Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αααχ κορίτσι μου δεν το πιστεύω, τωρα το είδα!!! Λυπάμαι τοσο πολυ 😭

Πφφφ σοκαρίστηκα, για τον προεμφυτευτικό που λες, πρέπει να ξανα περάσεις ολη την εξωσωματική απο την αρχη ! Δεν μπορεις να εξετασεις τα υπάρχον εμβρυακια σου..

Καταλαβα! Ξανα υπερδιεγερση για προεμφυτευτικο. Τωρα θα συνεχισουμε με αυτα που εχουμε και βλεπουμε. Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καταλαβα! Ξανα υπερδιεγερση για προεμφυτευτικο. Τωρα θα συνεχισουμε με αυτα που εχουμε και βλεπουμε. Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.

Μη τα προδικαζεις κοριτσι μου, φυσικά και θα υπάρχουν γερα εμβρυακια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσι μου λυπάμαι πολυ για την εξέλιξη που ειχες. Θα σου ακουστει ισως σκληρο αλλα δυστυχώς συμβαίνουν συχνά αποβολές χωρις να υπάρχει κάποιο θέμα. Οπότε εφόσον έχεις έμβρυα νομίζω ειναι υπερβολή να προχωρήσεις σε νέα διέγερση για να πας σε προεμφυτευτικο. Σίγουρα έχεις κάποια καλά έμβρυα, ειδικά αν έχεις μεγάλο απόθεμα στην κατάψυξη, οπότε αν αποκλείσετε τυχών φλεγμονές μήτρας κλπ μπορείς να προχωρήσεις σύντομα σε νέα εμβρυομεταφορά και όλα να πάνε επιτέλους καλα

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Ααχ μακαρι, τι να πω, πολυ δύσκολη η αναμονή, οι μερες περνάνε μαρτυρικα..

Εσυ πως εισαι κορίτσι μου ??

Συνεχως με αγωνια σε καταλαβαινω!!! Ομως πιστευω ολα να ειναι καλα να κανεις τον πρωτο υπερηχο!!!

Εγω καλα ειμαι λεω ξεχνιεμαι αρκετα αλλα υπαρχουν κ στιγμες που μου ερχονται παλι ολα στο νου κ με ριχνει. Ξερω πως ολα φυσιολογικα ειναι κ θελουν χρονο... Ευχομαι κ ελπιζω να ηταν η πρωτη κ η τελευταια  φορα...

@pennaki μου οντως ο νουμερο ενα παραγοντας σε αποβολες πρωτου τριμηνου ειναι οι χρωμοσωμικες ανωμαλιες καθως το εμβρυο δεν μπορει να προχωρησει παραπανω..Και ειναι τυχαιο γεγονος λενε... Την προσευχη μας να ειναι τυχερα τα επομενα...

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

Κοριτσι μου λυπάμαι πολυ για την εξέλιξη που ειχες. Θα σου ακουστει ισως σκληρο αλλα δυστυχώς συμβαίνουν συχνά αποβολές χωρις να υπάρχει κάποιο θέμα. Οπότε εφόσον έχεις έμβρυα νομίζω ειναι υπερβολή να προχωρήσεις σε νέα διέγερση για να πας σε προεμφυτευτικο. Σίγουρα έχεις κάποια καλά έμβρυα, ειδικά αν έχεις μεγάλο απόθεμα στην κατάψυξη, οπότε αν αποκλείσετε τυχών φλεγμονές μήτρας κλπ μπορείς να προχωρήσεις σύντομα σε νέα εμβρυομεταφορά και όλα να πάνε επιτέλους καλα

Οχι δεν θα κανω νέα διεγερση.  Απλα δεν γνωρίζα ο προεμφυτευτικος δεν γίνεται σε κατεψυγμενα. Ναι εχω κι αλλα έμβρυα. Απλα φοβάμαι μην ξαναγίνει το ίδιο στη 2η ΕΤ. Μου είπε ο γιατρος καλα κανεις και φοβάσαι @Ngsofia. Να κανω το σταυρό μου το τι έμβρυο θα πετύχω. 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Οχι δεν θα κανω νέα διεγερση.  Απλα δεν γνωρίζα ο προεμφυτευτικος δεν γίνεται σε κατεψυγμενα. Ναι εχω κι αλλα έμβρυα. Απλα φοβάμαι μην ξαναγίνει το ίδιο στη 2η ΕΤ. Μου είπε ο γιατρος καλα κανεις και φοβάσαι @Ngsofia. Να κανω το σταυρό μου το τι έμβρυο θα πετύχω. 

Πραγματικα απο οτι εχω καταλαβει ειναι κ λιγο τζακ ποτ το εμβρυο... Το ηξερα οτι δεν ειναι ολες οι βλαστοκυστες υγιη  εμβρυα αλλα αλλο στην θεωρια  αλλο να το βλεπεις στην πραξη. Ευχομαι να το πετυχουμε την επομενη φορα καλα να ειμαστε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Πραγματικα απο οτι εχω καταλαβει ειναι κ λιγο τζακ ποτ το εμβρυο... Το ηξερα οτι δεν ειναι ολες οι βλαστοκυστες υγιη  εμβρυα αλλα αλλο στην θεωρια  αλλο να το βλεπεις στην πραξη. Ευχομαι να το πετυχουμε την επομενη φορα καλα να ειμαστε!!!

Συμφωνώ κοριτσι μου. Δεν εχω κατι αλλο να προσθέσω. Την επόμενη φορα ας είμαστε πιο τυχερές.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια σημαδιακο για τη σημερινη μερα! Ελπιζω σε ολες με τις απωλειες να εχουμε το ουράνιο τοξο μας.

20251208_145958.jpg

Τι μου θυμισες! Τη μερα που πηγαινα να γεννησω ( διακοπη κυησης 24 εβδ) ηταν μια βροχερη μερα κ στο βαθος ειχε βγει το ουρανιο τοξο..ο αντρας μου ειχε πει θα ερθει κ σε εμας το ουρανιο τοξο. Περασαμε πολλα αλλα ηρθε! Κ θα ερθει για εσενα κ ολα τα κοριτσια. Εχεις εμβρυα κ θα τους δωσεις την ευκαιρια που τους αξιζει δε σημαινει οτι ολα θα εχουν προβλημα! Ειναι σημαντικο αυτο ..εχεις εμβρυα κ προχωρας αμεσα..συν οτι ειχες εγκυμοσυνη...μενεις εγκυος! 

Δημοσίευση

Αχ, βρε κορίτσια, πόσο λυπάμαι με τις εξελίξεις που διαβάζω... :( :( Πραγματικά... Έτσι ήμουν και γω τον Δεκέμβρη του 2022. 1 εμβρυάκι, 4ΑΑ, καλές χοριακές, αναμονή για τον πρώτο υπέρηχο... και μετά μια αιμορραγία στα ξαφνικά την οποία την ελέγξαμε, αλλά που τελικά στον υπέρηχο που είχαμε προγραμματίσει απλά επιβεβαιώσαμε ότι μας είχε φύγει εκείνη την καταραμένη νύχτα του Δεκέμβρη. Είναι σοκ να μη βλέπεις τίποτα, έναν άδειο σάκο. Και να πρέπει να πείσεις το μυαλό και το σώμα σου ότι δεν εγκυμονεί πια.

Σας στέλνω πολλές νοερές αγκαλιές. Κρατάτε γερά, εκτονωθείτε, κλάψτε, μην κρατήσετε τίποτα μέσα σας. Και σιγά σιγά θα βρείτε τη δύναμη για να συνεχίσετε τον αγώνα. 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η almira είπε:

Τι όμορφη φωτογραφία @pennakiμου. Μακάρι τα επόμενα μωρα να έρθουν για να μείνουν, να αποκτήσουμε ολες σύντομα τα ουράνια τόξα μας!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Τι μου θυμισες! Τη μερα που πηγαινα να γεννησω ( διακοπη κυησης 24 εβδ) ηταν μια βροχερη μερα κ στο βαθος ειχε βγει το ουρανιο τοξο..ο αντρας μου ειχε πει θα ερθει κ σε εμας το ουρανιο τοξο. Περασαμε πολλα αλλα ηρθε! Κ θα ερθει για εσενα κ ολα τα κοριτσια. Εχεις εμβρυα κ θα τους δωσεις την ευκαιρια που τους αξιζει δε σημαινει οτι ολα θα εχουν προβλημα! Ειναι σημαντικο αυτο ..εχεις εμβρυα κ προχωρας αμεσα..συν οτι ειχες εγκυμοσυνη...μενεις εγκυος! 

Δεν εχω αλλες αντιδράσεις κοριτσια. Πλεον παμε για το 26. Πρέπει να το χωνέψω κι να παω παρακάτω. Ο γιατρος ήδη μου ειπε τα επόμενα βήματα, βεβαια εγω εχω χεστει πανω μου. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι απέτυχα μαζι του σε διάφορα επίπεδα, ενώ ο συγκεκριμένος φημίζεται για δύσκολες περιπτώσεις.  Δεν ξερω τι παει τόσο λαθος.

στις πριν 9 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Αχ, βρε κορίτσια, πόσο λυπάμαι με τις εξελίξεις που διαβάζω... :( :( Πραγματικά... Έτσι ήμουν και γω τον Δεκέμβρη του 2022. 1 εμβρυάκι, 4ΑΑ, καλές χοριακές, αναμονή για τον πρώτο υπέρηχο... και μετά μια αιμορραγία στα ξαφνικά την οποία την ελέγξαμε, αλλά που τελικά στον υπέρηχο που είχαμε προγραμματίσει απλά επιβεβαιώσαμε ότι μας είχε φύγει εκείνη την καταραμένη νύχτα του Δεκέμβρη. Είναι σοκ να μη βλέπεις τίποτα, έναν άδειο σάκο. Και να πρέπει να πείσεις το μυαλό και το σώμα σου ότι δεν εγκυμονεί πια.

Σας στέλνω πολλές νοερές αγκαλιές. Κρατάτε γερά, εκτονωθείτε, κλάψτε, μην κρατήσετε τίποτα μέσα σας. Και σιγά σιγά θα βρείτε τη δύναμη για να συνεχίσετε τον αγώνα. 🙏

Ιδια ακριβώς περίπτωση. Το ίδιο εζησα χθες βραδυ. Απλα εγω ειχα τον 1ο υπέρηχο αυριο. Δεν προλαβα.

Εμένα η αιμορραγία δεν σταμάταγε. Ανα 20 λεπτά γέμιζα τις τεράστιες σερβιέτες. Οι νοσοκόμες ηταν πολυ ευγενικές χθες το βράδυ αν και καναμε τιποτα.

Τωρα που το εζησα, μάλλον ειναι συχνή η αποβολή στο 1ο τριμηνο. Δεν το γνώριζα γιατι με τόσα χρόνια υπογονιμοτητας δεν ειχα μεινει ποτε εγκυος.

Δημοσίευση

@pennaki λυπάμαι πολυ για την εξέλιξη αυτή. Σοκ. Δεν το περίμενα με τίποτα. Ευχομαι να ήταν μια χρωμοσωμικη ανωμαλία και όχι κάτι πιο σύνθετο κορίτσι μου. Τι πλάνο σου έχει δώσει ο γιατρός για περαιτέρω έλεγχο; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @pennaki λυπάμαι πολυ για την εξέλιξη αυτή. Σοκ. Δεν το περίμενα με τίποτα. Ευχομαι να ήταν μια χρωμοσωμικη ανωμαλία και όχι κάτι πιο σύνθετο κορίτσι μου. Τι πλάνο σου έχει δώσει ο γιατρός για περαιτέρω έλεγχο; 
    • Δεν εχω αλλες αντιδράσεις κοριτσια. Πλεον παμε για το 26. Πρέπει να το χωνέψω κι να παω παρακάτω. Ο γιατρος ήδη μου ειπε τα επόμενα βήματα, βεβαια εγω εχω χεστει πανω μου. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι απέτυχα μαζι του σε διάφορα επίπεδα, ενώ ο συγκεκριμένος φημίζεται για δύσκολες περιπτώσεις.  Δεν ξερω τι παει τόσο λαθος. Ιδια ακριβώς περίπτωση. Το ίδιο εζησα χθες βραδυ. Απλα εγω ειχα τον 1ο υπέρηχο αυριο. Δεν προλαβα. Εμένα η αιμορραγία δεν σταμάταγε. Ανα 20 λεπτά γέμιζα τις τεράστιες σερβιέτες. Οι νοσοκόμες ηταν πολυ ευγενικές χθες το βράδυ αν και καναμε τιποτα. Τωρα που το εζησα, μάλλον ειναι συχνή η αποβολή στο 1ο τριμηνο. Δεν το γνώριζα γιατι με τόσα χρόνια υπογονιμοτητας δεν ειχα μεινει ποτε εγκυος.
    • Αχ, βρε κορίτσια, πόσο λυπάμαι με τις εξελίξεις που διαβάζω... Πραγματικά... Έτσι ήμουν και γω τον Δεκέμβρη του 2022. 1 εμβρυάκι, 4ΑΑ, καλές χοριακές, αναμονή για τον πρώτο υπέρηχο... και μετά μια αιμορραγία στα ξαφνικά την οποία την ελέγξαμε, αλλά που τελικά στον υπέρηχο που είχαμε προγραμματίσει απλά επιβεβαιώσαμε ότι μας είχε φύγει εκείνη την καταραμένη νύχτα του Δεκέμβρη. Είναι σοκ να μη βλέπεις τίποτα, έναν άδειο σάκο. Και να πρέπει να πείσεις το μυαλό και το σώμα σου ότι δεν εγκυμονεί πια. Σας στέλνω πολλές νοερές αγκαλιές. Κρατάτε γερά, εκτονωθείτε, κλάψτε, μην κρατήσετε τίποτα μέσα σας. Και σιγά σιγά θα βρείτε τη δύναμη για να συνεχίσετε τον αγώνα. 🙏
    • Τι μου θυμισες! Τη μερα που πηγαινα να γεννησω ( διακοπη κυησης 24 εβδ) ηταν μια βροχερη μερα κ στο βαθος ειχε βγει το ουρανιο τοξο..ο αντρας μου ειχε πει θα ερθει κ σε εμας το ουρανιο τοξο. Περασαμε πολλα αλλα ηρθε! Κ θα ερθει για εσενα κ ολα τα κοριτσια. Εχεις εμβρυα κ θα τους δωσεις την ευκαιρια που τους αξιζει δε σημαινει οτι ολα θα εχουν προβλημα! Ειναι σημαντικο αυτο ..εχεις εμβρυα κ προχωρας αμεσα..συν οτι ειχες εγκυμοσυνη...μενεις εγκυος! 
    • Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες, Ξέρω ότι προτείνεται να μη φοράει κάποιο παιδί παπούτσια από άλλο παιδάκι, αλλά επειδή έχω πολλά ζευγάρια από τις δίδυμες ανηψιές μου, σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχουν γονείς που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη και θα τα χρειάζονταν ακόμα και φορεμένα. Τα έχω έχω χωρίσει σε 3 πακέτα (1 αθλητικό, 1 πέδιλο κλειστό στα δάκτυλα, 1 πέδιλο ανοιχτό στα δάκτυλα). Ωστόσο έχουν και αρίθμηση αν θέλει κάποια να διαλέξει κάποιο από αυτά ή και όλα. Μπορώ να τα στείλω οπουδήποτε με box, με δικά μου έξοδα, για αυτό το λόγο μου είναι δύσκολο να στέλνω ένα-ένα ξεχωριστά. Σας γράφω και κάποια σχόλια για κάθε ζευγάρι: 1. Έχουν φορεθεί μόνο 2-3 φορές. Νο21 2. Έχουν φορεθεί για ένα μήνα περίπου και έχουν μέτρια σημάδια χρήσης από την παιδική χαρά. Νο20 3.  Έχουν φορεθεί για δύο μήνες περίπου και έχουν ελαφρά σημάδια χρήσης.Νο21 4. Έχουν φορεθεί για 2 μήνες περίπου και έχουν ελαφρά σημάδια χρήσης κυρίως στον πάτο (ελαφρώς κίτρινος).Νο21 5.  Έχουν φορεθεί για ένα μήνα περίπου και έχουν μέτρια σημάδια χρήσης από την παιδική χαρά. Νο22 6. Έχουν φορε΄θεί ελάχιστα απλά η μικρούλα έχει φάει με τα δόντια της το κούμπωμα και έχει ξεβάψει.Νο21 7. Έχουν φορεθεί μόνο 2-3 φορές.Νο21 8. Έχουν φορεθεί για ένα μήνα περίπου και έχουν μέτρια σημάδια χρήσης από την παιδική χαρά. Νο21 9. Έχουν φορεθεί για ένα μήνα περίπου και έχουν μέτρια σημάδια χρήσης από την παιδική χαρά. Νο20   Θα χαρώ πολύ να πάνε σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...