Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,  είμαι στην 12 εβδομάδα της κύησης και η Αυχενική διαφάνεια έδειξε υψηλά ποσοστά προεκλαμψιας δηλαδή 1/27, ο γιατρός μου πρότεινε να πάρω σαλοσπιρ 160mg, μπορεί να το σαλοσπιρ να προλάβει τον κίνδυνο της προεκλαμψιας; έχω διαβάσει διαφορά και έχω αγχωθεί.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Maria Tsal είπε:

Καλησπέρα,  είμαι στην 12 εβδομάδα της κύησης και η Αυχενική διαφάνεια έδειξε υψηλά ποσοστά προεκλαμψιας δηλαδή 1/27, ο γιατρός μου πρότεινε να πάρω σαλοσπιρ 160mg, μπορεί να το σαλοσπιρ να προλάβει τον κίνδυνο της προεκλαμψιας; έχω διαβάσει διαφορά και έχω αγχωθεί.

Γεια σου κορίτσι μου, κι εμένα πριν από την αυχενική η γιατρός μου είπε ότι αν έχω πιθανότητες υψηλές για προεκλαμψία θα πάρω σαλοσπιρ. Όπως επίσης έπαιρνα και στην αρχή. Τώρα το έκοψα. Γενικά αυτή είναι η οδηγία ότι σε περίπτωση που υπάρχει υψηλό ποσοστό πιθανότητας για προεκλαμψία  παιρνουμε σαλοσπιρ γιατί βοηθάει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...