Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η almira είπε:

Πω βρε κορίτσι μου, τι να πω, πραγματικά. Και εγώ που είχα την παλινδρομη, πάλι δεν ξέρω τι να σου πω που θα ήταν βοηθητικό σε όλο αυτό που περνάς. Εύχομαι μόνο όσο περνάει ο καιρός να μαλακώσει έστω κάπως όλο αυτό. @Ngsofia μου και για εσένα το ίδιο. 

Δεν υπάρχουν λόγια. Η καθεμία περασε δυσκολα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Δεν υπάρχουν λόγια. Η καθεμία περασε δυσκολα.

Δυστυχως κοριτσια ετσι ειναι καθε μια εδω μεσα εχει τις δυσκολιες της.. Και σε αυτη την φαση με τις απωλειες το ψυχιλογικο ειναι κ το πιο βαρυ κομματι!!! Στο σωματικο ευχομαι να επανελθουμε γρηγορα κ ολα να ειναι ενταξει. Θελει τελικα ποκυ υπομονη κ επιμονη μεχρι να ερθει το θαυμα!!

Ομως @pennakiμην το λες αυτο το ελεγα κ εγω καλυτερα να μην επιανε αν δεν ηταν γερο κ ναι ψυχολογικα το κοστος θα ηταν μικροτερο αλλα τελικα το οτι το σωμα μας καταφερε να μεινει εγκυο ειναι θετικο δειχνει οτι μπορει.. απλως δεν ηταν τα τυχερα εμβρυακια... 

Οπως ειπε κ η @melitiniღ την προσευχη μας να ειναι τυχερο το επομενο...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια μου δυστυχώς, και για εμένα τα χειρότερα Χριστούγεννα!

Ενώ στον 1ο υπέρηχο είδαμε σάκο και σποράκι σήμερα 7 εβδομάδων  πήγαμε για καρδούλα και ειδαμε ενα άδειο σάκο!

Απογοήτευση,κλάμα απαισιοδοξία..

Η γιατρός δεν ήξερε τι να μου πει μιας και το έμβρυο ειχε ελεγχθεί και απο προεμφυτευτικο και ηταν υγιέστατο!

Εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου δυστυχώς, και για εμένα τα χειρότερα Χριστούγεννα!

Ενώ στον 1ο υπέρηχο είδαμε σάκο και σποράκι σήμερα 7 εβδομάδων  πήγαμε για καρδούλα και ειδαμε ενα άδειο σάκο!

Απογοήτευση,κλάμα απαισιοδοξία..

Η γιατρός δεν ήξερε τι να μου πει μιας και το έμβρυο ειχε ελεγχθεί και απο προεμφυτευτικο και ηταν υγιέστατο!

Εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! 

Κουράγιο κοριτσι μου. Οτι και να πούμε ειναι λιγο. Ειναι πολυ δύσκολος αυτός ο δρομος. Παρε το χρονο σου.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κουράγιο κοριτσι μου. Οτι και να πούμε ειναι λιγο. Ειναι πολυ δύσκολος αυτός ο δρομος. Παρε το χρονο σου.

Κοριτσι μου εμενα δεν μου έδωσαν ουτε φάρμακα, μου ειπαν επειδή ειναι αρχη κύησης να κόψω προγεστερονη και απλα θα αδιαθετησω..απλώς η περιοδος θα ειναι πιο βαριά..

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί,γιατί πρέπει να βιώσουμε ολα αυτα ?? Μου μένει ενα γιατί...

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κοριτσι μου εμενα δεν μου έδωσαν ουτε φάρμακα, μου ειπαν επειδή ειναι αρχη κύησης να κόψω προγεστερονη και απλα θα αδιαθετησω..απλώς η περιοδος θα ειναι πιο βαριά..

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί,γιατί πρέπει να βιώσουμε ολα αυτα ?? Μου μένει ενα γιατί...

Δεν υπάρχει απάντηση στο γιατι. Ετσι μου ειπε ο γιατρος μου. Σφίγγεις τα δόντια και προχωράς. Πονάει πολυ. Ψέματα δεν θα σου πω. Όμως δεν έχουμε αλλη επιλογή αν θέλουμε να γίνουμε μαμάδες.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Δεν υπάρχει απάντηση στο γιατι. Ετσι μου ειπε ο γιατρος μου. Σφίγγεις τα δόντια και προχωράς. Πονάει πολυ. Ψέματα δεν θα σου πω. Όμως δεν έχουμε αλλη επιλογή αν θέλουμε να γίνουμε μαμάδες.

Δεν το δέχομαι, το δεν υπάρχει απάντηση! Πρέπει να υπάρχει απάντηση, για καποιο λογο συμβαίνει οτι συμβαίνει και προφανώς θελει διερεύνηση.. πονάει για εμας που τα περνάμε, για αυτούς?? Δεν σε μαλώνω γτ οπως τα γραφω φαινεται καπως ο τόνος μου.. απλα εχω θυμό και εκνευρισμό.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Δεν το δέχομαι, το δεν υπάρχει απάντηση! Πρέπει να υπάρχει απάντηση, για καποιο λογο συμβαίνει οτι συμβαίνει και προφανώς θελει διερεύνηση.. πονάει για εμας που τα περνάμε, για αυτούς?? Δεν σε μαλώνω γτ οπως τα γραφω φαινεται καπως ο τόνος μου.. απλα εχω θυμό και εκνευρισμό.

Δεν παρεξηγώ κοριτσι μου. Κι εγώ στην αρχη ειχα πολυ πονο και θυμό. Σε όποιο γιατρο πηγα δεν υπάρχει δυστυχώς απάντηση. Οι γιατροί δεν μπορούν δυστυχως να ελέγξουν την δυναμική και την ανάπτυξη των εμβρύων. Εγω αυτο καταλαβα. Το θέμα ειναι οτι εμεις τα περνάμε. Κανεις δεν μας καταλαβαινει.

Εγω τη Δευτέρα μπαίνω για υστεροσκοπηση να με καθαρίσει κιολας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Δεν παρεξηγώ κοριτσι μου. Κι εγώ στην αρχη ειχα πολυ πονο και θυμό. Σε όποιο γιατρο πηγα δεν υπάρχει δυστυχώς απάντηση. Οι γιατροί δεν μπορούν δυστυχως να ελέγξουν την δυναμική και την ανάπτυξη των εμβρύων. Εγω αυτο καταλαβα. Το θέμα ειναι οτι εμεις τα περνάμε. Κανεις δεν μας καταλαβαινει.

Εγω τη Δευτέρα μπαίνω για υστεροσκοπηση να με καθαρίσει κιολας.

Καλη επιτυχία κορίτσι μου εύχομαι ολα να πανε καλα ! Μετά την αιμορραγία στο σπιτι εκανες χοριακη μετα να δεις εαν έπεσε?? Η υστεροσκόπηση ειναι διαγνωστική?

Η γυναικολόγος μου μου ειπε θελω να απευθυνθείς σε ανοσολογο! Να δουμε τι θα μας πει ξεκλειδώνουμε ενα μεγαλο κλάδο που πολλοί γιατροι δεν συμφωνούν, αλλα ας παρουμε μια γνωμη και απο εκει.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλη επιτυχία κορίτσι μου εύχομαι ολα να πανε καλα ! Μετά την αιμορραγία στο σπιτι εκανες χοριακη μετα να δεις εαν έπεσε?? Η υστεροσκόπηση ειναι διαγνωστική?

Η γυναικολόγος μου μου ειπε θελω να απευθυνθείς σε ανοσολογο! Να δουμε τι θα μας πει ξεκλειδώνουμε ενα μεγαλο κλάδο που πολλοί γιατροι δεν συμφωνούν, αλλα ας παρουμε μια γνωμη και απο εκει.

Η υστεροσκοπηση γίνεται για να καθαρίσει οτι υπολείμματα έμειναν και δεν έφυγαν με την αποβολή και τα χαπια συν να αφαιρέσουμε τον πολύποδα που ειχα (αν και δεν ενοχλούσε μου είχε πει). Θα δει και το περιβάλλον της μήτρας και θα μου πει τι θα κανουμε.

Εκανα χοριακη την ιδια μερα της αποβολής και 5 μερες μετα. Επεσε κατακόρυφα. Το αιμα κρατησε 6 μερες και μετα 3 μερες ειχα λίγα καφε. Τωρα τελείωσε.

Έχεις κανει εξετασεις θρομβοφιλιας; Εμενα μου τα έβαλε ο εξωσωματικος και ειχε εναν ανοσολογικο ελεγχο (αντισώματα για διαφορα αυτοανοσα και nk κυτταρα). Δεν βρέθηκε κάτι. Πολλές φορες η αποβολη οφείλεται σε τυχαίο γεγονός. Ουτε εγω η ιδια δεν ξερω τι απάντηση να σου δώσω.

Περιμένω την επομενη προσπάθεια. Εμένα μου ειπε οτι μπορει να οφείλεται και στις πολυκυστικες λόγω μεταβολικου συνδρόμου και αντίστασης στην ινσουλινη. Πηγα σε ενδοκρινολογο αναπαραγωγής και το ιδιο ειπε κι εκεινος. Μου εδωσε αγωγη και ειδικη διατροφη για να μειώσουμε την φλεγμονη απο τις πολυκυστικες.

Θα δούμε. Υπομονη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Η υστεροσκοπηση γίνεται για να καθαρίσει οτι υπολείμματα έμειναν και δεν έφυγαν με την αποβολή και τα χαπια συν να αφαιρέσουμε τον πολύποδα που ειχα (αν και δεν ενοχλούσε μου είχε πει). Θα δει και το περιβάλλον της μήτρας και θα μου πει τι θα κανουμε.

Έχεις κανει εξετασεις θρομβοφιλιας; Εμενα μου τα έβαλε ο εξωσωματικος και ειχε εναν ανοσολογικο ελεγχο (αντισώματα για διαφορα αυτοανοσα και nk κυτταρα). Δεν βρέθηκε κάτι. Πολλές φορες η αποβολη οφείλεται σε τυχαίο γεγονός. Ουτε εγω η ιδια δεν ξερω τι απάντηση να σου δώσω.

Περιμένω την επομενη προσπάθεια. Εμένα μου ειπε οτι μπορει να οφείλεται και στις πολυκυστικες λόγω μεταβολικου συνδρόμου και αντίστασης στην ινσουλινη. Πηγα σε ενδοκρινολογο αναπαραγωγής και το ιδιο ειπε κι εκεινος. Μου εδωσε αγωγη και ειδικη διατροφη για να μειώσουμε την φλεγμονη απο τις πολυκυστικες.

Θα δούμε. Υπομονη.

Ρωτάω γιατί δεν μου ανεφερε κάτι ουτε για αποξεση ουτε για φάρμακα! Απλώς να σταματήσω την προγεστερόνη και θα ερθει περίοδος απλα πιο βαρια μορφή..

Προβληματιστηκαμε πολυ γιατι το έμβρυο ηταν απο προεμφυτευτικο,ηταν υγιές,  εχω θρομβοφιλια και επαιρνα αντιπικτικές,απλα επειδή ειχα καφε για 2 βδομάδες τις ειχα σταματήσει σύμφωνα με την αιματολογο!

Για αντισώματα επισης επειδη εχω θετικα καποια αντισώματα ανα, έπαιρνα κορτιζόνη απο πριν την ετ, ειχαμε καλύψει ολα τα ενδεχόμενα...

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ρωτάω γιατί δεν μου ανεφερε κάτι ουτε για αποξεση ουτε για φάρμακα! Απλώς να σταματήσω την προγεστερόνη και θα ερθει περίοδος απλα πιο βαρια μορφή..

Προβληματιστηκαμε πολυ γιατι το έμβρυο ηταν απο προεμφυτευτικο,ηταν υγιές,  εχω θρομβοφιλια και επαιρνα αντιπικτικές,απλα επειδή ειχα καφε για 2 βδομάδες τις ειχα σταματήσει σύμφωνα με την αιματολογο!

Για αντισώματα επισης επειδη εχω θετικα καποια αντισώματα ανα, έπαιρνα κορτιζόνη απο πριν την ετ, ειχαμε καλύψει ολα τα ενδεχόμενα...

Εγω ειχα δει κόκκινο αιμα 4+5, μου έκοψαν τοτε το salospir αν και δεν εχω θρομβοφιλια. Μηπως εσυ με θρομβοφιλια δεν έπρεπε να στο κόψουν; Πήγαινε κι σε έναν αιματολογο.

Εμένα μου έκοψαν και το glucoghage (η ενδοκρινολογος, ο εξωσωματικος ελεγε οχι ακομα). Δεν ήξερα τι να κανω. Ο νέος ενδοκρινολογος ειπε δεν έπρεπε να κοπεί γιατι ρυθμίζει το σάκχαρο και την ισουλινη που ειναι ασταθείς στις πολυκυστικες. Θα μπορούσα να το παιρνω μεχρι και το 2ο τριμηνο. Δεν ξερω τι ισχύει. Ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Δεν ξερεις απο που να το πιάσεις.

Το dostinex για την προλακτινη που μου έδωσαν δεν εκανε καποιο κακό. Ισα ισα καλο κανει. Αρα ειχα δικιο που  το ζητησα η ιδια πριν την εμβρυομεταφορα. Έπρεπε βεβαια να δοθεί πριν την ωοληψια για καλύτερη ποιοτητα ωαριων. Αυτά απο τον ενδοκρινολογο.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εγω ειχα δει κόκκινο αιμα 4+5, μου έκοψαν τοτε το σαλοσπιρ αν και δεν εχω θρομβοφιλια. Μηπως εσυ με θρομβοφιλια δεν έπρεπε να στο κόψουν; Πήγαινε κι σε έναν αιματολογο.

Εμένα μου έκοψαν και την μετφορμινη (η ενδοκρινολογος, ο εξωσωματικος ελεγε οχι ακομα). Δεν ήξερα τι να κανω. Ο νέος ενδοκρινολογος ειπε δεν έπρεπε να κοπεί γιατι ρυθμίζει το σάκχαρο και την ισουλινη που ειναι ασταθείς στις πολυκυστικες. Θα μπορούσα να το παιρνω μεχρι και το 2ο τριμηνο. Δεν ξερω τι ισχύει. Ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Δεν ξερεις απο που να το πιάσεις.

Αυτο ακριβως πήγα και σε αιματολόγο, 6 +3 καναμε εξετασεις βγήκαν πολυ καλες και μου ειπε μη πάρεις αντιπηκτικα, μεχρι να σταματησουν τα καφε ! Η γυναικολόγος μου λεει εγω θεωρώ οτι έπρεπε να κανεις τις ενεσεις.. αντε βγάλε άκρη! Και είμαστε εμείς στην μεση να διαχειριστουμε ολο αυτο το κομματι ! 

Πραγματικά δεν ξερω απο που να το πιάσω! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Αυτο ακριβως πήγα και σε αιματολόγο, 6 +3 καναμε εξετασεις βγήκαν πολυ καλες και μου ειπε μη πάρεις αντιπηκτικα, μεχρι να σταματησουν τα καφε ! Η γυναικολόγος μου λεει εγω θεωρώ οτι έπρεπε να κανεις τις ενεσεις.. αντε βγάλε άκρη! Και είμαστε εμείς στην μεση να διαχειριστουμε ολο αυτο το κομματι ! 

Πραγματικά δεν ξερω απο που να το πιάσω! 

Εγω βλεπω δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ ειδικοτήτων και ταλαιπωρούν τις ασθενείς. Αντε μην πω καμιά κουβέντα. Παίζουμε με τα φάρμακα.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εγω βλεπω δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ ειδικοτήτων και ταλαιπωρούν τις ασθενείς. Αντε μην πω καμιά κουβέντα. Παίζουμε με τα φάρμακα.

Εε ναι ήμαρτον, έχουμε τον πονο μας γινόμαστε και γιατροι ! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εε ναι ήμαρτον, έχουμε τον πονο μας γινόμαστε και γιατροι ! 

Τωρα έκοψες τα φάρμακα; Ποτε σου είπαν θα ερθει η περιοδος; Θα εχεις πολυ αιμα. Παρε τεράστιες σερβιέτες. Τι εβδομάδα ησουν; 7η; Δεν σου είπαν για αποξεση; Εμενα μου το έδωσαν ως επιλογή αλλα ο γιατρος δεν ήθελε να πειράξει τη μητρα σε τοσο πρώιμη κυηση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...