Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!

Μόλις με ενημέρωσαν πως και τα 3 γονιμοποημενα γίνανε βλαστοκύστες!!!!

Μια άριστη και δύο καλές!!!

Άρα σύνολο έχουμε 5 βλαστοκύστες με δύο από αυτές να είναι 5ΑΑ. Άρα μάλλον θα πάμε για εμβρυομεταφορά στην επόμενη φάση και δεν θα κάνω άλλη διέγερση. 

Αν και να σας πω έναν φόβο αν αρκούν οι 5 για υγιές παιδάκι και φοβάμαι μην  βρεθώ μετά από ένα δύο χρόνια να ψάχνω ωάρια και  να λέω πως δεν εκανα ακόμη μια ωοληψια. 

Από την άλλη θέλω και να πάμε σε ετ όσο και αν με αγχώνει κ με φοβίζει αυτό.  

Αλλά τελικά λέω να πάνε σε ετ και αν δεν πιάσει βλέπουμε. . Είναι βλέπετε η ηλικία μου 39 που με αγχώνει. 

@almira μου αντε αντε να ξεκινήσεις με το καλό σιγά σιγά!!!!

@pennaki αχ κοριτσι μου ποσα πέρασες κ περνάς πραγματικά ειναι πολυ δύσκολα.. Και εγω πιστεύω έχει ευθύνη ο γιατρός να κάνεις αυτό που νιώθεις εσύ.. αν εχεις αμφιβολίες να πάρεις και Δευτέρη γνώμη δεν είναι κακό ακόμη κ από γιατρό στο ίδιο κέντρο όπως είπε η Αλμιρα.

Μπραβο κοριτσι μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου! ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο. Ουτε για αλατι, ουτε για ζαχαρη. Την 3η μερα απο την ωοληψια που ουρλιαζα απο τους πονους, μου ειπαν για την πρωτεινικη διαιτα που ουτε αυτο εσωσε την κατασταση. 

Και τωρα που μου ειπαν να τους ειδοποιησω οταν ερθει η περιοδος, δεν ελαβα καποια απαντηση για το πως θα προχωρησουμε ή να κανω απο εδω και περα (αν και ξερω οτι παω για πολυ πιο μετα λογω της καταστολης). Ομως απαιτω σαν ασθενης να μου δωσεις μια απαντηση. Πες μου να περιμενω την 2η περιοδο. Εκει θα βγαλω το σκασμο και θα περιμενω. Οχι να ενημερωνω την βοηθο για την περιδο και να μην λαμβανω απαντηση στο μηνυμα μου. Και μετα να στελνω σε μειλ, ουτε τοτε απαντηση. Ειναι λες και με εγραψαν. Με τον γιατρο δεν μιλας ποτε. Θα περιμενω λιγο ακομη. 

Είναι λίγο απαράδεκτη συμπεριφορά ε;; 

Είσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις τι σου γίνεται και τι να περιμένεις ποιος θα σε ενημερώσει;;;  Δλδ έτσι το περνάμε έγινε μια υπερδιεγερση και τέλος;;

Και μετά πως να μην σκέφτεσαι αν αξίζει να πας μαζί του σε ετ. 

Κατανοώ ότι έχουν πολλά περιστατικά και θα μιλήσεις κ κάποιες φορές με τις μαιες αντί του γιατρου. Αλλά ο γιατρός οφείλει να είναι κ άνθρωπος κ να είναι έκει όταν πρέπει... Δλδ να μπορείς να τον βρεις σε ένα τηλέφωνο. Εμένα ο δικός μου έχει τύχει να με πάρει στις 10:00 το βράδυ τηλ γιατί προφανώς τότε είχε χρόνο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!

Άρα σύνολο έχουμε 5 βλαστοκύστες με δύο από αυτές να είναι 5ΑΑ. Άρα μάλλον θα πάμε για εμβρυομεταφορά στην επόμενη φάση και δεν θα κάνω άλλη διέγερση. 

Αν και να σας πω έναν φόβο αν αρκούν οι 5 για υγιές παιδάκι και φοβάμαι μην  βρεθώ μετά από ένα δύο χρόνια να ψάχνω ωάρια και  να λέω πως δεν εκανα ακόμη μια ωοληψια. 

Αλλά τελικά λέω να πάνε σε ετ και αν δεν πιάσει βλέπουμε. . Είναι βλέπετε η ηλικία μου 39 που με αγχώνει. 

@pennaki αχ κοριτσι μου ποσα πέρασες κ περνάς πραγματικά ειναι πολυ δύσκολα.. Και εγω πιστεύω έχει ευθύνη ο γιατρός να κάνεις αυτό που νιώθεις εσύ.. αν εχεις αμφιβολίες να πάρεις και Δευτέρη γνώμη δεν είναι κακό ακόμη κ από γιατρό στο ίδιο κέντρο όπως είπε η Αλμιρα.

Κορίτσι μου τι ευχάριστα νέα!!!!! 🤩🤩 Αφού το θέλεις πολύ να κάνεις το επόμενο βήμα, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!

Σοφία μου, τι τέλεια νέα είναι αυτά!!! Άντε μπράβο, πάμε για το επόμενο βήμα τώρα!!

Δημοσίευση

Είναι λίγο απαράδεκτη συμπεριφορά ε;; 

Είσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις τι σου γίνεται και τι να περιμένεις ποιος θα σε ενημερώσει;;;  Δλδ έτσι το περνάμε έγινε μια υπερδιεγερση και τέλος;;

Και μετά πως να μην σκέφτεσαι αν αξίζει να πας μαζί του σε ετ. 

Κατανοώ ότι έχουν πολλά περιστατικά και θα μιλήσεις κ κάποιες φορές με τις μαιες αντί του γιατρου. Αλλά ο γιατρός οφείλει να είναι κ άνθρωπος κ να είναι έκει όταν πρέπει... Δλδ να μπορείς να τον βρεις σε ένα τηλέφωνο. Εμένα ο δικός μου έχει τύχει να με πάρει στις 10:00 το βράδυ τηλ γιατί προφανώς τότε είχε χρόνο.. 

Ετσι νιωθω. Ενω μεχρι την υπερδιεγερση αμεσως απαντουσαν. Τωρα σε καποια ερωτηματα που εθεσα και το αν θα με εξετασουν μετα απο αυτο που περασα και να ενημερωσουν πως θα προχωρησουμε την ολη διαδικασια. Τιποτα. Ουτε ενα θα σε ενημερωσουμε. Να παρω τηλ στο ιατρειο να ουρλιαξω; Τι να κανω; Εχω και μια αξιοπρεπεια.

Εχουν απειρα περιστατικα δεν λεω οτι ειμαι η μονη αλλα δεν περιμενα να μου συμβει ολο αυτο.

Για αυτο σας ρωτησα γιατι πραγματικα απορησα ή εγω ειμαι η υπερβολικη.

Δημοσίευση

@Ngsofia υπεροχα νέα πάμε ολες μαζι σε ετ ! Μια χαρά ειναι οι 5 κορίτσι μου !🩷🩵 

@almira εύχομαι να σου έρθει τις επόμενες μερες και να ξεκινησεις και εσυ 🥳

@pennaki ηταν λιγο απαραδεκτη η αντιμετώπιση, το θέμα ειναι να εισαι εσυ ήρεμη και γαλήνια, με τα λεφτα μας γιατί ειναι και πολλα αυτα που δίνουμε, κάνε οτι θεωρείς καλύτερο για την ψυχική σου υγεία 🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ετσι νιωθω. Ενω μεχρι την υπερδιεγερση αμεσως απαντουσαν. Τωρα σε καποια ερωτηματα που εθεσα και το αν θα με εξετασουν μετα απο αυτο που περασα και να ενημερωσουν πως θα προχωρησουμε την ολη διαδικασια. Τιποτα. Ουτε ενα θα σε ενημερωσουμε. Να παρω τηλ στο ιατρειο να ουρλιαξω; Τι να κανω; Εχω και μια αξιοπρεπεια.

Εχουν απειρα περιστατικα δεν λεω οτι ειμαι η μονη αλλα δεν περιμενα να μου συμβει ολο αυτο.

Ναι κορίτσι μου δεν είσαι μόνο εσύ έχουν τόσα περιστατικά αλλά δεν νομίζω πως αυτό που έπαθες πως συμβαίνει κάθε μέρα σε τέτοιο βαθμό.. άρα οφείλουν να σου δώσουν μια παραπάνω προσοχή. Και οφείλουν θεωρώ να απαντήσουν στα ερωτήματα σου. Αν ζητήσεις ένα τηλεφωνικό ας πούμε ραντεβού με τον γιατρό;; Να σου λύσει τις απορίες σου για το τι κάνεις τώρα..

Δημοσίευση

Για αυτο σας ρωτησα γιατι πραγματικα απορησα ή εγω ειμαι η υπερβολικη.

Τι να πω, πραγματικά, ειδικά και μετά από όλο αυτό που έγινε... Περίμενε αν είναι ακόμη λίγο και πάρε ένα τηλέφωνο στο ιατρείο να ρωτήσεις τι θα γίνει, πώς θα κινηθείτε. Δεν ξέρω αν έχεις και αντοχές να κλείσεις ραντεβού με τον γιατρό να πας από εκεί.

Δημοσίευση

Ναι κορίτσι μου δεν είσαι μόνο εσύ έχουν τόσα περιστατικά αλλά δεν νομίζω πως αυτό που έπαθες πως συμβαίνει κάθε μέρα σε τέτοιο βαθμό.. άρα οφείλουν να σου δώσουν μια παραπάνω προσοχή. Και οφείλουν θεωρώ να απαντήσουν στα ερωτήματα σου. Αν ζητήσεις ένα τηλέφωνο ας πούμε ραντεβού με τον γιατρό;; Να σου λύσει τις απορίες σου για το τι κάνεις τώρα..

Ζητησα ραντεβου!!! Δεν μου απαντησαν!!! Ο γιατρος το σαββατο μου ειπε να πω στη βοηθο του οταν ερθει η περιοδος. Της το ειπα. Μετα τη ρωτησα θα πρεπει να κανουμε ενα διαγνωστικο ραντεβου για εξεταση και για δουμε πως θα προχωρησουμε τη διαδικασια; Αφου ολη μερα δεν απαντησε σε αυτο, εστειλα το ερωτημα μου και στο μειλ του γραφειου. Κι αυτο το εκανα επιτηδες γιατι μου εστειλε απαντηση σε κατι εξετασεις θρομβοφιλιας που ειχε λαβει και ειχε δει. Εκανα προωθηση και απαντησα στο μειλ τα ιδια που ρωτησα τη βοηθο.

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ζητησα ραντεβου!!! Δεν μου απαντησαν!!! Ο γιατρος το σαββατο μου ειπε να πω στη βοηθο του οταν ερθει η περιοδος. Της το ειπα. Μετα τη ρωτησα θα πρεπει να κανουμε ενα διαγνωστικο ραντεβου για εξεταση και για δουμε πως θα προχωρησουμε τη διαδικασια; Αφου ολη μερα δεν απαντησε σε αυτο, εστειλα το ερωτημα μου και στο μειλ του γραφειου. Κι αυτο το εκανα επιτηδες γιατι μου εστειλε απαντηση σε κατι εξετασεις θρομβοφιλιας που ειχε λαβει και ειχε δει. Εκανα προωθηση και απαντησα στο μειλ τα ιδια που ρωτησα τη βοηθο.

εγώ πάντως μετά την ωοληψία, όταν μου ήρθε η περίοδος και καθάρισα είχα πάει για υπέρηχο κάπου στην 20η μέρα για να δούμε τι συμβαίνει. Και με δεδομένο ότι όλα είναι οκ, τ΄ότε να ξεκινήσω προετοιμασία για ετ όταν μου ξανάρθει περίοδος. Τι να πω, αν περιμένεις μέχρι αύριο, βαριά βαριά μέχρι Δευτέρα, και ξαναπάρεις να ζητήσεις ραντεβού;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η almira είπε:

εγώ πάντως μετά την ωοληψία, όταν μου ήρθε η περίοδος και καθάρισα είχα πάει για υπέρηχο κάπου στην 20η μέρα για να δούμε τι συμβαίνει. Και με δεδομένο ότι όλα είναι οκ, τ΄ότε να ξεκινήσω προετοιμασία για ετ όταν μου ξανάρθει περίοδος. Τι να πω, αν περιμένεις μέχρι αύριο, βαριά βαριά μέχρι Δευτέρα, και ξαναπάρεις να ζητήσεις ραντεβού;

Ειχες κανει την ενεση arvekap 3,75 μετα την ωοληψια; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η almira είπε:

όχι, με άφησε να έρθει από μόνη της η περίοδος. Πριν την ωοληψία είχα κάνει όμως arvekap δύο φιαλίδια. 

Εμενα με βαλε σε καταστολη και τωρα η επομενη περιοδος θα ερθει Νοεμβρη κι αν ερθει τοτε. Με παρατησε στη μοιρα μου γιατι ειχαμε πει να καναμε την εμβρυομεταφορα τωρα αρχες Οκτωβρη. Και τωρα εγω τι θα κανω;; Δεν μπορω να κανω τιποτα. Και δεν μου το ειπε ευθεως. Μονη μου το εψαξα.

Αυτη την ενεση την δινεις και στη θεραπεια ενδομητριωσης για να μην φουντωσει.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εμενα με βαλε σε καταστολη και τωρα η επομενη περιοδος θα ερθει Νοεμβρη κι αν ερθει τοτε. Με παρατησε στη μοιρα μου γιατι ειχαμε πει να καναμε την εμβρυομεταφορα τωρα αρχες Οκτωβρη. Και τωρα εγω τι θα κανω;; Δεν μπορω να κανω τιποτα. Και δεν μου το ειπε ευθεως. Μονη μου το εψαξα.

Αυτη την ενεση την δινεις και στη θεραπεια ενδομητριωσης για να μην φουντωσει.

arvekap και καταστολή γιατί σου έκανε, για να ηρεμήσει ο οργανισμός από τις ορμόνες;; 

Δημοσίευση

arvekap και καταστολή γιατί σου έκανε, για να ηρεμήσει ο οργανισμός από τις ορμόνες;; 

Για να παμε σε εμβρυομεταφορα.

Femara μου εδωσε για να πεσει η οιστραδιολη και να ερθει η περιοδος.

Δημοσίευση

Για να παμε σε εμβρυομεταφορα.

α οκ. Εμένα πάντως με άφησε να έρθει μόνη της η περίοδος για να προχωρήσουμε σε ετ, άσχετα αν τελικά πήρα duphaston γιατί πήγαμε στους δύο μήνες χωρίς περίοδο. Αλλά οκ, αυτό είναι και λόγω ΣΠΩ. Και τώρα το ίδιο θα κάνουμε. Δεν ξέρω καθόλου τι είναι καλύτερο και σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται. 

Δημοσίευση

εννοώ στη δεύτερη περίοδο μετά την ωοληψία με άφησε να έρθει μόνη της και τελικά πήρα duphaston γιατί δεν ερχόταν. η πρώτη μετά την ωοληψία ήρθε κάπου στο δεκαήμερο, πάλι μόνη της, χωρίς να πάρω κάτι. 

Δημοσίευση

α οκ. Εμένα πάντως με άφησε να έρθει μόνη της η περίοδος για να προχωρήσουμε σε ετ, άσχετα αν τελικά πήρα duphaston γιατί πήγαμε στους δύο μήνες χωρίς περίοδο. Αλλά οκ, αυτό είναι και λόγω ΣΠΩ. Και τώρα το ίδιο θα κάνουμε. Δεν ξέρω καθόλου τι είναι καλύτερο και σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται. 

Κι εγω εχω ΣΠΩ, εχω φαει τις καθυστερησεις της ζωης μου. Ουτε εγω ξερω τι ειναι καλυτερο. Εγω εχω απλα νευριασει με την ολη αντιμετωπιση. Απογοητευτηκα οικτρα.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κι εγω εχω ΣΠΩ, εχω φαει τις καθυστερησεις της ζωης μου. Ουτε εγω ξερω τι ειναι καλυτερο. Εγω εχω απλα νευριασει με την ολη αντιμετωπιση. Απογοητευτηκα οικτρα.

Είναι λογικότατο. Πώς να το κάνουμε, έχουμε φάει το άκυρο που έχουμε φάει όσα χρόνια προσπαθούμε, είμαστε που είμαστε σε μία διαδικασία που καμία μας δεν θα ήθελε να είναι, θέλουμε όσο το δυνατόν τα πράγματα να τσουλάνε. Και το να υπάρχει ανταπόκριση, προσοχή, σωστή και επαγγελματική αντιμετώπιση από τους γιατρούς μας θα έπρεπε να είναι δεδομένο και όχι κάτι το οποίο να πρέπει να διεκδικούμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@Asteria22, κορίτσι μου εσυ οταν ορίστηκε η μέρα της ετ, ξανά έκανες ορμονολογικο έλεγχο να δούνε σε τι φαση ήτανε η προγεστερόνη και τα υπόλοιπα ή οχι ? 

Οχι, δεν έκανα ξανά ούτε υπέρηχο ούτε ορμονολογικές. Έκανα βέβαια ovitrelle οπότε ξέραμε ακριβώς πότε θα γίνει η ωορρηξία και κάναμε ΕΤ 5 μέρες μετά. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Asteria22 είπε:

Οχι, δεν έκανα ξανά ούτε υπέρηχο ούτε ορμονολογικές. Έκανα βέβαια ovitrelle οπότε ξέραμε ακριβώς πότε θα γίνει η ωορρηξία και κάναμε ΕΤ 5 μέρες μετά. 

Και εγω ετσι εκανα, εκανε ovitrelle την Τρίτη και Δευτέρα ορίστηκε η ετ ! Αλλα μου φάνηκε πολύς ο καιρος χωρίς εξετασεις και υπερηχο! Απλα δεν ξερω με την ενεση ποτε εγινε η ωορρηξια ακριβώς..

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Και εγω ετσι εκανα, εκανε ovitrelle την Τρίτη και Δευτέρα ορίστηκε η ετ ! Αλλα μου φάνηκε πολύς ο καιρος χωρίς εξετασεις και υπερηχο! Απλα δεν ξερω με την ενεση ποτε εγινε η ωορρηξια ακριβώς..

Έκανα υπέρηχο και ορμονολογικές την ημέρα της ovitrelle. Και εμένα μου φάνηκαν πολλές ημέρες και αγχώθηκα λίγο αλλά ο γιατρός μου  ήταν ξεκάθαρος ότι δεν χρειάζεται ενδιάμεσα. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Έκανα υπέρηχο και ορμονολογικές την ημέρα της ovitrelle. Και εμένα μου φάνηκαν πολλές ημέρες και αγχώθηκα λίγο αλλά ο γιατρός μου  ήταν ξεκάθαρος ότι δεν χρειάζεται ενδιάμεσα. 

Εγω ειχα κανει την προηγούμενη, Υπέρηχο και ορμονολογικο! Τέλος πάντων ας τους εμπιστευτώ! Πήρα ενα τηλεφωνο τους είπα τις σκέψεις μου, και μου είπαν να ειμαι ήρεμη να μην αγχώνομαι και απλά να ακολουθώ την φαρμακευτική αγωγή μου ! Αυτό θα κάνω! Οτι ειναι να γίνει θα γίνει!🙏

Εσύ σήμερα θα κάνεις επαναληπτική χοριακή?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Εγω ειχα κανει την προηγούμενη, Υπέρηχο και ορμονολογικο! Τέλος πάντων ας τους εμπιστευτώ! Πήρα ενα τηλεφωνο τους είπα τις σκέψεις μου, και μου είπαν να ειμαι ήρεμη να μην αγχώνομαι και απλά να ακολουθώ την φαρμακευτική αγωγή μου ! Αυτό θα κάνω! Οτι ειναι να γίνει θα γίνει!🙏

Εσύ σήμερα θα κάνεις επαναληπτική χοριακή?

Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!🙏🙏 Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι γιατί είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να κανεις θετικες σκεψεις!! 😍 Σήμερα ναι. Απλά δεν έχω προλάβει ακόμα να φύγω από τη δουλειά για να πάω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...