Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια να κανω μια ερωτηση/μοιραστω μια σκεψη μαζι σας:

Την επομενη Δευτερα θα κλεισω 2 εβδομαδες καθυστερησης (αν δεν ερθει μεχρι τοτε..) και θα παρω τηλ τον γιατρο να δουμε τι θα κανουμε και να παρω λογικα προγεστερονη για να ερθει. Αυτος ο μηνας ειναι ο μηνας που ειχαμε πει να ξεκινουσα διεγερση και τωρα με την καθυστερηση, αμφιβαλλω αν θα προλαβω να την κανω.

Στη συνομιλια μας εδω μεσα εχω δει ο γιατρος να δινει πιο νωρις προγεστερονη σε κοπελες με καθυστερηση για να ξεκινησουν ή κανουν εναν υπερηχο να δουνε τι γινεται. Εμενα δεν μου ειπε κατι απο αυτα. Μονο την προγεστερονη τη Δευτερα και οτι καλυτερα να μου ερθει φυσικα!!! Βεβαια δεν ρωτησα κι εγω αν η προγεστερονη επηρεαζει την διεγερση καπου και γιατι με αφηνει τοσο πολυ. Δεν ξερω ειμαι σε σκεψεις. Που με αφησε 2 εβδομαδες να περιμενω (εχασα χρονο?!), γιατι μεσολαβει και ο Αυγουστος.

Ο συζυγος μου μου λεει οτι μηπως το εκανε για να με τρεναρει και με αφησε αλλη μια εβδομαδα να περιμενω. Μακαρι να μην ειναι αληθινο. Κριμα!

• Απαντήσεις 803
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Την επομενη Δευτερα θα κλεισω 2 εβδομαδες καθυστερησης (αν δεν ερθει μεχρι τοτε..) και θα παρω τηλ τον γιατρο να δουμε τι θα κανουμε και να παρω λογικα προγεστερονη για να ερθει. Αυτος ο μηνας ειναι ο μηνας που ειχαμε πει να ξεκινουσα διεγερση και τωρα με την καθυστερηση, αμφιβαλλω αν θα προλαβω να την κανω.

Στη συνομιλια μας εδω μεσα εχω δει ο γιατρος να δινει πιο νωρις προγεστερονη σε κοπελες με καθυστερηση για να ξεκινησουν ή κανουν εναν υπερηχο να δουνε τι γινεται. Εμενα δεν μου ειπε κατι απο αυτα. Μονο την προγεστερονη τη Δευτερα και οτι καλυτερα να μου ερθει φυσικα!!! Βεβαια δεν ρωτησα κι εγω αν η προγεστερονη επηρεαζει την διεγερση καπου και γιατι με αφηνει τοσο πολυ. Δεν ξερω ειμαι σε σκεψεις. Που με αφησε 2 εβδομαδες να περιμενω (εχασα χρονο?!), γιατι μεσολαβει και ο Αυγουστος.

Ο συζυγος μου μου λεει οτι μηπως το εκανε για να με τρεναρει και με αφησε αλλη μια εβδομαδα να περιμενω. Μακαρι να μην ειναι αληθινο. Κριμα!

Καλημέρα κορίτσι μου!! 

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου περίμενε όμως να δεις κ το αποτέλεσμα της χοριακης πολύ πιθανόν να είσαι έγκυος...

Εμένα μου έδωσε προγεστερονη για να την καθυστέρησουμε λίγο αύριο την κόβω κ αναμένουμε να έρθει.. μου είπε ότι γενικά κάνει καλό ή προγεστερονη κ από πριν την έναρξη της διεγερσης γιατί στρατολογεί τα ωάρια να μείνουν όλα στο ίδιο μέγεθος περίπου κ να μην ξεφύγει ένα να μεγαλώνει όπως γίνεται κανονικά. Υπέρηχο θα κάνω όταν μου έρθει περίοδος.

Αν βγει αρνητική η χοριακή τότε μίλησε με τον γιατρό σου να κάνετε κάτι να έρθει αν δεν έχει ήδη έρθει.. πιστεύω προλαβαίνεις τον Ιούλιο. 

Αλλά μην προτρέχεις περίμενε να δεις το αποτέλεσμα σήμερα... εύχομαι να είναι θετικό!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! 

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου περίμενε όμως να δεις κ το αποτέλεσμα της χοριακης πολύ πιθανόν να είσαι έγκυος...

Εμένα μου έδωσε προγεστερονη για να την καθυστέρησουμε λίγο αύριο την κόβω κ αναμένουμε να έρθει.. μου είπε ότι γενικά κάνει καλό ή προγεστερονη κ από πριν την έναρξη της διεγερσης γιατί στρατολογεί τα ωάρια να μείνουν όλα στο ίδιο μέγεθος περίπου κ να μην ξεφύγει ένα να μεγαλώνει όπως γίνεται κανονικά. Υπέρηχο θα κάνω όταν μου έρθει περίοδος.

Αν βγει αρνητική η χοριακή τότε μίλησε με τον γιατρό σου να κάνετε κάτι να έρθει αν δεν έχει ήδη έρθει.. πιστεύω προλαβαίνεις τον Ιούλιο. 

Αλλά μην προτρέχεις περίμενε να δεις το αποτέλεσμα σήμερα... εύχομαι να είναι θετικό!!!!!

Μα βγηκε η χοριακη, ειναι αρνητικη.

Εμενα για την προγεστερονη δεν μου ειπε κατι τετοιο. Ισα ισα μου ειπε θελουμε να ερθει φυσικα. 4η μερα περιοδου με εχει βαλει υπερηχο αν ξεκινησω διεγερση.

Στο παρελθον εκανα τεραστιους κυκλους. Για αυτο και η ανησυχια μου.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Μα βγηκε η χοριακη, ειναι αρνητικη.

Εμενα για την προγεστερονη δεν μου ειπε κατι τετοιο. Ισα ισα μου ειπε θελουμε να ερθει φυσικα.

Στο παρελθον εκανα τεραστιους κυκλους. Για αυτο και η ανησυχια μου.

Τώρα το διάβασα κ στην άλλη συζήτηση λυπάμαι γιατί στο τεστ φαινόταν θετικό...

Οκ ναι να έρθει φυσικά αλλά αν δεν έρχεται; μίλησε μαζί του για την ανησυχία σου μπορεί να την κάνει να έρθει. Αν κ μακάρι να σου έρθει μέχρι την Δευτέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ngsofia είπε:

Τώρα το διάβασα κ στην άλλη συζήτηση λυπάμαι γιατί στο τεστ φαινόταν θετικό...

Οκ ναι να έρθει φυσικά αλλά αν δεν έρχεται; μίλησε μαζί του για την ανησυχία σου μπορεί να την κάνει να έρθει. Αν κ μακάρι να σου έρθει μέχρι την Δευτέρα.

Μα αυτο μου εκανε εντυπωση. Τη δευτερα που μιλησα ημουν με μια εβδομαδα καθυστερηση και παλι αρνητικη χοριακη. Ωραια περιμενε αλλη μια εβδομαδα. Για αυτο το εγραψα κι εδω γιατι μου φανηκε λιγο παραξενο. Μην ειμαι εγω η υπερβολικη!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσι μου, λυπάμαι για το αποτέλεσμα... 

Τώρα για την προγεστερόνη, έχω και εγώ ανάλογη εμπειρία αλλά δεν βοηθάει ουσιαστικά νομίζω γιατί δεν έχω ακριβή απάντηση. Πριν ξεκινήσω προετοιμασία για ετ, και ενώ είχα επιβεβαιωμένη ωορρηξία με υπέρηχο, δεν έλεγε να έρθει περίοδος. Μάλλον κάποια ορμονική ανισορροπία μού είπε ο γιατρός εκ των υστέρων. Του έστειλα στις 45+ μέρες και μου είπε να περιμένω μια εβδομάδα ακόμα και αν δεν έρθει να πάρω duphaston, όπως και έκανα. Ούτε εγώ ξέρω με ποια λογική με άφησε να περιμένω ακόμα μια εβδομάδα και να φτάσω συνολικά στις 60+ μέρες καθυστέρησης ενώ στις 20 μέρες που με είχε δει είχα κάνει ήδη ωορρηξία και όλα τα τεστ που έκανα ήταν αρνητικά. Βέβαια για εμένα αυτή η παράνοια στον κύκλο είναι συνήθης. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κορίτσι μου, λυπάμαι για το αποτέλεσμα... 

Τώρα για την προγεστερόνη, έχω και εγώ ανάλογη εμπειρία αλλά δεν βοηθάει ουσιαστικά νομίζω γιατί δεν έχω ακριβή απάντηση. Πριν ξεκινήσω προετοιμασία για ετ, και ενώ είχα επιβεβαιωμένη ωορρηξία με υπέρηχο, δεν έλεγε να έρθει περίοδος. Μάλλον κάποια ορμονική ανισορροπία μού είπε ο γιατρός εκ των υστέρων. Του έστειλα στις 45+ μέρες και μου είπε να περιμένω μια εβδομάδα ακόμα και αν δεν έρθει να πάρω duphaston, όπως και έκανα. Ούτε εγώ ξέρω με ποια λογική με άφησε να περιμένω ακόμα μια εβδομάδα και να φτάσω συνολικά στις 60+ μέρες καθυστέρησης ενώ στις 20 μέρες που με είχε δει είχα κάνει ήδη ωορρηξία και όλα τα τεστ που έκανα ήταν αρνητικά. Βέβαια για εμένα αυτή η παράνοια στον κύκλο είναι συνήθης. 

Περιμενε αλλη μια εβδομαδα σε κυκλο 45+ ????? Σε αφησε 2 μηνες ετσι!!! Η παρανοια!! Παλια για σενα ηταν συνηθες να εχω κυκλους 50+. Φετος αλλαξε αυτο που σταθεροποιηθηκε μεχρι τωρα. Ενταξει ας περιμενω μεχρι τη Δευτερα!! Θελω να δω τι θα μου πει. Προσπαθω να καταλαβω τη λογικη των γιατρων. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Περιμενε αλλη μια εβδομαδα σε κυκλο 45+ ????? Σε αφησε 2 μηνες ετσι!!! Η παρανοια!! Παλια για σενα ηταν συνηθες να εχω κυκλους 50+. Φετος αλλαξε αυτο που σταθεροποιηθηκε μεχρι τωρα. Ενταξει ας περιμενω μεχρι τη Δευτερα!! Θελω να δω τι θα μου πει. Προσπαθω να καταλαβω τη λογικη των γιατρων. 

Ναι, τι να πω... Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια λογική πίσω από όλο αυτό. Ελπίζω δηλαδή! Ε αν δεν έρθει μέχρι τη Δευτέρα πιστεύω θα σου πει να πάρεις τα χάπια. Πόσο ακόμη να σε αφήσει; Να τα πάρεις 5-7 μέρες που λένε συνήθως και μετά μέσα σε 7-10 μέρες το πολύ να έρθει η περίοδος να ξεκινήσεις τη διέγερσή σου με το καλό. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια!!!! Εμένα μου τη μέτρησαν στην πρώτη χοριακη κι είχε πέσει πολύ, είχα κάτω από 20! Δεν έδωσαν όμως σημασία γιατί έπαιρνα την πιο επαρκή δόση!

στις πριν 11 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μου! Εφοσον στη ζήτησε εαν χρειαζεσαι ενισχυση θα σου δωσει επιπλεον ειτε ενεσιμη ειτε σε υποθετα! Και εμενα μ ειχαν ζητησει να κανω προγεστερονη με την χοριακη, αν θυμαμαι καλα ειχε βγει καπου 24 και μου ειχαν δωσει να κανω κ δευτερη ενεση (πρωι βράδυ)! Ειχα ενα ιστορικό στην προηγουμενη προσπαθεια οπως εσυ γι αυτο πιστευω μου το ειχε ζητησει και γι αυτο πιστευω πως το ζητησε κ σε εσένα..οποτε ολα καλα η γιατρος σου θα σε καθοδηγησει!!

Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι ειναι τελειο το νουμερο σου! ❤️

Ευχαριστώ κορίτσια πολύ για τις απαντήσεις!!! Ναι μου έχωσε κ άλλη ένεση το βρ΄άδυ!!! Μακάρι να μη πέσει με τόσα που παίνρω 😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η almira είπε:

Ναι, τι να πω... Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια λογική πίσω από όλο αυτό. Ελπίζω δηλαδή! Ε αν δεν έρθει μέχρι τη Δευτέρα πιστεύω θα σου πει να πάρεις τα χάπια. Πόσο ακόμη να σε αφήσει; Να τα πάρεις 5-7 μέρες που λένε συνήθως και μετά μέσα σε 7-10 μέρες το πολύ να έρθει η περίοδος να ξεκινήσεις τη διέγερσή σου με το καλό. 

Μακαρι να ξεκινησω. Αυτη η αναμονη με σκοτωνει.... Κι επεσε και κακη περιοδο (καλοκαιρι). Αλλα ειναι η εποχη που θα ειμαι πιο ηρεμη απο την δουλεια.

Δημοσίευση

@pennaki πετάγομαι κ σε αυτό το θέμα!!!! Ωοληψία θα προλάβεις όπως κ να έχεις κορίτσι μου, σκέψου κ από βδομάδα να σου ΄΄ερθει η ωολήψια γίνεται περίπου 12-14 μέρα οπότε έχεις όλο τον Ιούλιο μπροστά σου 😊Απλά η εμβρυομεταφορα θα πάει πίσω λόγω Αυγούστου που ξέρω ότι τα κέντρα κλείνουν. Αν κ αυτό δεν το ξέρεις κ από την αρχή γτ πχ μπορεί να σε άφηνε έτσι κ αλλιώς να ηρεμήσεις έναν κύκλο κ να κ΄άνατε εμβρυομεταφορά Σεπτέμβριο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@pennaki πετάγομαι κ σε αυτό το θέμα!!!! Ωοληψία θα προλάβεις όπως κ να έχεις κορίτσι μου, σκέψου κ από βδομάδα να σου ΄΄ερθει η ωολήψια γίνεται περίπου 12-14 μέρα οπότε έχεις όλο τον Ιούλιο μπροστά σου 😊Απλά η εμβρυομεταφορα θα πάει πίσω λόγω Αυγούστου που ξέρω ότι τα κέντρα κλείνουν. Αν κ αυτό δεν το ξέρεις κ από την αρχή γτ πχ μπορεί να σε άφηνε έτσι κ αλλιώς να ηρεμήσεις έναν κύκλο κ να κ΄άνατε εμβρυομεταφορά Σεπτέμβριο!!!

Δεν με πειραζει για την εμβρυομεταφορα. Ετσι κι αλλιως θα πηγαινα για μετα το καλοκαιρι με το πρωτοκολλο που θα κανω (κι αυτο εχει μεσα να παιρνω ενα χαπι προγεστερονης, το duphaston θα μας χαλασει 😅). Ο γιατρος ειχε πει να βαλουμε τα εμβρυα στην καταψυξη (freeze all) και σε μεθεπομενο κυκλο εμβρυομεταφορα. Με τη διεγερση θα ηθελα να ξεμπερδευω.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, μόλις επιστρέψαμε σπιτάκι μας, η διαδικασία ήταν εύκολη δεν έχω πονο μόνο μια ζάλη ήπια..

14 ωαρια πήραμε, ελπίζουμε αυριο να είναι αρκετά από αυτά ώριμα και να προχωρησουν σε γονιμοποίησεις και γερά εμβρυακια!!!

@pennaki λυπαμαι για την κατάληξη! Φαινόταν πραγματικά θετικότατο! Εχεις πλάνο ολα θα πάνε καλα!! Μόλις σου ερθει περίοδος σε 12-14 μερες γίνεται η ωοληψια θα προλάβεις σίγουρα τον Ιούλιο!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου, μόλις επιστρέψαμε σπιτάκι μας, η διαδικασία ήταν εύκολη δεν έχω πονο μόνο μια ζάλη ήπια..

14 ωαρια πήραμε, ελπίζουμε αυριο να είναι αρκετά από αυτά ώριμα και να προχωρησουν σε γονιμοποίησεις και γερά εμβρυακια!!!

@pennaki λυπαμαι για την κατάληξη! Φαινόταν πραγματικά θετικότατο! Εχεις πλάνο ολα θα πάνε καλα!! Μόλις σου ερθει περίοδος σε 12-14 μερες γίνεται η ωοληψια θα προλάβεις σίγουρα τον Ιούλιο!!

Μπράβο κορίτσι μου πολύ κάλος αριθμός τα 14!!!! Μακάρι να προχωρήσουν πολλά για να έχετε πολλά στον προεμφυτικό😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Sia A είπε:

Μπράβο κορίτσι μου πολύ κάλος αριθμός τα 14!!!! Μακάρι να προχωρήσουν πολλά για να έχετε πολλά στον προεμφυτικό😊

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι🙏🩷 μακάρι να έρθω εκει που είσαι κάποια στιγμή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Δόξα τω Θεώ κοριτσάκι μου όλα καλά..!! Αύριο εύχομαι να έχεις ευχάριστά νέα..!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Μακάρι κορίτσι μου μακάρι🙏🩷 μακάρι να έρθω εκει που είσαι κάποια στιγμή!!!

Όλα θα γίνουν δες πόσο μεγάλη διαφορά είχες από διέγερση σε διέγερση!!!! Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε 🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Όλα θα γίνουν δες πόσο μεγάλη διαφορά είχες από διέγερση σε διέγερση!!!! Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε 🙏🥰

Ναι ναι διπλάσιο αριθμό!! Μακάρι να ειναι και ποιοτικά εντάξει!! 🩷🩷🙏

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!! Πολυ καλος αριθμος. Με το καλο η γονιμοποιηση και οι βλαστοκυστες τωρα!! 

Μακαρι να προλαβω γιατι αυτο με καιει τωρα!!! Θελω να δω τι θα πει ο γιατρος!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@flowerv συγχαρητήρια κορίτσι πολύ καλός ο αριθμός ,θα κάνω πάλι το ίδιο που είχα κάνει και θα μαντέψω λοιπόν από τα 14 τα 6 με 7 θα γίνουν οι τέλειες βλαστοκυστες που θα σου χαρίσουν το μωράκι σου 🥰🥰🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@flowerv συγχαρητήρια κορίτσι πολύ καλός ο αριθμός ,θα κάνω πάλι το ίδιο που είχα κάνει και θα μαντέψω λοιπόν από τα 14 τα 6 με 7 θα γίνουν οι τέλειες βλαστοκυστες που θα σου χαρίσουν το μωράκι σου 🥰🥰🥰 

Ααααα κάποιο Κατερινιώ το παίζει Ζαΐρα;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Μπράβο κορίτσι μου τα πήγες πολύ καλά!!! Μέσα σα αυτά θα είναι σίγουρα και το μωράκι-α σας!!! Μακάρι να κάνετε όσο πιο πολλές βλαστοκύστες!!!!

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια που λέτε έλαβα σήμερα την απόφαση της επιτροπής την έστειλα στο γιατρό να μου γράψει τις ενεσεις και ορμονικές για 2η μέρα.

Το θέμα μου τωρα ειναι πως από το Σάββατο ξεκίνησα utrogestan πρωί βράδυ να καθυστερήσει η περιοδος που θα μου ερχόταν 1 Ιουλίου για να βγει η απόφαση. Σήμερα το βράδυ είναι να παρω το τελευταίο utrogestan αλλά σήμερα από το μεσημέρι έχω λίγα καφέ και πονάω σαν όταν είναι ναι έρθει περίοδος.. Αγχώνομαι αν μου έρθει αύριο η 2η-3η μέρα πέφτει ΣΚ πως θα κάνω ορμονικές κ υπέρηχο για να ξεκινήσω διεγερση;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου γλυκό όλο αυτό που νιώθεις το έζησα το 2021 τότε με τον κορονοιο που έπρεπε να πάω πίσω και εγώ τρελαινομουν δεν άντεχα άλλο να περιμένω να ξεκινήσω. .. αλλά ξέρεις τι μάθημα πήρα; Όταν πιέζω καταστάσεις δεν βοηθάει και ίσα ίσα μου δίνει ωραία χαστούκια η ζωή. Για αυτό πενάκι μου γλυκό όσο και να σε νιώθω ,όσο και να έχεις το δίκιο σου μην πιέζεις ούτε το σώμα σου ούτε την ψυχή σου. 
    • Λυπαμαι κοπελα μου το ειχα πιστεψει κι εγω οτι εισαι εγκυος. Ευχομαι να προλαβεις να κανεις τη διεγερση και ολα να πανε καλα..
    • ΄Λογικα αρχες Αυγουστου. Δεν ξερω ακριβως. Θα τα ρωτησω ολα τη Δευτερα! Με εχει πιασει το αγχος οτι δεν θα προλαβουμε γιατι με εχει στο περιμενε μεχρι τη Δευτερα. Μου ειπε αν δεν ερθει μεχρι τοτε (15 μερες καθυστερηση), θα να μου δωσει προγεστερονη. 🫥 
    • Κορίτσια καλησπέρα έχω να μπω πολύ καιρό καθώς με τα μικρουλια δεν προλαβαίνω ούτε να πάρω ανάσα τώρα που έκλεισαν τα σχολεία. Δεν ξέρω αν με θυμάστε περιμένω δίδυμα κι εγώ ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Είμαι στην 19 εβδομάδα και στις 17 του μήνα θα πάω γιατρό και θα κλείσουμε και β επιπέδου.  Ήθελα να ρωτήσω τις μαμαδες που περιμένουν διδυμακια η που έχουν γιατί έχουμε και πολλές στην ομάδα ζωή να'χουμε🤣 Πήγα την 17+6 εβδομάδα στο γιατρό μου και αντί να μου πει γραμμάρια μου μέτρησε πάλι το crl(μήκος από κεφάλι μέχρι τέλος σπονδυλικής στήλης). Μου τα έβγαλε το ένα μωρό 16+3 και το άλλο 17+4. Αγχώθηκα πολύ, ο γιατρός πολύ χαλαρός σα να μην τρέχει τίποτα μου είπε όλα τέλεια μια χαρά. Τα λέμε σε ένα μήνα!!! Στο ίντερνετ που διάβασα είδα ότι από κάποια εβδομάδα και μετά δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος το crl γιατί μεγαλώνουν και τεντώνονται η κουλουριάζονται.  Εσάς σε ποια εβδομαδα ξεκίνησε ο γιατρός να σας μετράει γραμμάρια; Δεν θυμάμαι και από τις άλλες μου εγκυμοσύνες... Δεν θα έπρεπε να μου το επισημάνει ότι έχουν πάνω από εβδομαδα διάφορα; Είναι φυσιολογικό αυτό; Οποία μαμά ξέρει ας με βοηθήσει ❤️  Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας κορίτσια μου υπομονή και περαστικά στην μαμά της @annie! μας. Εγώ ακόμα ταλαιπωρουμαι κατά καιρούς με ταχυκαρδίες, είχα και καφέ υγρά μου έδωσε προγεστερόνη και μαγνήσιο ο γιατρός. Πόνο στη μέση φρικτό και καουρες που ακόμα παλεύονται με λίγο κρύο γάλα ευτυχώς....  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...