Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Εδώ είμαστε όλες να στηρίζουμε η μια την άλλη!!! βήμα βήμα κ όλα θα πάνε καλά 🥰 τα λέω για να τα ακούω κ εγώ 😁

Καλέ πείτε κ σε μένα @melitiniღ@Kateriniw τι είναι αυτό??? γτ έχω πήξει στα utrogestan κ πραγματικά επειδή είναι πολλά μου είπε η γιατρός ότι κολπικά μπορεί να μου φέρουν φαγούρα να τα μοιράσω κ τα βάζω από παντού 😆 δεν περιγράφω ΄άλλο νομίζω καταλάβατε, εεεε ρε τι τραβάμε 🤣🤣 

Και εγώ το ουτροτζεσταν περνώ κορίτσι μου 

• Απαντήσεις 510
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια βγήκαν οι εξετάσεις όλα καλά!

Αύριο πρώτη μέρα ξεκινάμεε!!

Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει μια ανησυχία ένα άγχος μια προσμονή, να πάνε όλα καλά ! Αλλά να περάσουν γρήγορα οι μέρες αυτές ! 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει μια ανησυχία ένα άγχος μια προσμονή, να πάνε όλα καλά ! Αλλά να περάσουν γρήγορα οι μέρες αυτές ! 

Καλή αρχή κορίτσι μου ,είναι λογικά συναισθήματα!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Τέλεια κορίτσι μου καλη αρχή!!! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλη αρχή όλα με το καλο να πάνε τέλεια!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Εδώ είμαστε όλες να στηρίζουμε η μια την άλλη!!! βήμα βήμα κ όλα θα πάνε καλά 🥰 τα λέω για να τα ακούω κ εγώ 😁

Καλέ πείτε κ σε μένα @melitiniღ@Kateriniw τι είναι αυτό??? γτ έχω πήξει στα utrogestan κ πραγματικά επειδή είναι πολλά μου είπε η γιατρός ότι κολπικά μπορεί να μου φέρουν φαγούρα να τα μοιράσω κ τα βάζω από παντού 😆 δεν περιγράφω ΄άλλο νομίζω καταλάβατε, εεεε ρε τι τραβάμε 🤣🤣 

🤣🤣🤣🤣🤣 καταλάβαμε καταλάβαμε μην περιγράφεις άλλο.. 😝😝😝

Για τα utrogestan λέμε αγάπη που εγώ δεν παίρνω.. αντί για utrogestan ο γιατρός μου έχει δώσει τη Vasclor, είναι γέλη κολπική, μια φορά την ημέρα τη βάζω και τελείωσε δεν ξανά ασχολούμε. Όταν τον ρώτησα για τα utrogestan που παίρνουν οι περισσότερες εδώ μέσα μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι κάθε τρις και λίγο μέσα στην ημέρα, η Vasclor κάνει την ίδια δουλειά μη σου πω μου είπε και καλύτερη. Τώρα τι να πω.. έτσι μου είπε έτσι λέω κι εγώ. 😅

στις πριν 4 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Δεν αλλάζουμε τίποτα κορίτσι μου γλυκό ,αυτήν ήταν η απαντησηχαχαχα

😆😆😆 εεε είπαμε, κάθε γιατρός και το το πρωτόκολλο του.. 😉😉😉 αφού έτσι θέλει, έτσι συνεχίζεις. 🫡

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

🤣🤣🤣🤣🤣 καταλάβαμε καταλάβαμε μην περιγράφεις άλλο.. 😝😝😝

Για τα utrogestan λέμε αγάπη που εγώ δεν παίρνω.. αντί για utrogestan ο γιατρός μου έχει δώσει τη Vasclor, είναι γέλη κολπική, μια φορά την ημέρα τη βάζω και τελείωσε δεν ξανά ασχολούμε. Όταν τον ρώτησα για τα utrogestan που παίρνουν οι περισσότερες εδώ μέσα μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να παιδεύομαι κάθε τρις και λίγο μέσα στην ημέρα, η Vasclor κάνει την ίδια δουλειά μη σου πω μου είπε και καλύτερη. Τώρα τι να πω.. έτσι μου είπε έτσι λέω κι εγώ. 😅

😆😆😆 εεε είπαμε, κάθε γιατρός και το το πρωτόκολλο του.. 😉😉😉 αφού έτσι θέλει, έτσι συνεχίζεις. 🫡

Ναι μωρέ εννοείτε απλά θα μπορούσα να κάνω άνετα καμία βολτιτσα ,ενώ τώρα μέχρι να βάλω το ένα πρέπει να βάλω το άλλο .... Δεν πειράζει υπομονή τρεις μήνες χαχαχαχαχα ,πως είσαι ????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι μωρέ εννοείτε απλά θα μπορούσα να κάνω άνετα καμία βολτιτσα ,ενώ τώρα μέχρι να βάλω το ένα πρέπει να βάλω το άλλο .... Δεν πειράζει υπομονή τρεις μήνες χαχαχαχαχα ,πως είσαι ????

Καλά, καλά! Στο σπίτι αυτές τις ημέρες, χαλαρά.. Δεν κάνω και πολλά.. αν ρωτάς για τπτ το διαφορετικό μόνο τουαλέτα πάω συχνά τώρα γιατί νομίζω ότι πιέζεται η κύστη μου και κατουριέμαι πιο συχνά. Καλά τα άλλα δεν έχω κάτι άλλο. Θα δούμε.. δεν κοιτάω συμπτώματα αυτή τη φορά.. ότι είναι θέλημα Θεού! Εσύ πως είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά, καλά! Στο σπίτι αυτές τις ημέρες, χαλαρά.. Δεν κάνω και πολλά.. αν ρωτάς για τπτ το διαφορετικό μόνο τουαλέτα πάω συχνά τώρα γιατί νομίζω ότι πιέζεται η κύστη μου και κατουριέμαι πιο συχνά. Καλά τα άλλα δεν έχω κάτι άλλο. Θα δούμε.. δεν κοιτάω συμπτώματα αυτή τη φορά.. ότι είναι θέλημα Θεού! Εσύ πως είσαι;;

Εγώ πλέον δεν αισθάνομαι τίποτα ,μόνο στήθος αν το ακουμπήσω με πεθαίνει και κοιμάμαι λίγο καλύτερα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοίτα αυτή στο φούρνο πάντα μου έλεγε για τα κιλά μου. Δεν ξέρω την επόμενη φορά πως θα αντιδρασω. Η άλλη στο κρεοπωλείο και εγώ πιστεύω πως το είπε με καλό σκοπό αλλά όταν έχω υποστεί επί πολλά χρόνια κριτική για το πόσο αδύνατη είμαι και καλοπροαιρετα να το πει κάποιος το παίρνω στραβά καμια φορά.   Κορίτσια απο πόνους σε χέρια πως πάτε? Εμένα έχουν ξεραθεί και ειδικά το ένα πονάει σε υπερβολικό βαθμό και δεν ξέρω αν είναι από το μωρό ή ξεκινάει καμία έξαρση από το αυτοάνοσο. 
    • Εγώ πλέον δεν αισθάνομαι τίποτα ,μόνο στήθος αν το ακουμπήσω με πεθαίνει και κοιμάμαι λίγο καλύτερα...
    • Το παράθυρο εμφυτευσης είναι το χρονικό αυτό διάστημα όπου υποτίθεται ότι το ενδομητριο είναι πιο δεκτικο στην εμφυτευση. Περίπου 4- 5 μέρες μετά την ωορρηξια. Οι περισσότεροι γιατροί  προσδιοριζουν την κατάλληλη ημέρα με μια εξεταση αιματος λίγες μέρες πριν την ετ. Υπάρχει όμως κ μια ειδική εξέταση- που ακόμη αμφισβητείται για την ακρίβεια της- το λεγομενο Era test, που υποτίθεται ότι εντοπίζει πιο συγκεκριμένα  το λεγομενο παραθυρο. Γίνεται με βιοψία του ενδομητριου. Περισσότερα δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει. Ξέρω όμως κοπέλες που το έχουν κάνει και παρολ αυτα είχαν αποτυχιες, ασχέτως της εξέτασης αυτής. Θα έλεγα να μην ταλαιπωρηθεις, εκτός αν στο προτείνει ο γιατρός σου.  Επισης δεν έχει σχέση με ετ σε φυσικό ή τεχνητο κυκλο. Έχεις αλλά έμβρυα στην κρυοσυντηρηση; Θα μπορουσες να τα περασεις από έλεγχο αν κάνεις διέγερση από την αρχή, ώστε να ξέρεις ποια είναι υγιή και να αποφυγεις τις άσκοπες εμφυτευσεις. Κοστίζει βεβαια αρκετά , αλλά πας με αυξημενες πιθανοτητες. Όλα αυτά βέβαια σε συναρτηση με την ηλικία σου και το προφίλ σου.  Η υστεροσκοπηση βοηθάει σίγουρα, ιδιαίτερα αν έχει εντοπίσει κάτι ο γιατρός. Όμως η ποιοτητα των εμβρυων είναι το σημαντικότερο. Αν είσαι τυχερή κ πετυχεις καλό έμβρυο, θα πετύχεις.  Υπομονή κ πίστη φίλη! Μην το βάζεις κάτω. Είναι λογικές οι ανησυχίες και η αγανάκτηση σου. Όμως αυτό που βλέπω είναι ότι ολες οι κοπέλες που προσπαθούν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αργά ή γρήγορα τα καταφέρνουν. Για κάποιες ο δρόμος είναι πιο δύσκολος, αλλά δες πόσες κοπέλες εδώ μέσα έχουν γίνει μανούλες μετα απο πολλες απογοητευσεις, και να λες ότι σύντομα θα είσαι κ εσύ αναμεσα τους!!  Όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!:)
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαλε εγω θα χαιρόμουν χαχα. Βασικά ολοι μ λενε καλα εσυ εισαι σαν να μη γέννησες η θες να μας πεις τώρα εσυ ότι γεννησες? Και χαιρομαι χαχα εχω πρήξιμο ακόμα αλλα με τ ρουχα δ φαίνεται. Νομίζω ότι τ λένε για καλό πάντως σαν κοπλιμέντο για βα πάρουμε τ πάνω μας. Πλέον οι περισσότεροι ξέρουν πόσο περίεργη φαση περναμε σρη λοχεια κ πόσο θέλουμε να επιστρέψουμε στα κιλα μας κτλ. Εδω ο αλλος μ ειπε ανανεωμένη σε βλέπω μετα το 3ο κ γω οριακα σερνομουν χαχα. Αλλα πιστεύω τ λένε για καλό κ όχι για κακό. Μην το παίρνεις στραβα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...