Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Απ το utrogestan είναι κορίτσι μου. Είναι...άτιμη ορμόνη η προγεστερονη...! Ακριβώς τα ίδια με σενα είχα την πρώτη φορά που το είχα πάρει, είχα φρικάρει. Δε μπορούσα να δουλέψω, να σταθώ... να οδηγήσω δεν το συζητω. Και μια ένεση, η prolutex επίσης με έριχνε πολύ. Δυστυχώς το πρωτοκολλο απαιτεί πολλή προγεστερονη πριν την ετ. Η μονη λύση που μπορείς να ζητήσεις είναι να βάζεις κολπικά τα ουτρο στη διάρκεια της ημέρας και το βραδινό απ το στόμα,ώστε να πέφτεις ξερή για ύπνο. Όμως τα κολπικά συνήθως δεν απορροφώνται τόσο καλά. Γι αυτό και όταν παίρνουμε απ το στόμα έχουμε τόσο έντονες παρενέργειες, επειδή περνάει κατευθείαν στο αίμα. Έτσι μου είχε πει.

Καλή επιτυχία και υπομονή!!

Θα περασουμε τελεια και στην ΕΤ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

Απ το utrogestan είναι κορίτσι μου. Είναι...άτιμη ορμόνη η προγεστερονη...! Ακριβώς τα ίδια με σενα είχα την πρώτη φορά που το είχα πάρει, είχα φρικάρει. Δε μπορούσα να δουλέψω, να σταθώ... να οδηγήσω δεν το συζητω. Και μια ένεση, η prolutex επίσης με έριχνε πολύ. Δυστυχώς το πρωτοκολλο απαιτεί πολλή προγεστερονη πριν την ετ. Η μονη λύση που μπορείς να ζητήσεις είναι να βάζεις κολπικά τα ουτρο στη διάρκεια της ημέρας και το βραδινό απ το στόμα,ώστε να πέφτεις ξερή για ύπνο. Όμως τα κολπικά συνήθως δεν απορροφώνται τόσο καλά. Γι αυτό και όταν παίρνουμε απ το στόμα έχουμε τόσο έντονες παρενέργειες, επειδή περνάει κατευθείαν στο αίμα. Έτσι μου είχε πει.

Καλή επιτυχία και υπομονή!!

Σ ευχαριστώ πολύ!! Θα το συζητήσω μαζί του τη Δευτέρα!! 

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια! Βγηκαν οι βλαστοκυστες 5ης μερας!!! 🎉 🎉 Έχουμε 6 στην καταψυξη άριστης ποιότητας και 2 που ειναι στην καλλιέργεια γιατι ειναι λίγο πίσω. 🥰 Πρώτη φορα ακούω οτι εχω έμβρυα μετα απο τόσα χρόνια υπογονιμοτητας και χωρις σύλληψη! Πολυ χαιρομαι! 🤩 Ειναι τα παιδια μου! ❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Το ξέρω πως ο δρομος μέχρι να πάρεις γερό μωράκι στην αγκαλια είναι μεγάλος κ είμαστε μόνο στην αρχή αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Το πιο όμορφο δωρο φέτος για τα γεννεθλια μου!!! Φτιάξαμε μια όμορφη άριστη βλαστοκύστη έτοιμη για την κατάψυξη!!! Δεν το πιστεύω πως πήγε ένα  ωαριάκι μόνο τόσο καλά!!! Μακάρι να είναι κ πολύ πολύ τυχερό και στην συνέχεια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κορίτσια! Βγηκαν οι βλαστοκυστες 5ης μερας!!! 🎉 🎉 Έχουμε 6 στην καταψυξη άριστης ποιότητας και 2 που ειναι στην καλλιέργεια γιατι ειναι λίγο πίσω. 🥰 Πρώτη φορα ακούω οτι εχω έμβρυα μετα απο τόσα χρόνια υπογονιμοτητας και χωρις σύλληψη! Πολυ χαιρομαι! 🤩 Ειναι τα παιδια μου! ❤️

Τέλεια κορίτσι μου σούπερ!!!!!! Εκεί μέσα είναι τα παιδάκια σου!!!!! Μεγάλη χαρά ναι!!!! Με το καλό όλα η Παναγία μαζί μας!!! Να συνεχίσουν όμορφα κ τα άλλα δύο!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Το ξέρω πως ο δρομος μέχρι να πάρεις γερό μωράκι στην αγκαλια είναι μεγάλος κ είμαστε μόνο στην αρχή αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Το πιο όμορφο δωρο φέτος για τα γεννεθλια μου!!! Φτιάξαμε μια όμορφη άριστη βλαστοκύστη έτοιμη για την κατάψυξη!!! Δεν το πιστεύω πως πήγε ένα  ωαριάκι μόνο τόσο καλά!!! Μακάρι να είναι κ πολύ πολύ τυχερό και στην συνέχεια!!!!

Μαζι κορίτσι μου γραψαμε!!! Μπράβο κοπελα μου!! 😍 Πολυ χαιρομαι για σένα! Ένα απο αυτά θα ειναι το μωράκι μας!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου !!! 🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να συνεχίσεις να σκέφτεσαι θετικά και θα δεις ότι αυτό το ένα σε λίγους μήνες θα γεμίσει την αγκαλιά σου 🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ούτε εγώ έχω άλλες αντιδράσεις!!!!

@Kateriniw @το χοντρό μπιζέλι @almira @pennaki Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!

Μακάρι όλα να πηγαίνουν καλά σε όλες μας σε όποιο στάδιο και αν είμαστε και στο τέλος να τα καταφέρουμε όλες!!!! Πραγματικά σήμερα το πιο όμορφο δωρο ήταν αυτό!!!🩷🩷🩷

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου.!

Μπράβο αγάπες @Ngsofia @pennaki. !!!

Πάρα πολύ καλό νούμερο κορίτσι! κι εγώ στη διέγερση μου είχα 6 άριστες βλαστοκύστες 5ης ημέρας και άλλες 6 επίσεις καλής ποιότητας 5ης ημέρας! Γενικά 12 καλά έμβρυα! και μέσα στα πρώτα τρία που έβαλα, αυτή τη στιγμή κυοφορώ το μωράκι μου!

Σοφία μου και τα δικά σου νέα είναι απίστευτα καλά και ευχάριστα! Ένα θέλουμε εξάλου και καλό! και το δικό σου εύχομαι να είναι το ένα το καλό το τυχερό..!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Τέλεια νέα και εξαιρετικά νούμερα κορίτσι μου!!! Μπορείς τώρα να πάρεις μια βαθιά ανάσα!!!  Αντε γρήγορα θα περάσει ο χρόνος και θα έρθει και η στιγμή της ΕΤ!! Πως είσαι σήμερα; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Υπέροχα νέα!! 💙💖 Εύχομαι όλα να πάνε κατ’ευχην!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Asteria22 είπε:

Τέλεια νέα και εξαιρετικά νούμερα κορίτσι μου!!! Μπορείς τώρα να πάρεις μια βαθιά ανάσα!!!  Αντε γρήγορα θα περάσει ο χρόνος και θα έρθει και η στιγμή της ΕΤ!! Πως είσαι σήμερα; 

Νομίζω συνερχομαι. Δεν ποναω τόσο απλά δεν είμαι πληρως λειτουργική. 

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. ❤️

Πες μας τη Δευτέρα τι θα σου πει ο γιατρος σου.

Δημοσίευση

@melitiniღ @Asteria22 @RAM21 @terry1986 Σας ευχαριστώ πολυ πολυ κορίτσια μου!!! Ναι ισχύει ένα κ καλό θέλουμε και μακάρι να το έχουμε πετύχει!!!

Για την ώρα προχωράω σε duostim διεγερση και μακάρι να πάρουμε κάτι καλό και σε αυτή την ωοληψια!!!

Δημοσίευση

@Ngsofia Να τα εκατοστήσεις κορίτσι μου και καλή επιτυχία σε όλα!!! Σου ευχομαι ολοψυχα με το καλο να πάρεις κ άλλα ωαρια αυτο τον μηνα και να ειναι Ο Γενεθλιος Μηνας σου !!!!!

@pennaki super σε βρίσκω!!! Με το καλό η ετ!!!! Φανταζομαι λογω υπερδιεγερσης θα πας τον επομενο κυκλο για ετ; 

Μπραβο κοριτσια δεν φανταζεστε ποσο χαρηκα με τα νεα σας!!!

Μακαρι να δωσει ο Θεος σε όλες μας αυτη τη χαρα της μητροτητας!!!!

Δημοσίευση

@Ngsofia να τα χιλιάσεις!!! Κ με το καλό σύντομα να κυοφορείς κ εσύ το/τα εμβρυακι-α σου κ να πάρεις αγκαλίτσα το/τα μωράκι-α σου όσο το δυνατόν συντομότερα. Όλες!!! 

Εγώ χάθηκα μετά από το πρώτο ποστ, δεν έβρισκα άκρη στο φόρουμ κ σήμερα που το πάλεψα πάλι βρήκα!! 

Στα δικά μας νέα, τη Δευτέρα έχουμε υπέρηχο κ θα πάω να κάνω κ την εξέταση αίματος, τη ΝΙΠΤ. Κάναμε την αυχενικη 28/8 αλλά παροτι οι μετρήσεις ήταν τελειες, η PAPP-A δεν βγήκε τόσο καλή, οπότε αποφάσισα με τον γιατρό να κάνω κ τη ΝΙΠΤ για να μου φύγει το άγχος. Όχι ότι αν κάτι δεν πάει καλά θα έχω τη δύναμη κ τη θέληση να το ρίξω.. Δε νομίζω.. Απλά να ξέρω κ να προχωράω με όσο το δυνατόν λιγότερα άγχη..

Τώρα είμαι στη 15η βδομάδα κύησης. Ακόμη δεν αισθάνομαι κατι, μόνο η κοιλίτσα χαμηλά άρχισε να φουσκώνει [ ψηλά ήταν ήδη φουσκωμενη (λόγω αρκετων έξτρα κιλων) 😜 ] . 

Πολύ λυπάμαι για τα κορίτσια που δεν προχώρησε όπως επρεπε.. Αλλά χαίρομαι που είστε δυναμικες κ αποφασισμένες κ ξέρω πως τώρα θα σας το στείλει. Σας αξίζει.. Σε όλες μας αξίζει!! 

Δημοσίευση

Όσο για βιταμίνες υπογονιμοτητας.. Εμείς πήραμε profertil και εγώ και ο άντρας μου, για περίπου ένα τρίμηνο πριν την προσπάθεια. Είναι ακριβές βέβαια κ δεν ξέρω αν έκαναν κάτι αλλά αφού τις σύστησε ο γιατρός τις πήραμε. Επίσης υπάρχουν αντίστοιχες άλλων εταιριών, αλλά προφανώς ο δικός μου θα συνεργάζεται με αυτούς. Μου έδωσαν οι μαιες τηλ από αντιπρόσωπο της εταιριας κ πήρα τις τριμηνες και για τους 2 με κάποια έκπτωση, νομίζω βγήκε λίγο πιο κατω απο 500αρικο. Εγώ πήρα άλλο ένα μήνα μετά μέχρι να κάνουμε την ωοληψια.

Και το 2017 σε άλλο γιατρό που κάναμε εξωσωματική, πάλι αυτές μου είχε πει να πάρω, αλλά μόνο εγώ. Τώρα πήρε κ ο σύζυγος τις αντίστοιχες αντρικές. Κ τώρα το σπερμοδιαγραμμα ήταν πολύ καλύτερο από εκείνο του 2017 κ ας ήταν τότε πιο νέος. Βέβαια, δεν ξέρω αν βοήθησαν οι profertil ή κάποιος άλλος παράγοντας.. Ενδιαμεσα πάντως το είχαμε αφήσει φλου. 

Δημοσίευση

@Ngsofia

@pennaki

Συγχαρητήρια κορίτσια μου,υπεροχα τα νέα σας !!! Φτάνουμε ενα βημα πιο κοντα στο να κρατήσουμε το θαύμα   μας 🎉🤍

Εμεις αυριο εχουμε ραντεβού με το γιατρό να μας πει πως θα πορευτούμε εαν θα παμε σε φυσικό κυκλο ή θα προσθέσουμε cyclacur! 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σημερα με καλεσαν απο το εμβρυολογικο. Εχουμε συνολικα 9 βλαστοκυστες, 7 άριστης και 2 χαμηλής ποιοτητας. 🥰 Πολυ χαρηκα που προχωρησαν και τα αλλα!! 🎉🎉🎉

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα σχόλια σας. 🤩

@flowerv @Asteria22 κοριτσια καλη επιτυχια. Πειτε μας τι θα σας πει ο γιατρος σας στα αυριανά ραντεβου σας.

@Ngsofia πες μας πως θα παει το duo stim.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...