Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή Κυριακή!!

Έχω μια απορία σαν πρωτάρα στην εξωσωματική.. Κατά την φάση της διεγερσης κάποιες λέγατε ότι δεν νιώθατε καλά να έχετε επαφές με τον σύντροφο. Και όσο έχω διαβάσει ειδικά προς τις τελευταίες μέρες της διεγέρσης δεν επιτρέπεται κιόλας. Και αναρωτιέμαι τώρα με τόσες μέρες αποχή το σπέρμα θα είναι καλό για την εξωσωματική; Δεν πρέπει να ανανεώνεται συχνά; 

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Έχω μια απορία σαν πρωτάρα στην εξωσωματική.. Κατά την φάση της διεγερσης κάποιες λέγατε ότι δεν νιώθατε καλά να έχετε επαφές με τον σύντροφο. Και όσο έχω διαβάσει ειδικά προς τις τελευταίες μέρες της διεγέρσης δεν επιτρέπεται κιόλας. Και αναρωτιέμαι τώρα με τόσες μέρες αποχή το σπέρμα θα είναι καλό για την εξωσωματική; Δεν πρέπει να ανανεώνεται συχνά; 

Καλό θα είναι να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά σε όλη τη περίοδο της διέγερσης. Εμείς δεν είχαμε επαφές γιατί δεν μας το επέτρεπε ο γιατρός, τουλάχιστον ελευθερες δεν μας άφηνε, αλλά επίσης προς το τέλος της διέγερσης εγώ ένιωθα έντονο πρήξιμο και πόνο χαμηλά, οπότε δεν το σκεφτόμουν καν για επαφή. Επισης, η ωοληψια έγινε Παρασκευή και μας είπε ο γιατρός την Τέταρτη να γίνει εκσπερμάτιση. Οποτε πιστευω ανά 2-3 μέρες θα ήταν ιδανικό. 

Δημοσίευση

Κι εγώ κορίτσι μου δεν είχα επαφές στην διέγερση, και γιατί πονούσα λόγο του ότι είχα πολλά ωάρια τα οποία μεγάλωναν ταυτόχρονα αλλά και λόγο φόβου ουρολήμοξης.. εγώ μετά από κάθε επαφή είμαι επιρρεπής στην ουρολήμοξη, οπότε απέφευγα τις επαφές όπως ο δίολος το λιβάνι.. όσο για το σπέρμα, ναι! χρειάζεται εννοείται ανανέωση πριν την ωοληψία οπότε χεράκια έχει ας κάνει τη δουλίτσα μόνος του..!!! Άντε γιατί όλο το ζόρι εμείς το τραβάμε, γι' αυτούς δεν είναι τπτ να τραβήξουν μια μαλακία.. 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η almira είπε:

Και εγώ με χάπια, κλομιφαίνη βέβαια, ζήτημα να είχα δύο ωάρια, που έχω και φουλ πολυκυστικές. Ενώ στη διέγερση με ενέσεις έβγαλα πολλά ωάρια. Βέβαια εμείς δεν τα παίρναμε, είχαμε προγραμματισμένες επαφές. Μεγάλη επιτυχία 🤣 Εννοείται να τα βγάλεις, ειδικά άμα θεωρεί και ο γιατρός σου ότι αυτό πρέπει να γίνει. Ένα και καλό χρειάζεται, όσο μπανάλ και να ακούγεται!! Πότε πας για ωοληψία;

Πέμπτη λογικά! Θα δειξει αυριο ο υπερχηχος!

Αχ μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου για ήπια διεγερση είναι καλά τα 4 μόνο με χάπια ήσουν ε; αυτό θεωρείτε τροποποιημένος φυσικός; Εμένα ο γιατρός μου στις περιπτώσεις όπως είμαι κ εγώ με χαμηλη ΑΜΗ και ηληκια στα 39 πάω στοχεύει περισσότερο στο λίγα κ καλά. Αυτό μου είπε ένα και καλό θέλουμε.. 

Να τα βγάλετε μπορεί να προκύψει βλαστοκύστη όλα πιθανά είναι.🙏

Σ ευχαριστω πολυ για τη στηριξη!! Ναι λιγα κ καλα κ εμεις μονο χαπια! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Να τις κανεις τις προσπαθειες σου! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!!!

Σου στέλνω πολύ θετικη ενεργεια!! 
Εγώ με τα χάπια για ηπια διεγερση εχω μόνο 4ωαριάκια. Απογοητευση!!! Πόσα λετε να μείνουν θα μεινει εστω 1 καλό; Παντως θα τα βγάλω μηπως ειναι κανενα καλο και το ιδιο θα κανω και τον Σεπτεμβριο με πληρη διέγερση και ενεσεις.. γενικα να μαζεψω καποια γτ δεν ειναι καλή η αμη…. Μαλλον Οκτωβριο θα παω για ετ..

Βλεπουμε…

Κορίτσι μου δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα!!! Κ εγώ είχα βγάλει 19 αλλά λόγω πολυκυστικων τα πιο πολλά ήταν τζουφια!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά τη Πέμπτη θα περιμένουμε νέα σου 🙏

στις πριν 6 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Γέλασα τόσο με το σχόλιο της @melitiniღ 😅😅😅

Πες στον σύντροφο "αγάπη μου καιρός να θυμηθείς την εφηβεία σου" θα το πάρει το μήνυμα 😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...