Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ..ΕΜΕΤΟΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ..ΧΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ

Recommended Posts

:dry: ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ 8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΡΙΟ..ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ..ΥΠΟΦΕΡΩ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΛΠ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΑ Κ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω και είσαι ακόμα στην αρχη!! πως θα την βγάλεις? Εγω χωρις να κάνω εμετούς, με μια απλή ζαλάδα/αναγούλα/άσχημη γεύση και γκρίνιαζα συνέχεια. Με την δουλειά τι κάνεις? τι έχεις πει στον γιατρο σου μήπως σου δώσει κανένα χάπι? Φρυγανιές δεν κάνουν τίποτα?? νερό πίνεις μην αφυδατωθεις και τρέχεις με ορούς??

Να εύχεσαι να σου περάσουν στην 13η εβδομάδα.... άντε 14η!

Επίσης, αν σε ταλαιπωρει ο πόνος στο στομάχι, και δεν κάνεις και όχι τόσο οι εμετοί (αν και αν το στομάχι πονάει πολύ και για αρκετη ώρα, θα καταλείξεις σε εμετο στο τέλος) μπορεις να παίρνεις buscopan άφοβα. Θα σε βοηθησουν πολυ, και ο γιατρος μου μου είπε άφοβα να τα παίρνω,

ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

ΤΑ ΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ;)

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΟΥ:)

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!

Γιωτα μου καλησπερα!Υπομονη καλη μου εισαι στην αρχη θα περασουν πιστευω γρηγορα,το ευχομαι να μην κρατησουν πολυ ακομα και να ηρεμησεις!Κανε υπομονη καλη μου και μην σε στενοχωρει αυτο θα περασει και μετα θα ΤΟ απολαυσεις...οσο μπορεις να εισαι δυνατη,δυστηχως καποιες εγκυμοσυνες τα εχουν αυτα!!Σκεψου το νινακι σου και καθε φορα που υποφερεις θα το ξεχνας!!Σου ευχομαι καλη συνεχεια χωρις καμια ταλαιπωρια!!!

Γιώτα μου καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!Μην ανυσηχεις συμβαινει στις περισσοτερες εγκυμοσυνες αυτο..!!Σε πολλες περιπτώσεις αυτα φευγουν στο 2ο τριμηνο..τουλάχιστον σε μένα..κοιτα να τρως στερεες τροφες..κρακεράκια..και οχι πικάντικα και σάλτσες..αν τωρα τα συμπτωματα ειναι πολύ επιμονα και σου δημιουργουν προβληματα(αφυδατωση,απώλεια βαρους)συζητησε το με τον γιατρο σου να σου γραψει κάτι..

φιλιά!!

ΓΙΩΤΑ μου καλησπέρα και συγχαρητήρια κι από μένα!

Θα περάσουν όλα αυτά τα φυσιολογικά συμπτώματα, είναι θέμα χρόνου.

Σου το εύχομαι πάντως να περάσουν γρήγορα, για να σε αφήσουν να απολαύσεις την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου!

Δεν μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω. Δεν είχα ούτε μία αναγούλα!

Σε φιλώ! Με το καλό!

DOMENICA NAI ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!!:huh:

ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!

ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ,ΚΑΟΥΡΕΣ,ΑΝΟΡΕΞΙΑ,ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ-APOKOLLHSH-,ΣΙΕΛΟΡΡΟΙΑ,ΑΥΠΝΙΕΣ-8 ΜΗΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ,ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ??ΦΡΙΚΗΗΗ:woohoo: -,ΖΑΛΑΔΕΣ,

ΑΤΟΝΙΑ,

ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΟΝΤΙΟΥ,ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ,ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ-ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ-ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΣΗ,ΑΥΧΕΝΑ,ΚΟΚΑΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ????????ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΙΑ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ DOMENICA!!!!

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΡΙΚΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΚΛΑΜΑ -ΤΙ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ:P -ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ:S

Giwta mou kalimera agapi mou...

To mono pou mporw na pw einai YPOMONI agapi mou...

As elpisoume meta to 3 mina na sou perasoun...

Lene sunithws auta kratane tous prwtous 3 mines...

Egw stin prwti mou egkumwsini ta eixa ap tin arxei ews to telos...

Se auti tin egkumwsini pernw teleia,,,den niwthw kan egkuws...

Epidi einai i 2 mou mallon...

Sou euxwme mia kaliteri sunexeia...

Καλημέρα και από εμένα. Γιώτα μου κάνε υπομονή, λίγο σου έμεινε ακόμη... Σε 4-5 εβδομάδες όλα θα σου έχουν περάσει θα δεις...

Μέχρι τη 12η εβδομάδα από τις 8 το βράδυ και μετά δεν υπήρχα! Μου κοβόταν η αναπνοή από τον πόνο στο στομάχι και τις αναγούλες. Ήθελα να πεθάνω κυριολεκτικά. Ο άντρας μου είχε φρικάρει! Τι ginger μου είχε δώσει ο γιατρός, τι malox... Τίποτα δε με βοήθησε και νομίζω ότι τίποτα δεν μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά. Είναι μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός τις νέες ορμόνες... Μετά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Στη 12η εβδομάδα πάντως μου κόπηκαν όλα μαχαίρι! Το ένα βράδυ πήγα να λιποθυμήσω από τον πόνο και από την επόμενη μέρα τίποτα!

Κουράγιο...

DOMENICA Η ΣΙΕΛΟΡΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ:blush: ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑΛΙΑ.......ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ,Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:woohoo: 8 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΑΚΙ,ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΧΩ ΞΟΔΕΨΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ.ΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΙΔΙΑΤΕΡΗ:blink: Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η 3Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!!ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ Π.Χ ΠΗΓΑΜΕ ΙΚΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ -ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΦΕΣ:woohoo: -ΕΠΕΜΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΑΓΑ:blush: ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΕΡΝΑΩ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ!!!!!!!!!!!:silly: :laugh:

κάπου το είχα ξανακούσει αυτο... και γιατι δεν μπορεις να τα καταπιεις δηλαδη?? όσο μεγάλη ποσότητα και αν είναι???? και τι είχες όλους τους μήνες??

ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ 3 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΤΥΧΗΣΑ!!!:S

ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη.στην αρχη ειναι δυσκολα. εγω ειχα αναγουλες και εμετους μεχρι τον πεμπτο μηνα.ουτε το νερο δε μπορουσα να κρατησω στο στομαχι.τι φαρμακα και βλακειες? τιποτα δε βοηθουσε.εκλεγα πανω στη λεκανη.τωρα ειμαι στον ογδοο μηνα αλλα και παλι δε μπορω να χωνεψω και μετα απο καμια ωρα τα βγαζω.αλλα οταν με κλωτσαει η μπεμπα μου ειναι σα να μου λεει "κανε υπομονη μανουλα λιγο εμεινε".προσπαθησε να το παρεις στη πλακα.ειναι ο μονος τροπος να το αντιμετωπισεις.αξιζει το κοπο.στο λεω εγω που εχω περασει δυσκολα.το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι δε βαζεις κιλα:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...