Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@ΠαρασκευαιδουΤι ωραιαααα νεααα ειναι αυτααα🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 Μπράβο με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ πολύ. Θύμησε μου ποτέ σε είχα δώσει. Γτ ξέρω ότι και εσύ ταγκ θα μου κάνεις. Με μπαλόνια και σύντομα το ξερω

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Περιμένεις σίγουρα;;; 🤔

Θα δειξει.. δεν ειχαμε πολλες επαφες στις γονιμες μερες επειδη ειχε αρρωστησει ο μικρος. Ειχαμε μια επαφη την ημερα της ωορρηξιας.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κουφαθηκες;;; 😂 Ευχαριστώ πολύ Άννα μου περιμένω το ταγκ δεν ξεχνάω εγώ 

Μακάρι να είμαστε μαζί 🙏

ξέρασε τα όλα 🤣 είχες συμπτώματα; Έκανες τεστ με την καθυστέρηση; 

Δημοσίευση

Έχετε κάνει όλες χαμοοοοο❤️

Συγχαρητήρια κορίτσια μου σε όσες τα καταφέρατε!!!🎉 

@anna_30 περιμένουμε να μας στείλεις σύντομα ένα θετικό έντονο τεστακι!

@Παρασκευαιδου ήσουν η έκπληξη όλων! Για αυτό έχει χαμό αυτός ο μήνας, επειδή είσαι και εσύ μέσα 🎉 Με το καλό μια τελειομηνη κύηση, ένα γερό μωράκι..

Κορίτσια είμαι και εγω σε αναμονή ! Πρώτα ο Θεός ξεκινάμε διέγερση σε αυτόν το κύκλο!

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου ❣️❣️❣️❣️ αγαπημένη κι ελπίδα όλων τι υπέροχα νέα είναι αυτά;;; Πολύ χάρηκα!! Τελικά μερικές φορές πως έρχεται όταν δεν το χεις με το νου σου! Τέλεια κορίτσι μου με το καλό!!! 🙏🏼😍 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Θα δειξει.. δεν ειχαμε πολλες επαφες στις γονιμες μερες επειδη ειχε αρρωστησει ο μικρος. Ειχαμε μια επαφη την ημερα της ωορρηξιας.

Μάλλον δεν διάβασες το είπα. 1-2 επαφές έρχεται το 3 🤪

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Λοιπόν θα σας κουφανω και εγώ με την σειρά μου ,σήμερα..

Όχι δεν προσπαθούσαμε κάναμε που και που ελεύθερο. Είμαστε απ' τα ζευγάρια που προσπαθούσαμε 1.5 χρ για τον πρώτο και 4.5 χρόνια για τον δεύτερο. 

Τελικά πως τα φέρνει η ζωή... Βάση περιόδου τελευταίας είναι 4+4 🤫 

Κεραμίδα;;; Εμένα να δείτε.. να κάνω ελεύθερο κάθε μέρα να να εξωσωματικές κτλ και τώρα.. έγκυος , δεν έχω κάνει χοριακη γρ ζω στο εξωτερικό και τα γνωστά τα των εξωτερικών. Οπότε τώρα 23.06 έρχεται η γυναικολόγος μου και θα δω τι θα μου πει 

IMG_20250618_055456.jpg

Ωωω συγχαρητήρια 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 κορίτσι μου με το καλοοο δηλαδή τώρα έρχεται το τρίτο ; Ωω μπράβο! Είδες καμία φορά πως έρχονται τα πράγματα.. εκεί που δεν το περιμένεις.. πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου ; 
περιμένουμε νέα σου ! 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Μακάρι να είμαστε μαζί 🙏

ξέρασε τα όλα 🤣 είχες συμπτώματα; Έκανες τεστ με την καθυστέρηση; 

Θες όλα Ε.  

09.05 έκοψα τον θηλασμό , 16.05 μου έρχεται η περίοδος (4 μέρες πιο νωρίς ) οκ τα του θηλασμού και κράτησε 10 μέρες . Τεσπά περνάει στο app ότι έχω 24 μέρες κύκλο και στις 07.06 ξεκινάει να έχω πόνους περιόδου λέω άντε πάλι τα δικά της. Αφού λέω αν πάει έτσι να πάρω τα αντισυλληπτικά για να μην έχω στην άδεια περίοδο . 

Δεν εμφανίζεται... Μια εβδομάδαετα 14.07 τίποτα και λέω τι γίνεται πόνους φουλ περιόδου (τα ίδια είχα και στον πρώτο πολύ πόνο περιόδου αφού Χ 4-5 μέρες με σερβίρετες ήμουν . 

Πάω την Δευτέρα στη δουλειά . Το App λέει 8 μέρες καθυστέρηση μετράω όμως εγώ 4 μέρες λέω α.  Καλά ότι να ναι θα με πάει. Αλλά γτ πονάω τόσο και δεν έρχεται. Γυρνώντας απ' τη δουλειά φτερνιζομαι και ένα τσίμπημα 😄 ωπ λέω κάτσε ας πάω να πάρω παμπερς τον μικρό και παίρνω δύο τεστ κάνω το ένα να σου ή γραμμή ε.. να σου και το σοξ

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωωω συγχαρητήρια 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 κορίτσι μου με το καλοοο δηλαδή τώρα έρχεται το τρίτο ; Ωω μπράβο! Είδες καμία φορά πως έρχονται τα πράγματα.. εκεί που δεν το περιμένεις.. πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου ; 
περιμένουμε νέα σου ! 

Σε ευχαριστώ πολύ. μα ποιος εγώ της εξωσωματικής με 3 από φυσική σύλληψη; Η ατάκα του άντρα μου ήταν ... Πολύκαρπος έγινα 😂😂😂😂😂😂😂 7.5 και 2 

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου δεν γράφω σχεδόν ποτέ αλλά σας παρακολουθω πάντα... συγχαρητήρια θα πω κ εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά...από την καρδιά μου ειλικρινά...😍... παρεμπιπτόντως όντως ο Ιούνιος πάει πολύ καλά...κι εμείς σκεφτόμασταν το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε..είχαμε μια επαφή ελεύθερη κ είχα θετικό τεστ ..μετά από δύο εβδομάδες αδιαθετησα όμως..δλδ εχθές...ήταν βιοχημική...αλλά δεν έχει σημασία..ο Ιούνιος το είχε το θετικό του...

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Με το καλο να ερθει και το νεο μελος της οικογενειας σας 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 να πανε ολα καλα.

Ευχαριστώ πολύ 🥰

στις πριν 20 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Έχετε κάνει όλες χαμοοοοο❤️

Συγχαρητήρια κορίτσια μου σε όσες τα καταφέρατε!!!🎉 

@anna_30 περιμένουμε να μας στείλεις σύντομα ένα θετικό έντονο τεστακι!

@Παρασκευαιδου ήσουν η έκπληξη όλων! Για αυτό έχει χαμό αυτός ο μήνας, επειδή είσαι και εσύ μέσα 🎉 Με το καλό μια τελειομηνη κύηση, ένα γερό μωράκι..

Κορίτσια είμαι και εγω σε αναμονή ! Πρώτα ο Θεός ξεκινάμε διέγερση σε αυτόν το κύκλο!

Κεραμίδα θες να πεις χαχαχαχαχ σε ευχαριστώ πολύ σου εύχομαι καλό ξεκίνημα. Είπαμε αυτός ο μήνας θα μας γεμίσει πολλες κοιλίτσες

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Παρασκευαιδου ❣️❣️❣️❣️ αγαπημένη κι ελπίδα όλων τι υπέροχα νέα είναι αυτά;;; Πολύ χάρηκα!! Τελικά μερικές φορές πως έρχεται όταν δεν το χεις με το νου σου! Τέλεια κορίτσι μου με το καλό!!! 🙏🏼😍 

Ακριβώς έτσι. Σε εμάς πάντα έτσι γίνεται 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Παρασκευαιδου με το καλό κορίτσι μου! Ενα γερο μωρο! 

Σε ευχαριστώ πολύ Διώνη μου 🥰🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

@Παρασκευαιδου δεν γράφω σχεδόν ποτέ αλλά σας παρακολουθω πάντα... συγχαρητήρια θα πω κ εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά...από την καρδιά μου ειλικρινά...😍... παρεμπιπτόντως όντως ο Ιούνιος πάει πολύ καλά...κι εμείς σκεφτόμασταν το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε..είχαμε μια επαφή ελεύθερη κ είχα θετικό τεστ ..μετά από δύο εβδομάδες αδιαθετησα όμως..δλδ εχθές...ήταν βιοχημική...αλλά δεν έχει σημασία..ο Ιούνιος το είχε το θετικό του...

Σε ευχαριστώ πολύ. 

Εφόσον είχες μια επαφή και εγκυμοσύνη είναι θέμα χρόνου να έρθει μια υγιής εγκυμοσύνη. 1 στις 4 γυναίκες έχουμε ζήσει την αποβολή /βιοχημική και αν βάλουμε ότι πολλές κοπέλες κάνουν τεστ μετά την καθυστέρηση τότε δεν μαθαίνουν ποτέ ότι ήταν έγκυες . Άρα αυτό το 1 σίγουρα είναι μεγαλύτερο

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θες όλα Ε.  

09.05 έκοψα τον θηλασμό , 16.05 μου έρχεται η περίοδος (4 μέρες πιο νωρίς ) οκ τα του θηλασμού και κράτησε 10 μέρες . Τεσπά περνάει στο app ότι έχω 24 μέρες κύκλο και στις 07.06 ξεκινάει να έχω πόνους περιόδου λέω άντε πάλι τα δικά της. Αφού λέω αν πάει έτσι να πάρω τα αντισυλληπτικά για να μην έχω στην άδεια περίοδο . 

Δεν εμφανίζεται... Μια εβδομάδαετα 14.07 τίποτα και λέω τι γίνεται πόνους φουλ περιόδου (τα ίδια είχα και στον πρώτο πολύ πόνο περιόδου αφού Χ 4-5 μέρες με σερβίρετες ήμουν . 

Πάω την Δευτέρα στη δουλειά . Το App λέει 8 μέρες καθυστέρηση μετράω όμως εγώ 4 μέρες λέω α.  Καλά ότι να ναι θα με πάει. Αλλά γτ πονάω τόσο και δεν έρχεται. Γυρνώντας απ' τη δουλειά φτερνιζομαι και ένα τσίμπημα 😄 ωπ λέω κάτσε ας πάω να πάρω παμπερς τον μικρό και παίρνω δύο τεστ κάνω το ένα να σου ή γραμμή ε.. να σου και το σοξ

Λέω και εγώ η ζαιρα μας με τόσα τεστ απογευματινά μέρες πριν την περίοδο να μην είχε δώσει σημάδι; 😂😂😂 τα απρόσμενα είναι πιο ωραία, έχουν την χάρη τους ❤️ με το καλό ελπίδα μας :) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Λοιπόν θα σας κουφανω και εγώ με την σειρά μου ,σήμερα..

Όχι δεν προσπαθούσαμε κάναμε που και που ελεύθερο. Είμαστε απ' τα ζευγάρια που προσπαθούσαμε 1.5 χρ για τον πρώτο και 4.5 χρόνια για τον δεύτερο. 

Τελικά πως τα φέρνει η ζωή... Βάση περιόδου τελευταίας είναι 4+4 🤫 

Κεραμίδα;;; Εμένα να δείτε.. να κάνω ελεύθερο κάθε μέρα να να εξωσωματικές κτλ και τώρα.. έγκυος , δεν έχω κάνει χοριακη γρ ζω στο εξωτερικό και τα γνωστά τα των εξωτερικών. Οπότε τώρα 23.06 έρχεται η γυναικολόγος μου και θα δω τι θα μου πει 

IMG_20250618_055456.jpg

Να κάτι που δεν είχες δει στη γυάλα! Συγχαρητήρια! Με το καλό!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα να δεις με δύο μέσα λες κ είμαι ετοιμογεννη..Τσίτσα κ εμένα..έχω κ ταχυκαρδίες που κ που..
    • Έχετε κλείσει για β επιπέδου κ αν ναι πότε?εγώ 3 Ιουλίου.επειδη είμαι άσχετη η β επιπέδου είναι έγχρωμη άραγε?
    • Εε μωρέ τα ζουζούνια σας είναι πιο μεγάλα και συνεργάζονται καλύτερα υποθέτω, εκτός αν ο δικός μου είναι χούλιγκαν! Αυτές τις ήρεμες δραστηριότητες που περιγράφετε ούτε για αστείο δεν τις ζω! Όταν θέλω να κάνω δουλειές τον ανεβάζω στον πύργο εκμάθησης αλλά όλο βγάζει το πόδι του στο κενό στο πλάι και αγαπημένη του ασχολία είναι να πετάξει κάτω οοοτι μπορεί να φτάσει. Του δίνω κ εγώ ζυμαρακια για να παίξει και βρίσκω μετά ζυμάρι έως και στο βρακί μου, του δίνω κανένα φρούτο να ξεφλουδίσει/κόψει και μόλις βαρεθεί το τρίβει καλά καλά πάνω στον πάγκο, στη βρύση, στο χαλί ενίοτε. Αν προσπαθήσω να απλώσω ρούχα μαζί του θα φάει και θα σπάσει όσα περισσότερα μανταλάκια μπορεί, αν τον βγάλω στον κήπο θα προσπαθήσει να φάει πέτρες, χώμα και λουλούδια και γενικά το μέλλον μου δείχνει ζοφερό! 😂 Άσε που ο άντρας μου φεύγει κάθε πρωί στις 8 και γυρνάει κάθε βράδυ 9-10. Καταλαβαίνετε κατάσταση!
    • Καλά @Zelda ούτε στα όνειρα μου αυτά 🤣🤣 αρχικά δεν έχω δυνάμεις καθοοοολου, μάλλον έπεσαν όλα στα τάρταρα πάλι όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη και ζαλίζομαι. Ευτυχώς ο άντρας μου μετά τις 5.30 που είναι σπίτι είναι ο νούμερο 1 διασκεδαστής και πάνε βόλτες ή παίζουν πιο «άγρια» από ότι με εμένα. Θέλω να μπω στον 4ο και να επανέλθω…τώρα μ είπε κ ο γιατρός όσο μπορώ να μην την σηκώνω, αλλά μετά σίγουρα θα ξεθαρρέψω!  @elena_1990 αυτό με τις δουλειές το κάνουμε κ εμείς! Την βάζω κ στον πύργο εκμάθησης και μαγειρεύουμε κάποιες φορές, αλλά η αγαπημένη της ασχολία τις τελευταίες μέρες είναι να μου φέρνει οοοολα τα κουκλάκια της, να τα αλλάξω πάνα, να τους δώσω αντιβίωση και να τα ταΐσω. Μετά τα βάζει για ύπνο αυτή 🤣🤣
    • Κορίτσιαααα πήγα για αυχενική σήμερα!οι αιματολογικες θα βγουν σε 2 βδομάδες περίπου και ο υπέρηχος έδειξε όλα καλά αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να χαλαρώσω πριν πάρω τα αποτελέσματα όλα. Δεν ηρεμώ με τίποτα μιλάμε. 😁 Φύλο δε μας άφησε να δούμε ούτε κατά εκτίμηση, νομίζω είμαι η μόνη π δεν έχω ακούσει ούτε κατά εκτίμηση φύλο στην αυχενική, αλλά τι απόλαυση να το βλέπω τόση ώρα πως κουνιόταν.🫠
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...