Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Asteria22 είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου! 🙏 Πολύ χαίρομαι που σε ακούω καλύτερα και αισιόδοξη για την επόμενη φορά!!! 🌼🌼

Δεν εχω και αλλη επιλογή! Πρέπει να συνεχίσω! 🩵🩷🎉

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η almira είπε:

Έτσι και έτσι! Εσύ;

Εγω θελω πολυ να ξεκινήσουμε άμεσα! 

Αλλα θελω αυτήν την φορα να παει καλά! Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ αλλη απογοήτευση.. προσπαθώ να σκέφτομαι οτι θα παει καλα !

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εγω θελω πολυ να ξεκινήσουμε άμεσα! 

Αλλα θελω αυτήν την φορα να παει καλά! Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ αλλη απογοήτευση.. προσπαθώ να σκέφτομαι οτι θα παει καλα !

Μακάρι η δεύτερη φορά να είναι η τυχερή και για τις δύο μας! Πάνω κάτω θα ξεκινήσουμε το ίδιο διάστημα προετοιμασία νομίζω!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου Δόξα τον Θεό πήγαμε και γυρίσαμε εγινε η ετ ολα πήγαν καλά σαν διαδικασία! Πήραμε το σπορακι μας σπίτι μακάρι να ειναι γερό και τυχερό αυτο μονο θελω!!!🙏🙏🙏 Εντωμεταξύ τον καθετήρα δεν τον ενιωσα καν όταν μου το βάλανε και μου λένε τέλος λέω το βάλαμε;; έβλεπα κ στον υπέρηχο αλλά δεν το κατάλαβα μετα μου το έδειξαν.

@flowerv @almira κορίτσια πραγματικά ευχομαι να ειστε αισιόδοξες και τυχερες αυτη την φορα...  μας αξιζει όλες μας ρε γ@μωτο...

Απο φάρμακα δεν μου έδωσε πολλά περα από utrogestan που ήδη επαιρνα πρωί βράδυ συν prolutex απόγευμα. Από βιταμίνες βιταμίνες φολλικο μου είπε δύο χάπια folidex και εγω επαιρνα ήδη ω3 κ D . Για μαγνήσιο δεν μου είπε κάτι.. κ αναρωτιέμαι αν χρειάζεται από τώρα η μετα απο θετική χοριακη ξέχασα να το ρωτήσω..

@almira μου την embryo glue δεν την χρησιμοποιήσουν στο Fertilia δεν ειναι υπερ μου λεει ο γιατρούς μου μην τα ακούς δεν ειναι αποδεδειγμένο οτι βοηθάει.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου Δόξα τον Θεό πήγαμε και γυρίσαμε εγινε η ετ ολα πήγαν καλά σαν διαδικασία! Πήραμε το σπορακι μας σπίτι μακάρι να ειναι γερό και τυχερό αυτο μονο θελω!!!🙏🙏🙏 Εντωμεταξύ τον καθετήρα δεν τον ενιωσα καν όταν μου το βάλανε και μου λένε τέλος λέω το βάλαμε;; έβλεπα κ στον υπέρηχο αλλά δεν το κατάλαβα μετα μου το έδειξαν.

@flowerv @almira κορίτσια πραγματικά ευχομαι να ειστε αισιόδοξες και τυχερες αυτη την φορα...  μας αξιζει όλες μας ρε γ@μωτο...

Απο φάρμακα δεν μου έδωσε πολλά περα από utrogestan που ήδη επαιρνα πρωί βράδυ συν prolutex απόγευμα. Από βιταμίνες βιταμίνες φολλικο μου είπε δύο χάπια folidex και εγω επαιρνα ήδη ω3 κ D . Για μαγνήσιο δεν μου είπε κάτι.. κ αναρωτιέμαι αν χρειάζεται από τώρα η μετα απο θετική χοριακη ξέχασα να το ρωτήσω..

@almira μου την embryo glue δεν την χρησιμοποιήσουν στο Fertilia δεν ειναι υπερ μου λεει ο γιατρούς μου μην τα ακούς δεν ειναι αποδεδειγμένο οτι βοηθάει.

Αντε τέλεια κορίτσι μου!! Καλώς το δεχθηκατε το σποράκι!! Να φωλιασει εκεί στα ζεστά του, να δώσει μια θετική χοριακή και γίνει ένα υγιές νινάκι!!

Ούτε εμενα μου είχε δώσει μαγνήσιο. Fillicine μόνο μετα την ετ. Και συνέχισα και d που έπαιρνα και εγω πριν λόγω ανεπάρκειας. 

Ευχαριστώ και για την πληροφορία για το embryoglue!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

Αντε τέλεια κορίτσι μου!! Καλώς το δεχθηκατε το σποράκι!! Να φωλιασει εκεί στα ζεστά του, να δώσει μια θετική χοριακή και γίνει ένα υγιές νινάκι!!

Ούτε εμενα μου είχε δώσει μαγνήσιο. Fillicine μόνο μετα την ετ. Και συνέχισα και d που έπαιρνα και εγω πριν λόγω ανεπάρκειας. 

Ευχαριστώ και για την πληροφορία για το embryoglue!! 

Αχ ευχαριστώ πολυ!!!! Μακάρι μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας!!! Του χρόνου να είμαστε με μωράκια στις αγκαλιές!!🙏🙏🙏

Προς το παρόν στην αναμονή...

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Να είναι γερό και τυχερό το εμβρυακι που βάλατε!!!! 💙💖

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Asteria22 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Να είναι γερό και τυχερό το εμβρυακι που βάλατε!!!! 💙💖

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!! 🩷🩵

Εσυ πως είσαι; Από συμπτώματα πως τα πας; 

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα, εγω καλα ειμαι. Ευχομαι καλη επιτυχια στα κοριτσια @almira και @flowerv για τον επομενο μηνα. Κι εγω μαζι σας λογικα τοτε θα ξεκινησω. Εκανα μια συζητηση με συζυγο, γιατρο κλπ (αν και μεσα μου με τρωει) κι ειπα να δοκιμασω τι θα γινει.

@Ngsofia κι παλι ευχομαι να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα σε λιγες μερες με μια μεγαλη χοριακη. 

@Asteria22 πως εισαι κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη;

Εχει παρει καμια αντισυλληπτικα να ρωτησω κατι;; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η almira είπε:

@pennaki μου εγώ δεν ξέρω καθόλου απο αντισυλληπτικα. Χαίρομαι που είσαι καλα και που σιγα σιγα θα κάνεις το επομενο βήμα!

Φοβαμαι πολυ γιατι εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μου αλλα πρεπει να το αφησω ολο πισω. Δεν ξερω πως θα παει και φοβαμαι ακομα πιο πολυ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Φοβαμαι πολυ γιατι εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μου αλλα πρεπει να το αφησω ολο πισω. Δεν ξερω πως θα παει και φοβαμαι ακομα πιο πολυ.

Λογικό. Αλλά αφού μιλήσατε και με τον σύζυγο και αποφασίσατε να δώσετε μια ευκαιρία, να τη δώσετε. Και αν δεν πάει καλα, που πραγματικά το απεύχομαι, βλέπετε τι θα κάνετε. Είπατε λεπτομέρειες, αν θα πάτε σε τεχνητό, φυσικό κλπ; 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!! 🩷🩵

Εσυ πως είσαι; Από συμπτώματα πως τα πας; 

Είμαι καλά. Εκτός από ευαίσθητο στήθος, περιστασιακά πονάκια και στομάχι λίγο περίεργο δεν έχω τίποτα άλλο και με φοβίζει αυτή η ησυχία δεν σας το κρύβω. 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια καλησπερα, εγω καλα ειμαι. Ευχομαι καλη επιτυχια στα κοριτσια @almira και @flowerv για τον επομενο μηνα. Κι εγω μαζι σας λογικα τοτε θα ξεκινησω. Εκανα μια συζητηση με συζυγο, γιατρο κλπ (αν και μεσα μου με τρωει) κι ειπα να δοκιμασω τι θα γινει.

@Ngsofia κι παλι ευχομαι να εχεις ενα θετικο αποτελεσμα σε λιγες μερες με μια μεγαλη χοριακη. 

@Asteria22 πως εισαι κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη;

Εχει παρει καμια αντισυλληπτικα να ρωτησω κατι;; 

Ααα πολύ χαίρομαι που πήρατε την απόφαση για το επόμενο βήμα!!!! Τι ωραία!!! Με το καλό να περάσουν οι μέρες να ξεκινήσεις και εσύ! Με την περίοδο κανένα νέο; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η almira είπε:

Λογικό. Αλλά αφού μιλήσατε και με τον σύζυγο και αποφασίσατε να δώσετε μια ευκαιρία, να τη δώσετε. Και αν δεν πάει καλα, που πραγματικά το απεύχομαι, βλέπετε τι θα κάνετε. Είπατε λεπτομέρειες, αν θα πάτε σε τεχνητό, φυσικό κλπ; 

Τεχνητο και δεν μου εχουν πει τιποτε αλλο (ουτε φαρμακα, πρωτοκολλο, οδηγιες). Μου κραταει την καταστολη της Arvekap 3,75 με αντισυλληπτικα. Αν καταλαβα σωστα οπως μου τα ειπε. Γιατι δυσκολο να ψαχνουμε την ωορρηξια με 40-50-60 μερες κυκλο. Ελπιζω να μην κανω αλλη Arvekap 3,75. Ειναι απαισια. Αν και παλι ειδα αιμα αλλα δεν ξερω τι ειναι. Πηρα τηλ και μου ειπε η γραμματεας δεν ειναι κατι, δεν ειναι πραγματικα τιποτα. Ηθελα να της πω "Οποιος καει με το χυλο, φυσαει και το γιαουρτι".

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...