Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ναι, ναι, @flowerv πάρε cyclacur να έχεις, γιατί είναι σε έλλειψη και επίσης δεν συνταγογραφούνται πια (επειδή είναι φθηνά). Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ με το ζήτημα αυτό, βρήκαμε μια εναλλακτική λύση με τον γιατρό μου ευτυχώς. Τώρα είμαι στην 9η βδομάδα και έχω αρχίσει να τα μειώνω (έπαιρνα 4 την ημέρα). Κάθε φορά που πήγαινα στο φαρμακείο, ή μάλλον στα φαρμακεία, φρόντιζα να έχω τουλάχιστον 5 κουτιά για να βγάλω 10 μέρες περίπου (κάπου εκεί).

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ναι, ναι, @flowerv πάρε cyclacur να έχεις, γιατί είναι σε έλλειψη και επίσης δεν συνταγογραφούνται πια (επειδή είναι φθηνά). Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ με το ζήτημα αυτό, βρήκαμε μια εναλλακτική λύση με τον γιατρό μου ευτυχώς. Τώρα είμαι στην 9η βδομάδα και έχω αρχίσει να τα μειώνω (έπαιρνα 4 την ημέρα). Κάθε φορά που πήγαινα στο φαρμακείο, ή μάλλον στα φαρμακεία, φρόντιζα να έχω τουλάχιστον 5 κουτιά για να βγάλω 10 μέρες περίπου (κάπου εκεί).

Αα ευχαριστώ κορίτσια θα πάω να προμηθευτώ, ααα για πολυ καιρό! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...