Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Παντως εμενα μου ειχε πει ο γιατρος να κανω χοριακη στις 10 μερες και επειδη δεν αντεχα να περιμενω και μεσολαβουσε και σκ την εκανα 7η μερα και ηταν τριψηφια. Τον ρωτησα ομως και επειδη ξερει ποσο αγχωδης ειμαι γενικα μου εδωσε το οκ και πηγα. Τωρα για τα τεστ δεν ξερω να σου πω δεν εχω κανει ποτε μου!
    • Καλημέρα κορίτσια. Εδώ δικαιούμαστε δωρεάν και έρχεται μια μαία και μας βλέπει τακτικά εμάς και το μωρό. Οπότε σήμερα είχαμε μαία. Μας είδε και είπε ότι πάνε όλα καλά. Της είπαμε κάποια πράγματα και μας είπε μάλλον ξεκίνησαν κολικοι από προχθές. Λευκοί ήχοι, αγκαλιές, μαρσιπο και υπομονή.
    • Εγώ κορίτσι μου είμαι κατά τον τεστ να σου πω την αλήθεια θα περίμενα να κάνω χοριακή, αλλά αυτό είναι προσωπική μου γνώμη!!! Ο γιατρός σου τι σου είπε να κάνεις χοριακή την Τρίτη, λόγω αργιών?  όσον αφορά τα δέκατα δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει, μπορεί να είναι από τα φάρμακα, μπορεί σημάδι εγκυμοσύνης, μπορεί κ τπτ. Αν νιώσεις πιο ζεστή ή έχεις κάποιο άλλα σύμπτωμα πχ λαιμό μίλα με τον γιατρό σου να το προλάβεις νωρίς 😊
    • @sisi93Ταυτίστηκα με τη φράση που είπες κουράστηκα να περιτριγυρίζεται η ζωη μου απο ολο αυτό. Νιωθω σα να εχει σταματήσει ο χρόνος. Εδω 22η μερα κορίτσια αλλα κρατάω μικρό καλάθι δεν θελω αλλες απογοητεύσεις και τεστ μόνο αν προκύψει καθυστέρηση 🙏
    • Αχ κορίτσι μου να μην το σκέφτεσαι αυτό μόνο κακό σου κάνει, δες τα θετικά ότι μ΄ένεις έγκυος κ όλα θα γίνουν αρκεί να βρείτε αν φταίει κάτι!!! Ο άντρας έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα? Εγώ έχω μια παλίνδρομη πριν 2 χρόνια, σταμάτησε η καρδούλα του στην 9η εβδομάδα, το στείλαμε για έλεγχο αλλά δεν βγήκε κάτι. Μετά εμείς κάναμε εξετάσεις, δεν αρκεστήκαμε στο τυχαίο γεγονός κ εγώ έχω θρομβοφιλία κ ο σύζυγος κιρσοκήλη (κ τα 2 ευθύνονται για αποβολές). Τα διορθ΄ώσαμε κ τα δυο κ τώρα στην εξωσωματική έμεινα έγκυος σε δίδυμα αλλά είχα αιμορραγία κ απέβαλα στο σπίτι φυσικά. Εκεί δεν μπόρεσε να έγινε κάποιος έλεγχος...Τώρα περιμένω να κάνω 2η ετ με το καλό 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...