Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

@Asteria22 κορίτσι μου εφτασε η μεγάλη μερα ????🩷

στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

@Asteria22 Κοριτσι μου ευχομαι να ειναι θετικο το αποτελεσμα! Αναμενουμε νεα σου! ❤️ 

Κορίτσια μου είναι θετική!!! 💖💙 Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Asteria22 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου! Συγχαρητηρια!!!! Καλους διπλασιασμους!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Υπεροχα τα νεα σου!!!!

Συγχαρητήρια είσαι εγκυος🩷🩵🍦

Με το καλο κορίτσι μου καλούς διπλασιασμούς!

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Κορίτσι μου τι ωραία!!!!! Με το καλό!!! Καλούς διπλασιασμους να έχεις!!!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Μπραβο κοριτσι μου! Συγχαρητηρια!!!! Καλους διπλασιασμους!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Υπεροχα τα νεα σου!!!!

Συγχαρητήρια είσαι εγκυος🩷🩵🍦

Με το καλο κορίτσι μου καλούς διπλασιασμούς!

Ευχαριστώ πολύ!!!! ❤️❤️❤️ Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!🙏 Και στα δικά σας κορίτσια μου!!! 🔜🔜🔜  

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!! ❤️❤️❤️ Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!🙏 Και στα δικά σας κορίτσια μου!!! 🔜🔜🔜  

Μακάρι κοριτσι μου στο εύχομαι ολόψυχα! 🙏Η πρώτη ετ?? ειναι θύμισε μου σε παρακαλώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου τι ωραία!!!!! Με το καλό!!! Καλούς διπλασιασμους να έχεις!!!

Σ’ ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 🍭Λίγο υπομονή έμεινε και για την δική σου εμβρυομεταφορά κορίτσι μου!! Όλα καλά να πάνε!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Ναι, η πρώτη μας!! 

Τεκεια κοριτσι μου 1 ή 2 βάλατε??

Εγω την Δευτέρα θα κανω την ετ  και από τωρα κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα!! Πως θα περασουν οι μερες εκείνες της αναμονής?

Δημοσίευση

Τεκεια κοριτσι μου 1 ή 2 βάλατε??

Εγω την Δευτέρα θα κανω την ετ  και από τωρα κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα!! Πως θα περασουν οι μερες εκείνες της αναμονής?

1 βάλαμε! 😍 😍Αχ, ασε. Για μένα ήταν το πιο ψυχοφθόρο κομμάτι της όλης διαδικασίας μέχρι τώρα!! Προσπάθησε να βρεις τρόπους να απασχολείς το μυαλό σου γιατί εγώ νόμιζα θα τρελαθώ 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

1 βάλαμε! 😍 😍Αχ, ασε. Για μένα ήταν το πιο ψυχοφθόρο κομμάτι της όλης διαδικασίας μέχρι τώρα!! Προσπάθησε να βρεις τρόπους να απασχολείς το μυαλό σου γιατί εγώ νόμιζα θα τρελαθώ 😂😂

Ααχ και εμείς 1 !

Αυτο νιωθω εαν από τωρα το σκεφτομαι ολη μερα εκείνες τις μερες τι θα κανω?😂 πηρα 1 βδομάδα αδεια την επόμενη θα παω κανονικα δουλειά! Εσένα τι οδηγιες σου έδωσαν ξάπλα ή κανονικα τη ζωή σου ?

Δημοσίευση

Ααχ και εμείς 1 !

Αυτο νιωθω εαν από τωρα το σκεφτομαι ολη μερα εκείνες τις μερες τι θα κανω?😂 πηρα 1 βδομάδα αδεια την επόμενη θα παω κανονικα δουλειά! Εσένα τι οδηγιες σου έδωσαν ξάπλα ή κανονικα τη ζωή σου ?

Μου είπε οι 3 πρώτες ημέρες μετά την ΕΤ θέλουν μεγαλύτερη προσοχή! ⚠️ Ήπια δραστηριότητα, όχι σκύψιμο και βάρη και γενικά όχι υπερβολική κούραση. Αυτά σε γενικές γραμμές, όχι κάτι ιδιαίτερο δλδ. Αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται ξάπλα συνέχεια. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Μου είπε οι 3 πρώτες ημέρες μετά την ΕΤ θέλουν μεγαλύτερη προσοχή! ⚠️ Ήπια δραστηριότητα, όχι σκύψιμο και βάρη και γενικά όχι υπερβολική κούραση. Αυτά σε γενικές γραμμές, όχι κάτι ιδιαίτερο δλδ. Αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται ξάπλα συνέχεια. 

Κατάλαβα κορίτσι μου ! Χάρηκα πολυ με τα νεα σου ευχομαι να πανε ολα καλα 🩵🩷🍦

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Κατάλαβα κορίτσι μου ! Χάρηκα πολυ με τα νεα σου ευχομαι να πανε ολα καλα 🩵🩷🍦

Το εύχομαι και εγώ για όλες μας 🙏🙏🙏🙏 Να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.Συγχαρητηρια στις εγκυουλες μας.Λοιπον sosss γιατί νόμιζα ότι έληγαν το 2026 αλλά έκανα λάθος.Ευχομαι να προλαβαίνω καμια που να τα θέλει.Χαριζονται τα παρακάτω φάρμακα:

1)Ένα ολόκληρο κουτί με 6 ενέσεις orgalutran.

2)Δύο ενέσεις μεριοφερτ των 150iu με ληξη Νοέμβριο 2025

3)Μια ένεση μεριοφερτ των 150iu με λήξη Νοέμβριο 2026

4) Τέσσερις ενέσεις μεριοφερτ των 75iu με λήξη Οκτώβριο 2025

Μένω Θεσσαλονίκη.Οποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.♥️

Δημοσίευση
στις On 22/9/2025 at 6:37 ΜΜ, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου @Kateriniw @Γιάννα 36 μια ερώτηση για τον Χριστοφοριδη? Κανεί μόνο εξωσωματικές? Εννοώ μετά στην εγκυμοσύνη δεν σε παρακολουθεί γτ δεν βλέπω να έχει ιατρείο, μου τον βγάζει μόνο στο embryolab?

Καλημέρα κορίτσι μου τώρα είδα τη δημοσίευση.. όπως σωστά σου είπε η @melitiniღ είναι δική του η κλινική και δρα εκεί μόνο. Είναι όμως γατονι στο να βρίσκει τα δύσκολα🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε;;

@Asteria22 συγχαρητήρια!! όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους εύχομαι!!

@pennaki είσαι καλύτερα;;

@Ngsofia πώς πάνε τα εμβρυάκια; σήμερα είναι η 5η μέρα;; 

Εγώ κορίτσια έχει δύο μέρες τώρα έχω τσιμπηματάκια. Είμαι 25η μέρα σήμερα. Ελπίζω να είναι επειδή κάτι ετοιμάζεται εκεί κάτω, ωορρηξία ή περίοδος, να τελειώνουμε και με αυτό τον κύκλο, να ξεκινήσω προετοιμασία για ετ.

Καλα ειμαι κοριτσι μου. Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Θελω να επιστρεψω στη δουλεια να απασχολω το μυαλο μου. Μου ηρθε η περιοδος μετα την ωοληψια. Η βλακεια ειναι τωρα οτι ειμαι σε καταστολη (σαν τεχνητη εμμηνοπαυση) με την ενεση που εκανα και δεν μπορω να κανω τιποτα γι' αυτο. Ειναι οικτρα τα συμπτωματα που νιωθω (ιδρωνω συνεχεια, νιωθω οτι καιγομαι και αυτο ερχεται κατα κυματα). Δεν ξερω ουτε ποσο θα παρει ολο αυτο και ειμαι ακομα πιο νευριασμενη που εγκλωβιστηκα σε αυτη την κατατασταση. Θα κανει κανα 2μηνο και να εμφανιστει η επομενη περιοδος.

Τελειωνει αυτος ο κυκλος αντε. Με το καλο η επομενη σου ΕΤ. Θετικη σκεψη.

Θελω την αποψη σας, ειδικα μετα απο αυτο που εγινε, ειμαι πολυ σκεπτικη, σκεφτομαι να παω να παρω κι αλλη μια αποψη απο αλλον γιατρο πιο μετα. Νιωθω φοβερη ανασφαλεια με τη διαχειριση του περιστατικου μου. Δεν ειχα σωστη ενημερωση σε καποια πραγματα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλα ειμαι κοριτσι μου. Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Θελω να επιστρεψω στη δουλεια να απασχολω το μυαλο μου.

Θελω την αποψη σας, ειδικα μετα απο αυτο που εγινε, ειμαι πολυ σκεπτικη, σκεφτομαι να παω να παρω κι αλλη μια αποψη απο αλλον γιατρο πιο μετα. Νιωθω φοβερη ανασφαλεια με τη διαχειριση του περιστατικου μου.

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα! με το καλό να επιστρέψεις και δουλειά, όντως βοηθάει να ξεφεύγει το μυαλό. 

Ελπίζω όντως να τελειώνει ο κύκλος, μην τραβήξει και χρειαστώ πάλι duphaston. Καραμέλα τα έχω κάνει τα συγκεκριμένα.

Εγώ θα έπαιρνα δεύτερη γνώμη, ίσως από γιατρό που είναι στο ίδιο κέντρο, μόνο και μόνο επειδή έχεις αρκετές βλαστοκύστες και δεν ξέρω αν θα ήθελες να μπεις σε διαδικασία να τις μεταφέρεις αλλού σε περίπτωση που αποφασίσεις να συνεχίσεις με άλλο γιατρό. Το λέω γιατί και εγώ έχω σκεφτεί να πάρω δεύτερη γνώμη από γιατρό που είναι στο ίδιο κέντρο αν δεν πάει καλά η δεύτερη ετ, με αυτή τη λογική. Σκεφτόμουν βέβαια μήπως είναι λίγο άκομψο αλλά τι να κάνουμε, το καλό μας πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα και κύρια. Όπως και να έχει, δεν ήταν και λίγο αυτό που έπαθες, οπότε είναι λογικό να νιώθεις ανασφάλεια. Δεν χάνεις κάτι να μιλήσεις και με έναν άλλο γιατρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλα ειμαι κοριτσι μου. Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Θελω να επιστρεψω στη δουλεια να απασχολω το μυαλο μου. Μου ηρθε η περιοδος μετα την ωοληψια. Η βλακεια ειναι τωρα οτι ειμαι σε καταστολη (σαν τεχνητη εμμηνοπαυση) με την ενεση που εκανα και δεν μπορω να κανω τιποτα γι' αυτο. Ειναι οικτρα τα συμπτωματα που νιωθω (ιδρωνω συνεχεια, νιωθω οτι καιγομαι και αυτο ερχεται κατα κυματα). Δεν ξερω ουτε ποσο θα παρει ολο αυτο και ειμαι ακομα πιο νευριασμενη που εγκλωβιστηκα σε αυτη την κατατασταση. Θα κανει κανα 2μηνο και να εμφανιστει η επομενη περιοδος.

Θελω την αποψη σας, ειδικα μετα απο αυτο που εγινε, ειμαι πολυ σκεπτικη, σκεφτομαι να παω να παρω κι αλλη μια αποψη απο αλλον γιατρο πιο μετα. Νιωθω φοβερη ανασφαλεια με τη διαχειριση του περιστατικου μου.

Αααχ κορίτσι μου κουράγιο! Ακούγονται πολυ επώδυνα οσα περιγράφεις! Λυπάμαι πολύ για όλη την περιπέτεια που πέρασες! Ο γιατρός ναι εχει ευθύνη και ειναι λογικό να νιωθεις θυμό μαζι του ! Και να έχεις δεύτερες σκεψεις ! 

Θα σου πω τι μου ειπε η γυναικολόγος μου! Το δύσκολο κομμάτι ιατρικά της εξωσωματικής είναι η φάση της διέγερσης , η ετ ειναι πολυ εύκολη σαν διαδικασία και μπορει να την κανει ο οποιοσδήποτε ειναι απλα μια τοποθέτηση! 

Εμένα έφυγε η γιατρος που με ανέλαβε,άλλαξε κεντρο, και είχα ενδοιασμούς εαν πρέπει να παρω τα εμβρυακια μου και να την ακολουθησω ή αν θα έμενα στην ίδια κλινική με άλλο γιατρο!

Η περιπέτεια σου ειναι σοκαρίστηκη αλλα ειναι το δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας, από την στιγμή που εχεις τα εμβρυακια σου στην άκρη,μην αγχώνεσαι από εδω καο περα ολα θα πανε καλα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αααχ κορίτσι μου κουράγιο! Ακούγονται πολυ επώδυνα οσα περιγράφεις! Λυπάμαι πολύ για όλη την περιπέτεια που πέρασες! Ο γιατρός ναι εχει ευθύνη και ειναι λογικό να νιωθεις θυμό μαζι του ! Και να έχεις δεύτερες σκεψεις ! 

Θα σου πω τι μου ειπε η γυναικολόγος μου! Το δύσκολο κομμάτι ιατρικά της εξωσωματικής είναι η φάση της διέγερσης , η ετ ειναι πολυ εύκολη σαν διαδικασία και μπορει να την κανει ο οποιοσδήποτε ειναι απλα μια τοποθέτηση! 

Εμένα έφυγε η γιατρος που με ανέλαβε,άλλαξε κεντρο, και είχα ενδοιασμούς εαν πρέπει να παρω τα εμβρυακια μου και να την ακολουθησω ή αν θα έμενα στην ίδια κλινική με άλλο γιατρο!

Η περιπέτεια σου ειναι σοκαρίστηκη αλλα ειναι το δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας, από την στιγμή που εχεις τα εμβρυακια σου στην άκρη,μην αγχώνεσαι από εδω καο περα ολα θα πανε καλα ! 

Βλέπω οτι αρκετες κοπέλες με πολυκυστικες είχαν λάβει οδηγίες μετα την ωοληψια. Εγω έλαβα όταν έφτασα στο αμην.

Δεν ξερω πραγματικά το σκεφτομαι αν θα παω στον ίδιο. Ειμαι πολυ μπερδεμένη. Τον εμπιστεύτηκα. Ειναι σωστός ιατρικα αλλα ήταν να γινει η στραβή. Ηταν χαλια η διαχείριση του περιστατικου.

Το ξερω οτι περασε το δύσκολο κομμάτι και ηταν πολυ πολυ τραυματική για μενα. Πως θα ξαναεμπιστευτω γιατρο μετα απο όλο αυτο. Εχω κανει άπειρα ραντεβού για να βρω κάποιον κι τώρα νιώθω παλι στο μηδέν.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η almira είπε:

Εγώ αυτό που σκέφτομαι για την ετ και λέω για δε΄ύτερη γνώμη, για παράδειγμα στη δική μου περίπτωση ο γιατρός λέει δεν χρειάζεται να κάνω υστεροσκόπηση ή να δω κάτι άλλο σε αυτή τη φάση επειδή έδωσα εγκυμοσύνη και επειδή το έμβρυο ήταν παθολογικό. Άρα, αν δεν πάει καλά φαντάζομαι θα το "ρίξουμε" στα εμβρυάκια πάλι και όχι σε εμένα και θα πει να πάμε σε τρίτη ετ χωρίς να κοιτάξουμε κάτι άλλο. Αλλά σκέφτομαι αν κάτι δεν πήγε καλά με την απόξεση (που ο ίδιος μου την έκανε) και μου έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα και το παραβλέπει αυτός; Εγώ κάτι τέτοια σενάρια κάνω και σκέφτομαι μήπως και στη φάση της ετ χρειάζεται δεύτερη γνώμη. Μπορεί να είναι υπερβολές βέβαια όλα αυτά και παράνοιες αλλά τα σκέφτομαι εγώ. Βέβαια το @pennaki ίσως θέλει δεύτερη γνώμη επειδή δεν ήταν ομαλή η διαδικασία της ωοληψίας, σαν να έχασε και την εμπιστοσύνη στον γιατρό;; Δεν ξέρω. 

Ναι αυτο ειναι. Δεν θελω να πω δημόσια πόσο στο αμην έφτασα για να μου δώσουν σημασία.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Βλέπω οτι αρκετες κοπέλες με πολυκυστικες είχαν λάβει οδηγίες μετα την ωοληψια. Εγω έλαβα όταν έφτασα στο αμην.

Δεν ξερω πραγματικά το σκεφτομαι αν θα παω στον ίδιο. Ειμαι πολυ μπερδεμένη. Τον εμπιστεύτηκα. Ειναι σωστός ιατρικα αλλα ήταν να γινει η στραβή. Ηταν χαλια η διαχείριση του περιστατικου.

Το ξερω οτι περασε το δύσκολο κομμάτι και ηταν πολυ πολυ τραυματική για μενα. Πως θα ξαναεμπιστευτω γιατρο μετα απο όλο αυτο. Εχω κανει άπειρα ραντεβού για να βρω κάποιον κι τώρα νιώθω παλι στο μηδέν.

Κορίτσι μου σε αυτο συμφωνώ οτι δεν έλαβες τις κατάλληλες οδηγιες! Σκέψου και εγω που δεν εχω πολυκυστικες πηρα οδηγιες για να μην πάθω υπερδιέγερση να κόψω εντελώς ζάχαρη,αλάτι! Και αρκετό νερο !

Ηταν αυστηροί για να αποφύγουμε κατι τετοιο ! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!

Μόλις με ενημέρωσαν πως και τα 3 γονιμοποημενα γίνανε βλαστοκύστες!!!!

Μια άριστη και δύο καλές!!!

Άρα σύνολο έχουμε 5 βλαστοκύστες με δύο από αυτές να είναι 5ΑΑ. Άρα μάλλον θα πάμε για εμβρυομεταφορά στην επόμενη φάση και δεν θα κάνω άλλη διέγερση. 

Αν και να σας πω έναν φόβο αν αρκούν οι 5 για υγιές παιδάκι και φοβάμαι μην  βρεθώ μετά από ένα δύο χρόνια να ψάχνω ωάρια και  να λέω πως δεν εκανα ακόμη μια ωοληψια. 

Από την άλλη θέλω και να πάμε σε ετ όσο και αν με αγχώνει κ με φοβίζει αυτό.  

Αλλά τελικά λέω να πάνε σε ετ και αν δεν πιάσει βλέπουμε. . Είναι βλέπετε η ηλικία μου 39 που με αγχώνει. 

@almira μου αντε αντε να ξεκινήσεις με το καλό σιγά σιγά!!!!

@pennaki αχ κοριτσι μου ποσα πέρασες κ περνάς πραγματικά ειναι πολυ δύσκολα.. Και εγω πιστεύω έχει ευθύνη ο γιατρός να κάνεις αυτό που νιώθεις εσύ.. αν εχεις αμφιβολίες να πάρεις και Δευτέρη γνώμη δεν είναι κακό ακόμη κ από γιατρό στο ίδιο κέντρο όπως είπε η Αλμιρα.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου σε αυτο συμφωνώ οτι δεν έλαβες τις κατάλληλες οδηγιες! Σκέψου και εγω που δεν εχω πολυκυστικες πηρα οδηγιες για να μην πάθω υπερδιέγερση να κόψω εντελώς ζάχαρη,αλάτι! Και αρκετό νερο !

Ηταν αυστηροί για να αποφύγουμε κατι τετοιο ! 

Δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο. Ουτε για αλατι, ουτε για ζαχαρη. Την 3η μερα απο την ωοληψια που ουρλιαζα απο τους πονους, μου ειπαν για την πρωτεινικη διαιτα που ουτε αυτο εσωσε την κατασταση. 

Και τωρα που μου ειπαν να τους ειδοποιησω οταν ερθει η περιοδος, δεν ελαβα καποια απαντηση για το πως θα προχωρησουμε ή να κανω απο εδω και περα (αν και ξερω οτι παω για πολυ πιο μετα λογω της καταστολης). Ομως απαιτω σαν ασθενης να μου δωσεις μια απαντηση. Πες μου να περιμενω την 2η περιοδο. Εκει θα βγαλω το σκασμο και θα περιμενω. Οχι να ενημερωνω την βοηθο για την περιοδο και να μην λαμβανω απαντηση στο μηνυμα μου. Και μετα να στελνω σε μειλ, ουτε τοτε απαντηση. Ειναι λες και με εγραψαν. Με τον γιατρο δεν μιλας ποτε. Θα περιμενω λιγο ακομη. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι φυσιολογικό μετά από μια τόσο δύσκολη εμπειρία να νιώθεις μπερδεμένη και να δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς ξανά. Δεν είναι μικρό αυτό που πέρασες. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις εσύ ασφαλής και ήρεμη με τον γιατρό που θα σε αναλάβει. Αν αποφασίσεις να συνεχίσεις μαζί του, μπορείς να το κάνεις μόνο για το κομμάτι της εμβρυομεταφοράς που είναι απλό και εκείνος το ξέρει καλά, χωρίς να τον κρατήσεις μετά. Αν όμως η αίσθηση που έχεις είναι ότι δεν μπορείς να ηρεμήσεις μαζί του, είναι απολύτως θεμιτό να ψάξεις αλλού μέχρι να βρεις κάποιον που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Η διαδικασία θέλει σιγουριά και εσωτερική γαλήνη, και αυτό δικαιούσαι να το έχεις!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...