Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Να υποθέσω την έκανες την ετ σε άλλο κύκλο κ όχι στον ίδιο της διέγερσης.... Οπότε δεν είναι από την ovitrelle... Συγχαρητήριααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι έγκυος!!!!! 

Όχι  η ωοληψια ήταν πριν 8 μήνες δεν πήρα οβιτρελ ,το ίδιο Μ είπε και το gppt χαχαχαχχα ,αύριο πάω για χωριακη θα μιλήσω βέβαια και με το κέντρο πρώτα γιατί είμαι σίγουρη ότι θα με μαλώσουν 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Όχι  η ωοληψια ήταν πριν 8 μήνες δεν πήρα οβιτρελ ,το ίδιο Μ είπε και το gppt χαχαχαχχα ,αύριο πάω για χωριακη θα μιλήσω βέβαια και με το κέντρο πρώτα γιατί είμαι σίγουρη ότι θα με μαλώσουν 

Τι να σε μαλώσουν καλέ;;;; Πιο θετικό πεθαίνεις!!!! Ξεκάθαρα αυτό το τσετ δίνει τριψήφια χοριακη... Ήταν πρώιμης ή όχι;;; Και πάλι 3ψήφια θεωρω πως θα είναι.... Έχουμε πάρει διδακτορικό στα τεστ...

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Να υποθέσω την έκανες την ετ σε άλλο κύκλο κ όχι στον ίδιο της διέγερσης.... Οπότε δεν είναι από την ovitrelle... Συγχαρητήριααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι έγκυος!!!!! 

Δεν ξέρω αν γράφτηκε πριν το σχόλιο μου ,η ωοληψια έγινε πριν 8 μήνες 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τι να σε μαλώσουν καλέ;;;; Πιο θετικό πεθαίνεις!!!! Ξεκάθαρα αυτό το τσετ δίνει τριψήφια χοριακη... Ήταν πρώιμης ή όχι;;; Και πάλι 3ψήφια θεωρω πως θα είναι.... Έχουμε πάρει διδακτορικό στα τεστ...

Τι εννοείς πρώιμης ??? Αύριο θα πάω δεν κάθομαι καθολου

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πρώιμης... Αλλά και πάλι... Σίγουρα 3ψήφια χοριακή... 2 έβαλες;

Ναι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες αλλά μην με ρωτήσεις βαθμολογίες δεν ρώτησα τίποτα σ αυτήν την εμβρυομεταφορα 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες αλλά μην με ρωτήσεις βαθμολογίες δεν ρώτησα τίποτα σ αυτήν την εμβρυομεταφορα 

Δεν έπρεπε να πάρω αυτό το τεστ ???? Στο φαρμακείο Μ είπαν μακρυά από τα digital και μου πρότειναν αυτό 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kateriniw είπε:

Δεν έπρεπε να πάρω αυτό το τεστ ???? Στο φαρμακείο Μ είπαν μακρυά από τα digital και μου πρότειναν αυτό 

Οχι κοριτσάκι μου μια χαρά είναι!!!! Τα πρώιμης ανίχνευσης διαβάζουν απο πιο χαμηλή τιμή της χοριακής σε αντιθεση με αυτά που λένε από την 1η μέρα της καθυστέρησης

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Οχι κοριτσάκι μου μια χαρά είναι!!!! Τα πρώιμης ανίχνευσης διαβάζουν απο πιο χαμηλή τιμή της χοριακής σε αντιθεση με αυτά που λένε από την 1η μέρα της καθυστέρησης

Ααααααα κατάλαβα ταχααααα,χαχαχαχαχ ,θα δείξει αύριο θα πάω για χωριακη και βλέπουμε ,δεν Μ άφησαν να πάω σήμερα γιατί θεωρούν ότι είναι νωρίς ,τουλάχιστον 8 μέρα Μ είπαν να πάω άρα αύριο. Ίσως να είναι η αρχή θα δούμε αυριο

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μουυυυυ 7 ημέρα εμβρυομεταφορα θα εσκαγα αν δεν έκανα ,αύριο έχω φύγει για χωριακη και ας με είπαν τρίτη 

IMG_20250605_102639.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλό ένα υψηλότατο νούμερο χοριακής 😊🥰🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...