Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η almira είπε:

@Ngsofia μου σήμερα είναι ο υπέρηχος, σωστά; Ολα να πάνε τέλεια!!

@flowerv @pennaki πώς είστε κορίτσια;

Καλησπέρα σε ολες! Πως ειστε; Εγώ ειμαι καλα. Αυριο προχωράω σε εμβρυομεταφορά να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος εξωσωματικής. Ειπα αυτη τη φορα να ειμαι αθόρυβη, όσο "φασαρια εκανα" στην διεγερση. 😅

@Ngsofia πως πήγε ο πρώτος υπερηχος; 

Οι υπόλοιπες κοριτσια τι κανετε; @flowerv @almira @Asteria22 @Savina_5

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Καλησπέρα σε ολες! Πως ειστε; Εγώ ειμαι καλα. Αυριο προχωράω σε εμβρυομεταφορά να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος εξωσωματικής. Ειπα αυτη τη φορα να ειμαι αθόρυβη, όσο "φασαρια εκανα" στην διεγερση. 😅

Αντε ρε κορίτσι μου πότε τα κανόνισες!!!! Μπράβο!!!! Αντε φτου φτου με το καλο!!!! Ολα να πάνε τέλεια να πάρεις το σπορακι σου κ σύντομα πολυ σύντομα εγκυουλα!!! Και όλα τα αλλα να μείνουν πίσω!!!!🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η almira είπε:

@Ngsofia μου σήμερα είναι ο υπέρηχος, σωστά; Ολα να πάνε τέλεια!!

@flowerv @pennaki πώς είστε κορίτσια;

Καλησπέρα κορίτσια μου ναι πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο και Δόξα το Θεο ολα καλα!!! Ο γιατρος μου ειπε ειμαι 5+6 είδαμε σάκο κύησης, ασκο και το μικρό σπορακι!!! Ειμασταν τυχεροι και πιάσαμε και παλμούς!!! Απίστευτο!!!! Μακάρι να συνεχίσουν ολα καλα!!!!

Εσείς κορίτσια πως είστε;;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Άντε κορίτσι μου πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!! Με το καλό να υποδεχτείς το εμβρυακι σου αύριο!!!!! Καλή επιτυχία 😉!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Αντε ρε κορίτσι μου πότε τα κανόνισες!!!! Μπράβο!!!! Αντε φτου φτου με το καλο!!!! Ολα να πάνε τέλεια να πάρεις το σπορακι σου κ σύντομα πολυ σύντομα εγκυουλα!!! Και όλα τα αλλα να μείνουν πίσω!!!!🙏🙏🙏🙏

Σε ευχαριστώ πολυ. Δεν θελετε να μάθετε πώς έγιναν και προχωρήσαμε...Πάμε τώρα και τα λέμε σε 10 μερες....Εχω πολυ αγχος...

Ειπα να περάσω την εμβρυομεταφορα στα σιωπηλά, μετα το "πανηγύρι" στη διέγερση. Νιώθω πολυ κάπως.

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου ναι πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο και Δόξα το Θεο ολα καλα!!! Ο γιατρος μου ειπε ειμαι 5+6 είδαμε σάκο κύησης, ασκο και το μικρό σπορακι!!! Ειμασταν τυχεροι και πιάσαμε και παλμούς!!! Απίστευτο!!!! Μακάρι να συνεχίσουν ολα καλα!!!!

Εσείς κορίτσια πως είστε;;

Πολυ χαιρομαι για σένα. Οσο να πάνε τέλεια. Χαιρομαι απίστευτα!!! Φαντάζομαι τον ήχο. ❤️🎉

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Άντε κορίτσι μου πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!! Με το καλό να υποδεχτείς το εμβρυακι σου αύριο!!!!! Καλή επιτυχία 😉!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολυ. Μακάρι να πάνε καλα. Πηγα με πολυ αισιοδοξία στη διέγερση. Τωρα παω πολυ μαγκωμενη μετα απο ολα αυτα που εζησα. Πολυ συγκρατημένη. 

Επισης σαν διαδικασία η εμβρυομεταφορα μου φάνηκε πιο δύσκολη απ' οτι η διεγερση. Οσον αφορα τα φαρμακα. Γενικα ζορίστηκα.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολυ. Μακάρι να πάνε καλα. Πηγα με πολυ αισιοδοξία στη διέγερση. Τωρα παω πολυ μαγκωμενη μετα απο ολα αυτα που εζησα. Πολυ συγκρατημένη. 

Επισης σαν διαδικασία η εμβρυομεταφορα μου φάνηκε πιο δύσκολη απ' οτι η διεγερση. Οσον αφορα τα φαρμακα. Γενικα ζορίστηκα.

Αύριο θα υποδεχτείς το εμβρυακι σου κορίτσι μου!! Το έχω πει και ξανά πιο παλιά. Είναι μαγική στιγμή! Αυριο άφησε πίσω όσα σε στεναχώρησαν και προσευχησου για το νέο βημα! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ. Δεν θελετε να μάθετε πώς έγιναν και προχωρήσαμε...Πάμε τώρα και τα λέμε σε 10 μερες....Εχω πολυ αγχος...

Ειπα να περάσω την εμβρυομεταφορα στα σιωπηλά, μετα το "πανηγύρι" στη διέγερση. Νιώθω πολυ κάπως.

Πολυ χαιρομαι για σένα. Οσο να πάνε τέλεια. Χαιρομαι απίστευτα!!! Φαντάζομαι τον ήχο. ❤️🎉

Καλα έκανες κορίτσι μου όπως νιώθεις εσυ πιο καλα!!! Πολύ πολυ καλη επιτυχια!!! Σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια!!!🧿🙏🧿🙏

Ευχαριστώ πολύ!!! Είναι απίστευτο ενα τόσο δα σπορακι ναι και να πάλλεται η καρδούλα!!! Αμήν να ειναι γερό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Τι φαρμακα πήρες; τεχνιτο κυκλο κάνατε;; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Τι φαρμακα πήρες; τεχνιτο κυκλο κάνατε;; 

Φουλ τεχνητος. Cyclacur, αυτοκόλλητα οιστρογόνων, κορτιζονη, utrogestan (μονο στα αυτιά δεν εχω βαλει), prolutex, χαπι ρύθμισης της προλακτινης, προβιοτικα. Θέλετε κι αλλα; 😅

Στο τελος ειπα οτι θα μπερδέψω τα χαπια με τόσα που παίρνω

Με την prolutex πως την παλεύετε; Η χειρότερη ενεση μακράν. Πονάει πολυ.

Ποτε τωρα ο επόμενος υπερηχος; Αχ τι ωραια συναισθήματα που είδατε το σπορακι σας. 😍

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Φουλ τεχνητος. Cyclacur, αυτοκόλλητα οιστρογόνων, κορτιζονη, utrogestan (μονο στα αυτιά δεν εχω βαλει), prolutex, χαπι ρύθμισης της προλακτινης, προβιοτικα. Θέλετε κι αλλα; 😅

Ποτε τωρα ο επόμενος υπερηχος; Αχ τι ωραια συναισθήματα που είδατε το σπορακι σας. 😍

Πλάκα κάνεις.... πήρες οτι υπήρχε.. Για αυτο σου φάνηκε πιο δύσκολη προετοιμασία.. λογικό. Αντε ολα καλα θα πανε αυτο να σκέφτεσαι!!!! 

Η prolutex ναι πονάει μετα το σημείο δεν πονάω την ώρα που την κάνω κ γενικά αρκετά ανεκτή μου ειναι. Αλλα η τοσο μου  προγεστερονη ταράζει το εντερο.. Σε 10 μερες μου ειπε την σταματάω και συνεχίζω μονο utrogestan. 

Επόμενος υπέρηχος στις 27 του μήνα. Αν κ ο γιατρος μου έλεγε κ για πιο μετά εγω ήθελα πιο κοντά να βλέπω ότι προχωράει καλα.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ποπό όντως δύσκολη ακούστηκε σαν προετοιμασία! Αλλά εντάξει πλήρως ελεγχόμενη κιόλας φαντάζομαι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...