Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

Είχα 3945 pg/ml. Δεν ξέρω αν βασίστηκε μόνο στην E2 και μου είπε όχι ovitrelle ή στη συνολική μου εικόνα (κλινικα και ορμονολογικα). 

Φανταζομαι οτι δεν εκανες φρεσκια εμβρυομεταφορα (στον κυκλο της διεγερσης) και καταψυξατε τα εμβρυα; Οκ καταλαβα εγω εχω τιμη 4521 pg/ml 2 μερες πριν την ωοληψια. Μαλλον για καταψυξη και σε αλλο κυκλο ΕΤ με βλεπω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Φανταζομαι οτι δεν εκανες φρεσκια εμβρυομεταφορα (στον κυκλο της διεγερσης) και καταψυξατε τα εμβρυα; Οκ καταλαβα εγω εχω κοντα στις 4521 pg/ml 2 μερες πριν την ωοληψια. Μαλλον για καταψυξη και σε αλλο κυκλο ΕΤ με βλεπω.

Ναι και μεις κάναμε freeze all για να ηρεμήσει ο οργανισμος μου και σε επόμενο κύκλο ΕΤ, αυτο το μήνα δηλαδή. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Asteria22 είπε:

Ναι και μεις κάναμε freeze all για να ηρεμήσει ο οργανισμος μου και σε επόμενο κύκλο ΕΤ, αυτο το μήνα δηλαδή. 

Με το καλο κοριτσι μου!!! Καλη σου επιτυχια!!! ❤️

Δημοσίευση

@pennaki κορίτσι μου επειδη θελει συγκεκριμένη ωρα ! Ξεκινα να κανεις τις αλχημείες σου νωριτερα! Γιατι εγω δυσκολευτηκα παρα πολυ πέταξα 2 φιαλίδια δεν μπορούσα να κανω την αναρρόφηση! Με έπιασε πανικός έπρεπε να την κανω και μισή και την έκανα παρα δέκα! 

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη! Ξεκινα αρκετή ωρα νωριτερα για να έχεις χρόνο!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

@pennaki κορίτσι μου επειδη θελει συγκεκριμένη ωρα ! Ξεκινα να κανεις τις αλχημείες σου νωριτερα! Γιατι εγω δυσκολευτηκα παρα πολυ πέταξα 2 φιαλίδια δεν μπορούσα να κανω την αναρρόφηση! Με έπιασε πανικός έπρεπε να την κανω και μισή και την έκανα παρα δέκα! 

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη! Ξεκινα αρκετή ωρα νωριτερα για να έχεις χρόνο!

Ολα καλα κοριτσια! Ετοιμη για την ωοληψια! Τσεκ η διεγερση!! 

Δημοσίευση

@almira @flowerv @pennaki Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! Μακαρι ας είναι ένα και καλό!!!!

@pennaki με τέτοια Ε2 ναι ειναι πολλαααα τα ωοθηλακια που να τα μετράει... Αντε μαζι την Δευτέρα!!! Μην αγχώνεσαι είναι εύκολη σαν διαδικασία θα κοιμηθείς και σίγουρα θα κάνεις αρκετές βλαστοκύστες.

Εγώ τώρα θα κάνω την ovitrelle και στην προηγούμενη ωοληψια μόνο αυτήν κάνω.

Και κάτι που άκουσα πρώτη φορά αύριο μεσημέρι να παρω ένα algofren 600 βοηθάει λέει κ αυτό να μην γίνει ωορηξια...

Δημοσίευση
στις On 5/9/2025 at 6:10 ΜΜ, ο/η nanaki8 είπε:

Καλησπερα Κορίτσια!

Καλη σεζον να ευχηθω σε ολους τους τομεις!!!
Χαίρομαι που κάποιες κοπελες εχουν ξεκινησει ήδη το ταξιδι και ειναι ενα βημα πιο κοντα, μακαρι να πανε ολα καλα! Στις ηδη εγκυουλες ολα να συνεχισουν αψογα!
Εγω σήμερα πηγα για ολες τις αιμαλολογικες που ζηταει το πρωτοκολλο του γιατρου (ειμαι σημερα 3η μερα περιοδου, που ηλπιζα να μην ερθει κλασσικα, αλλα εκει καθε μηνα εγγλεζα στο ραντεβου!)
Θα αρχισουμε να μαζευουμε σιγα σιγα ολα οσα χρειαζονται, ωστε τελος Σεπτ η αρχες Οκτ να μιλησω με το γιατρο για το πως προχωραμε. Ιδανικα υπολογιζω (θα ηθελα) να ξεκινησω τελος Οκτ (οπως υπολογιζω την τοτε περιοδο του μηνα, αλλα θα δουμε κ τι πλανα εχει ο γιατρος. Στο μεταξυ εχω καποια ταξιδια με τη δουλεια και προσπαθω να διωξω απο πανω μου εξτρα δουλειες κ ταξιδια που θελουν να κανω, γιατι δε θελω να πω στο εργασιακο μου περιβαλλον κατι για εγκυμοσυνση/εξωσωματικη. Ακομη και φυσιολογικη να ηταν η εγκυμοσυνη δλδ, θα το κραταγα οσο με παινρει κρυφο εκει.
Με αγωνια περιμενω κ τα αποτελσματα της ΑΜΗ τη Δευτερα, μην εχει πεσει πολυ απο το 1 που εκανα πριν ενα χρονο... Μεσα Αυγουστου εκανα και Υπερηχο-σαλπιγγογραφια, τα βρηκε ολα αψογα ο γιατρος του Μητερα (302 €). Καποιες φορες σκεφτομαι ας μου εβρισκαν κ εμενα καποιο θεμα να δικαιολογησω παραπανω την εξωσωματικη κ να το χωνεψω, απο την αλλη λεω εστω, ας ειναι ολα καλα απο τη δικη μου πλευρα για να πανε οσο καλυτερα γινεται τα πραγματα.

Ερωτηση αν καποια γνωριζει για ΑΘήνα: Πόσο καιρο πριν πρεπει να κλεισω ραντεβου για την επιτροπη εξωσωματικης? εχει ενα μηνα αναμονη για παραδειγμα οποτε να βρω ραντεβου απο τωρα για Οκτωβρη? Και φανταζομαι το ραντεβου πρεπει να ειναι απλα λιγες μερες πριν ξεκινησει η διαδικασια διέγερσης? ειχα καταλαβει οτι η αποφαση της επιτροπης βγαιναι αμεσως, αλλα μετα καπου στο φορουμ ειδα για κοπελα που περιμενε βδομαδες για την αποφαση. 'Εχω μπερδευτει.

@pennaki σουπερ καλη επιτυχια με την ωοληψία, να πανε ολα τελεια! αν εχεις χρονο κ διαθεση μοιρασου μαζι μας την εμπειρια αναρρωσης...

p.s. Ρε κοριτσια, απο κινητο δεν μπορω να συνδεθω και να σας γραψω, μονο συνδεση Η/Υ υποστηριζει η σελιδα? αν καποια ξερει, τα φωτα σας, ωστε να σας γραφω κ γω πιο συχνα. 
Φιλακιααααα!

Καλησπέρα κορίτσι μου με το καλό να ξεκινήσεις και εσύ!!! 

Εγώ πέρασα επιτροπή Θεσσαλονίκη και σε βάζουν μετά από 1-2 μήνες το ραντεβού και όπως σου είπαν τα κορίτσια η απόφαση σεν βγήκε την ίδια μέρα έκανε περίπου 2 εβδομάδες και πετύχαμε πάνω που θα μου ερχόταν περίοδος και γίνανε όλα μπαμ μπαμ να τρέχω για τα φάρμακα για υπέρηχο αιματολογικες. Για Αθήνα δεν γνωρίζω αλλά κλείσε από τώρα ραντεβού.. Σπερμοδιαγραμματα έχετε κάνει; πρέπει να έχουν διαφορά μεταξύ τους 75 μέρες.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Gif-e είπε:

Κορίτσια μου χαίρεται, εύχομαι κατ αρχάς καλη επιτυχία σε όλες! Εγώ έχω 2 παιδάκια από εξωσωματικές. Προχωρησα σε εξωσωματική διότι παρα την νεαρή μου ηλικια δεν ειχα ππτε φυσιολογική σύλληψη με προσπάθειες πέραν των 2 ετών. Εχω χαμηλή αμη, η οποία όπως λένε επηρεάζει επίσης αρνητικά την ποιότητα των ωαρίων. κατα τα αλλα δεν βρέθηκε ποτέ κάποιο πρόβλημα. Σήμερα, 5 χρόνια μετά την 1η εξωσωματική, κ προφανώς με πιο χαμηλή αμη είμαι έγκυος φυσιολογικά. Δεν ξέρω πού να το αποδώσω ή πως να το εξηγήσω, όμως έγινε, γίνεται! Σίγουρα θα τα καταφέρετε κ εσείς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κ σκέφτομαι σήμερα το άγχος που ειχα 5 χρόνια πριν οτι δε θα τα καταφέρω ποτέ. Μην χάνετε το κουράγιο σας!

Τι ωραία νέα κορίτσι μου μπράβο σου με το καλό!!!! Α χαίρεσαι τα παιδακια σου!!!

Ναι συμβαίνει αυτό κάποιες φορές... Γιατί η ΑΜΗ δεν σου λέει ότι δεν μένεις έγκυος αλλα ότι έχεις λιγότερο ωοθηλακια διαθέσιμα. Και ο γυναικολόγος μου μου το είπε αυτό λέει  το πρώτο το κάναμε με εξωσωματική γιατί είχε αγχωθεί η γυναίκα μου είχε και χαμηλη ΑΜΗ και το 2ο ήρθε φυσιολογικά..  Τι ηλικία έχεις κ τι ΑΜΗ αν επιτρέπεται;  και εγώ με χαμηλη ΑΜΗ παλεύω με ωοληψιες... τώρα πάω για την 2η σε άσχημο κυκλο τροποποίημενο φυσικό και πάμε για ένα ωάριο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...