Καλησπέρα κορίτσια,ένα θα σας πω είχα επιδρομή από μυρμηγκια στον 2ο όροφο,πήγα τα παιδιά στην μάνα μου και απι το πρωί καθαρίζουμε και ψεκαζουμε με τον άντρα μου.Γεμισε όλη η πολυκατοικία. Σήμερα είχα πει πως δεν θα έκανα τίποτα 🤣🤣
@Sotiria_94 εμφιαλωμένο θα δώσω τελικά να μην τον διακινδυνευσω. Οσο γιαντην περίοδο και εγω μόλις σταμάτησα τελείως το θηλαστρο μετά από ένα μήνα ήρθε. Εν τω μεταξυ απο το ενα στήθος ακόμα βγάζω σταγόνες.
Η φίλη μου όσους υπερήχους έκανε τις λέγανε αγόρι . Πήγαμε όλες με τα μπλε γαλάζια δωράκια μας και τελικά όλα αλλαγή είχε βάλει τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στα ποδαράκια της. Δεν είχε κάνει NIPT αλλά μέχρι και που γέννησε φαινόταν αγοράκι. Και μου είχε μείνει δεν θα ξεχάσω όταν γέννησα το πρώτο που είπα αγοράκι είναι έτσι... 😂 Ε.. κι
Αν περίμενες περιοδο την Πέμπτη κι έχεις δηλαδή ήδη καθυστέρηση, το τεστ θα δείξει. Οπότε αν δεν είχες κ αλλα καφέ απο χθες, θα σου έλεγα να κάνεις ένα. Πες μας τα νέα σου αν θέλεις!
@Diwni οπως τα λες εχει ενα μοτιβου υπνου δηλαδη την εχεις καταλαβει. Αρκει να μην κλαιει πολυ ενδιαμεσα. Οταν κλαιει τι της φταιει αραγε πιστευεις;; Οχι οτι ειναι απαραιτητο να συμβαινει κατι αλλα λεμε μηπως. @ΜαρίαΔημήτρης ακουω νυχακια και ζηλευω εχω αραιωσει πολυ τα ραντεβου. Οσον αφορα το νερο καλυτερα εμφιαλωμενο να εχεις το κεφαλι σ ησυχο. Ειχα διαβασει οτι το εμφιαλωμενο δεν χρειαζεται τοσο καλη αποστειρωση αρκει να το φερεις στους 40 βαθμους για λιγη ωρα. Ρωτα και τον γιατρο βεβαια γιατι δε το εχω δοκιμασει αλλα δινει μια αισθηση ασφαλειας συγκριτικα με το νερο βρυσης. @Maria98 τι καλα π σ ηρθε περιοδος εμεις οι υπολοιπες σκασαμε ωρε εγω μπαλονι εγινα. Αντε και στα δικα μας να συνελθουμε τελειως🤣🤣