Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά, νιώθω ότι ξαναζώ πάλι τα ίδια κ τα ίδια.... Το αίμα σταμάτησε αλλά συνεχίζονται τα καφέ. Δεν ελπίζω κ πολλά να σας πω την αλήθεια, με το ιστορικό που έχω ακόμη κ τα καφέ είναι κακό σημάδι. Απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες κ να πάμε ξανά για υπέρηχο από βδομάδα.

Συγνώμη που δεν απαντάω σε μία μία ξεχωριστά αλλά δεν έχω κουράγιο

Κορίτσι μου καλημέρα ,να σκέφτεσαι θετικά ,εγώ θα σε ξαναρωτήσω και συγνώμη αν γίνομαι κουραστική,μήπως περνεις σαλοσπιρ ??? Το σαλοσπιρ φέρνει σε πολλές γυναίκες αιματακι 

• Απαντήσεις 955
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα ,να σκέφτεσαι θετικά ,εγώ θα σε ξαναρωτήσω και συγνώμη αν γίνομαι κουραστική,μήπως περνεις σαλοσπιρ ??? Το σαλοσπιρ φέρνει σε πολλές γυναίκες αιματακι 

Το έκοψα τη μέρα που πήρα θετική χοριακή κ είχα τα πρώτα καφέ

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!! Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά, νιώθω ότι ξαναζώ πάλι τα ίδια κ τα ίδια.... Το αίμα σταμάτησε αλλά συνεχίζονται τα καφέ. Δεν ελπίζω κ πολλά να σας πω την αλήθεια, με το ιστορικό που έχω ακόμη κ τα καφέ είναι κακό σημάδι. Απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες κ να πάμε ξανά για υπέρηχο από βδομάδα.

Συγνώμη που δεν απαντάω σε μία μία ξεχωριστά αλλά δεν έχω κουράγιο

Καλημερα. Να εισαι συνεχως σε επικοινωνια με τον γιατρο σου! Τι να πω! Μια προσευχη για σενα κοριτσι μου!

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου γλυκό, εγώ θα ευχηθώ όλα καλά να πάνε.. Έχε πίστη, πίστεψε σε αυτό το σποράκι ότι αυτή τη φορά ήρθε και θα μείνει. Εσύ από την πλευρά σου κάνεις το καλύτερο δυνατό και από κει και πέρα αφήνεσαι στα χέρια του Θεού και των Αγίων..!!! Εγώ να ξέρεις τα δικά μου εμβρυάκια πριν να τα βάλω τα έταξα σε δύο αγίους!!! 🙏

Δημοσίευση

@Sia A μου γλυκιά, όλα να πάνε καλά εύχομαι, να είναι περαστικό. Και το ότι δεν έχεις αίμα πλέον και μόνο καφέ, εύχομαι να είναι καλ΄ό σημάδι. Όποτε έχεις χρόνο και έτσι κάπως λίγη διάθεση γράφε μας τα νέα σου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης κ μενα ρουφάει τ χερια της με μενος ωρες ωρες. Μ λενε πειναει. Αντε να τους εξηγησω οτι ειναι αναπτυξιακο σταδιο. Έχει πλακα όμως τ φρουτσου φρουτσου. Εμενα τεστ παπ μ ειπε 3 μήνες μετά τον τοκετο, να κλείσω ραντεβού απο Σεπτέμβριο δηλαδη.
    • Εφόσον το αίμα σταμάτησε ειναι καλό σημάδι..τα καφέ πολλές τα είχαμε στην εγκυμοσύνη..και ξέρω πόσο ψυχοφθορο είναι να τρέχεις να πας τουαλέτα..ψυχραιμία κορίτσι μου κ μην προδικαζεις τίποτα. Όλα να πάνε καλα σου εύχομαι!🩷
    • Αχ αυτά τα καφέ. Εγώ από προχθές πάλι έχω πόνους περιοδου και έχω μια φορά τη μερα ελάχιστα καφέ. Και εγώ θα πάω τέλος του μήνα για τεστ παπ και θα του πω να μου ξανακάνει υπέρηχο για να δούμε τι γίνεται με την περίοδο. Σιρόπι για παλινδρομηση έδινα στον γιο μου. Επάνω στην εβδομάδα και με το γάλα το στοιχειακο που έδινα είχε ηρεμησει αρκετά. Υπομονή μέχρι να μπουν οι στερεές. 
    • @Sotiria_94 οχι καλε τιποτα δεν θα εχει παθει,αυτα ειναι βρεφικα σαπουνακια.Εμενα προχθες εφαγε λίγη, δεν την προλαβα και εβαλε το χερι της στο στομα. Μια χαρα ειναι τιποτα δεν επαθε.Κοριτσια απο σαλια πως πατε? Εμενα μουσκευεται μεχρι το στηθος. Επισης πλεον βαζει συνεχεια τα χερια στο στομα και αποκτησαμε και μια λατρεια σε ενα λουτρινο του αδερφου μας. Αν δεν το ακουμπαει δεν κοιμάται. Και ο καημενος ο γιος μου της το δίνει παρόλο που κοιμάται αυτός με αυτό.
    • Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικο ο γιατρος που μας παρακολουθει να μας αποπνεει σιγουρια και ασφαλεια... το να νιωθεις τσιτωμενη καθε φορα, το να μην θυμαται τι σου ειπε, το να μην ασχολειται ειναι σημαδια οτι εχει ερθει η ωρα να βρεις καποιον αλλον με συνοπτικες διαδικασιες.. ειδικα εμεις που κυοφορουμε διδυμα και οσο να ειναι τα πραγματα ειναι παντοτε διαφορετικα απο μια απλη κυηση... Μην σκας, γιατροι υπαρχουν πολλοι και δεν ειναι αργα να αλλαξεις, καθε αλλο! Τωρα οταν μας προτεινουν διαφορες εξετασεις, το κανουν φυσικα γιατι ακολουθουν και ενα πρωτοκολλο και στο τελος εμεις παιρνουμε την αποφαση. Χθες εκανα αυτην την συζητηση με κατι νεομαμαδες και με ρωτουσαν ποιος θα μου κανει την β επιπεδου ( επειδη ζουμε σε επαρχια και ολες την ειχαν κανει με τον ιδιο γιατρο) και μου ειπαν αν σου πει κατι μην σε πιασει πανικος κλπ ετσι κανει....τους ειπα απλα, αν μου πει κατι που μπορει να με θορυβησει θα επικοινωνησω κατευθειαν με τον γιατρο της εξωσωματικης μου, θα κανω ταξιδακι και θα παω να παρω και δευτερη γνωμη. Κοιτα να βρεις αλλον γιατρο, να του δωσεις το ιστορικο σου, και νομιζω θα ηρεμισεις 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...