Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου κι εγώ περιμένω διδυμακια ειμαι 27 εβδομάδα και έχω και άλλα 3 παιδάκια. Τη μεγάλη και τη μεσαία θα τα στέλνω σίγουρα γιατί είναι Δημοτικό και προνήπιο. Τον μικρό μου θα τον σταματήσω από το βρεφικό για κάνα δυο μήνες, αν αντέξω κιόλας γιατί θα ειμαι μόνη μ και με τα τρία σπίτι τα πρωινά 🥴🥴 Καμπύλη έκανα σήμερα Δευτέρα τα αποτελέσματα! Μου είπε ο γιατρός την επόμενη φορά που θα πάω θα με στείλει κι εμένα να κάνω ενέσεις κορτιζόνης θα είμαι 31 εβδομάδα. Εμένα μου είπε να πάω να τις κάνω γιατί έχω συσπάσεις από τώρα,οπότε μάλλον τα βλέπω νωρίς να έρχονται.... Κιλά έχω πάρει 6 μέχρι στιγμής και τα άκουσα κιόλας για τα καλά από τον γιατρό, είχα από πριν παραπάνω κιλά και δεν θέλει καθόλου να πάρω. Αλλά πώς το κάνεις αυτό; Όλο πεινάω.... Εσύ τι έχεις;;;; Εγώ περιμένω αγόρι κορίτσι σε δύο σάκους με δύο πλακουντες 
    • Όντως ρε συ τι κακό και αυτό! Τα καιμενα διακρίσεις από την κοιλιά! 
    • Αχ κορίτσια, εγώ θέλω κορίτσι από το πρώτο ήθελα κορίτσι και μόλις με είπε  αγόρι στεναχώρια... Εμένα ήταν βέβαιη από την αυχενική στην 13η βδομάδα ότι είναι αγόρι. Τώρα με είπε 70-80% κορίτσι και ότι δεν βλέπει τπτ να την παραπέμπει σε αγόρι. Εγώ όμως δεν χαίρομαι μέχρι να γίνει 100% γιατί δεν θέλω να μου πάρουν τη χαρά από τα χέρια! Ωστόσο στο ταξίδι μας στην Ιταλία αγόρασα μια ντουζίνα ροζ ρούχα επιτέλους!!! 4/09 που έχω το ραντεβού θα την πω να μου το κάνει 100%
    • Να πω την αλήθεια μου όταν κουράζομαι στη δουλειά,  με πιάνει ψηλά στη κοιλιά σαν σφίξιμο ή τράβηγμα.  Δε μπορω να καταλάβω αν είναι κάτι παρόμοιο,  πάντως με το που κάτσω σταματάει.. Παίρνω και μαγνήσιο ναι!  Εσύ τώρα είσαι έμπειρη,  εγω ψάχνομαι ακόμα 😅😅
    • Αχ ωραίο βγήκε 😊 Φτου φτου!  Ελπίζω να μου βγάλει κι εμένα καμιά καλή ο γιατρός την Τρίτη γιατί στην Η επιπέδου δεν καθόταν το άτιμο καλά και είχε και τα χέρια στο κεφάλι. Εντωμεταξυ οπότε τον βλέπουμε θα έχει έστω ένα χέρι στο κεφάλι! Τι πράγμα είναι αυτό! Φοβάμαι μην δεν το βγάλει στην εμπέδωση και σφινωσει 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...