Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κοριτσι μου, καλημέρα, καλη εβδομάδα! Μην το σκέφτεσαι αυτό για τον πόνο στην κοιλια και την αίσθηση περιόδου, δεν είναι ενδεικτικό ότι δεν πέτυχε η ετ. Εγώ στην εγκυμοσύνη το ένιωθα συνέχεια αυτό. Αν νιώσεις καλύτερα μεσα στην μερα κανε το τεστακι, αλλα οτι και να είναι, δύο μέρες μείνανε και θα ξέρεις σιγουρα. Αλλά ξερω, τις νιώθεις βουνό. 

Ειμαι και πρωτη μερα δουλειά, δεν ξεχνιέμαι με τίποτα το μυαλο μου ειναι κολλημένο εκει! Μα λεω θα το κανω, ανοίγω το κουτί, και φοβήθηκα τοσο πολυ αν δω μια γραμμή,  τελείωσαν ολα! Ενώ τωρα εχω μια μικρή ελπιδα ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Ειμαι και πρωτη μερα δουλειά, δεν ξεχνιέμαι με τίποτα το μυαλο μου ειναι κολλημένο εκει! Μα λεω θα το κανω, ανοίγω το κουτί, και φοβήθηκα τοσο πολυ αν δω μια γραμμή,  τελείωσαν ολα! Ενώ τωρα εχω μια μικρή ελπιδα ! 

Το καταλαβαίνω κορίτσι μου. Είναι η στιγμή που περιμένουμε πιο πολυ σε όλο αυτό και θέλουμε να έχουμε επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα. Και να σου πω να ηρεμήσεις, να κάνεις κατι άλλο να ξεχαστεις, το ξέρω είναι δύσκολο. Οταν επιστρέψεις σπίτι σου, στον χώρο σου και είσαι και με τον άντρα σου παρέα, αν νιώσεις οτι θες να το κάνεις το τεστακι τότε, κανε το. Νομίζω οσο περνούν οι μέρες δυστυχώς η αγωνία δεν φεύγει...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου καλημερα! Μην κανεις νωρίτερα τεστ. Εμένα μου τα έκρυψε ο άντρας μου για να με προστατεύσει 😂. Πάντως την ημέρα που θα έκανα χοριακη ξύπνησα με πόνους περιόδου και λέω πάει αυτό ήταν. Εβαλα και σερβιέτα σκέψου  

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Κορίτσι μου καλημερα! Μην κανεις νωρίτερα τεστ. Εμένα μου τα έκρυψε ο άντρας μου για να με προστατεύσει 😂. Πάντως την ημέρα που θα έκανα χοριακη ξύπνησα με πόνους περιόδου και λέω πάει αυτό ήταν. Εβαλα και σερβιέτα σκέψου  

@almira τα έχεις περάσει και καταλαβαίνεις ακριβώς τι νιωθω, το στήθος που με πονουσε αφαντο εντελως! Εχουν μεινει πονοι περιοδου !

@Asteria22 ο άντρας μου δεν θέλει να το κάνουμε, μου λεει εγω στο έφερα για να αποφασίσεις εσυ , εγω λεω να περιμένουμε μεχρι την Τετάρτη..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

@almira τα έχεις περάσει και καταλαβαίνεις ακριβώς τι νιωθω, το στήθος που με πονουσε αφαντο εντελως! Εχουν μεινει πονοι περιοδου !

@Asteria22 ο άντρας μου δεν θέλει να το κάνουμε, μου λεει εγω στο έφερα για να αποφασίσεις εσυ , εγω λεω να περιμένουμε μεχρι την Τετάρτη..

Όπως νιώθεις καλύτερα εσύ κορίτσι μου ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Δες το κοριτσι μου, όπως νιώθεις. Όπως και να έχει, είτε κάνεις τεστ είτε πας κατευθείαν για χοριακή την Τετάρτη, εγώ ευχομαι να μας πεις ευχάριστα!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η almira είπε:

Δες το κοριτσι μου, όπως νιώθεις. Όπως και να έχει, είτε κάνεις τεστ είτε πας κατευθείαν για χοριακή την Τετάρτη, εγώ ευχομαι να μας πεις ευχάριστα!! 🥰

Και εγω κορίτσια μου αυτο εύχομαι.     🩵🩷                                                  Σας ευχαριστώ που με ανέχεστε!😋 μονο σε εσάς μπορω να τα πω,μονο εσεις με καταλαβαίνετε!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Και εγω κορίτσια μου αυτο εύχομαι.     🩵🩷                                                  Σας ευχαριστώ που με ανέχεστε!😋 μονο σε εσάς μπορω να τα πω,μονο εσεις με καταλαβαίνετε!

Κοριτσι μου εγω θα πω αν θες κανε το τεστ, αλλιως περιμενε τη χοριακη. Μονο εσυ μπορει να αποφασισεις τι θες και τι νιωθεις. Εγω σου ευχομαι να μας πεις την Τεταρτη τα ευχαριστα νεα με μια μεγαλη χοριακη! Μην ψαχνεις συμπτωματα, δεν θα βγαλεις ακρη!! Περιμενουμε κι εμεις μαζι σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσι μου εγω θα πω αν θες κανε το τεστ, αλλιως περιμενε τη χοριακη. Μονο εσυ μπορει να αποφασισεις τι θες και τι νιωθεις. Εγω σου ευχομαι να μας πεις την Τεταρτη τα ευχαριστα νεα με μια μεγαλη χοριακη! Μην ψαχνεις συμπτωματα, δεν θα βγαλεις ακρη!! Περιμενουμε κι εμεις μαζι σου!!!

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου,αν κάτσεις να σκεφτείς συμπτώματα θα τρελαθείς! Πω πολυ δυσκολο κομματι ,διαβαζα εδω που το έλεγαν και ελεγα εε εντάξει,έχεις γλυκια προσμονή, δεν ειναι ετσι, προσπαθεις να χαρείς αλλα κρατάς και τον ευατο σου προσγειωμένο! Ολα καλα η Παναγίτσα να μας φυλάει 🙏🩷🩵

Εσυ πως εισαι γλυκια μου ??? Εχεις ανακάμψει ψυχολογικά και σωματικά?

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου,αν κάτσεις να σκεφτείς συμπτώματα θα τρελαθείς! Πω πολυ δυσκολο κομματι ,διαβαζα εδω που το έλεγαν και ελεγα εε εντάξει,έχεις γλυκια προσμονή, δεν ειναι ετσι, προσπαθεις να χαρείς αλλα κρατάς και τον ευατο σου προσγειωμένο! Ολα καλα η Παναγίτσα να μας φυλάει 🙏🩷🩵

Εσυ πως εισαι γλυκια μου ??? Εχεις ανακάμψει ψυχολογικά και σωματικά?

Σωματικα ναι, ψυχολογικα οχι. Δεν θελω να ακουσω για εμβρυομεταφορα. Επισης δεν μου αρεσε η τελευταια αντιμετωπιση ειδικα μετα την περιπετεια που ειχα.

Οσες προχωρατε σε επομενο σταδιο να πετυχετε κοριτσια! Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Εγω θα σου πω πως αν έκανες ovitrelle να ξέρεις αυτή βγάζει θετικό τεστ αν δεν έχουν περάσει οι μερες να την αποβάλλει το σώμα. Επίσης χοριακη που κανεις Τετάρτη στις 9 μερες δεν είναι; Γνώμη μου μην κάνεις ακόμη τεστ δεν είναι σίγουρο πως θα ειναι αξιόπιστο. Πολυ δύσκολη η αναμονή αλλά καλύτερα να περιμένεις μέχρι Τετάρτη. 

Και εννοείται εμείς εδώ τα λέμε...ευτυχως που υπάρχει κ αυτο γιατί εγώ για την εμβρυομεταφορά δεν το εχω πει σε κανέναν λέω τον άντρα μου ουτε στις μαμάδες μας δεν θα το πούμε ας πάμε μια φορά και βλέπουμε.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εγω θα σου πω πως αν έκανες ovitrelle να ξέρεις αυτή βγάζει θετικό τεστ αν δεν έχουν περάσει οι μερες να την αποβάλλει το σώμα. Επίσης χοριακη που κανεις Τετάρτη στις 9 μερες δεν είναι; Γνώμη μου μην κάνεις ακόμη τεστ δεν είναι σίγουρο πως θα ειναι αξιόπιστο. Πολυ δύσκολη η αναμονή αλλά καλύτερα να περιμένεις μέχρι Τετάρτη. 

Και εννοείται εμείς εδώ τα λέμε...ευτυχως που υπάρχει κ αυτο γιατί εγώ για την εμβρυομεταφορά δεν το εχω πει σε κανέναν λέω τον άντρα μου ουτε στις μαμάδες μας δεν θα το πούμε ας πάμε μια φορά και βλέπουμε.. 

Έκανα οvitrelle και αγχωνομαι και για αυτο μη δείξει λαθος αποτελέσματα και χαρώ τσάμπα!

Ναι κορίτσι μου εαν αντέχεις καλα θα κανεις ! Εγω στην αδερφή μου και στη μαμα μου δεν άντεξα να μην το πω, γενικά ειμαι ανθρώπος που υπεραναλυω τα πάντα και συζητάμε πολυ, δεν θα μπορούσα να το περάσω μόνη μου ολο αυτο το κομμάτι! Απλα από την αλλη στεναχωριέμαι και για αυτούς σε περίπτωση αποτυχίας γιατι ξέρουν πόσο εχουμε παλέψει, και πόσο το θελω ! Εσύ σε τι φάση εισαι ?? Aναμενεις να περάσουν οι ορωτες μερες να πας σε υπερηχο ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Έκανα οvitrelle και αγχωνομαι και για αυτο μη δείξει λαθος αποτελέσματα και χαρώ τσάμπα!

Ναι κορίτσι μου εαν αντέχεις καλα θα κανεις ! Εγω στην αδερφή μου και στη μαμα μου δεν άντεξα να μην το πω, γενικά ειμαι ανθρώπος που υπεραναλυω τα πάντα και συζητάμε πολυ, δεν θα μπορούσα να το περάσω μόνη μου ολο αυτο το κομμάτι! Απλα από την αλλη στεναχωριέμαι και για αυτούς σε περίπτωση αποτυχίας γιατι ξέρουν πόσο εχουμε παλέψει, και πόσο το θελω ! Εσύ σε τι φάση εισαι ?? Aναμενεις να περάσουν οι ορωτες μερες να πας σε υπερηχο ?

Ναι οποτε καλύτερα λίγο ακόμα υπομονή να πας Τετάρτη με σιγουριά!! Ποπο πραγματικά όμως πρέπει να είναι για τρελά αυτή η αναμονή...ήδη κ το σκέφτομαι και εγώ.. 

Εμένα η μαμά κ η αδερφή μου ξέρουν για την εξωσωματική γενικά αλλά τώρα με την εμβρυομεταφορά εχω κρατηθεί ως τωρα να δούμε αν τα καταφέρω μέχρι εκείνη την ώρα.

Εγω ναι περιμένω Τετάρτη ή Πέμπτη να πάω για υπερηχο μου έγραψαν κ αιματολόγικες ο γυναικολόγος και η ενδοκρινολόγος. Οπότε θα κάνουμε και ενα τσεκ και με βιταμίνες κ λοιπά αν είναι όλα καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σωματικα ναι, ψυχολογικα οχι. Δεν θελω να ακουσω για εμβρυομεταφορα. Επισης δεν μου αρεσε η τελευταια αντιμετωπιση ειδικα μετα την περιπετεια που ειχα.

Οσες προχωρατε σε επομενο σταδιο να πετυχετε κοριτσια! Καλη επιτυχια!

Χαίρομαι κορίτσι μου που έστω σωματικά επανέρχεσαι είναι πολύ σημαντικό αυτό. 

Και η εμβρυομεταφορά μην σε απασχολεί τωρα όταν νιώσεις εσύ έτοιμη θα γίνει..

Αυτά να ήταν τα δύσκολα και απο εδώ και πέρα όταν είσαι έτοιμη και ψυχολογικά ολα να γίνουν εύκολα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι οποτε καλύτερα λίγο ακόμα υπομονή να πας Τετάρτη με σιγουριά!! Ποπο πραγματικά όμως πρέπει να είναι για τρελά αυτή η αναμονή...ήδη κ το σκέφτομαι και εγώ.. 

Εμένα η μαμά κ η αδερφή μου ξέρουν για την εξωσωματική γενικά αλλά τώρα με την εμβρυομεταφορά εχω κρατηθεί ως τωρα να δούμε αν τα καταφέρω μέχρι εκείνη την ώρα.

Εγω ναι περιμένω Τετάρτη ή Πέμπτη να πάω για υπερηχο μου έγραψαν κ αιματολόγικες ο γυναικολόγος και η ενδοκρινολόγος. Οπότε θα κάνουμε και ενα τσεκ και με βιταμίνες κ λοιπά αν είναι όλα καλά.

Αντε κορίτσι μου και εσυ στην τελική ευθεία εισαι, αντε με το καλο να ξεκινήσεις 🩷🙏

@pennaki παρε τον χρονο σου κοριτσι μου, οταν νιώσεις ετοιμη μονη σου θα προχωρησεις! Ευχομαι γρήγορα να ανακάμψεις ψυχολογικά 🩷🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ κορίτσια ❤️ @Katiana1987 όταν θα ξεκινήσω τις επισκέψεις σε γιατρούς θα σου στείλω ένα μήνυμα να μου πεις για τον γιατρό! Σε ευχαριστώ!
    • Πολύ σωστά τα λες με τις μετρήσεις αυτο που είναι βασικό είναι οι ροές, ο πλακούντας,τα αμνιακά κτλ.Οπως επίσης η ηλικία της κύησης.
    • Με το καλό σε όλες μας κορίτσι μου να πάνε όλα καλά! 34,4 κι εγω..Παρασκευή 35 βδ έχω  εμβρυολόγο κι ελπιζω να είναι οκ τα μπαρμπαδελακια...Τις μετρήσεις του γυναικολόγου δεν τις εμπιστεύομαι άλλωστε μου το είπε κι ο ίδιος πως σωστές μετρήσεις λογω μηχανημάτων ακριβείας τις κάνει ο εμβρυομητρικος. Μια χαρά που δεν σου έφερε παρενέργειες το εμβόλιο. Δεν παίρνω σαλοσπιρ κ δεν γνωρίζω να σου πω αλλά ότι σου είπε ο γιατρος σου.  
    • Καλά ναι οι γυναικολόγοι οι απλοί ούτε καν μπορούν να μετρήσουν σωστά και με ακρίβεια, οι εμβρυομητρικοί (πιστοποιημένοι )πρέπει να έχουν όλοι σαφώς πιο καλά μηχανήματα πρώτον και δεύτερον άλλη εξειδίκευση για αυτό πάμε και σε αυτούς για αυχενικές κλπ που θέλει μέτρηση ακριβείας ακόμα και για ένα μωράκι πόσο μάλλον για πολύδυμη κύηση. Βέβαια 10 άτομα να σε μετρήσουν 10 διαφορετικά νούμερα θα βγαλουν λέει, ανάλογα το άτομο, το μηχάνημα το λογισμικό μια απόκλιση θα την έχουν και από εμβρυομητρικό σε μεβρυομητρικό να πας, αλλά οκ θα ναι μικρή και στο περίπου πάντα είναι μια άλλη το βάρος, όταν γεννηθούν θα δουμε πραγαμτικά πόσο, αλλά κατά προσέγγιση το πλησιάζουν. Εμείς κολλάμε στο βάρος και το κοιτάμε κάθε φορά γιατί αυτό μας είναι πιο κατανοητό κλπ , οι γιατροί κοιτάνε κι άλλα ροές ντοπλερ κλπ συνδυαστικά και κρίνουν.
    • Πλάκα με κάνεις;; Εγώ αν έκανα όλα αυτά μωρό τώρα δεν θα είχα.. Δεν μπορώ να κάνω απολύτως τπτ..!!! Δεν ξέρω γιατί τόσο ευαίσθητη η εγκυμοσύνη.. ίσως λόγο εξωσωματικής, τι να πω.. ηλικίας, κιλών... δεν έχω ιδέα! Ας πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και μετά δεν θα θυμάμαι τπτ.!!! Μόνο καλά να πηγαίνουν και ας είμαι ξάπλα καινα μην μπορώ να πάω πουθενά..  Εμένα το σαλοσπίρ πάντως δεν μου κάνει, μου δημιουργεί πρόβλημα.. και στην πρώτη εγκυμοσύνη πάλι αιμορραγία είχα και το έχασα το μωρό. Δεν κάνουν όλα τα φάρμακα για όλους τους ανθρώπους..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...