Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Δεν άντεξα ρε κορίτσια. Θετικό είναι το βλέπετε και εσείς έτσι δεν κάνουν τα μάτια μου πουλάκια; 

IMG_7502.jpeg

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Θετικότατο! Άλλο ένα μικρό θαύματακι αχ 🥰 

• Απαντήσεις 859
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ. 🙏🙏🙏

Καλή σου μέρα γλυκιά μου. 13 εβδομάδες εδώ κοιμάμαι και ξυπνάω με τις κότες 🥹 εσύ έχεις και την χαρά σου τώρα 😃 όλα να πάνε τέλεια περιμένουμε νέα σου 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Έυχαριστω πολυ!!! Ναι εε; έχει τόση ουρά...σε ποιο είχες παει; είδα πως έχει 3 δυτικά, κέντρο και ανατολικά. Ναι ναι θα πάρω ψυγείακι. 

Εγώ είχα πάει στης Τούμπας γιατί εδώ που είμαστε δεν υπάρχει καν φαρμακείο ΕΟΠΥΥ που να δίνει αυτά τα φάρμακα. Μάλιστα είχα πάρει τηλέφωνο για να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμα, μην κάνουμε τσάμπα δρόμο, δεν τα είχαν όλα εκείνη τη στιγμή αλλά τα φέρανε την ίδια μέρα και πήγαμε την επόμενη και τα πήραμε. Επίσης online άμα μπεις μπορείς να βγάλεις νουμερακι από πριν και να γλιτώσεις λίγη ουρά. Εγώ έτσι είχα κάνει, όταν θέλαμε ένα μισάωρο να φτάσουμε, μπήκα, έβγαλα νουμερακι και κάτι γλιτώσαμε από αναμονή.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Καλό Σαββατοκύριακο..!!!

Εγώ σήμερα το μεσημέρι έχω υπέρηχο!

Ο εξωσωματικος μου είπε να πάω τη Δευτέρα, αλλά η γυναικολόγος μου εδώ έχει άδεια.. βασικά ήταν σε ένα συνέδριο στην Πράγα, γύρισε αλλά το ιατρείο θα τι έχει κλειστό αυτή την εβδομάδα. Θα ανοίξει την άλλη Δευτέρα. Εγώ την ημέρα που έψαχνα απεγνωσμένα τα cyclacur και είχα πάει σε 4 φαρμακεία και δεν το είχε κανένα έπεσα πάνω στη γραμματέα της, οπότε και της είπα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε ραντεβού. Μου λέει η Μαρία ανοίγει Δευτέρα 14 του μήνα, εσύ θέλεις να ρθεις Δευτέρα 7 του μήνα, πάρε με μου λέει ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα 14 του μήνα να σε βάλω τότε. Της λέω εεε.. αφού θα λείπει τι να κάνουμε 14, 14ρης!!! Τελικά εχθές το πρωί όμως για καλή μου τύχει με παίρνει τηλέφωνο η γραμματέας της και μου λέει η Μαρία είπε ότι αφού ο γιατρός σου είπε Δευτέρα έλα αύριο... Λέω Σάββατο;; Δουλεύει η Μαρία Σάββατο;; Μου λέει έχει κάτι β επιπέδου, οπότε έλα τρις πάρα τέταρτο! Λέω μια χαρά.. Βεβαία κορίτσια έχω μια μικρή αμφιβολία τώρα ότι μπορεί και να μην δούμε τπτ γιατί μπορεί να είναι νωρίς ακόμη.. δεν έχω μπει καν στην 5η εβδομάδα. 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ο εξωσωματικος μου είπε να πάω τη Δευτέρα, αλλά η γυναικολόγος μου εδώ έχει άδεια.. βασικά ήταν σε ένα συνέδριο στην Πράγα, γύρισε αλλά το ιατρείο θα τι έχει κλειστό αυτή την εβδομάδα. Θα ανοίξει την άλλη Δευτέρα. Εγώ την ημέρα που έψαχνα απεγνωσμένα τα cyclacur και είχα πάει σε 4 φαρμακεία και δεν το είχε κανένα έπεσα πάνω στη γραμματέα της, οπότε και της είπα ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε ραντεβού. Μου λέει η Μαρία ανοίγει Δευτέρα 14 του μήνα, εσύ θέλεις να ρθεις Δευτέρα 7 του μήνα, πάρε με μου λέει ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα 14 του μήνα να σε βάλω τότε. Της λέω εεε.. αφού θα λείπει τι να κάνουμε 14, 14ρης!!! Τελικά εχθές το πρωί όμως για καλή μου τύχει με παίρνει τηλέφωνο η γραμματέας της και μου λέει η Μαρία είπε ότι αφού ο γιατρός σου είπε Δευτέρα έλα αύριο... Λέω Σάββατο;; Δουλεύει η Μαρία Σάββατο;; Μου λέει έχει κάτι β επιπέδου, οπότε έλα τρις πάρα τέταρτο! Λέω μια χαρά.. Βεβαία κορίτσια έχω μια μικρή αμφιβολία τώρα ότι μπορεί και να μην δούμε τπτ γιατί μπορεί να είναι νωρίς ακόμη.. δεν έχω μπει καν στην 5η εβδομάδα. 🤔

Θα περιμένουμε νέα σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

Συγχαρητήρια Σια μου! Σίγουρα θα δεις κάτι πολύ όμορφο στον υπέρηχο 😁

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κ σε σένα εύχομαι μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊🙏

στις πριν 33 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Γτ καλέ να μην δεις τπτ???? Σάκος φαίνεται πάνω από 1500 χοριακή κ εσύ είχες τη Δευτέρα 350 αν θυμάμαι καλά 😉 Κ επίσης για την εβδομάδα που λες σμρ 5 ακριβώς δεν είσαι? 4 εβδομάδων δεν είμαστε όταν κάνουμε χοριακή? Ή κάνω λάθος? 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κ σε σένα εύχομαι μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊🙏

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Γτ καλέ να μην δεις τπτ???? Σάκος φαίνεται πάνω από 1500 χοριακή κ εσύ είχες τη Δευτέρα 350 αν θυμάμαι καλά 😉 Κ επίσης για την εβδομάδα που λες σμρ 5 ακριβώς δεν είσαι? 4 εβδομάδων δεν είμαστε όταν κάνουμε χοριακή? Ή κάνω λάθος? 

Ναι μωρέ σάκο βλέπεις και καλά από 1500-2000 μονάδες και πάνω, αλλά εγώ νομίζω ότι θα είμαι οριακά στις μονάδες. Η εφαρμογή να σου πω την αλήθεια με βγάζει 4+5 , 5 ακριβώς με βγάζει τη Δευτέρα, κατάλαβες... 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι μωρέ σάκο βλέπεις και καλά από 1500-2000 μονάδες και πάνω, αλλά εγώ νομίζω ότι θα είμαι οριακά στις μονάδες. Η εφαρμογή να σου πω την αλήθεια με βγάζει 4+5 , 5 ακριβώς με βγάζει τη Δευτέρα, κατάλαβες... 🤔

Όλα μια χαρά θα είναι θα δείτε σάκο/-ους αυτό είναι σίγουρο!!!

Καλά για την εφαρμογή επειδή βάζεις την 1η μέρα περίοδου λογικό να σε βγάζει 4+5. Νομίζω στην εξωσωματική πάει με βάση την εμβρυομεταφορά δλδ την ημέρα της εμβρυομεταφοράς με 5ημερων βλαστοκυστες είσαι θεωρητικά 19η μέρα του κύκλου συν 9 μέρες μετά για τη χοριακη βγαίνει 28 μέρες δλδ 4 εβδομάδων!!! έτσι έχω καταλάβει πάνω κάτω. Όχι ότι έχει κ πολύ σημασία μακάρι να είναι όλα καλά 😊

Περιμένουμε νέα σου 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Όλα μια χαρά θα είναι θα δείτε σάκο/-ους αυτό είναι σίγουρο!!!

Καλά για την εφαρμογή επειδή βάζεις την 1η μέρα περίοδου λογικό να σε βγάζει 4+5. Νομίζω στην εξωσωματική πάει με βάση την εμβρυομεταφορά δλδ την ημέρα της εμβρυομεταφοράς με 5ημερων βλαστοκυστες είσαι θεωρητικά 19η μέρα του κύκλου συν 9 μέρες μετά για τη χοριακη βγαίνει 28 μέρες δλδ 4 εβδομάδων!!! έτσι έχω καταλάβει πάνω κάτω. Όχι ότι έχει κ πολύ σημασία μακάρι να είναι όλα καλά 😊

Περιμένουμε νέα σου 🙏🙏🙏

Έχω βρει ένα σαιτ που σου βγάζει την εβδομάδα σύμφωνα με την εμβρυομεταφορά για βλαστοκύστες 5ης ημέρας.. οπότε και εκεί μου βγάζει το ίδιο.. η εβδομάδα μου αλλάζει κάθε Δευτέρα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...