώρα μετά το γάμο, την όλη στεναχώρια που τράβηξα με το θέμα της υπογονημότητας του συζύγου και τις εξωσωματικές φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά.. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα 93 κιλά.. τώρα δεν τολμώ να ανέβω για να μην δω τριψήφιο αριθμό.. 🥴🤪🫨

@Kateriniw δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. τπτ όμως..  νομίζω πως αυτή τη φορά τζάμπα θα περιμένω.. θα έχω αρνητικό αποτέλεσμα.. δεν νομίζω να έχει γίνει καν εμφύτευση... 🤔🤔🤔

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά λέω, καλά.!! Σπίτι, ξάπλα.. απολαμβάνω την άδεια..!!! 😅 Άκουω αυτά τα κιλά και νομίζω ζω σε άλλο πλανήτη ρε κορίτσια.. Εγώ τόσα είχα το 2020 πριν γνωρίσω τον άντρα μου.. τώρα μετά το γάμο, την όλη στεναχώρια που τράβηξα με το θέμα της υπογονημότητας του συζύγου και τις εξωσωματικές φοβάμαι να ανέβω στη ζυγαριά.. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα 93 κιλά.. τώρα δεν τολμώ να ανέβω για να μην δω τριψήφιο αριθμό.. 🥴🤪🫨

@Kateriniw δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. τπτ όμως..  νομίζω πως αυτή τη φορά τζάμπα θα περιμένω.. θα έχω αρνητικό αποτέλεσμα.. δεν νομίζω να έχει γίνει καν εμφύτευση... 🤔🤔🤔

Εεεεεςς για άσε τον αρνητισμο σε παρακαλώ ,κάνε την προσευχουλα σου ,άναψε το καντήλακι σου ,φορά και την ζώνη της Αγίας Ειρήνης και θα δεις όλα θα πάνε κατ ευχην Θεού... Παρασκευή θα μας κεράσεις προφιτερόλ 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλε μη σκεφτεσαι ετσι. Δεν υπαρχουν συμπτωματα συνεχεια δεν το λεμε;; κι εγω δεν ειχα κανενα απολυτως, ηθελα να κανω τη χοριακη να ξεμπερδευω και ηταν τριψηφια. Να σκεφτεσαι θετικα! Οσο για τα κιλα εγω ρε κοριτσια προσπαθω να παρω και δεν μπορω με τιποτα τι στο καλο πρεπει να τρωω; εχω γινει σαν σκουποξυλο τωρα με το παιδι..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Εεεεεςς για άσε τον αρνητισμο σε παρακαλώ ,κάνε την προσευχουλα σου ,άναψε το καντήλακι σου ,φορά και την ζώνη της Αγίας Ειρήνης και θα δεις όλα θα πάνε κατ ευχην Θεού... Παρασκευή θα μας κεράσεις προφιτερόλ 

Αααα στο σπίτι μου είσαι εσύ και βλέπεις τι κάνω εε.. 😋 Βρε ας είναι θετική η χοριακή και σας κερνάω ότι θέλετε.. 🍕🍔🍟🍰🧁🧃

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αααα στο σπίτι μου είσαι εσύ και βλέπεις τι κάνω εε.. 😋 Βρε ας είναι θετική η χοριακή και σας κερνάω ότι θέλετε.. 🍕🍔🍟🍰🧁🧃

Ναι σε παρακολουθώ για αυτό το νου σου ,χαχαχχαχαχαχ 

Δημοσίευση
στις On 22/6/2025 at 1:39 ΠΜ, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου αδιαθέτησα σήμερα! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ❤️

Ωχου βρε Άννα μου... Συγγνώμη και με όλο το σεβασμό θα σε ρωτήσω. Ο γιατρός σου τι λέει;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Ωχου βρε Άννα μου... Συγγνώμη και με όλο το σεβασμό θα σε ρωτήσω. Ο γιατρός σου τι λέει;

Η γιατρός δεν έχει κάτι άλλο να πει..ξέρουμε ότι έχουμε θέμα με τον καρυοτυπο και θα μας δυσκολέψει παραπάνω..είναι 8 μήνες που προσπαθούμε μετα τη δεύτερη βιοχημική..οι εξετάσεις μου είναι καλές.. θα αφήσουμε να περάσει το καλοκαίρι να ηρεμήσουμε και Σεπτέμβρη θα κλείσω εναν γιατρό που βρήκα για να συζητήσουμε και για εξωσωματική..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Stavroula24 όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι! @Pinacolada ολα καλά θα είναι με το μωράκι! Απ οτι διαβαζω απο εδω και πέρα έχουν ραγδαία αναπτυξη. Για εμβόλια προς το παρόν εμένα δεν μου έχουν πει κατι...Κοριτσια με καρότσι τι θα κάνετε?  Εχω ξεκινήσει το ψάξιμο και αγχώθηκα με τους χρόνους γιατί όλοι μου λενε να ξεχάσω το διάστημα μεσα Δεκεμβρίου με μεσα Γενάρη γιατί κλείνουν η εταιρείες. Θα πρέπει μεσα στον μηνα να παραγγείλω. Ειχα δει το dovadi atta πολυ ωραιο αλλα ογκώδες για το αυτοκίνητο οποτε ακυρωνεται.Το kikka boo thea μου αρεσε σαν στυλ αλλα δεν μου φαινεται σταθερό σαν σκελετός. Ίσως καταλήξουμε στο cybex balios s lux ελαφρύ μου φάνηκε και με καλες αναρτήσεις. Επίσης δεν εχω αποφασίσει αν θελω 3σε1 ή 2σε1 και αν παρω το 2σε1 αν επιλέξω πορτ μπεμπέ ή αυγο... Για πείτε....🙄
    • Τι κάνετε κορίτσια;; Πως περνάει ο καιρός σας πλέον;;  Ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς…αύριο κλείνω την 31η εβδομάδα και έχει δύο μέρες τώρα που την μικρή την νιώθω λιγότερο. Νιώθω κινητικότητα αλλά όχι ξεκάθαρες κινήσεις συχνά, όπως μέχρι πριν 2 μέρες. Έβαλα και το ντοπλερ σήμερα, όλα καλά ακούσαμε καρδούλα, απλά αγχώθηκα λιγάκι και όλο την σκουντάω, της βάζω μουσική και χθες έφαγα κ μια σοκολάτα που είχα αιώνες 🤣 Ευτυχώς την Τρίτη έχω ραντεβού με την μαία και έτσι θα της το πω..
    • @ΜαρίαΔημήτρης λοιπόν εμενα η μεγαλη μου την πρώτη φορα π αρρωστησε επαθε γαστρεντεριτιδα και μετα μολις αρπαζε κατι την χτυπούσε στο στομάχι, ταλαιπωρηθηκε πολυ σαν μωρο. Ρωτα την παιδιατρο μήπως να ζητήσεις γαλα ειδικό χωρις λακτόζη απο τ φαρμακειο. Αν υπάρχει για μωρο 6 μηνων. Κανονικα τ γαλα απαγορεύεται στις στομαχικες διαταραχες αλλα επειδή σαν μωρο ειναι τ κύριο γεύμα του μήπως μπορέσεις να δωσεις γαλα σκόνη χωρις λακτόζη. Μετα στο φαγητό κρατα μονο πατάτα. Άσε τ υπόλοιπα φρούτα κ λαχανικά. Επισης για κανένα λόγο κρεας μέχρι να στρωσεθ τ μωρο. Θα πάρεις ρυζαλευρο τ κλασικό τ σκέτο π ειναι απο τον 5ο μηνα. Βράζεις πατάτα ρίχνεις κ μια κουταλιά της σούπας αλέθεις κ δινεις. Ταλαιπωρείται η καημενη σου παρα πολυ. Δ υπάρχει χειρότερο απο τ στομαχι. Μακαρι να συνελθει πολυ πολυ γρήγορα. @Elenaki12 ναι μωρέ δ αγχώνομαι ειναι μικρή ακόμα. Αν κ εχει μερικές μέρες που ξεκίνησε να τρώει καλουτσικα. Τι ωραια π θα πάτε ταξιδάκι! Να περάσετε όμορφα. Εγω της πατάω λιγη πατάτα η λιγξ μπανάνα με τ χερι κ της δίνω αλλα ίσα ίσα για να απασχοληθει.  Κοιτά αν θες να τρώει μια νορμαλ ποσότητα, δινεις αλεσμένα και σιγά σιγά τους επομενους μηνες λιωμένα με πιρούνι. Δεν αλέθεις τον τραχανά πχ η το αστρακι. Το δινεις κανονικα. Σκέψου 7 8 μηνων θα μπορείς να τ δινει ατο χερι κουλουρι θεσσαλονικης η μπισκότα βρεφικά κτλ οπότε θα αρχίσει να τα επεξεργαζεται. Σιγα σιγα μεχρι τον χρόνο θα αρχίσει τ περισσότερα να τ τρώει κανονικά. Εγω ετσι εκανα στα κορίτσια ετσι θα κανω κ σ αυτήν. Αν πεις αα εγω θα δίνω κομματια κ οσο φαει ε δ θα χορταίνει σίγουρα. Θα τρώει λίγο θα κουράζεται κ θα θέλει γαλα. Αργα η γρήγορα θα μάθει να τρώει κ μόνος του. Στο χρόνο περίπου πανω κάτω οι μεγάλες μ ετρωγαν σχεδον τα πάντα κανονικα. Στους 6 κ στους 7 μηνες εδινα αλεσμένα. 
    • @Pinacolada @Stavroula24 εμβόλια διαβάζω... κι εγώ τόσο καιρό έψαχνα και ρωτούσα στο site αν τα σύστησε σε καμία ο γιατρός της ή μόνο σε μένα τα σύστησε ή δική μου. Τελικά βλέπω πως είμαστε σε αυτό το δρόμο οι περισσότερες. Και εγώ 21 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα κάνω τις γρίπης, τα υπόλοιπα αργότερα φαντάζομαι.  Όσο για το σαλοσπίρ, εγώ το σταμάτησα γιατί που έφερε μεγάλη αποκόλληση και αιμορραγία οπότε δεν το παίρνω πια. Δόξα τω Θεώ για την ώρα η μικρή μας αναπτύσσεται καλά.!
    • Καλά έτσι γίνεται όταν το περνάς η ίδια ο καιρός αργεί πολύ να περάσει εμένα μου φάνηκε πολύ καιρός μέχρι να φτάσω στην αυχενική αστα και έχω πολυυυ δρόμο μπροστά μου ακόμα αλλά τουλάχιστον έφτασα στο πρώτο βασικό μαξιλαράκι της αυχενικής.. και εγώ έτσι σαν εσένα δεν μπορώ να ηρεμήσω αν το δεν πάρω στα χέρια μου  Ααα πολύ ωραία είχες φυσιολογικούς θα πας πάλι φυσιολογικά εύχομαι μια εύκολη γέννα να έχεις κορίτσι μου  Εμένα η μεγάλη μου κόρη θέλει αγοράκι (η μικρή ακόμα δεν καταλαβαίνει) αλλά την λέω είναι αν κοριτσάκι πειράζει ; Μου λέει δεν πειράζει 🥹 εντάξει επειδή ήμουν πολύ τυχερή αυτήν την φορά και δεν είχα συμπτώματα μπορώ να πω πως κουράζομαι αλλά όχι κάτι φοβερό κοιμούνται το μεσημέρι οπότε βρίσκω ενα 2 ωρο να ξεκουραστώ .. τώρα όταν φουσκώσω και βαρύνω εκεί δεν ξέρω πως θα πάει.. αλλά για την ώρα είμαι οκ 🙂 ΥΓ γέλασα που λες μέχρι να παίξει ps5 θα έχετε πάει φαντάροι 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...