Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Άστα κορίτσι μου κ έμενα βγήκαν τα αποτελέσματα και η οιστραδιολη ήταν 14... μου λέει δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε την διεγερση σήμερα κάνε σε δύο μέρες πάλι εξέταση κ βλέπουμε.. εντωμεταξύ άλλες φορές μια χαρά οιστραδιολη είχα...

Τι να πω μάλλον  πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή.. 

Μακάρι να ανέβει κ σε εσένα ως την Τετάρτη ... 

Επαιρνες κάποια ενεσιμα ή χάπια ? 

• Απαντήσεις 920
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου είχαμε πάλι ευτραπελα!!! Είχα αιμορραγία το μεσημέρι κ πήγα απευθείας στη γιατρό!!! Είδαμε ένα σάκο κ λεκιθικο ασκό , προσεύχειτε κ εσείς μαζί μου να άντεξει το μικρακι μας 🙏🙏🙏

Έχω στεναχωρεθει πολύ πάλι ζούμε τα ίδια με αιμορραγία ακόμη δεν αρχίσαμε 😢😢😢

Γιατί έτσι βρε παιδί μου; Η γιατρός τι σου είπε; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Κορίτσι μου εννοείται κάθε μας προσευχή μαζί σου!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σου εύχομαι να είναι απλά μια μινι ταλαιπωρια και να μην σημαίνει απολυτως τπτ ! Σε λίγους μήνες με το μικράκι σας αγκαλιά !

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Ξέρετε όλες τι τραβάμε για αυτή την πολυπόθητη εγκυμοσύνη. Απλά προσεύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά 🙏🙏

στις πριν 16 λεπτά, ο/η almira είπε:

Γιατί έτσι βρε παιδί μου; Η γιατρός τι σου είπε; 

Δεν είδε  κάποια αιμορραγία, μαλλον επειδή "χωνεται" πιο βαθιά σπάει αγγεία κ γι αυτό το αίμα!!! Δεν ξέρω ειλικρινά προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα αλλά μου κόπηκαν τα πόδια στη θέα του αίματος!!! Κ είχαν σταματήσει τα καφέ κ ημουν τόσο χαρούμενη που θα πήγαινα για υπέρηχο!!! Μου αύξησε τη προγεστερονη σε 3 ενεσεις κ ποσα χάπια κ συνεχίζω να είμαι ξάπλα κ από βδομάδα θα με ξαναδεί, εκτός αν αυξηθεί το αίμα 🫤

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου είχαμε πάλι ευτραπελα!!! Είχα αιμορραγία το μεσημέρι κ πήγα απευθείας στη γιατρό!!! Είδαμε ένα σάκο κ λεκιθικο ασκό , προσεύχειτε κ εσείς μαζί μου να άντεξει το μικρακι μας 🙏🙏🙏

Έχω στεναχωρεθει πολύ πάλι ζούμε τα ίδια με αιμορραγία ακόμη δεν αρχίσαμε 😢😢😢

Μια μεγαλη προσευχη για σενα κοπελα μου!!! Μακαρι να μην ειναι τιποτα και το μικρακι σας να κουρνιασει στην κοιλιτσα σου για τους επομενους 9 μηνες!!! Τι σου ειπε η γιατρος σου???? Πες μας...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Ξέρετε όλες τι τραβάμε για αυτή την πολυπόθητη εγκυμοσύνη. Απλά προσεύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά 🙏🙏

Δεν είδε  κάποια αιμορραγία, μαλλον επειδή "χωνεται" πιο βαθιά σπάει αγγεία κ γι αυτό το αίμα!!! Δεν ξέρω ειλικρινά προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα αλλά μου κόπηκαν τα πόδια στη θέα του αίματος!!! Κ είχαν σταματήσει τα καφέ κ ημουν τόσο χαρούμενη που θα πήγαινα για υπέρηχο!!! Μου αύξησε τη προγεστερονη σε 3 ενεσεις κ ποσα χάπια κ συνεχίζω να είμαι ξάπλα κ από βδομάδα θα με ξαναδεί, εκτός αν αυξηθεί το αίμα 🫤

Κανε οτι σου λεει και ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Μια μεγαλη προσευχη για σενα κοπελα μου!!! Μακαρι να μην ειναι τιποτα και το μικρακι σας να κουρνιασει στην κοιλιτσα σου για τους επομενους 9 μηνες!!! Τι σου ειπε η γιατρος σου???? Πες μας...

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Πραγματικά έχω τόσο ανάγκη τις προσευχές σας!!! Έγραψα κ πιο πάνω την εξήγηση που έδωσε

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Εγω κοριτσια μου σημερα στον υπερηχο μονο το 1 απο τα 4 ωαρια ειχε μεγαλωσει και η οιστραδιολη ηταν ακομη 43.. Οποτε ωοληψια την Πεμπτη δεν βλεπω να γινεται.. Θα ξαναπαω Τεταρτη για ελεγχο και βλεπουμε..

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Άστα κορίτσι μου κ έμενα βγήκαν τα αποτελέσματα και η οιστραδιολη ήταν 14... μου λέει δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε την διεγερση σήμερα κάνε σε δύο μέρες πάλι εξέταση κ βλέπουμε.. εντωμεταξύ άλλες φορές μια χαρά οιστραδιολη είχα...

Τι να πω μάλλον  πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή.. 

Μακάρι να ανέβει κ σε εσένα ως την Τετάρτη ... 

Κοριτσια μου εγω μετα απο κλαμα και συζητηση με τον συζυγο αποφασισαμε να το αφησουμε για Σεπτεμβρη. Λυπαμαι παρα πολυ που δεν ξεκινησα τωρα. Δεν μπορω να ειμαι σε ενα μονιμο αγχος και με την ψυχη στο στομα. Απο το πρωι εκλαιγα γιατι ενιωθα οτι δεν θα προλαβουμε. Ακομα κι αν αρχιζαμε τωρα, πιστευσαμε οτι δεν θα γινει σωστη δουλεια (αρπα κολλα) απο τον γιατρο και το κεντρο. Ο συζυγος (επειδη ειναι γιατρος και ξερει πως συμπεριφερεται ο κλαδος και πως λειτουργουν) μου ειπε να μην πιεζω καταστασεις κι καλυτερα να το αφησω για πιο μετα. Και πριν ξεκινησουμε τη διεγερση να παμε σε ενα ραντεβου στο γιατρο να ξαναμιλησουμε (γιατι σιγουρα θα τα εχω ξεχασει κι θα εχω αποριες). Τι να πω....

Δεν θα παρω duphaston. Οτι θελει ας γινει...... Η καρδια μου μεσα σπαραζει!!!! Δεν περιμενα να παω κι αλλο πισω. Νιωθω δεν θα εχω ποτε το δικο μου μωρο στην αγκαλια μου..........

Συγγνωμη αν σας εχω κουρασει συνεχεια με τα δικα μου μικροθεματα...

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Πραγματικά έχω τόσο ανάγκη τις προσευχές σας!!! Έγραψα κ πιο πάνω την εξήγηση που έδωσε

Εσυ να εισαι καλα... Ναι το ειδα καθυστερημενα.... 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κατάλαβα. Ξεκούραση τότε, φάρμακα και όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου. Αν ήταν κάτι θα το έβλεπε και η γιατρος. Στέλνουμε όλες τις ευχές μας και θετική σκέψη. Όλα καλά θα πάνε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια μου εγω μετα απο κλαμα και συζητηση με τον συζυγο αποφασισαμε να το αφησουμε για Σεπτεμβρη. Λυπαμαι παρα πολυ που δεν ξεκινησα τωρα. Δεν μπορω να ειμαι σε ενα μονιμο αγχος και με την ψυχη στο στομα. Απο το πρωι εκλαιγα γιατι ενιωθα οτι δεν θα προλαβουμε. Ακομα κι αν αρχιζαμε τωρα, πιστευσαμε οτι δεν θα γινει σωστη δουλεια (αρπα κολλα) απο τον γιατρο και το κεντρο. Ο συζυγος (επειδη ειναι γιατρος και ξερει πως συμπεριφερεται ο κλαδος και πως λειτουργουν) μου ειπε να μην πιεζω καταστασεις κι καλυτερα να το αφησω για πιο μετα. Και πριν ξεκινησουμε τη διεγερση να παμε σε ενα ραντεβου στο γιατρο να ξαναμιλησουμε (γιατι σιγουρα θα τα εχω ξεχασει κι θα εχω αποριες). Τι να πω....

Δεν θα παρω duphaston. Οτι θελει ας γινει...... Η καρδια μου μεσα σπαραζει!!!! Δεν περιμενα να παω κι αλλο πισω. Νιωθω δεν θα εχω ποτε το δικο μου μωρο στην αγκαλια μου..........

Δεν πειράζει κορίτσι μου, από Σεπτέμβρη, να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Θα περάσει και ο καιρός γρήγορα, είναι καλοκαίρι, νομίζω κυλάει πιο γρήγορα ο χρόνος. Να ανανεωθεις και από Σεπτέμβρη βουρ για να μαζέψετε τα εμβρυακια σας!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσι μου είναι λογικό όλη η απογοήτευση κ τα νεύρα κ το κλάμα κ όλα!!! Όμως σκέψου ότι εφόσον είχες επαφές μπορεί να τα καταφέρετε στο πάρα 5 🙏🙏🙏 Κ αν όχι είναι η καλύτερη περίοδος το καλοκαίρι να χαλαρώσεις, να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι χωρίς πίεση κ άγχος, να πάτε τις βόλτες σας κ τις διακοπές κ γενικά να γεμίσετε μπαταρίες για να ξεκινήσετε δυναμικά τον Σεπτέμβριο 😊

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά κ να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εσυ να εισαι καλα... Ναι το ειδα καθυστερημενα.... 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κατάλαβα. Ξεκούραση τότε, φάρμακα και όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου. Αν ήταν κάτι θα το έβλεπε και η γιατρος. Στέλνουμε όλες τις ευχές μας και θετική σκέψη. Όλα καλά θα πάνε! 

Κάνω ότι μου λέει η γιατρός!!! Παίρνω φουλ χάπια κ είμαι ξάπλα όλη μέρα μόνο για φαΐ κ τουαλέτα σηκώνομαι!!! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Πραγματικά εύχομαι μόνο να κρατηθεί κ να πάνε όλα καλά 🙏🙏🙏

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η almira είπε:

Δεν πειράζει κορίτσι μου, από Σεπτέμβρη, να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Θα περάσει και ο καιρός γρήγορα, είναι καλοκαίρι, νομίζω κυλάει πιο γρήγορα ο χρόνος. Να ανανεωθεις και από Σεπτέμβρη βουρ για να μαζέψετε τα εμβρυακια σας!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου είναι λογικό όλη η απογοήτευση κ τα νεύρα κ το κλάμα κ όλα!!! Όμως σκέψου ότι εφόσον είχες επαφές μπορεί να τα καταφέρετε στο πάρα 5 🙏🙏🙏 Κ αν όχι είναι η καλύτερη περίοδος το καλοκαίρι να χαλαρώσεις, να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι χωρίς πίεση κ άγχος, να πάτε τις βόλτες σας κ τις διακοπές κ γενικά να γεμίσετε μπαταρίες για να ξεκινήσετε δυναμικά τον Σεπτέμβριο 😊

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά κ να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό 🥰

Εχω παψει εδω και καιρο στην φυσιολογικη συλληψη. Εδω δεν εγινε τοσο καιρο... Θα γινει τωρα;!

Ας κανω υπομονη οπως ειπε και ο ανδρας μου για μετα το καλοκαιρι.. Με νυχια και με δοντια με κρατησε σημερα γιατι πραγματικα ξεσπασα....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Εχω παψει εδω και καιρο στην φυσιολογικη συλληψη. Εδω δεν εγινε τοσο καιρο... Θα γινει τωρα;!

Ας κανω υπομονη οπως ειπε και ο ανδρας μου για μετα το καλοκαιρι.. Με νυχια και με δοντια με κρατησε σημερα γιατι πραγματικα ξεσπασα....

Αγαπημενο pennaki

Θα σου πω το κλασικό που πλέον λεω καθε μερα και στον εαυτο μου, όλα για καποιο λόγο γινονται και για όλα υπαρχει η καταλληλη στιγμή!!!!

Αν το σωμα σου ή η ψυχη σου το εχει αναγκη να ξεκουραστεις, καντο χωρις δευτερη σκεψη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Έλα ρε ψυχούλα! Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις! Όπως είπανε και τα κορίτσια, κάθε εμπόδιο για καλό! Θα συμφωνήσω και με τον άντρα σου πως είναι καλύτερα να μην γίνονται βιαστικά πράγματα, όσο πιο χαλαρά τόσο και ποιο καλά! αυτό να σκέφτεσαι! Κάτσε απόλαυσε το καλοκαίρι σου και όλα θα ρθουν, αρκεί να το πιστεύεις εσύ πρώτα!🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Savina_5 είπε:

Αγαπημενο pennaki

Θα σου πω το κλασικό που πλέον λεω καθε μερα και στον εαυτο μου, όλα για καποιο λόγο γινονται και για όλα υπαρχει η καταλληλη στιγμή!!!!

Αν το σωμα σου ή η ψυχη σου το εχει αναγκη να ξεκουραστεις, καντο χωρις δευτερη σκεψη!!!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Έλα ρε ψυχούλα! Όλα καλά θα πάνε, θα το δεις! Όπως είπανε και τα κορίτσια, κάθε εμπόδιο για καλό! Θα συμφωνήσω και με τον άντρα σου πως είναι καλύτερα να μην γίνονται βιαστικά πράγματα, όσο πιο χαλαρά τόσο και ποιο καλά! αυτό να σκέφτεσαι! Κάτσε απόλαυσε το καλοκαίρι σου και όλα θα ρθουν, αρκεί να το πιστεύεις εσύ πρώτα!🙏🏼

Ναι το αποφασισαμε καλυτερα για Σεπτεμβρη. Απλα θα παρω ολες τις αδειες απο τη δουλεια μου. Ετσι και δω στραβωμενο συναδελφο να λεει γιατι λειπω, θα του βγαλω το ματι..... 🙄

Δημοσίευση

@pennaki συμφωνω κοριτσι μου ειναι καλυτερα να μην πιεζουμε καταστασεις. Ειχα ξαναγραψει για τη δικη μου περιπετεια, δεν ακουσα το σωμα μου και βιαστηκα να ξεκινησω και εμεινα με 30 ωαρια που δεν τα πηραμε ποτε. Καταλαβαινω τη θλιψη σου κι εγω τοτε ετσι ενιωθα ομως αποζημιωθηκα γιατι η πρωτη μου ολοκληρωμενη προσπαθεια μου χαρισε τον γιο μου. Ολα καλα θα πανε, συντομα θα εχεις το μωρακι σου κοντα σου. 

@Sia A κοπελα μου ευχομαι να πανε ολα καλα. Αφου σε ειδε ο γιατρος μην αγχωνεσαι. Κι εγω ειχα αιμα και δεν εβλεπε κατι ο γιατρος, ολα πηγαν καλα. Προσευχομαι να ειναι ετσι και για σενα και το.μωρακι σου να κρατηθει γερα. 

Δημοσίευση

Απλα προβληματιστηκα με τον γιατρο.. Δεν ξερουν τι τους γινεται λογω οτι εχουν απειρο κοσμο... Το κατανοω απολυτα.. Μεσα σε ενα τηλεφωνημα μου εδωσε τα ενδεχομενα να περιμενω να ερθει κανονικα ή να περιμενω 2-3 μερες ακομα και να παρω τηλ. ή να παρω προγεστερονη απο σημερα. Κι οταν του εκανα την ερωτηση οτι περιμενω απο τελος Ιουνιου να ξεκινησω διεγερση, μου λεει παρε προγεστερονη και βλεπουμε ποτε θα ερθει καθως και οτι η κλινικη θα δουλεψει με προσωπικο ασφαλειας. Ειναι αυτο που μου ειπε ο ανδρας μου..... Αρπα κολλα!! Θα μπορουσε πχ να μου πει να παμε απο Σεπτρεμβρη και ο ιδιος για πιο χαλαρα!!! Δεν ηταν τοσο ξεκαθαρος!

Και τωρα ειμαι μεσα στην ανασφαλεια.......

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@pennaki συμφωνω κοριτσι μου ειναι καλυτερα να μην πιεζουμε καταστασεις. Ειχα ξαναγραψει για τη δικη μου περιπετεια, δεν ακουσα το σωμα μου και βιαστηκα να ξεκινησω και εμεινα με 30 ωαρια που δεν τα πηραμε ποτε. Καταλαβαινω τη θλιψη σου κι εγω τοτε ετσι ενιωθα ομως αποζημιωθηκα γιατι η πρωτη μου ολοκληρωμενη προσπαθεια μου χαρισε τον γιο μου. Ολα καλα θα πανε, συντομα θα εχεις το μωρακι σου κοντα σου. 

@Sia A κοπελα μου ευχομαι να πανε ολα καλα. Αφου σε ειδε ο γιατρος μην αγχωνεσαι. Κι εγω ειχα αιμα και δεν εβλεπε κατι ο γιατρος, ολα πηγαν καλα. Προσευχομαι να ειναι ετσι και για σενα και το.μωρακι σου να κρατηθει γερα. 

Να σου ζησει ο μικρουλης σου  ❤️ ❤️ ❤️ Ναι εχετε ολες δικιο...... Απλα τωρα τα σκετφτομαι και τα ξανασκεφτομαι.... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου αντιπηκτικες ή σαλοσπιρ παίρνεις?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Να μην κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουμε όλες, δηλαδή να κυνηγάμε το χρόνο. Έχει καμία διαφορά για σένα αν αποκτήσεις παιδάκι πχ το επόμενο καλοκαίρι ή τον επόμενο χειμώνα? Σκέψου πως θα αποκτήσεις σίγουρα οπότε απόλαυσε το καλοκαίρι σου κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους, είστε νεότατοι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια μου κ από μένα.  Να έχουμε όλες μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!  Είχα μπει στα μωράκια Δεκεμβρίου αλλά μετά χάθηκα λίγο και τώρα που συντονίστηκα πάλι είδα ΄ότι έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Εγώ περιμένω το δεύτερο μωράκι μου με ΠΗΤ 7/1 Έχω ήδη ένα αγοράκι 13 μηνών και από ότι καταλαβαίνετε έχουμε πολύ τρεξιμο μέσα στην ημέρα. Έκανα την αυχενική τέλος ιουνίου και βγήκαν όλα τα αποτελέσματα πολύ καλά. Το μωράκι ήταν πολύ δραστήριο, χοροπηδούσε και κα΄θόταν σταυροπόδι. Μου είπε απο τις μετρήσεις κατα 90% κοριτσάκι αλλά περιμένω και τον επόμενο υπέρηχο για σιγουριά. Πάντως τα συμπτώματα σε μένα ακόμη καλά κρατούν. Έχω φουλ αναγούλες και νιώθω συνέχεια μια αηδία. Από όρεξη όχι τρελά πραγματα. Έχω σιχαθεί τα κρέατα και θέλω να τρώω συνέχεια παγωμένα φρούτα Και μιας κ λέγατε για κρυώματα και μπουκώματα και εγώ αυτες τις μέρες μια απ τα ίδια με τρελό πονοκέφαλο. Κατα πάσα πιθανότητα από το ερκοντισιον.....
    • Το αβγό που έχουμε είναι μέχρι 87 εκατοστά κανονικά κι ο μικρός είναι 80 εκατοστά. Απλά λόγω ζέστης πιστεύω θα ιδρώνει, συν ότι δεν μπορεί να κουνηθεί όπως το άλλο.  Αχ Ιωάννα έχω να κοιμηθώ ένα μήνα από τα δόντια του που τον πονάνε κ σε λένε να εμφανιστούν τα κάτω να ηρεμήσει. Άσε που έχει 4 μερες και βήχα. Που να μην τον άλλαζα όταν ιδρώνει. Οσο για τη βάφτιση έχεις χρόνο!! Οργάνωση θέλει κι όλα θα γίνουν!! Είναι πιο μαζεμένη από έναν γάμο. Η δυσκολία είναι ότι υπάρχει ένα μωρό που θέλει να είσαι διαρκώς μαζί του!!
    • Είναι τόσο εύκολο και πιο βολικό να ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων.. γιατί το να ασχολείσαι με τη δική σου προϋποθέτει κόπο... Αχ αυτά τα χωρία κι οι αναχρονιστικές θείες και θείοι..
    • Η γνωστή κακία των συγγενών.... Γνωστή δυστυχώς και σε εμένα!!! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην  έχει από έναν τουλάχιστον τοξικό συγγενή δίπλα του....που θέλει πάντα αυτός να είναι καλύτερος σε όλα!!!!! Να ξέρεις πως εσύ πρέπει να κάνεις ένα πράγμα...να προσεύχεσαι με όλη σου την ψυχή να πάνε όλα καλά και να Δοξάζεις τον Θεό που σου έστειλε αυτό το θαύμα!!!ΜΗΝ αναλώνεσαι σε πράγματα ανούσια, η ουσία είναι μία...είσαι έγκυος,τα κατάφερες!!! ❣️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...