Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι εε;; Περιμένεις το ταγκ την Παρασκευή με τα μπαλόνια;; 😝 Μακάρι!!! Είμαι επιφυλακτικά αισιόδοξη.  🥴

Τι δε θα μου κάνεις ταγκ; Και μπαλόνια θελωωωω

• Απαντήσεις 553
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κοριτσιαα!!

Οχι ειμαι στην Αθηνα, στο Ιασω. Εσενα αυτο το πρωτοκολλο σου εκατσε καλα; Ποσα ωαρια εδωσες αν επιτρεπεται; Γιατι διαβασα πιο πανω στο αλλαξαν κι μαλιστα σου αυξησαν και τη δοση. Για μενα ειναι πρωτη φορα και δεν ξερω τι με περιμενει. 

Κοριτσια το εχω σκεφτει ηδη το τεστ εγκυμοσυνης κι εχω κανει. Αρνητικα βγαινουν. Κατι παιζει με τον κυκλο.

Κορίτσι μου κ εγώ το μ΄ήνα που ήταν να ξεκινήσω διέγερση θες από το άγχος από την κούραση είχα φουλ καθυστέρηση... Ενώ έπαιρνα τα inofert plus κ είχα κύκλο 32-35 μέρες μου σκάει ωορρηξία κάπου στην 28-30η μέρα του κύκλου κ πήγε πάνω από 40 μέρες ο κύκλος, πράγμα σπάνιο για μένα. Χαλάρωσε πάνε κάνε κανένα μασαζάκι κ θα έρθει 😉 Κ αν σκας τόσο πολύ πάρε το γιατρό να σου δώσει χαπάκι για να έρθει μήπως δεν έκανες κθλ ωορρηξία!!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα ρε αγάπες..!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε.!! Οι εγυμονούσες μας πως είναι;; @almira @Kateriniw

@Sia A εσύ κορίτσι μου πως είσαι;; Είπες είσαι σε άδεια αυτές τις ημέρες.. κι εγώ το ίδιο.. ευκαιρία να τα λέμε περισσότερο. 

Κορίτσι καλά είμαι σπίτι, υποτίθεται σε άδεια αλλά σμρ δούλεψα λίγο από το σπίτι γτ γινόταν χαμός στη δουλειά κ η κοπέλα που με αντικαθιστά είναι καινούργια, μη μας φύγει κ μετά δεν μπορώ να κάτσω σπίτι αν πάνε καλά τα πράγματα 😊🙏

Εσύ χαλαρώνεις?

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου κ εγώ το μ΄ήνα που ήταν να ξεκινήσω διέγερση θες από το άγχος από την κούραση είχα φουλ καθυστέρηση... Ενώ έπαιρνα τα inofert plus κ είχα κύκλο 32-35 μέρες μου σκάει ωορρηξία κάπου στην 28-30η μέρα του κύκλου κ πήγε πάνω από 40 μέρες ο κύκλος, πράγμα σπάνιο για μένα. Χαλάρωσε πάνε κάνε κανένα μασαζάκι κ θα έρθει 😉 Κ αν σκας τόσο πολύ πάρε το γιατρό να σου δώσει χαπάκι για να έρθει μήπως δεν έκανες κθλ ωορρηξία!!!

Κορίτσι καλά είμαι σπίτι, υποτίθεται σε άδεια αλλά σμρ δούλεψα λίγο από το σπίτι γτ γινόταν χαμός στη δουλειά κ η κοπέλα που με αντικαθιστά είναι καινούργια, μη μας φύγει κ μετά δεν μπορώ να κάτσω σπίτι αν πάνε καλά τα πράγματα 😊🙏

Εσύ χαλαρώνεις?

Κοριτσι μου, ιδια περιπτωση με σενα αυτος ο μηνας. 40αρη κυκλο περιμενω αν εκανα ωορρηξια 27η μερα. Μαλλον απο το αγχος. Υπομονη μεχρι τις 4-5/7. 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τι δε θα μου κάνεις ταγκ; Και μπαλόνια θελωωωω

Βρε ας πάνε όλα καλά σου είπα και εγώ ότι θες.. ταγκ, μπαλόνια, τούρτες, σφηνάκια..!!! 🤣

στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Εσύ χαλαρώνεις?

Εγώ σπίτι, σήμερα έχει υπηρεσία και ο σύζυγος οπότε είμαι ολομόναχη από το πρωί, δεν έχω κάνει τπτ.. από καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε καναπέ πάω, άντε και λίγο μπαλκόνι. 😅 Έχω σκοπό αυτές τις ημέρες να μην κάνω τπτ απολύτως.. θα τις εκμεταλλευτώ στο έπακρο.. και φαγητό εννοείται μαγειρευτό απ' έξω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...