Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας ,

Είμαι 20 εβδομάδων σε δίδυμη κύηση και έχει ξεκινήσει είδη η δύσπνοια και νιώθω ένα βάρος-ένα σφίξιμο στο στήθος , επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου τα βράδια 

Είναι φυσιολογικό να τα νιώθω όλα αυτά από τώρα ? Και τι μπορώ να κάνω για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ 

Δημοσίευση
στις On 28/5/2025 at 6:32 ΜΜ, ο/η Αρχοντούλα είπε:

Καλησπέρα σας ,

Είμαι 20 εβδομάδων σε δίδυμη κύηση και έχει ξεκινήσει είδη η δύσπνοια και νιώθω ένα βάρος-ένα σφίξιμο στο στήθος , επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου τα βράδια 

Είναι φυσιολογικό να τα νιώθω όλα αυτά από τώρα ? Και τι μπορώ να κάνω για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ 

Καλησπέρα κορίτσι μου και με το καλό τα μωράκια σου. Εγώ από την 7-8η εβδομάδα ήδη ξεκίνησα δύσπνοια, εξάντληση, ταχυκαρδίες. Αφού έτρεχα σε όλους τους γιατρούς, μέχρι και στα επείγοντα πήγα. Όλοι μου είπαν είναι από την εγκυμοσύνη. Κι εγώ περιμένω δίδυμα και έχω κι άλλες εγκυμοσύνες αλλά πρώτη φορά νοιωθω τόσο χάλια. 

Πες το στον γιατρό σου βέβαια για καλό και για κακο γιατί ο δικός ξέρει το ιστορικό σου. 

Μαγνήσιο παίρνεις; Μήπως σε βοηθήσει με τον ύπνο;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...