Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου !!!

Χαθήκαμε λιγο, ελπίζω να είστε ολες καλά! Έλαβα τα αποτελέσματα απο το εμβρυάκι που χάσαμε ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι! Πολυ δύσκολη μέρα η σημερινή, νομιζα ότι το ειχα αφησει ολο αυτό αλλα με πόνεσε για αυτο το παιδάκι διπλά που δεν τα καταφέραμε..

Επίσης ειμαι σε φάση που αλλάζω κλινική..

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Γειά σας κορίτσια μου !!!

Χαθήκαμε λιγο, ελπίζω να είστε ολες καλά! Έλαβα τα αποτελέσματα απο το εμβρυάκι που χάσαμε ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι! Πολυ δύσκολη μέρα η σημερινή, νομιζα ότι το ειχα αφησει ολο αυτό αλλα με πόνεσε για αυτο το παιδάκι διπλά που δεν τα καταφέραμε..

Επίσης ειμαι σε φάση που αλλάζω κλινική..

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Κρίμα. Είναι δυσκολο να ξέρεις ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αλλα τελικά σταμάτησε η εγκυμοσύνη. Μίλησες με τον γιατρό που κάνατε την ετ, να σου πει τι μπορεί να έφταιξε, ή θα μιλήσεις μια και καλή με τη γιατρό όταν αλλάξεις κέντρο; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Κρίμα. Είναι δυσκολο να ξέρεις ότι θα μπορούσε να προχωρήσει αλλα τελικά σταμάτησε η εγκυμοσύνη. Μίλησες με τον γιατρό που κάνατε την ετ, να σου πει τι μπορεί να έφταιξε, ή θα μιλήσεις μια και καλή με τη γιατρό όταν αλλάξεις κέντρο; 

Μίλησα μαζι του, μου είπε οτι αν βγει φυσιολογικο το έμβρυο ή ειχε καποιο άλλο πρόβλημα ως προς το νευρικό σύστημα, η καρδούλα, ή καποιο αλλο όργανο, ή ηταν απλώς μια ατυχία και το επομενο θα ειναι τυχερό! Πανω κατω τα ιδια μου ειπε και η  γιατρός στη νέα κλινική αλλά και η γυναικολόγος μου!

Δημοσίευση

Τουλάχιστον κοριτσια εσείς ξέρετε @Ngsofia @flowerv. Σας έλυσαν τους προβληματισμούς σας. Εγω παω στα τυφλα χωρις απαντησεις. Τρέμω για την επόμενη φορα και δεν μπορω να το διαχειριστώ να εχω παλι αποβολη με αιμα και να μου λενε έτυχε.

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@flowervΑχ κορίτσι μου💔 Πονάει ξανα πάρα πολύ..Σε καταλαβαίνω οπως και πολλα κορίτσια εδω μεσα🫂

Ελπίζω απλα κάποια μέρα αυτο το κενό και η άδεια αγκαλιά να γεμίσουν 💞 Κατέληξες σε γιατρο κορίτσι μου? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...