Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Ιούνης, γεμάτος ζεστασιά, να φέρει μωράκια, χαρά και αγκαλιά 🌺🌸🌼🌊🍼🍼🍼🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Τέλεια μπράβο! Χαίρομαι πολύ! Ένα η δύο βάλατε; Φαντάζομαι δεν έχεις κάνει πρώτο υπέρηχο ακόμα! Ετοιμάσου για μεγάλη συγκίνηση! Μην σε ανησυχούν τα πονακια αλήθεια. Στον πρώτο μέχρι και την αυχενική πονούσα και δεξιά και αριστερά και στη μέση παντού και ο γυναικολόγος μου έλεγε ότι είναι συνδεσμικο, μεγαλώνει η μήτρα. Και είχε δίκιο εκ του αποτελέσματος. Του έλεγα να έρθω λίγο να το δούμε γιατί πονάω; Και μου έλεγε πάρε την κολλητή σου και πήγαινε για ένα καφέ κορίτσι μου, προτιμάς να βλέπεις τη μούρη μου; Τώρα η αλήθεια είναι "ξεχνάω" να δίνω σημασία στο πώς αισθάνομαι εκτός κ αν είναι πολύ έντονο αλλά και πάλι το νιώθω αυτό που λες, είναι λογικό και αναμενόμενο! Απόλαυσε το!

Τι ωραία που μου τα έγραψες!! 😊Δύο βάλαμε! Δεν είχα και ποτ΄έ εγκυμοσύνη εγώ, οπ΄ότε ό,τι προσέξω ότι συμβαίνει αρχίζω και το αναλύω φουλ! Με το καλό αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη ελπίζω να ηρεμήσω για να το απολαύσω όπως λες και εσύ!

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσι μου κ εγώ έχω πονάκια, αλλά ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πολύ έντονα! Γενικά μέχρι και που γέννησα είχα πονάκια περιόδου…έλεγα δεν θα ηρεμήσω ούτε έγκυος απ αυτά! Μίλα με τον γιατρό σου, ίσως σου δώσει μαγνήσιο που βοηθάει…εγώ κάθε φορά ξεχνάω να του το πω κ δεν έχω πάρει ακόμη. 

σε ευχαριστώ κορίτσι μου!! να 'σαι καλά! Θα πάω την επόμενη εβδομάδα για τον πρώτο υπέρηχο και θα το πω στον γιατρό!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Αχ το σκέφτομαι, αλλά έχω κ εγώ ακόμη ανασφάλεια κ δεν το τολμώ 😝 Η μικρή μου είναι 18 μηνών… πάει βρεφικό, αλλά τώρα που κάθομαι σπίτι την έχω μαζί μου. Από Δευτέρα ξανά στο πρόγραμμα, γιατί τρελαίνεται να πηγαίνει..κ δυστυχώς δεν έχω καθόλου κουράγιο να την απασχολώ! Ναυτίες, αδυναμία κλπ τα χαπάκια θαυματουργά για την ναυτία, αλλά κ πάλι ώρες ώρες με πιάνει! 

Εννοείται να πηγαίνει να ξεδινει το παιδί! Ωραία διαφορα ηλικίας θα έχουν, ιδανικη! Όταν νιώσεις έτοιμη θα περιμένω το θεματακι 😉 

Δημοσίευση

Δε συμμετέχω τόσο ενεργά στο θέμα αλλά έχει λίγο καιρό να γράψει η Μαρίνα η μου φαίνεται; Νομίζω και εκείνη είναι κοντά σε εβδομάδες και την είχα στο μυαλό μου. Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Δε συμμετέχω τόσο ενεργά στο θέμα αλλά έχει λίγο καιρό να γράψει η Μαρίνα η μου φαίνεται; Νομίζω και εκείνη είναι κοντά σε εβδομάδες και την είχα στο μυαλό μου. Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Ναι κ εγώ την σκεφτόμουν! @marinamanoulitsa γράψε μας τα νέα σου όποτε θες 🩷

Δημοσίευση

@Rena92 κορίτσι μου να σε ρωτήσω, μιας και η μικρή σου πάει βρεφικό.. Εγώ επειδή δεν έχω επιστρέψει καθόλου στη δουλειά, δεν την πήγα, φοβόμουν πολύ τις ιώσεις. Ήθελα όμως από τη νέα σεζόν να τη στείλω γιατί ξέρω πόσο καλο τούς κάνει. Ξεδινουν, κοινωνικοποιουνται, μαθαίνουν πράματα, και γενικά δεν έχουν τη βαρεμάρα του σπιτιού. Και μεις πόσο να τα απασχολησουμε, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε και έγκυες. Η παιδίατρος όμως μου είπε τουλάχιστον 3 μήνες αφότου γεννηθεί το μωρό (ιδανικά μου είπε 6μηνο), να μην την στείλω, λόγω ιώσεων. Και οκ, ούτε εγώ θα το διακινδυνευα να σου πω την αλήθεια. Από την άλλη, χωρίς βοήθεια με δύο μωρά μόνη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ (και πολλές νύχτες ακόμα), δεν ξέρω πως θα βγει. Εσύ πως το σκέφτεσαι; Τι θα κάνεις όταν με το καλο έρθει το μωρό; Διαβάζω ότι στο εξωτερικό, δεν υπάρχει αυτή η τακτική, το μεγαλύτερο παιδάκι να μένει σπίτι επειδή ήρθε νέο μέλος..

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

@Rena92 κορίτσι μου να σε ρωτήσω, μιας και η μικρή σου πάει βρεφικό.. Εγώ επειδή δεν έχω επιστρέψει καθόλου στη δουλειά, δεν την πήγα, φοβόμουν πολύ τις ιώσεις. Ήθελα όμως από τη νέα σεζόν να τη στείλω γιατί ξέρω πόσο καλο τούς κάνει. Ξεδινουν, κοινωνικοποιουνται, μαθαίνουν πράματα, και γενικά δεν έχουν τη βαρεμάρα του σπιτιού. Και μεις πόσο να τα απασχολησουμε, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε και έγκυες. Η παιδίατρος όμως μου είπε τουλάχιστον 3 μήνες αφότου γεννηθεί το μωρό (ιδανικά μου είπε 6μηνο), να μην την στείλω, λόγω ιώσεων. Και οκ, ούτε εγώ θα το διακινδυνευα να σου πω την αλήθεια. Από την άλλη, χωρίς βοήθεια με δύο μωρά μόνη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ (και πολλές νύχτες ακόμα), δεν ξέρω πως θα βγει. Εσύ πως το σκέφτεσαι; Τι θα κάνεις όταν με το καλο έρθει το μωρό; Διαβάζω ότι στο εξωτερικό, δεν υπάρχει αυτή η τακτική, το μεγαλύτερο παιδάκι να μένει σπίτι επειδή ήρθε νέο μέλος..

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη χρονιά ήταν μεγάλη ταλαιπωρία και για εμάς κορίτσι μου…δεδομένου πως χτίζουν ανοσοποιητικό μετά τα 3, θεωρώ πως και η δεύτερη θα είναι το ίδιο. Παρόλα αυτά η μικρή μου τρελαίνεται απ την χαρά της, πάω να την πάρω και κλαίει..Γι αυτό είπαμε να την αφήσουμε μέχρι και Δεκέμβρη, ακόμη και να μην δουλεύω εγώ. Τώρα αν όλα πάνε καλά και γεννήσω Γενάρη, θα την κρατήσω από τέλη Δεκέμβρη μέχρι και Μάιο είπα, αλλά σίγουρα Ιούνιο θα πάει ξανά. Νιώθω πολλές τύψεις που θα της το στερήσω, αλλά κάπως πρέπει να προστατευτεί και το βρεφάκι…

Αυτό που σκέφτομαι όμως να κάνω, είναι μετά το πρώτο τρίμηνο του μωρού, να την πηγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα σε δραστηριότητες πχ messy play κλπ που πάλι θα εκτεθεί, αλλά όχι στον βαθμό που θα εκτίθεται καθημερινά στον παιδικό. Η γιατρός μας είπε πως πλέον η περίοδος ιώσεων αρχίζει αργά και τελειώνει αργά, οπότε ακόμη κ την άνοιξη είναι επικίνδυνα.

Δημοσίευση

@Elli13 ελλη μου να σ πω εγώ τι έκανα γτ νομίζω τ μωρα σου θα εχουν οση διαφορά είχαν κ τ δικα μου. Γνωμη μ να κάνεις τ χαρτιά για εσπα κ να την γράψεις κανονικα. Εγω γεννησα Μαιο τη μικρή, η μεγαλη έκλεισε τ Αύγουστο τα 2 και Σεπτεμβρίο πήγε παιδικο. Οπότε είχε ήδη μπει στον 4ο τ μωρο. Δεν τ μετάνιωσα καθολου, και στο παιδί εκανε καλο και σε μένα κ σε όλους. Ουτε κολλούσε τοσο συχνα. Η μικρη στον 1ο χρονο της ζωής της μ κολλησε 6 μηνων κοξακι απο τη μεγάλη αλλα τ περασε πολύ ηπια. Αμα θηλάζεις κιολας μη φοβάσαι παιρνει φουλ αντισώματα. Τωρα μεχρι να γίνει 3 μηνων τ μωρο κ γω θα την κρατουσα νομίζω. Αλλα μέχρι να γεννησεις κτλ ήδη τ Σεπτεμβρίο θα ειναι 2 μηνων. Απο Οκτώβριο μπορείς να τηβ ξεκινησεις κανονικα. Γράψε την πάντως να έχεις την επιλογή.

Δημοσίευση
στις On 1/6/2025 at 10:49 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ έχω ωροσκόπο! Πιάνεται;;; χαχαχαχαχα 

Χρόνια πολλά σε όλους σας κορίτσι μου!!! 

Εγω με Κατερίνα και δίδυμη τα πάω πάντα τέλεια.. μα ρε τι μας ένωσε χχαχαχαχα

Εγώ πάντως έχω γενέθλια ΙΟΥΝΙΟ οπότε αυτό το μήνα κορίτσια φτιάχνεται ωάρια ,μήτρες κτλ γενικά υπάρχει αυτό η διαδικασία αυτό το τρίμηνο είναι που είτε θα έχουμε φουλ εγκυμοσύνες είτε θα έχουμε φουλ τα καλύτερα ωάρια που θα γονιμοποιηθούν στους επόμενους μήνας. Αυτό λέει η γυάλα μου. Μαζεύουμε βιταμίνες ,γιορτάζουμε γιατί ξέρουμε ετοιμάζεται το σώμα μας να υποδεχτεί τα μωρά ...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η almira είπε:

Τι ωραία που μου τα έγραψες!! 😊Δύο βάλαμε! Δεν είχα και ποτ΄έ εγκυμοσύνη εγώ, οπ΄ότε ό,τι προσέξω ότι συμβαίνει αρχίζω και το αναλύω φουλ! Με το καλό αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη ελπίζω να ηρεμήσω για να το απολαύσω όπως λες και εσύ!

Μη το κάνεις στον πρώτο είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και έβαλα σερβιετα για να πάω στη δουλειά νόμιζα ότι έρχεται η περίοδος, στις εξωσωματικες θετικές και πάλι είχα τους ίδιους πόνους με την περίοδο και στον δεύτερο ήξερα απ' την 3 εβδ ότι θα έρθει ο ταρζ;ν είχα κάνει τεστ και όμως δεν είχα κανένα σύμπτωμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Elli13 ελλη μου να σ πω εγώ τι έκανα γτ νομίζω τ μωρα σου θα εχουν οση διαφορά είχαν κ τ δικα μου. Γνωμη μ να κάνεις τ χαρτιά για εσπα κ να την γράψεις κανονικα. Εγω γεννησα Μαιο τη μικρή, η μεγαλη έκλεισε τ Αύγουστο τα 2 και Σεπτεμβρίο πήγε παιδικο. Οπότε είχε ήδη μπει στον 4ο τ μωρο. Δεν τ μετάνιωσα καθολου, και στο παιδί εκανε καλο και σε μένα κ σε όλους. Ουτε κολλούσε τοσο συχνα. Η μικρη στον 1ο χρονο της ζωής της μ κολλησε 6 μηνων κοξακι απο τη μεγάλη αλλα τ περασε πολύ ηπια. Αμα θηλάζεις κιολας μη φοβάσαι παιρνει φουλ αντισώματα. Τωρα μεχρι να γίνει 3 μηνων τ μωρο κ γω θα την κρατουσα νομίζω. Αλλα μέχρι να γεννησεις κτλ ήδη τ Σεπτεμβρίο θα ειναι 2 μηνων. Απο Οκτώβριο μπορείς να τηβ ξεκινησεις κανονικα. Γράψε την πάντως να έχεις την επιλογή.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ήδη έκανα αίτηση για βρεφικό στο δήμο μου και θα κάνω και για ΕΣΠΑ εννοείται, όπως και να έρθουν τα πράγματα να έχω την επιλογή. Γεννάω αρχές Αυγούστου, οπότε θεωρητικά από Νοέμβρη μπορώ να την στείλω. Είναι όμως μήνας φουλ ιώσεων και η δικιά μου δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, εκτός από ένα μπούκωμα μια φορά. Είναι παρθένος οργανισμός και πολύ φοβάμαι ότι θα κολλήσει ο,τι υπάρχει. Και άντε να φέρω βόλτα δύο μωρά άρρωστα..  

Τώρα για το θηλασμό, να πω την αμαρτία μου, επειδή στην "μεγάλη" δυσκολεύτηκα υπερβολικά να αποθηλασω, το είδα σαν τεράστια ελευθερία όταν επιτέλους 14 μήνες μετά τα κατάφερα να δώσω μπουκάλι. Δεν έκανε ποτέ μαραθώνιους θηλασμούς, ήταν υπερβολικά γρήγορη, αλλά αν η μπέμπα δεν είναι αυτού του στυλ, δεν θα έχω την δυνατότητα να την έχω όλη μέρα στο στήθος, δεδομένου ότι θα έχω κ ένα άλλο παιδάκι 21 μηνών που θα με έχει ανάγκη. Ήμουν τόσο υπέρ του θηλασμού, γνωρίζω εννοείται όλα τα οφέλη, αλλά προς ώρας στην ιδέα του να προσκολληθεί πάλι ένα μικρουλι πάνω στο στήθος μου.... Δεν ψήνομαι 😂😂 Θα ξεκινήσω με μεικτό και όπως πάει. Θέλω να έχω τη δυνατότητα να την ταιζει και ο μπαμπάς της αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί σίγουρα). Πόσο διαφορετικά είναι όλα βρε κορίτσια στο δεύτερο μωράκι... Απίστευτο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εγω με Κατερίνα και δίδυμη τα πάω πάντα τέλεια.. μα ρε τι μας ένωσε χχαχαχαχα

Εγώ πάντως έχω γενέθλια ΙΟΥΝΙΟ οπότε αυτό το μήνα κορίτσια φτιάχνεται ωάρια ,μήτρες κτλ γενικά υπάρχει αυτό η διαδικασία αυτό το τρίμηνο είναι που είτε θα έχουμε φουλ εγκυμοσύνες είτε θα έχουμε φουλ τα καλύτερα ωάρια που θα γονιμοποιηθούν στους επόμενους μήνας. Αυτό λέει η γυάλα μου. Μαζεύουμε βιταμίνες ,γιορτάζουμε γιατί ξέρουμε ετοιμάζεται το σώμα μας να υποδεχτεί τα μωρά ...

Αχ τι ωραια που τα ειπες!!!! Μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας!!! ❤️🤗 Αυτος ο μηνας ειναι πολυ σημαντικος για μενα! Ερχομαι πιο κοντα στο ονειρο!! 😇

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα! Γράφω που και που, αλλά δεν θα με θυμάστε. Έχω ένα μωρο 8 μηνών που το έπιασα μετά από 3 χρόνια ελεύθερων επαφών και τώρα λέμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε για το δεύτερο. Αυτή τη στιγμή είμαι στη μέση του κύκλου οπότε από τον επομενο λέμε να ξεκινήσουμε. Έτσι σιγά σιγά θα μπω και εγώ στην παρέα σας

Πας κιόλας για το 2ο βρε θηρίο;;;; Μπράβο!!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ήδη έκανα αίτηση για βρεφικό στο δήμο μου και θα κάνω και για ΕΣΠΑ εννοείται, όπως και να έρθουν τα πράγματα να έχω την επιλογή. Γεννάω αρχές Αυγούστου, οπότε θεωρητικά από Νοέμβρη μπορώ να την στείλω. Είναι όμως μήνας φουλ ιώσεων και η δικιά μου δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, εκτός από ένα μπούκωμα μια φορά. Είναι παρθένος οργανισμός και πολύ φοβάμαι ότι θα κολλήσει ο,τι υπάρχει. Και άντε να φέρω βόλτα δύο μωρά άρρωστα..  

Τώρα για το θηλασμό, να πω την αμαρτία μου, επειδή στην "μεγάλη" δυσκολεύτηκα υπερβολικά να αποθηλασω, το είδα σαν τεράστια ελευθερία όταν επιτέλους 14 μήνες μετά τα κατάφερα να δώσω μπουκάλι. Δεν έκανε ποτέ μαραθώνιους θηλασμούς, ήταν υπερβολικά γρήγορη, αλλά αν η μπέμπα δεν είναι αυτού του στυλ, δεν θα έχω την δυνατότητα να την έχω όλη μέρα στο στήθος, δεδομένου ότι θα έχω κ ένα άλλο παιδάκι 21 μηνών που θα με έχει ανάγκη. Ήμουν τόσο υπέρ του θηλασμού, γνωρίζω εννοείται όλα τα οφέλη, αλλά προς ώρας στην ιδέα του να προσκολληθεί πάλι ένα μικρουλι πάνω στο στήθος μου.... Δεν ψήνομαι 😂😂 Θα ξεκινήσω με μεικτό και όπως πάει. Θέλω να έχω τη δυνατότητα να την ταιζει και ο μπαμπάς της αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί σίγουρα). Πόσο διαφορετικά είναι όλα βρε κορίτσια στο δεύτερο μωράκι... Απίστευτο!!! 

Μια που λέτε για παιδικό.. εγώ όταν γέννησα η μεγάλη ήταν 2 ετών οπότε δεν μπορούσα να την στείλω παιδικό μέχρι να πάει 2,5..

από τον Μάρτιο και μετά άρχισε το πάρτυ  με τις ιωσεις το μωρό δεν μπορεί να γίνει εντελώς καλα , δεν έχει ηρεμήσει.. η μεγάλη αρρωσταίνει αλλά μετά από ένα διάστημα γίνεται καλα…από την μια στεναχωριέμαι για το μωρό επειδή δεν το πρόσεξα όσο την μεγάλη στο θέμα ιωσεις αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι και για την μεγάλη δεν μπορώ να την κρατάω μέσα στο σπίτι το θέλει το σχολείο ζητάει να πάει 

Εγώ πιστεύω οπότε και να αρχίσει σχολείο είναι μια φάση από την οποία θα περάσει αργά ή γρήγορα απλά το μόνο που θα έλεγα από την εμπειρία μου καλό θα είναι να περιμένεις να φύγει το πρώτο τρίμηνο μην ανεβάσει κανένα πυρετό το μωρό και δεν μπορείς να  δώσεις ούτε ντεπόν.. αλλά θα τα δεις και στην πορεία πως θα παει δεν έμεινε πολύ να πάρεις την κορούλα σου αγκαλιά 🥰

Δημοσίευση

@Elli13 εγώ πάντως θα τον στείλω τον Σεπτέμβρη κανονικά παιδικό σταθμό. Έχει τόση ενέργεια που δε γίνεται να είμαι με την κοιλιά στο στόμα και να τον κυνηγάω, άσε που πρέπει να δουλέψω, δε γίνεται. Επίσης είμαι σίγουρη ότι θα κάνει καλό και στον ίδιο γιατί τρελαίνεται να παίζει με παιδάκια. Θα τον σταματήσω αναγκαστικά ένα 20ημερο πριν γεννήσω γιατί πέφτουν οι διακοπές Χριστουγέννων και θα ξεσουρωσει ό,τι τελευταίο κολλήσει, μετά θα τον κρατήσω σπίτι κάνα μήνα και μετά πίσω στη φάμπρικα 😅. Και ο Θεός βοηθός... Πράγματι η αδερφή μου στη Γερμανία δε σταμάτησε τη μεγάλη από τον παιδικό ούτε μια μέρα, άλλη νοοτροπία.

Έχω κάνει τα πλάνα μου αν και όλο κάτι με σταματάει και λέω μην κάνεις σχέδια είναι πολύ νωρίς, κάτι μπορεί να πάει στραβά. Αλλά από την άλλη αν δεν κάνω σχέδια μήπως θα στεναχωρηθω λιγότερο αν κάτι συμβεί;

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

Βάζεις μπροστά για το δεύτερο μπαμ μπαμ ! Καλά κάνεις αφού νιώθεις έτοιμη εύχομαι να έρθει σύντομα αυτήν την φορά χωρίς να σε παιδέψει καθόλου 😊

Ξέρω γω έτσι λέω! Η γιατρός είπε μετά από 1 χρόνο λόγω καισαρικής, αλλά λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά μη με πάρει πάλι καιρό κ έχω χάσει χρόνο... Αν κ νομίζω ότι την βρήκα τη συνταγή! Θα δείξει αν ήταν τυχαίο ή όντως έδεσε το γλυκο

Δημοσίευση

@Elli13μου εμένα Ιούνιο γεννήθηκε ο μικρός και η αδερφή του ήταν 2 ετών. Της είχα μια κυρία που ερχόταν μόνο να την πάει βόλτα κάνα δυο ώρες δύο με τρεις φορές την εβδομάδα μέχρι που ο μικρός έγινε 6 μηνών. Μετά τα κράτησα μαζί χωρίς εξωτερική βοήθεια. Δεν ήταν τόσο τρομακτικό. Κοιμοντουσαν το μεσημέρι, έτρωγαν ταυτόχρονα δηλ. θήλαζα το μωρό, έδινα κάτι στη μεγάλη να τσιμπήσει. Δέθηκαν σαν αδερφακια. Τώρα τον Μάιο ξεκινήσαμε παιδικό και πάει χαρούμενη η μεγάλη. Δεν είχαμε ως τώρα ιώσεις κλπ. Ουσιαστικά ξεκίνησε παιδικό πάνω που ο αδερφός της κοντεύει να χρονισει. Ιώσεις είχαμε από την παιδική χαρά δύο τρεις φορές και μια από παιδότοπο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Πας κιόλας για το 2ο βρε θηρίο;;;; Μπράβο!!! Με το καλό κορίτσι μου γλυκό!!! 

Ευχαριστώ πολύ! Θα δούμε πως θα πάει! Αν σε κάνα χρόνο διαβάσεις μάνα με 2 παιδιά φουνταρε από το παράθυρο εγώ θ είμαι!!! 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλή αρχή εύχομαι το 2ο μωράκι να έρθει γρήγορα!!! Θα είναι τέλεια να είναι κοντά ηλικιακά 😊

ωωωω κορίτσι μου έφτασες κιόλας στον 8ο 🥰 Με το καλό εύχομαι να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά, σου αξίζει όλη αυτή η ευτυχία!!! Είσαι το παράδειγμα ότι όλα γίνονται αρκεί να μην τα παρατάμε 😊

Μη σε παίρνει από κάτω, κράτα το θετικ΄ό ότι μένεις έγκυος 😊 Έχετε κάνει εξετάσεις να δείτε για τις προηγούμενες αποβολές τι έφταιγε (συγν΄ώμη αν το έχεις αναφέρει είμαστε πολλές)

Κορίτσι μου υπέροχα τα νέα σου, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 😊🙏

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Ξέρω γω έτσι λέω! Η γιατρός είπε μετά από 1 χρόνο λόγω καισαρικής, αλλά λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά μη με πάρει πάλι καιρό κ έχω χάσει χρόνο... Αν κ νομίζω ότι την βρήκα τη συνταγή! Θα δείξει αν ήταν τυχαίο ή όντως έδεσε το γλυκο

Ε μη μας αφήνεις έτσι να αναρωτιόμαστε! Ποια ήταν η συνταγή; Αν είναι πολύ κινκι ένας λόγος παραπάνω να το μοιραστούμε! 😆

Δημοσίευση

@Zelda καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Καλή και τελειομηνη!!! 

Σοβαρή συνταγή! Εμείς κάναμε ελεύθερο λίγο στις γόνιμες (χωρίς τεστ ωορρηξίας με το μάτι) και οπότε τύχαινε ήταν πάντα ελεύθερο. Εν τω μεταξύ ο συζυγος ήθελε να μείνω έγκυος από το τοπ, απόλυτο, σούπερ ουαου σεξ. Τον λέω λοιπόν κόψε τις μαλακίες θα κάνουμε κάθε μέρα σεξ κ ότι είναι. Και ούτε καν σεξ κάποιες φορές τον έλεγα, κάνε τη δουλειά κ όταν είσαι έτοιμος ανοίγω πόδια 😝😂😅. Σαν αντιβίωση 24ωρη. Ε και έμεινα στον πρώτο μήνα εφαρμογης

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Zelda καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Καλή και τελειομηνη!!! 

Σοβαρή συνταγή! Εμείς κάναμε ελεύθερο λίγο στις γόνιμες (χωρίς τεστ ωορρηξίας με το μάτι) και οπότε τύχαινε ήταν πάντα ελεύθερο. Εν τω μεταξύ ο συζυγος ήθελε να μείνω έγκυος από το τοπ, απόλυτο, σούπερ ουαου σεξ. Τον λέω λοιπόν κόψε τις μαλακίες θα κάνουμε κάθε μέρα σεξ κ ότι είναι. Και ούτε καν σεξ κάποιες φορές τον έλεγα, κάνε τη δουλειά κ όταν είσαι έτοιμος ανοίγω πόδια 😝😂😅. Σαν αντιβίωση 24ωρη. Ε και έμεινα στον πρώτο μήνα εφαρμογης

Αυτήν την τεχνική την εφαρμόσαμε 1-2 φορές, όταν προσπαθούσαμε για το πρώτο και την ονομάζαμε σπερματέγχυση 🤣🤣 επίσης δεν θα ξεχάσω πως τον Μάρτιο του 23 που έμεινα έγκυος στην κόρη μου, έμεινε μαζί μ εμένα κ μια κοπέλα που έκαναν την έγχυση σπέρματος με σύριγγα λόγω κοβιντ. Οι παλιές μπορεί να θυμούνται και εσύ φίλη μας αν είσαι εδώ εμφανίσου για λεπτομέρειες 🤣

Δημοσίευση

@Rena92 ναι ναι εγώ θυμάμαι. Που αγχώνοταν κ δ μπορουσε να ολοκληρωσει μεσα κ τ κανανε ετσι.

@Elli13 εννοείται πως με τ θηλασμο θα τ κανεις οπως σε βολευει. Εγω τις αλλες τιε αποθηλασα 8 μηνων π είχαν ξεκινήσει τις στερεές. Και σ αυτήν πανω κάτω έτσι θα κινηθώ. Για μενα ο θηλασμος είναι ευκολία απο αποψη ότι ούτε αποστείρωση ουτε να κουβαλάω μπουκάλια σκόνη κτλ. Αλλα σε δεσμεύει αν δ μπορεί να τ ταΐζει κανενας αλλος. Καλα βεβαια στη μικρή μ π ηθελε γαλα στο μπουκάλι για να κοιμηθεί έως 3 χρονων σκεψου και έπινε φρέσκο, σε διακοπές κτλ κουβαλούσα σκόνη μαζί για να μπορώ να τηε κανω γαλα πχ στην παραλία.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπ΄ραβο το μπουμπουκάκι!!!! Μια χαρά θα είναι και η νιπτ κοπέλα μου. Με το καλό τα αστεράκια σου!!!! Γέμισε διδυμάκια το θεματάκι μας... Όλα θα πάνε καλά!!! Κ μένα τα πρώτα μου είναι δίδυμα, διχοριακά διαμνιακά βεβαια απο εξωσωματική. Θέλει λίγο παραπάνω προσοχή και ξεκούραση στη δίδυμη κύηση και όλα θα πάνε καλά!!!! Μαζευτήκαμε πολλές γύρω από τις 10 αν και εγώ σίγουρα θα γεννήσω νωρίτερα λόγω καισαρικής. Πιστεύω πως αν φτάσουμε με το καό μέχρι 1/11 θα μου το πάρει (9 μέρες πριν την ΠΗΤ κ Σάββατο...) το χω σιγουράκι στο μυαλό μου... Εμείς σήμερα το απόγευμα έχουμε ραντεβού και ανυπομονώ!!!!! Θα πάρουμε και τα δίδυμα μαζί μας για να δουν το μωράκι..
    • @katiu_131 πολυ καλη ιδεα αυτη με τον διατροφολογο γιατι σου βγαζει προγραμμα το οποιο δεν σε αφηνει να σκεφτεσαι πως εχεις αλλες επιλογες φαγητου. Εγω παλι δεν θελω να υπαρχουν γλυκα ή παχυντικα μεσα στο σπιτι.Δεν μπορω να κρατηθω κ να μην τα φαω ολα,χθες μετα το φαγητο το βραδυ μου λεει ο συζυγος..Να ειχαμε ενα γλυκακι τωρα...περιττο να πω πως τον εστειλα να παει για γλυκα γιατι μου εβαλε την ιδεα κ δεν μπορουσα να ηρεμησω🤣Οσο ευκολα παιρνω κιλα τοσο ευκολα τα χανω!25 Κιλα πηρα στην περασμενη εγκυμοσυνη μου!!..απο 55 εγινα 80 1.60 ανθρωπος η κοιλια ομως απο τον 7 κ μετα φαινοταν τεραστια πανω μου!!Τωρα ξεκινησα απο 59 κιλα αλλα το θετικο ειναι πως αυτη τη φορα θελω αλμηρα κατα κυριο λογο οποτε αυτο πιστευω θα με σωσει!!
    • @nikol92καλωσηρθες στην ομαδα μας!!Ευχομαι μια υπεροχη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Ειδατε φυλο στην αυχενικη;Προσωπικα δεν γνωριζω για αυτο που ρωτας,ο γιατρος σου ειπε να κανεις κ καποια αλλη εξεταση ή με το χαπι μονο εισαι οκ; ( τα μηνυματα σου μεχρι να φτασουν 20 τον αριθμο κανουν ωρες να εγκριθουν,ειναι κατι πολυ σπαστικο αλλα το εχουμε περασει ολες,η διαχειριση ελεγχει ολα τα νεα μελη)
    • Καλημέρα σε όλες! Σας εύχομαι τα καλύτερα όσες έχετε υπερήχους σήμερα και αύριο! Εγω πήγα χθες σε διατροφολόγο και θα ξεκινήσω παρακολούθηση γιατί δεν θέλω να ξεφύγω και έχω ιστορικό παχυσαρκίας. Τώρα που έχω φτάσει στα κατώτερα μου μην με ξαναδώ να γίνομαι γουρουνάκι 🐷εδώ και μέρες όλο λιγουρευόμουν κρέπες και πήγα χθες και πήρα και αλμυρή και γλυκιά και με τόση λαιμαργία που τα έφαγα κατέληξαν όλα στον πάτο της λεκάνης. Τώρα θέλει προσοχή γιατί όλοι μου λένε οτι τα περισσότερα μπαίνουν απο 7ο και μετά. τουλάχιστον το επόμενο τρίμηνο να προσπαθήσω να διατηρηθώ έστω σε αυτά που ήδη έχω πάρει! 
    • Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε;Πως πατε απο κιλα;;Εγω εχω παρει ηδη 2 αλλα το φουσκωμα ειναι τοσο που τα περισσοτερα παντελονια δεν μου κανουν πλεον..ευτυχως αρχισαν οι ζεστες κ θα το ριξω στα μακρια φαρδια φορεματα!! @Eliza KatsΣημερα εχεις ραντεβου κ @Χρύσακι αυριο εαν θυμαμαι καλα❣️ Σας στελνω την θετικη μου ενεργεια κ περιμενουμε νεα σας😀
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...