Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εγώ κορίτσια που λέτε έλαβα σήμερα την απόφαση της επιτροπής την έστειλα στο γιατρό να μου γράψει τις ενεσεις και ορμονικές για 2η μέρα.

Το θέμα μου τωρα ειναι πως από το Σάββατο ξεκίνησα utrogestan πρωί βράδυ να καθυστερήσει η περιοδος που θα μου ερχόταν 1 Ιουλίου για να βγει η απόφαση. Σήμερα το βράδυ είναι να παρω το τελευταίο utrogestan αλλά σήμερα από το μεσημέρι έχω λίγα καφέ και πονάω σαν όταν είναι ναι έρθει περίοδος.. Αγχώνομαι αν μου έρθει αύριο η 2η-3η μέρα πέφτει ΣΚ πως θα κάνω ορμονικές κ υπέρηχο για να ξεκινήσω διεγερση;; 

Μπραβο κοριτσι μου! Λογικα ο γιατρος θα ξερει πως να το διαχειριστει. Επισης μπορει να σου ερθει μεσα στο σκ. Θα το δειτε. Παρε ενα τηλ να ρωτησεις!

• Απαντήσεις 844
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εγώ κορίτσια που λέτε έλαβα σήμερα την απόφαση της επιτροπής την έστειλα στο γιατρό να μου γράψει τις ενεσεις και ορμονικές για 2η μέρα.

Το θέμα μου τωρα ειναι πως από το Σάββατο ξεκίνησα utrogestan πρωί βράδυ να καθυστερήσει η περιοδος που θα μου ερχόταν 1 Ιουλίου για να βγει η απόφαση. Σήμερα το βράδυ είναι να παρω το τελευταίο utrogestan αλλά σήμερα από το μεσημέρι έχω λίγα καφέ και πονάω σαν όταν είναι ναι έρθει περίοδος.. Αγχώνομαι αν μου έρθει αύριο η 2η-3η μέρα πέφτει ΣΚ πως θα κάνω ορμονικές κ υπέρηχο για να ξεκινήσω διεγερση;; 

Μπράβο κορίτσι μου τι ωραία νέα βγήκε η απόφαση!!! Για τον υπέρηχο που λες τα κέντρα εξωσωματικής δουλεύουν Σάββατο οπότε μάλλον θα σε πει να πας εκεί κ θα κάνεις εκεί κ τις αιματολογικες που βγαινουν κ αμεσα τα αποτελέσματα. Απλά αύριο πρωί πρωί πάνε ΕΟΠΠΥ να πάρεις τις ενέσεις!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Μπράβο κορίτσι μου τι ωραία νέα βγήκε η απόφαση!!! Για τον υπέρηχο που λες τα κέντρα εξωσωματικής δουλεύουν Σάββατο οπότε μάλλον θα σε πει να πας εκεί κ θα κάνεις εκεί κ τις αιματολογικες που βγαινουν κ αμεσα τα αποτελέσματα. Απλά αύριο πρωί πρωί πάνε ΕΟΠΠΥ να πάρεις τις ενέσεις!!!

Ναι αύριο θα πάρω τις ενεσεις meriofert μου έγραψε. Και μου είπαν μόλις μου έρθει να παρω τηλ και θα μου πουν τι θα γίνει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι αύριο θα πάρω τις ενεσεις meriofert μου έγραψε. Και μου είπαν μόλις μου έρθει να παρω τηλ και θα μου πουν τι θα γίνει.. 

και εγώ κορίτσι μου τις meriofert έπαιρνα! ✌🏼

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σήμερα τελευταία ελπίζω χοριακή κ προγεστερόνη για μένα ελπίζω να βγει καλή 🙏

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν @almira @Kateriniw @melitiniღ ???

Καλημέρα κορίτσι μου..!!
Άντε όλα καλά θα πάνε και σήμερα, θα το δεις.. Θα περιμένουμε νέα σου.
Εγώ στο γραφείο, χαλαρά!!!
Σήμερα κλασικά για να μην ξεχνιόμαστε έκανα ένα τεστ το πρωί να δω αν η γραμμή είναι εκεί.. 😅
Είμαι περίεργη να δω τι θα δείξει ο υπέρηχος της Δευτέρας.. 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!
Άντε όλα καλά θα πάνε και σήμερα, θα το δεις.. Θα περιμένουμε νέα σου.
Εγώ στο γραφείο, χαλαρά!!!
Σήμερα κλασικά για να μην ξεχνιόμαστε έκανα ένα τεστ το πρωί να δω αν η γραμμή είναι εκεί.. 😅
Είμαι περίεργη να δω τι θα δείξει ο υπέρηχος της Δευτέρας.. 🤔

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!! Χαχαχαχα ακόμη κάνεις τεστ καλέ??? Εύχομαι την Δευτέρα να δείτε 1 ή κ 2 σάκους κ να τα πετάξεις επιτέλους τα τεστάκια 😉

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!! Χαχαχαχα ακόμη κάνεις τεστ καλέ??? Εύχομαι την Δευτέρα να δείτε 1 ή κ 2 σάκους κ να τα πετάξεις επιτέλους τα τεστάκια 😉

Εεεε ναι ρε συ τι να κάνω.. αφού πολύ αθόρυβα είναι τα πράγματα και δεν ξέρω τι γίνετε.. 😂
Μακάρι να είναι όλα καλά και να προχωρήσει και καλά αυτή τη φορά.. μην έβαλα τσάμπα την πεθερά και μου πήρε 32 κουτιά cyclacur.. 😅

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εεεε ναι ρε συ τι να κάνω.. αφού πολύ αθόρυβα είναι τα πράγματα και δεν ξέρω τι γίνετε.. 😂
Μακάρι να είναι όλα καλά και να προχωρήσει και καλά αυτή τη φορά.. μην έβαλα τσάμπα την πεθερά και μου πήρε 32 κουτιά cyclacur.. 😅

Ρε συ είπαμε δεν υπάρχουν συμπτώματα!!! Εγώ αυτή τη φορά έχω ζαλάδες κ πονοκέφαλο που δεν είχα ποτε ξανά.... Να εύχεσαι να μην έχεις γτ εγώ με τις ζαλάδες φοβάμαι να σηκώθω μη πέσω κάτω 😖

Μια χαρά θα σου χρειαστούνε τα σικλακουρ!!! Κ εγώ χτες έστειλα τον σύζυγο κ πήρε 5 κουτιά γτ όντως είναι σε έλλειψη.... Κ αν είναι οκ οι σημερινές εξετάσεις θέλω να ρωτήσω την γιατρό μέχρι πότε θα τα παίρνω για να προμηθευτώ κατάλληλα :) 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η markell είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! 

Και γω σήμερα με 1ημερα περίοδο 

Δευτέρα έχω το πρώτο ραντεβού  με τον γιατρό στην κλινική.

Καλή επιτυχία σε όσες ξεκινάμε !!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!! Τώρα ξεκινάς πρώτη φορά?

Δημοσίευση

Καλημερα! Τι κανετε οι εγκυουλες πως ειστε? Ποτε πατε για υπερηχο? Οι νεες στο κλαμπ ποτε πατε για 1ο υπερηχο @melitiniღ @Sia A ?

@flowerv πως εισαι μετα την ωοληψια?

@Ngsofia σου ηρθε η περιοδος?

@markell καλη αρχη σου ευχομαι. @Savina_5 ξεκινησες? Σε τι φαση εισαι?

Πειτε με τρελη, πειτε με παλαβη, πειτε με οτι θελετε. Βρηκα την ωορρηξια σημερα 40η μερα του κυκλου (επιβεβαιωμενο σιγουρα με ταινια και με το φατσουλακι). Αρα σε 2 εβδομαδες θα ερθει περιοδος (18/7), αν ερθει. Θα κανω τις προσπαθειες μου και οτι γινει. Αυτος ο μηνας με τρελανε.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ρε συ είπαμε δεν υπάρχουν συμπτώματα!!! Εγώ αυτή τη φορά έχω ζαλάδες κ πονοκέφαλο που δεν είχα ποτε ξανά.... Να εύχεσαι να μην έχεις γτ εγώ με τις ζαλάδες φοβάμαι να σηκώθω μη πέσω κάτω 😖

Μια χαρά θα σου χρειαστούνε τα σικλακουρ!!! Κ εγώ χτες έστειλα τον σύζυγο κ πήρε 5 κουτιά γτ όντως είναι σε έλλειψη.... Κ αν είναι οκ οι σημερινές εξετάσεις θέλω να ρωτήσω την γιατρό μέχρι πότε θα τα παίρνω για να προμηθευτώ κατάλληλα :) 

Ναι ναι μη το αμελήσεις.. είναι σε έλλειψη και δεν ξέρουν και πότε ακριβώς θα μπορέσουν να ξανα προμηθευτούν.. οπότε κάνε το κουμάντο σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 
Όσο για τα συμπτώματα μωρέ καλά θα είναι να μην έχω, δεν τα θέλω κι όλας.. απλά να, είναι τώρα που δεν ξέρεις τι γίνετε και ψάχνεις από κάπου να πιαστείς.!

@pennaki τη Δευτέρα το απόγευμα θα πάω κορίτσι μου για πρώτο υπέρηχο. 

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια!! με αγχώσατε με τα cyclacur!  Έχω πέντε κουτιά, Τετάρτη πάω και εγώ Θεσσαλονίκη για υπέρηχο, και θα πάρω να έχω (αν όλα είναι καλά στον υπέρηχο βέβαια)

@flowerv καλές γονιμοποιήσεις!! περιμένουμε να ακούσουμε ευχάριστα!! 

@markell καλή επιτυχία κορίτσι μου!! όλα να πάνε καλά!!

@Sia A περιμένουμε νέα από χοριακή!! Θα έχει εκτοξευθεί!! Και μετά τα νέα από τις δύο άλλες εγκυούλες της παρέας από τους υπερήχους τους τη Δευτέρα!

@pennaki μακάρι να είναι τυχερή αυτή η φορά, να μη χρειαστεί εξωσωματική!

@Ngsofia μίλησες με τον γιατρό; τι σου είπε; ήρθε η περίοδος; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!! Τώρα ξεκινάς πρώτη φορά?

Φέτος η δεύτερη προσπάθεια 

Πέρυσι πήγα με κατεψυγμένα ωάρια 

Φέτος όλη η διαδικασία από την αρχή... άλλος γιατρός άλλη κλινική...

Σε ευχαριστώ πολύ πολυ 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η almira είπε:

καλημέρα κορίτσια!! με αγχώσατε με τα cyclacur!  Έχω πέντε κουτιά, Τετάρτη πάω και εγώ Θεσσαλονίκη για υπέρηχο, και θα πάρω να έχω (αν όλα είναι καλά στον υπέρηχο βέβαια)

@flowerv καλές γονιμοποιήσεις!! περιμένουμε να ακούσουμε ευχάριστα!! 

@markell καλή επιτυχία κορίτσι μου!! όλα να πάνε καλά!!

@Sia A περιμένουμε νέα από χοριακή!! Θα έχει εκτοξευθεί!! Και μετά τα νέα από τις δύο άλλες εγκυούλες της παρέας από τους υπερήχους τους τη Δευτέρα!

@pennaki μακάρι να είναι τυχερή αυτή η φορά, να μη χρειαστεί εξωσωματική!

@Ngsofia μίλησες με τον γιατρό; τι σου είπε; ήρθε η περίοδος; 

Θα παω για Σεπτεμβρη μαλλον. Πιεστηκα πολυ. Λυπαμαι πολυ που ηρθαν ετσι.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Θα παω για Σεπτεμβρη μαλλον. Πιεστηκα πολυ. Λυπαμαι πολυ που ηρθαν ετσι.

Όπως νιώθεις. άμα είναι να πας με την ψυχή στο στόμα και να μην είσαι καλά, ας πάει Σεπτέμβρη, να περάσει το καλοκαίρι να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις όσο γίνεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα! Τι κανετε οι εγκυουλες πως ειστε? Ποτε πατε για υπερηχο? Οι νεες στο κλαμπ ποτε πατε για 1ο υπερηχο @melitiniღ @Sia A ?

@flowerv πως εισαι μετα την ωοληψια?

@Ngsofia σου ηρθε η περιοδος?

@markell καλη αρχη σου ευχομαι. @Savina_5 ξεκινησες? Σε τι φαση εισαι?

Πειτε με τρελη, πειτε με παλαβη, πειτε με οτι θελετε. Βρηκα την ωορρηξια σημερα 40η μερα του κυκλου (επιβεβαιωμενο σιγουρα με ταινια και με το φατσουλακι). Αρα σε 2 εβδομαδες θα ερθει περιοδος (18/7), αν ερθει. Θα κανω τις προσπαθειες μου και οτι γινει. Αυτος ο μηνας με τρελανε.

Κορίτσι πραγματικά τι να πω αυτό τον μήνα ο κύκλος σου σε έχει τρελάνει 😞 Κάντε τις επαφές σα εσείς κ εύχομαι σε 15 μέρες να είναι θετικό το τεστ εγκυμοσύνης αυτή τη φορά!!! Κ για την εξωσωματική όπως νιώθεις εσύ καλύτερα, είναι μαραθώνιος όχι κατοστάρι οπότε αν κρίνεις από Σεπτέμβριο καλύτερα τότε να ηρεμήσεις!!!😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η markell είπε:

Φέτος η δεύτερη προσπάθεια 

Πέρυσι πήγα με κατεψυγμένα ωάρια 

Φέτος όλη η διαδικασία από την αρχή... άλλος γιατρός άλλη κλινική...

Σε ευχαριστώ πολύ πολυ 

Καλή αρχή κορίτσι μου εύχομαι αυτή η δεύτερη προσπάθεια να είναι κ τυχερή 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή από 340 τη Τετ΄άρτη σήμερα πήγε 701!!!! Δεν το λες κ σφαίρα αλλά αφού διπλασιάστηκε, να δούμε από βδομάδα τι θα δούμε στον υπέρηχο!!!! Πάντως με τέτοια νούμερα ένα μάλλον κρατήθηκε 😊 Ας είναι Παναγίτσα μου υγιές, ένα κ καλό  🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή από 340 τη Τετ΄άρτη σήμερα πήγε 701!!!! Δεν το λες κ σφαίρα αλλά αφού διπλασιάστηκε, να δούμε από βδομάδα τι θα δούμε στον υπέρηχο!!!! Πάντως με τέτοια νούμερα ένα μάλλον κρατήθηκε 😊 Ας είναι Παναγίτσα μου υγιές, ένα κ καλό  🙏🙏

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου έλα πάμε δυνατά τώρα για τον υπερυχο ,την άλλη βδομάδα θα έχεις και εσύ προς Παρασκευή λογικά .... Κοριτσάρα μην αποκλιεις από τώρα τίποτα ,εννοείτε ας είναι καλά και ας είναι όσα θέλουν ,αλλά μην προδικάζεις τίποτα ......

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου έλα πάμε δυνατά τώρα για τον υπερυχο ,την άλλη βδομάδα θα έχεις και εσύ προς Παρασκευή λογικά .... Κοριτσάρα μην αποκλιεις από τώρα τίποτα ,εννοείτε ας είναι καλά και ας είναι όσα θέλουν ,αλλά μην προδικάζεις τίποτα ......

Σε ευχαριστώ Κατερινιώ μου!!! Καλέ δεν προδικάζω τπτ απλά συγκρίνω με την άλλη φορά κ έχει διαφορά!!! ότι θέλει ας είναι αρκεί να είναι υγιές κ επιτέλους να το κρατήσω στην αγκαλιά μου 😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ Κατερινιώ μου!!! Καλέ δεν προδικάζω τπτ απλά συγκρίνω με την άλλη φορά κ έχει διαφορά!!! ότι θέλει ας είναι αρκεί να είναι υγιές κ επιτέλους να το κρατήσω στην αγκαλιά μου 😊

Μην συγκρίνεις μην κάνεις τίποτα ,τα παλιά ανήκουν στο παρελθόν,τώρα είσαι σε φάση νέα ,ήρεμη ,που θα σε φέρει στην αγκαλίτσα σου το τα παγωτινια , λιώσε στον ύπνο τώρα χαχαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι ναι μη το αμελήσεις.. είναι σε έλλειψη και δεν ξέρουν και πότε ακριβώς θα μπορέσουν να ξανα προμηθευτούν.. οπότε κάνε το κουμάντο σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 
Όσο για τα συμπτώματα μωρέ καλά θα είναι να μην έχω, δεν τα θέλω κι όλας.. απλά να, είναι τώρα που δεν ξέρεις τι γίνετε και ψάχνεις από κάπου να πιαστείς.!

@pennaki τη Δευτέρα το απόγευμα θα πάω κορίτσι μου για πρώτο υπέρηχο. 

Εδω σε εμάς πάντως κορίτσια μου ,χθες που πήγα να πάρω και ρώτησα αν είναι σε έλλειψη Μ είπαν όχι ,και επειδή τις είχα ξαναρωτησει πριν τρεις μέρες επειδή είχατε πει ότι είναι σ έλλειψη με είπαν για να μην αγχώνεσαι πάρε όσα κουτιά θες για να είσαι ήρεμη .... Τώρα τι γίνεται τι δεν γίνεται δεν ξέρω ,σημασία έχει ότι εμείς έχουμε ,όπως και Θεσσαλονίκη που μίλησα με κοπέλα που είναι στην ίδια φάση και αυτή Μ είπε ότι τα βρίσκει κανονικά 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Εδω σε εμάς πάντως κορίτσια μου ,χθες που πήγα να πάρω και ρώτησα αν είναι σε έλλειψη Μ είπαν όχι ,και επειδή τις είχα ξαναρωτησει πριν τρεις μέρες επειδή είχατε πει ότι είναι σ έλλειψη με είπαν για να μην αγχώνεσαι πάρε όσα κουτιά θες για να είσαι ήρεμη .... Τώρα τι γίνεται τι δεν γίνεται δεν ξέρω ,σημασία έχει ότι εμείς έχουμε ,όπως και Θεσσαλονίκη που μίλησα με κοπέλα που είναι στην ίδια φάση και αυτή Μ είπε ότι τα βρίσκει κανονικά 

Κορίτσι μου εμένα χθες ο σύζυγος πήγε σε 1 φαρμακείο κ του είπαν ότι έχουν έλλειψη κ δεν είχαν κανένα κ μετά πήγε σε 2ο κ του είπαν ότι επειδή έχει έλλειψη μπορούν να του δώσουν 2 κουτιά. Για Θεσσαλονίκη αναφέρομαι κέντρο, τώρα τι να πω!!!

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Άντε κορίτσι μου ωραία..!!! Μια χαρά είναι η τιμή, ανεβαίνει καλά κι αυτό έχει σημασία..!!!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Αγάπη δεν ξέρω τι γίνεται, πάντως έλλειψη υπάρχει, προχθές στο fb μια κοπέλα ανέβασε σε ομάδα Post που ζητούσε cyclacur γιατί δεν μπορούσε να βρει και ήταν από Αθήνα, συγκεκριμένα Περιστέρι, τώρα τι να σου πω.

Κορίτσια μου σε άλλα νέα, θα πάω τελικά για υπέρηχο αύριο το μεσημέρι.. Γύρισε καλέ η γιατρός μου..!!! 😂 @Pinacolada
Ευτυχώς ψάχνοντας τα φάρμακα προχθές από φαρμακείο σε φαρμακείο πέτυχα τη γραμματέα της στο δρόμο και ζήτησα ραντεβού οπωσδήποτε.. τελικά με πήρε η κοπέλα τηλέφωνο σήμερα και μου είπε ότι θα με δεχθεί αύριο το μεσημέρι.. αχ! δεν ξέρετε πως χάρηκα, γιατί τουλάχιστον κάτι θα δει πιστεύω, δεν μπορεί.. τουλάχιστον να ξέρουμε ότι είναι ενδομήτριο, όχι τπτ άλλο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...