Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!🙏🙏 Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να κανεις θετικες σκεψεις!! 😍 Σήμερα ναι. Απλά δεν έχω προλάβει ακόμα να φύγω από τη δουλειά για να πάω. 

Ναι ναι δύσκολη και αυτή η φάση της διαδικασίας! Περιμενα οτι θα ειναι η πιο εύκολη αλλα δεν.. 

Ααα δεν πήγες ακομα?? Σου εύχομαι ενα τέλειο διπλασιασμό 🥳

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!🙏🙏 Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να κανεις θετικες σκεψεις!! 😍 Σήμερα ναι. Απλά δεν έχω προλάβει ακόμα να φύγω από τη δουλειά για να πάω. 

Καλο διπλασιασμο κοριτσι μου ❤️ 

Δημοσίευση

Τι όμορφη πρωτοβουλία! 💕 Είναι πραγματικά σημαντικό να υπάρχει ένας χώρος όπου μπορούμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες, φόβους και ελπίδες χωρίς να νιώθουμε μόνες. Μακάρι το 2025 να χαρίσει σε όλες μας το πιο μεγάλο δώρο ..

Δημοσίευση
στις On 25/9/2025 at 12:46 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

Ετσι νιωθω. Ενω μεχρι την υπερδιεγερση αμεσως απαντουσαν. Τωρα σε καποια ερωτηματα που εθεσα και το αν θα με εξετασουν μετα απο αυτο που περασα και να ενημερωσουν πως θα προχωρησουμε την ολη διαδικασια. Τιποτα. Ουτε ενα θα σε ενημερωσουμε. Να παρω τηλ στο ιατρειο να ουρλιαξω; Τι να κανω; Εχω και μια αξιοπρεπεια.

Εχουν απειρα περιστατικα δεν λεω οτι ειμαι η μονη αλλα δεν περιμενα να μου συμβει ολο αυτο.

Για αυτο σας ρωτησα γιατι πραγματικα απορησα ή εγω ειμαι η υπερβολικη.

Καλησπέρα εγώ διαβάσει την περιπέτεια υγείας σου και πήρα το θάρρος να σου γράψω. Ότι έχουν πάρα πολύ κόσμο είναι πρόβλημα τους και όχι πρόβλημα σου. Αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τα περιστατικά τους να μην τα αναλαμβανουν. Από το στιγμή που πληρώνεις έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς την προσοχή που σου αρμόζει. Μιλάμε για τον τομέα της υγείας. Κανονικά θα έπρεπε να σε έχουν στα όπα όπα μετά από αυτό που έπαθες και όχι να σε γράφουν . Πολύ με έχουν θυμώσει με τη συμπεριφορά τους και την ιατρική αμέλεια τους. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα εγώ διαβάσει την περιπέτεια υγείας σου και πήρα το θάρρος να σου γράψω. Ότι έχουν πάρα πολύ κόσμο είναι πρόβλημα τους και όχι πρόβλημα σου. Αν δεν μπορούν να διαχειριστούν τα περιστατικά τους να μην τα αναλαμβανουν. Από το στιγμή που πληρώνεις έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς την προσοχή που σου αρμόζει. Μιλάμε για τον τομέα της υγείας. Κανονικά θα έπρεπε να σε έχουν στα όπα όπα μετά από αυτό που έπαθες και όχι να σε γράφουν . Πολύ με έχουν θυμώσει με τη συμπεριφορά τους και την ιατρική αμέλεια τους. 

Αφου μια μερα πριν ειχα στειλει μηνυμα στην συντονιστρια και μετα απο καποιες ωρες ενα mail στο ιατρειο, ελαβα ενα ξερο mail χθες το βραδυ, να παω την αλλη εβδομαδα στην μοναδα σε ενα χρονικο διαστημα (7-9) που θα ειναι ο γιατρος να με δουνε. Αν δεν τους βρω να παρω τη συντονιστρια να με κατευθυνει. Συν κατι εξετασεις αιματος. Ουτε η ιδια δεν ξερω γιατι θα τις κανω. Αυτη ηταν η επικοινωνια μαζι τους.

Η συντονιστρια ποτε δεν επικοινωνησε μαζι μου πισω, οπως γινοταν τις προηγουμενες φορες και μου εδινε οδηγιες ή για ραντεβου στη μοναδα.

Δημοσίευση

Δεν ξέρω τί Τύπος είσαι κ αν μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους όταν πας από κοντά, δλδ κ γω στη θέση σου ίσως να μην είχα το θάρρος να τους τα χώσω κατάμουτρα κ να τους φέρω σε δύσκολη θέση οπότε ή θα πήγαινα με κάποιον που θα μπορούσε να με υποστήριξει ή θα εστελνα ενα μειλ με τα παράπονα μου,θα έλεγα ότι στο επόμενο ραντεβού θα ήθελα εξηγήσεις γτ έπαθα αυτό, ποια είναι η ευθύνη τους και τι πρόκειται να κάνουν κτλ, ώστε όταν πάω να έχουν μια εικόνα ότι δεν ειμαι ευχαριστημενη. Μπορείς να πεις στο τσατ gpt τι έχει γινει κ να σου κάνει ένα μέιλ. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Δεν ξέρω τί Τύπος είσαι κ αν μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους όταν πας από κοντά, δλδ κ γω στη θέση σου ίσως να μην είχα το θάρρος να τους τα χώσω κατάμουτρα κ να τους φέρω σε δύσκολη θέση οπότε ή θα πήγαινα με κάποιον που θα μπορούσε να με υποστήριξει ή θα εστελνα ενα μειλ με τα παράπονα μου,θα έλεγα ότι στο επόμενο ραντεβού θα ήθελα εξηγήσεις γτ έπαθα αυτό, ποια είναι η ευθύνη τους και τι πρόκειται να κάνουν κτλ, ώστε όταν πάω να έχουν μια εικόνα ότι δεν ειμαι ευχαριστημενη. Μπορείς να πεις στο τσατ gpt τι έχει γινει κ να σου κάνει ένα μέιλ. 

Θα παω και θα μιλησω ξεκαθαρα. Δεν παιζουμε με τις ανθρωπινες ζωες. Ειδικα με οτι περασα το λιγοτερο που περιμενα ηταν ενα ψυχρο μειλ και την αλλη να ειναι εξαφανισμενη. Αλλα εμ βεβαια στο εξιτηριο εγω βρηκα το θαρρος και κατεβηκα στη μοναδα και ειπα "τα παραπονα μου με ευγενικο τονο" μεσα στο χαλι που ημουνα. Μαλλον δεν τους ηταν αρεστο απ' οσο φαινεται. "Εθιξα" αυτον και το επιτελειο του οταν εγω πεθαινα απο τον πονο.

Σεβομαι ωστοσο το γεγονος οτι πολλες κοπελες με αυτον τον γιατρο πετυχαν και τωρα εχουν τα παιδακια τους στην αγκαλια τους.

Επισης εχω ηδη σκεφτει το ενδεχομενο να αποχωρησω και να παω σε αλλο γιατρο.

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Θα παω και θα μιλησω ξεκαθαρα. Δεν παιζουμε με τις ανθρωπινες ζωες. Ειδικα με οτι περασα το λιγοτερο που περιμενα ηταν ενα ψυχρο μειλ και την αλλη να ειναι εξαφανισμενη. Αλλα εμ βεβαια στο εξιτηριο εγω βρηκα το θαρρος και κατεβηκα στη μοναδα και ειπα "τα παραπονα μου με ευγενικο τονο" μεσα στο χαλι που ημουνα. Μαλλον δεν τους ηταν αρεστο απ' οσο φαινεται. "Εθιξα" αυτον και το επιτελειο του οταν εγω πεθαινα απο τον πονο.

Σεβομαι ωστοσο το γεγονος οτι πολλες κοπελες με αυτον τον γιατρο πετυχαν και τωρα εχουν τα παιδακια τους στην αγκαλια τους.

Επισης εχω ηδη σκεφτει το ενδεχομενο να αποχωρησω και να παω σε αλλο γιατρο.

Κ παρ όλα αυτά εξακολουθούν και σε γράφουν... 

Και αν κατάλαβα καλά για τη νοσηλεία σου ήσουν ιδιωτικά και πλήρωσες από την τσέπη σου τη ζημιά που σου προκάλεσαν;

Εγώ πάντως ένα εξώδικο θα το εστελνα

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Κ παρ όλα αυτά εξακολουθούν και σε γράφουν... 

Και αν κατάλαβα καλά για τη νοσηλεία σου ήσουν ιδιωτικά και πλήρωσες από την τσέπη σου τη ζημιά που σου προκάλεσαν;

Εγώ πάντως ένα εξώδικο θα το εστελνα

Μου εδωσαν ραντεβου μεσω μειλ. Επελεξαν να επικοινωνησουμε ετσι. Πληρωσα και θα τα ακουσουν ολοι τους! Σωστα ιδιωτικα. Ολα τα πληρωσαμε εμεις.

Δυστυχως στον ιατρικο κλαδο, ως επαγγελματιας υγειας δεν πιανονται τιποτα απο αυτα. Μονο χρημα και χρονο μπορει να χασει ο ασθενης.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Μου εδωσαν ραντεβου μεσω μειλ. Επελεξαν να επικοινωνησουμε ετσι. Πληρωσα και θα τα ακουσουν ολοι τους! Σωστα ιδιωτικα. Ολα τα πληρωσαμε εμεις.

Δυστυχως στον ιατρικο κλαδο, ως επαγγελματιας υγειας δεν πιανονται τιποτα απο αυτα. Μονο χρημα και χρονο μπορει να χασει ο ασθενης.

Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η almira είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;

@flowerv πανέτοιμη για αύριο;;

Καλημέρα κοριτσι μου,και μόλις θα έγραφα! Δεν ξερω τι μπορεί να ευθύνεται, ξύπνησα χαράματα και έκανα εμετό το στομάχι μου είναι χάλια! Εχω κατα αγχωθεί  δεν ξερω εαν αρρώστησα,με πείραξε κατι, ή ειναι παρενέργειες φαρμάκων!

Καθόλου έτοιμη 😞

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου,και μόλις θα έγραφα! Δεν ξερω τι μπορεί να ευθύνεται, ξύπνησα χαράματα και έκανα εμετό το στομάχι μου είναι χάλια! Εχω κατα αγχωθεί  δεν ξερω εαν αρρώστησα,με πείραξε κατι, ή ειναι παρενέργειες φαρμάκων!

Καθόλου έτοιμη 😞

Μπορεί να είναι και τα φάρμακα κορίτσι μου, ίσως από την προγεστερονη,  νομίζω προκαλεί κάτι τέτοια. Κατσε ξεκουρασου, πιες κατι ζεστό, φάε κάτι ελαφρύ και δες το πώς θα πάει μέσα στη μέρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

Μπορεί να είναι και τα φάρμακα κορίτσι μου, ίσως από την προγεστερονη,  νομίζω προκαλεί κάτι τέτοια. Κατσε ξεκουρασου, πιες κατι ζεστό, φάε κάτι ελαφρύ και δες το πώς θα πάει μέσα στη μέρα. 

Αυτο σκεφρομαι μηπως ειναι παρενέργεια απο ολα ολα οσα παίρνω γιατι και η κορτιζονη διαβασα οτι εχει γαστρεντερικες διαταραχές..θα το παρακολουθήσω και σήμερα! Σ'ευχαριστω τοσο πολυ για το ενδιαφερον! Εσύ πως εισαι ??? Περιμενεις να αδιαθετησεις για να ξεκινήσεις?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αυτο σκεφρομαι μηπως ειναι παρενέργεια απο ολα ολα οσα παίρνω γιατι και η κορτιζονη διαβασα οτι εχει γαστρεντερικες διαταραχές..θα το παρακολουθήσω και σήμερα! Σ'ευχαριστω τοσο πολυ για το ενδιαφερον! Εσύ πως εισαι ??? Περιμενεις να αδιαθετησεις για να ξεκινήσεις?

Ίσως και η κορτιζόνη τότε. Με τέτοιο κοκτέιλ φαρμάκων που παίρνουμε! Περιμένω ναι, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα έρθει σύντομα. Θα το αφήσω κάνα διβδομαδο ακόμα, να πάω στις 40 μέρες, και θα μιλήσω με τον γιατρό. Τι ώρα είναι η ετ σου αύριο; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ίσως και η κορτιζόνη τότε. Με τέτοιο κοκτέιλ φαρμάκων που παίρνουμε! Περιμένω ναι, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα έρθει σύντομα. Θα το αφήσω κάνα διβδομαδο ακόμα, να πάω στις 40 μέρες, και θα μιλήσω με τον γιατρό. Τι ώρα είναι η ετ σου αύριο; 

Ααχ αντε κορίτσι μου,να σου έρθει γρήγορα! Εύχομαι να μη χρειαστεί να επικοινωνήσεις με γιατρο να σου έρθει άμεσα!

Αυριο 2μιση το μεσημέρι! 2 πρέπει να παω στην κλινική! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ααχ αντε κορίτσι μου,να σου έρθει γρήγορα! Εύχομαι να μη χρειαστεί να επικοινωνήσεις με γιατρο να σου έρθει άμεσα!

Αυριο 2μιση το μεσημέρι! 2 πρέπει να παω στην κλινική! 

Καλη επιτυχία για αύριο!! ❤️Ολα καλά θα πάνε!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου πως είστε; Συγγνώμη χαθηκα λιγες μέρες, αλλά κάναμε κ εμείς μια βλαστοκυστη και χάρηκα και είπα για λιγο να μην τα σκέφτομαι να κατσω να αδειασω το μυαλο μου..! Θα ξεκινησω και puregon εγω τωρα να δούμε πόσα θα καταφερω να βγάλω και αν θα προχωρησουν ….
@pennaki έχω τρελαθεί με όσα διάβασα.. αρχικά εύχομαι να το αφήσεις γρηγορα όλο αυτο πίσω σου και να ερθει γρηγορα το μωρακι σου που θα σε κανει να τα σβησεις όλα! Από την άλλη, θέλω να σε ρωτησω που γινανε όλα αυτα; Αν θες στειλε μου προσωπικο μνμ.

@Ngsofia πολύ χαίρομαι!!! Είναι αρκετά 5, μην το σκεφτεσαι προχώρα!!! Όλα με το καλό στην ετ!!!!

Συγχαρητήρια και στην εγκυούλα της παρέας! Καλή τελειόμηνη κορίτσι μου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Asteria22 είπε:

Καλη επιτυχία για αύριο!! ❤️Ολα καλά θα πάνε!!! 

Σ'ευχαριστω πολυ γλυκιά μου !!😍 εσυ από ολα αυτα που παίρνουμε είσαι εντάξει? Όλα καλά με την δεύτερη χοριακη?

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ γλυκιά μου !!😍 εσυ από ολα αυτα που παίρνουμε είσαι εντάξει? Όλα καλά με την δεύτερη χοριακη?

Ναι, όλα καλά ευτυχώς 🙏🙏🙏!!! Εγώ μάλλον έχω αρχίσει και τα συνηθίζω γιατί πλέον δεν μου φέρνουν ζάλη όπως στην αρχή! Αύριο θα υποδεχτεις το μωράκι σου για πρώτη φορά κορίτσι μου!!! Είναι πολύ συγκινητικές στιγμές και όποιο και αν είναι το αποτελέσματα (που είμαι σίγουρη ότι θα είναι θετικό) αυτό που θα ζήσεις αύριο δεν μπορεί κανείς να σου το πάρει!!! 🥰 Αύριο δεν είναι μερα φόβου, είναι η μέρα της ελπίδας! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ναι, όλα καλά ευτυχώς 🙏🙏🙏!!! Εγώ μάλλον έχω αρχίσει και τα συνηθίζω γιατί πλέον δεν μου φέρνουν ζάλη όπως στην αρχή! Αύριο θα υποδεχτεις το μωράκι σου για πρώτη φορά κορίτσι μου!!! Είναι πολύ συγκινητικές στιγμές και όποιο και αν είναι το αποτελέσματα (που είμαι σίγουρη ότι θα είναι θετικό) αυτό που θα ζήσεις αύριο δεν μπορεί κανείς να σου το πάρει!!! 🥰 Αύριο δεν είναι μερα φόβου, είναι η μέρα της ελπίδας! 

Τέλεια τα νεα σου 😍

Τι όμορφα τα λόγια σου, προσπαθώ να το δω ετσι φοβάμαι, τόσο πολυ την αποτυχια, μήπως δεν παει καλα και μου πάρουν πίσω την χαρά! 2μιση χρόνια δεν εμεινα ποτε εγκυος ! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Τέλεια τα νεα σου 😍

Τι όμορφα τα λόγια σου, προσπαθώ να το δω ετσι φοβάμαι, τόσο πολυ την αποτυχια, μήπως δεν παει καλα και μου πάρουν πίσω την χαρά! 2μιση χρόνια δεν εμεινα ποτε εγκυος ! 

Το ξέρω κορίτσι μου πως νιώθεις. Δεν είναι εύκολο, και για μένα στο είπα και τις προάλλες, ήταν το πιο ψυχοφθόρο κομμάτι της όλης διαδικασίας μέχρι τώρα. Αλλα σκέψου ότι πας με πολύ καλές συνθήκες, δηλαδή μικρή ηλικία, υγιης μήτρα και κυρίως υγιές έμβρυο ελεγμένο. Ειναι όλες οι προϋποθέσεις πολύ θετικές!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!

@Savina_5 μπράβο κορίτσι μου κανατε μια βλαστοκύστη!!! Κατι ειναι κ αυτο!! Εγώ όταν πήραμε το ωάριο του μήνα είχα χαρεί απίστευτα που αυτό το ένα κ μοναδικό έγινε βλαστοκύστη και νομίζω πως αυτο θα βάλουμε κιόλας!!! Αντε με την διεγερση εύχομαι να πάνε  καλά τα πράγματα να έχεις παραπάνω ωαριακια.. αχ εμείς που δεν έχουμε πολλά είμαστε με τον φοβο αν φτάνουν...

@flowerv περαστικα σου κορίτσι μου εύχομαι να ειναι περαστικό και αύριο να είσαι καλά να πας να υποδεχτείς το μωράκι σου!!! 

Η αλήθεια είναι κ εγώ φοβάμαι την αποτυχια θέλω όμως να σκέφτομαι αισιόδοξα και οτι ειναι να γίνει θα γίνει.. Μακάρι να μην δυσκολευτούμε και σε αυτή την φάση... Και όπως σου είπε η Asteria  ειναι όλα υπέρ σου και κυρίως έχετε ελεγμένο εμβρυο.. οπότε με το θέλημα του Θεού όλα θα πάνε καλά!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

@Savina_5 μπράβο κορίτσι μου κανατε μια βλαστοκύστη!!! Κατι ειναι κ αυτο!! Εγώ όταν πήραμε το ωάριο του μήνα είχα χαρεί απίστευτα που αυτό το ένα κ μοναδικό έγινε βλαστοκύστη και νομίζω πως αυτο θα βάλουμε κιόλας!!! Αντε με την διεγερση εύχομαι να πάνε  καλά τα πράγματα να έχεις παραπάνω ωαριακια.. αχ εμείς που δεν έχουμε πολλά είμαστε με τον φοβο αν φτάνουν...

@flowerv περαστικα σου κορίτσι μου εύχομαι να ειναι περαστικό και αύριο να είσαι καλά να πας να υποδεχτείς το μωράκι σου!!! 

Η αλήθεια είναι κ εγώ φοβάμαι την αποτυχια θέλω όμως να σκέφτομαι αισιόδοξα και οτι ειναι να γίνει θα γίνει.. Μακάρι να μην δυσκολευτούμε και σε αυτή την φάση... Και όπως μου είπε η Asteria  ειναι όλα υπέρ σου και κυρίως έχετε ελεγμένο εμβρυο.. οπότε με το θέλημα του Θεού όλα θα πάνε καλά!!! 

@Asteria22 @Ngsofia

Σας ευχαριστώ αγαπημένα μου κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ 🩷🩵

Αύριο θα σας γράψω τα νεα μου! Εύχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας🙏🎉

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η almira είπε:

Αντε με το καλο να σου έρθει γρήγορα από από μόνη της!!! Και εγω στην αναμονή μάλλον κατά της αρχές Οκτωβρίου  για να δούμε...γιατί με την διπλή διεγερση ταραξαμε τις ορμονες οπότε μου είπε ο γιατρός θα σου αργήσει κάνα 2 βδομάδες.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαίρετε τσούπρες! Χάθηκα αλλά ήμουν νοσοκομείο και τώρα σπίτι ανάρρωση. Έπαθα αποκόλληση 19 του μήνα, και ήμουν στη δουλειά! Πήγα νοσοκομείο με κράτησαν 5 μέρες, βγήκα Τετάρτη πρωί και τώρα είμαι στο πατρικό μου και αναρρώνω με τη φροντίδα της μαμάς μου.! Ο άντρας μου λίγο κουκουρούκου, τρέχει συνέχεια στα κυνήγια για λαγούς και ορτίκια.. δεν του δίνω σημασία γιατί δεν τον χρειάζομαι για την ώρα.. ευτυχώς επαναλαμβάνω έχω τη μαμά! τον ίδιο τον έχω κλασμένο γιατί βλέπω πως έχει μείνει στην ηλικία τον 5 ετών και δεν πρόκειται να αλλάξει.. οπότε δεν συγχίζομαι... γελάω απλά γιατί σκέφτομαι ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει την τον περιμένει μετά τη γέννηση του παιδιού και που θα πάνε τα κυνήγια και η λαγοί του.. 🤣🤣🤣 Κορίτσια... θέμα σαλοσπίρ... στο νοσοκομείο όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι έπαθα την αιμορραγία από το σαλοσπίρ.. είναι ο νούμερο ένα παράγοντας στην αποκόλληση και στην αιμορραγία. Ότι περίπτωση τέτοια έχουν, έχει να κάνει με σαλοσπίρ.. η γυναικολόγος του νοσοκομείο φαγώθηκε να παίρνω τη μικρότερη δόση και αν μπορώ και καθόλου. Η γυναικολόγος μου πάλι υποστηρίζει το αντίθετο, ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε το σαλοσπίρ στη μεγάλη δόση.. και επικρατεί το χάος! Μόνο ο γιατρός που μου είχε κάνει την απόξεση το Φεβρουάριο όταν είχα πάει στο νοσοκομείο μου είπε ότι και οι δύο γιατροί έχουν δίκιο ο καθένας από τη μεριά του.. και το μόνο που μπορώ να κάνω αν θέλω για να μην πάθω ξανά αιμορραγία είναι να πω στη γιατρό μου να αρχίσω αντιπικτικές.  Αυτό που με τσατίζει εμένα περισσότερο είναι ότι ούτε ο εξωσωματικός, ούτε η γυναικολόγος μου μου είπαν ποτέ ότι το σαλοσπίρ φέρνει αιμορραγία και μπορώ να μην το πάρω, και να κάνω μόνο αντιπικτικές. Τώρα έχω Τρίτη υπέρηχο και θα δούμε πως θα το διευθετήσουμε αυτό το θέμα. Εγώ έχω και άλλο μέτωπο ανοιχτό. Από τα πολλά utrogestan, τρία την ημέρα, έχω ανεβάσει πολύ τα ηπατικά μου. Αύριο είναι να πάω το πρωί να κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων. Περιμένω να καθαρίσω τελείως και από το αίμα να μπορώ τουλάχιστον να τα παίρνω κολπικά και να μπορέσει λίγο το συκώτι να έρθει στα ίσα του. Θέλω τόσο πολύ να έρθει η Τρίτη να δούμε τη μπέμπα μας που δεν κρατιέμαι.. αν και με οπίσθιο πλακούντα δεν την έχω καταλάβει ακόμη, 17+1 σήμερα.. & όχι τπτ άλλο, όταν δεν την καταλαβαίνω δεν ξέρω και αν είναι καλά.! Αλλά γιατί να μην είναι μωρέ... αφού φεύγοντας από το νοσοκομείο ο τελευταίος υπέρηχος ήταν οκ!!!
    • @Eirinistz εμενα σε τόσο μικρή ηλικία μόνο αυτή μπουκωσε μια δυο φορες. Πλυσεις με sinomarin, physiomer, η οτι παραπλήσιο βρεις και μια σταγόνα παιδικο οτριβιν σε κάθε ρουθούνι κ σώθηκες. Τα δεκατα ειναι κ απο τις μυξες.  Εγω στα κορίτσια θυμαμαι όταν ξεκινησαμε τ φρούτο περιμενα μεχρι να γκρινιαξουν για να δώσω γαλα. Στις αρχές π δ τ ετρωγαν αμαν εδινα στο μισαωρο, όσο πιο καλα ετρωγαν τοσο πιο αργά εδινα γαλα. Όταν ξεκίνησαν να τρώνε μια αξιολόγη μερίδα πηγαιναμε απ ευθείας στο μεσημεριανό χωρίς γαλα ενδιαμεσα.  
    • Έχω να σας πω όσους υπερήχους πάλι έχεις αυτό το άγχος και εγώ αύριο έχω υπέροχο και παρόλο που έχω μηχάνημα ακούω την καρδιά του το νιώθω κιόλας πάλι ένα έτσι άγχος το χω
    • Συγχαρητήρια.. τι υπέροχα ταγκ είναι αυτά ρε κορίτσια πολύ μου αρέσουν τα λατρεύωω λεει 2-3 άρα είσαι 5-6εβδ καλέ εσύ πας για υπέρηχο 🥰🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...