Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ο αιματολόγος δεν μου έκανε καμία εξέταση. Το ραντεβού στην ουσία έγινε διαδικτυακά γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω Θεσσαλονίκη, πόσο μάλλον Αθήνα που είναι αυτός και απλά του έστειλα ότι εξετάσεις αίματος έχω κάνει μέχρι τώρα. Βρήκα όσο πιο παλιές μπορούσα να στείλω μέχρι τις πιο καινούριες και όλους τους υπερήχους που πρόλαβα να κάνω με το μωράκι μου & μου είπε ότι δεν δείχνει τπτ ανησυχητικό για να μπω στη διαδικασία να κάνω περετέρο εξετάσεις για θρομβοφιλία. Τώρα τι να πω, δεν ξέρω... θα πάω για ετ έτσι και αυτή τη φορά και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Φίλη μου από φυσική σύλληψη η πρώτη της εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή, δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει καμιά εξέταση παραπάνω και έμεινε ξανά έγκυος στη δεύτερη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν πήρε πότε ούτε σαλοσπίρ, ούτε ενέσεις αντιπικτικές. Οπότε όντως όλα αυτά μπορεί να οφείλονται σε τυχαία γεγονότα.

Ναι μπορεί να είναι τυχαίο μπορεί και να μην είναι .Απλα επειδή αν δεν έχεις κάνει τον έλεγχο δεν ξέρεις γιατί μια γυναίκα να έχει μια απώλεια εάν υπάρχει όντως θέμα και δεν το ξερει ;Επίσης το να δίνει κάποιος έτσι σάλοσπιρ για το σε περίπτωση που δεν είναι πολύ δόκιμο .Ωστοσο η καθεμία κάνει ότι νομίζει !!

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσια! Σημερα πηγα και πηρα τα πρωτα φαρμακα και την Δευτερα τα υπολοιπα. Εκανα και τις εξετασεις που μου ειχε βαλει ο γιατρος. Δεν ξερω απο τη μια χαιρομαι που θα ξεκινησω, απο την αλλη φοβαμαι λιγακι (και ειδικα την αποτυχια που ειναι και λογικο, ποιος δεν φοβαται!!!)

Δημοσίευση
στις On 22/5/2025 at 10:56 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

@Ngsofia το κακό με τον δικό μου τον εξωσωματικό είναι ότι δεν πιστεύει πως τις χρειάζομαι και δεν θα μου τις γράψει.. και με τον αιματολόγο που μίλησα και εκείνος δεν ήθελε να μου τις γράψει, βέβαια μου λέει αν επιμένεις μπορείς να τις κάνεις, δεν θα σου το απαγορεύσω εγώ. πφ! θα δω πως θα το χειριστώ.. 

Επειδη ειχα διαβασει την ιστορια σου κοριτσι μου, εγω προληπτικα και μονο θα επεμενα να τις κανω τις εξετασεις θρομβοφιλιας, να μου φυγει καθε αμφιβολια και φοβο. Δεν εχεις κατι να χασεις.

Δημοσίευση

Εχει κανει καποια κοπελα υστεροσκοπηση;

Εμεις πριν καταληξουμε σε ποιον γιατρο εξωσωματικης θα ξεκινησουμε, μας ειχα πει οτι επειδη υ΄παρχει στην καλλιεργεια σπερματος εντεροκοκκος, θα εχω κολλησει κι εγω σιγουρα και η φλεγμονη θα φανει μονο με υστεροσκοπηση (και λογικα μετα με αντιβιωση). Ωστοσο επειδη ηθελα κι αλλη μια αποψη,ο τωρινος γιατρος με μια απλη κολπικη καλλιεργεια δεν βρεθηκε ο εντεροκοκκος σε μενα και οτι δεν χρειαζεται να κανω υστεροσκοπηση. Κι ετσι δεν εκανα. Απλα μεσα μου εχω μπερδευτει πολυ με αυτες τις 2 αντιδιαμετρικες αποψεις γιατρων. Ο εξωσωματικος μου ειπε οτι το γυναικειο συστημα εχει αλλες αμυνες προστασιας και δεν κολλας τοσο ευκολα. Και καλο θα ηταν να μην δινουμε ετσι αντιβιωση γιατι μπορει να χαλασει η αναλογια γαλακτοβακιλλων (και αντε μετα να τους επαναφερεις). 

Ο συζυγος πηρε αντιβιωση για τον εντεροκοκκο αν και ο ανδρολογος δεν προβληματιστηκε ιδιαιτερα για το μικροβιο αυτο, μιας κι ανηκει στη φυσιολογικη χλωριδα. Δεν ειδε τιποτα παθολογικο στο σπερματοδιαγραμμα.

Αν καποια κοπελα εχει εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα (υστεροσκοπιση-μικροβια) να μου πει την αποψη της, θα με βοηθουσε.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σας κοριτσια! Σημερα πηγα και πηρα τα πρωτα φαρμακα και την Δευτερα τα υπολοιπα. Εκανα και τις εξετασεις που μου ειχε βαλει ο γιατρος. Δεν ξερω απο τη μια χαιρομαι που θα ξεκινησω, απο την αλλη φοβαμαι λιγακι (και ειδικα την αποτυχια που ειναι και λογικο, ποιος δεν φοβαται!!!)

Καλή αρχή κορίτσι μου!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Λογικό το άγχος σου προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά.. Τα λέω για να τα ακούω και εγώ που ενώ ακόμη δεν έχω ξεκινήσει σκέφτομαι πόσες ωοληψιες θα χρειαστώ λογο του οτι εχω χαμηλή ΑΜΗ και αν τελικά θα τα καταφέρουμε κιόλας...

Για την υστεροσκοπηση δεν γνωρίζω κάτι... Ίσως ο εξωσωματικος να έχει δίκαιο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου.. όταν θες κάτι τόσο πολύ και δεν έρχεται, έρχεται η απογοήτευση και τα αναπάντητα γιατί. Το ξέρω.. δεν θυμάμαι πόσο καιρό προσπαθείτε για το μωρό, αλλά θεωρώ απ' όσα έχουμε δει κι εδώ και έξω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα έρθει. Επίσης ξέρω από πρώτο χερι ότι η εμμονή και το στρες επηρεάζουν αρνητικά. Ίσως εκεί χρειάζεται να στοχεύσεις, στο να ηρεμήσεις με κάποιον τρόπο φροντίζοντας ταυτόχρονα το σώμα σου. 
    • Εγώ από την άλλη κορίτσια με τα χάπια που έχω πάρει δεν έχω καταλάβει τπτ, μπορώ να πω ότι με βοήθησε να καταλάβω και καλύτερα το σώμα μου. Τώρα ήταν ο τελευταίος κύκλος που τα πήρα, κάνω κανονικά τεστ ωορρηξίας για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται και περιμένω απο κει και πέρα να δω τα θετικά αποτελέσματα...  Γενικά θυμάμαι μόνο πέρσι με είχαν επηρεάσει ψυχολογικά μεγάλες μεταπτώσεις. Φέτος είμαι με άλλη διάθεση.  Μια φίλη μου τώρα είναι σε διαδικασία πρόκλησης με χάπια (δε θυμάμαι ποια μου είπε) και μου περιγράφει ότι έχει έντονη κούραση, λαχανιαζει εύκολα, έχει πρηστεί. Οπότε όλα παίζουν πιστεύω, τόσο με τα χάπια που παίρνεις όσο και με τον οργανισμό πως αντιδρά.  @NerinaΠροσπάθησε να διώξεις από μέσα σου το αρνητικό προαίσθημα και να σκεφτείς θετικά. Μακάρι να είναι ο τυχερός σου μήνας. Εύχομαι τον Ιούνιο να μας ανακοινώνεις το θετικό τεστ.  @pennakiΚαλη δύναμη στην εξωσωματική και αναμένουμε κι από σένα το θετικό σου τέστ τον άλλο μήνα !!  
    • Ευχαριστώ! Εγω γενικά είμαι ανοιχτή, ίσως και να το δοκίμαζα αλλά ο φίλος μου δε θέλει οπότε… Πατάει στο ότι δεν έχουμε θέμα με σπερμα κλπ, και για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να τον πιέσω, το καταλαβαίνω… Εχει κάνει οξειδωτικό στρες, dfi, όλες τις εξετάσεις που αφορούν τον ανδρικό παράγοντα. Έχουμε ελεύθερες επαφές τόσο καιρό, άλλες φορές πιο συχνά άλλες φορές πιο αραιά αλλά σχεδόν κάθε μήνα στις υποτιθέμενες «γονιμες» ημέρες. Επομένως, η σπερματέγχυση τι νόημα έχει; Θα μας πει ο γιατρός ούτως η άλλως ποτέ να έρθουμε σε επαφή. Τον έχω πιέσει αρκετά, έχω ξεσπάσει αρκετά… Το δικό μου σώμα φαίνεται πως δεν είναι έτοιμο, και φαντάσου ελεγε για γάμο φέτος το καλοκαίρι κι εγώ επέμεινα να το αφήσουμε γιατί ήμουν σίγουρη οτι θα είμαι έγκυος ως το καλοκαίρι.. Δεν ξέρω αν φταίνε και τα χαπάκια που έπαιρνα αλλά γενικά έχω τις μισές μέρες του μήνα που απλά κλαίω με την πιο απλή αφορμή. Σήμερα έμεινα όλη μέρα σπίτι, πήγε με την παρέα μας θάλασσα αλλά και μόνο στην ιδέα οτι θα έπρεπε ν συναναστραφώ πάλι με βρέφη προτίμησα να μείνω μόνη μου στο σπίτι. Μου ειναι πολύ δύσκολο όλο αυτό…
    • Έτσι είναι δυστυχώς στην επαρχία, το ίδιο και μεις , γιαυτό τον παράγγειλα, είμαι σε δίλημμα όμως,  να τον κρατήσω;
    • @Maria98νομιζω ότι ένας μαρσιπος π αναγράφει ότι ειναι εργονομικός εχει περασει κ τα τεστ,  εχεθ πιστοποίηση, δ δίνεται ετσι στην αγορά. Ειχα πετύχει ενα βίντεο να σ πω την αλήθεια στο τικ τοκ π εψαχνε μια κοπέλα μαρσιπο κ της τον είχαν προτείνει αρκετοί και αυτόν ειχα σκοπο να πάρω να σ πω την αλήθεια. Δν εχω κ την δυνατότητα να δω κάποιον απο κοντά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...