Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Θα παρω για αρχη τηλέφωνο να τα ζητήσω και βλέπουμε.

Ο συζυγος μου με έπεισε που το βλέπει τελείως ρεαλιστικά. Συμβατα συμβαινουν κι πρεπει να προχωρησω μπροστά. Εγω εχω ανάμεικτα συναισθήματα. Θα δούμε σε κάνα μήνα τι συνεννόηση θα έχουμε. Κι αυτο ειναι κατι που με αγχώνει. Εχω ενα άγχος γενικα για το τι θα αντιμετωπισω παλι. 

Λογικό ειναι να αγχώνεσαι δεν πέρασες και λίγα και γενικά ειναι αγχωτικη φάση και αυτή..  Μακάρι να έχετε όσο καλύτερη συνεννόηση γίνεται. Δώστε του την ευκαιρία κ άσε τα άσχημα πίσω απλώς ζητά διαφάνεια και ενημέρωση σε οτι κάνατε.. Έχεις το δικαίωμα να εχεις κ απορίες και να θες να μάθεις πληροφορίες για την διαδικασία από την στιγμή που το σώμα σου πέρασε τόσα...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Λογικό ειναι να αγχώνεσαι δεν πέρασες και λίγα και γενικά ειναι αγχωτικη φάση και αυτή..  Μακάρι να έχετε όσο καλύτερη συνεννόηση γίνεται. Δώστε του την ευκαιρία κ άσε τα άσχημα πίσω απλώς ζητά διαφάνεια και ενημέρωση σε οτι κάνατε.. Έχεις το δικαίωμα να εχεις κ απορίες και να θες να μάθεις πληροφορίες για την διαδικασία από την στιγμή που το σώμα σου πέρασε τόσα...

Ας ελπίσουμε να πανε ολα καλα για όλες μας!!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση όσες κάνατε prolutex τις βάζετε ψυγείο η οχι; Τις πήρε ο άντρας μου και δεν του είπαν κατι στο φαρμακείο.

Δεν χρειάζονται ψυγείο Σοφία μου.

Δημοσίευση
στις On 21/10/2025 at 4:15 ΜΜ, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση όσες κάνατε prolutex τις βάζετε ψυγείο η οχι; Τις πήρε ο άντρας μου και δεν του είπαν κατι στο φαρμακείο.

Όχι όχι, δεν μπαίνουν ψυγείο κορίτσι μου.!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

@Ngsofia πως είσαι κοριτσι μου? Πως περνάνε οι μέρες ? Ποτε με το καλο η χοριακή την Τετάρτη ??

Καλά ειμαι κοριτσι μου μέχρι χθες ήμουν σπίτι όλη μέρα καναπε αλλα κ σηκώνομαι κιόλας  να μαγειρεψω να κανω καμια ελαφρια δουλίτσα, σήμερα βγήκα για λίγο στο μαγαζί μας κ απλώς καθόμουν. Η αλήθεια ειναι μου φαίνεται δεν περνάνε οι μερες και επίσης δεν έχω κανένα σύμπτωμα κανένα τραβηγματακι τσιμπηματακι που κ που αλλα ήπια. Ξέρω ειναι νωρίς κ οτι δεν έχουν σημασία τα συμπτώματα.. Μεχρι στιγμής είμαι χαλαρή όσο κοντεύει η Τετάρτη δεν ξέρω....  

Εσυ πως είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλά ειμαι κοριτσι μου μέχρι χθες ήμουν σπίτι όλη μέρα καναπε αλλα κ σηκώνομαι κιόλας  να μαγειρεψω να κανω καμια ελαφρια δουλίτσα, σήμερα βγήκα για λίγο στο μαγαζί μας κ απλώς καθόμουν. Η αλήθεια ειναι μου φαίνεται δεν περνάνε οι μερες και επίσης δεν έχω κανένα σύμπτωμα κανένα τραβηγματακι τσιμπηματακι που κ που αλλα ήπια. Ξέρω ειναι νωρίς κ οτι δεν έχουν σημασία τα συμπτώματα.. Μεχρι στιγμής είμαι χαλαρή όσο κοντεύει η Τετάρτη δεν ξέρω....  

Εσυ πως είσαι; 

Αντε κορίτσι μου ενα μεγαλο νούμερο εύχομαι! Θα πας κατευθείαν για χοριακή θα αντεξεις ή θα κανεις τεστακι ?? Εγω δεν άντεξα 1-2 μερες πριν τρωγομουν με τα ρούχα μου🤣

Εγω περιμένω να αδιαθετησω εχω μελλον ακομα! 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αντε κορίτσι μου ενα μεγαλο νούμερο εύχομαι! Θα πας κατευθείαν για χοριακή θα αντεξεις ή θα κανεις τεστακι ?? Εγω δεν άντεξα 1-2 μερες πριν τρωγομουν με τα ρούχα μου🤣

Εγω περιμένω να αδιαθετησω εχω μελλον ακομα! 

Λέω πως δεν θα κάνω τεστ φοβάμαι να δουμε αν αντέξω... Λέω να κρατηθώ.

Εδώ και να παω για χορικη φοβάμαι..

Μακάρι μακάρι να πιάσει κ να ειναι γερό σπορακι.

Αχ αντε με το καλό να σου έρθει κ ο Νοέμβριος να ειναι τυχερός!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Λέω πως δεν θα κάνω τεστ φοβάμαι να δουμε αν αντέξω... Λέω να κρατηθώ.

Εδώ και να παω για χορικη φοβάμαι..

Μακάρι μακάρι να πιάσει κ να ειναι γερό σπορακι.

Αχ αντε με το καλό να σου έρθει κ ο Νοέμβριος να ειναι τυχερός!!!

Χαχαχα σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Πηρα το τεστ δευτερα πρωι το εκανα Τρίτη πρωι με μιση καρδια..εύχομαι κορίτσι μου ολα καλα ολα καλα να πανε 🩷🩵

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά 😊

@Ngsofia Μια θετικότατη χοριακή σου εύχομαι κορίτσι μου, με το καλό!!!

Θέλω να ρωτήσω όσες κάνατε διαγνωστική υστεροσκόπηση πως ήταν σαν εμπειρία? Ήταν με μέθη κ από πόνο πως ήταν κλπ? Κ φαίνεται επιτόπου αν είναι όλα οκ ή παίρνει δείγμα κ περιμένεις για τα αποτελέσματα? Κ σε πόσο καιρό κάνατε εμβρυομεταφορά αν βγήκε καθαρή κ αν είχατε κάτι κ διορθώθηκε επιτόπου?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Εύχομαι να είστε όλες καλά 😊

@Ngsofia Μια θετικότατη χοριακή σου εύχομαι κορίτσι μου, με το καλό!!!

Θέλω να ρωτήσω όσες κάνατε διαγνωστική υστεροσκόπηση πως ήταν σαν εμπειρία? Ήταν με μέθη κ από πόνο πως ήταν κλπ? Κ φαίνεται επιτόπου αν είναι όλα οκ ή παίρνει δείγμα κ περιμένεις για τα αποτελέσματα? Κ σε πόσο καιρό κάνατε εμβρυομεταφορά αν βγήκε καθαρή κ αν είχατε κάτι κ διορθώθηκε επιτόπου?

Γειά σου κορίτσι μου γλυκό!

Εγω εκανα διαγνωστική αλλα και επεμβατικη ! Μετα την σαλπιγγογραφια ειχε βρεθεί ενα μικρο πολυποδακι που δεν φαινόταν σε υπερηχο ! Μπήκαμε πολυ απλα, θα  σου το περιγράψω σαν την ωοληψία! Με Μέθη ξυπνάς λιγο ζαλη καθολου πονο, σε εμενα τουλάχιστον! Και μετα ολα κανονικά! Πολυ εύκολο σαν διαδικασία! Φαίνεται επιτόπου εαν είναι ολα καλα !

Εαν πάρεις δείγμα περίμενεις τα αποτελέσματα καποιες μερες ! Εγω δεν εκανα ειχα κανει με την ωοληψια ! 

Δημοσίευση

@Sia A Κι εγώ είχα κάνει υστεροσκόπηση μαζί με την πρώτη μου ωοληψία. Είχε δει όμως ένα πολυποδάκι στον υπέρηχο και μου είπε μαζί με την νάρκωση της ωοληψίας να μου κάνει και την υστεροσκόπηση δύο σε ένα, για να μη με ξανακοιμίζει. Δεν θα σου πω ότι μετά δεν πόνεσα καθόλου. Είχα πονο, υποφερτό, για 2-3 ημέρες κι έπαιρνα αντιφλεγμονώδη. Και αντιβίωση. Αλλά ήμουν λειτουργική, έκανα τα πάντα. Ως διαδικασία κράτησε πολύ λίγο (αν η ωοληψία κρατάει 10 λεπτά, αυτό μισάωρο...). Απλά την ημέρα εκείνη, επειδή ήμουν η μόνη απ' τις κοπέλες που είχα και υστεροσκόπηση, εκτός από ωοληψία,  με έβαλε τελευταία και περίμενα αναμονή ως τις 11.

Ό,τι αφαίρεσε το έστειλε για βιοψία. Και μου έδωσε dvd με την διαδικασία, για να δω τι αφαίρεσε (!!).

Μετά από αυτό, έκανα άλλες δύο ωοληψίες και μία ετ. Όλα σε διάστημα τεσσάρων μηνών.

@Ngsofia μου, χαίρομαι πολύ που έφτασες στην ετ! ❤️ Καλά αποτελε΄σματα κοριτσάκι μου, καλή επιτυχία και με μια μεγάλη χοριακή!! 🙏🙏🥰

Δημοσίευση

@Sia A @RAM21  σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! 🙏🙏

Ναι εφτασα επιτέλους στην ετ και δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να ειναι αυτή η μία κ μοναδική... Αν κ εχω αρχίσει να φοβάμαι γιατί δεν θα έλεγα πως έχω και ιδιαίτερα συμπτώματα ξέρω βέβαια από πολλές κοπέλες εδώ οτι μικρή σημασία έχουν... 

@Sia A μου πως εισαι εσυ κορίτσι μου ανασυντασεστε για την επόμενη φορά;  Με το καλο να κάνεις ότι θεωρείτε απαραίτητο  να ελεγθει για να εισαι πιο ήσυχη. Και όλα να πάνε κατ ευχήν.🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γελάω με το "όχι όχι συγνώμη κοριτσάκι" 🤣 Αχ κι εγώ δεν ξέρω τι να σου πω γιατί η δικιά μου είναι πολύ της παρέας. Θέλει πολύ τα παιδάκια και τώρα που πλησιάζει τα 2,5 μπορεί κάπως να παίξει και με άλλα παιδιά (όχι μόνο παραλληλόγραμμο παιχνίδι). Μήπως έχει αναστατωθεί που έρχεται το μωρό;
    • @Diwni όλα καλά με την μικρή? Μην νιώθεις τυψεις μωρε. Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πάει πέρασε! Θυμαμαι ο γιος μου μωρακι καθόμασταν στον καναπέ και γκρίνιαζε και κουνιόταν πέρα δωθε και πάρτον από κάτω. Ευτυχώς είχε το χαλί, αλλά θυμάμαι πως τον είδα πως πάει να πέσει και εγώ δεν κουνήθηκα και είχα πολλές τύψεις. Ένιωθα για πάρα πολύ καιρό ενοχές πως γιατί δεν έπιασα το παιδί ενώ μπορούσα και μηπως υποσυνειδητα ηθελα να πεσει γιατι ειχε πολυ γκρινια και αν είχε πάθει κάτι και πολλά άλλα. Εκει καταλαβα πως η κουραση ειχε βαρεσει κοκκινο. (Γενικα ο γιος μου ηταν πολυ δυσκολο μωρό λόγω θεμάτων που είχαμε.) Οπότε μην νιώθεις τύψεις. Τα γράφω μπερδεμένα άλλα είμαι τόσο κουρασμένη που με το ζόρι στέκομαι. Εμείς κορίτσια από χθες το βράδυ γκρίνια,το βράδυ ζήτημα να κοιμηθηκε 2-3 ώρες σπαστά και όλο το πρωί κλάμα με λυγμούς που μετά για πολύ ώρα είχε αναφιλητα. Την πήγα βόλτα που πήγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο,κατσαμε και στην παιδική χαρά και ήταν οκ,μόλις μπηκαμε σπίτι πάλι τα ίδια. Τελικά έκατσε δίπλα της στον καναπέ ο αδερφός της και ξεράθηκε στον ύπνο η μικρή, ευτυχώς πρόλαβα να φάω. Μετά πάλι που ξυπνησε κλάμα. Νομίζω είναι τα δοντάκια της συν το αλμα του 6ου,μπαίνουμε στην εβδομάδα της κορύφωσης.  Τώρα ήπιε μια μπουκάλα γάλα και κοιμηθηκε ,ελπίζω απόψε να έχουμε ήρεμο βράδυ!
    • Να παραθέσω και μια κομικοτραγικη κατάσταση, που από τη μια πολύ την ευχαριστήθηκα..  Πήγα να ζητήσω βοήθεια από τη μαία της βραδινής βάρδιας (αυτή τη κοκκινομαλλα που λέω) και μου είπε ευθαρσώς "όχι δεν είναι δική μου δουλειά να το κάνω να μάθετε να το αλλάζετε μόνη σας το παιδί σας" (που δεν έκανε τίποτα εκείνη τη στιγμή ρε καθόταν στο γραφειακι που έχουν!!) πάω εγώ καταφέρνω κουτσά στραβά να καθαρίσω το παιδί αλλά το παιδί εχεζε ασταμάτητα.. μου λέρωσε ότι ρουχαλακια είχα πάρει μαζί μου για να το ντύσω, τις πετσέτες.. όλα!.. και πάω μέχρι το γραφειακι με το παιδί γυμνό στο χέρι μου να χεζει ρουκέτες καθόλη τη διαδρομή μέχρι το γραφειακι στο διάδρομο κτλ..🤣🤣🤣 και της λέω τώρα θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να κρατήσετε το παιδί μέχρι να πάω στο δωμάτιο να φέρω άλλα ρουχαλακια για το παιδί ή θέλετε να το κάνω και αυτό μόνη μου;! Εμφανώς αγανακτισμένη βέβαια εγώ τότε έτοιμη να βάλω τα κλάματα.. εκεί να δείτε το σόκ και τα μούτρα της όταν συνειδητοποίησε το χάος που είχε προκαλέσει το παιδάκι μου σε όλο το διάδρομο που θα έπρεπε να καθαρίσει αυτή γιατί το βράδυ δεν υπάρχουν καθαρίστριες..😆😆😆 τώρα τα σκέφτομαι και πολύ το χάρηκα το καλό μου το καμάρι!! Instant karma που λέμε το νοιώθω..🤣🤣
    • Δυστυχώς.. εκ των υστέρων αν με ρωτάς χίλιες φορές να έπαιρνα ένα δάνειο ή να πούλαγα κανά νεφρό για να γεννήσω με τον ιδιώτη γιατρό μου... Από συζητήσεις και δια του περιβάλλοντος μου αλλά και μέσα από τα φόρουμ.. η καισαρική είναι σχεδόν μονόδρομος στα δημόσια νοσοκομεία πλέον..😢 πέραν αυτού και η συμπεριφορά ορισμένων είναι ανεπίτρεπτη αν όχι και απάνθρωπη που ντροπή τους να δουλεύουν σε φορείς υγείας που όσο και να πεις απαιτείται και μια ευαισθησία παραπάνω... Anyway.. Παραθέτω και την δική μου εμπειρία όπως την έγραψα τότε όταν την έζησα και το έγραψα στα κορίτσια με τα χριστουγεννιάτικα μωράκια..    
    • @Sia A @RAM21  σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! 🙏🙏 Ναι εφτασα επιτέλους στην ετ και δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να ειναι αυτή η μία κ μοναδική... Αν κ εχω αρχίσει να φοβάμαι γιατί δεν θα έλεγα πως έχω και ιδιαίτερα συμπτώματα ξέρω βέβαια από πολλές κοπέλες εδώ οτι μικρή σημασία έχουν...  @Sia A μου πως εισαι εσυ κορίτσι μου ανασυντασεστε για την επόμενη φορά;  Με το καλο να κάνεις ότι θεωρείτε απαραίτητο  να ελεγθει για να εισαι πιο ήσυχη. Και όλα να πάνε κατ ευχήν.🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...