Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Πόσο σ'ευχαριστώ για τη δύναμη και το θάρρος που μου δίνεις! Το θέλω πολύ το περίμενα πως και πως και τώρα που εφτασα στην πηγή να πιω νερό δηλιασα, φοβάμαι..

Φοβάμαι μη πάθω κάτι που τώρα θα πάρω διπλάσια δόση 300 μονάδες τη μέρα! Φοβάμαι την αποτυχία, τα πάντα γύρω από την διαδικασία.. ενώ όταν τελείωσε η πρώτη ωοληψια είπα σιγά το πράγμα τίποτα δεν είναι τελικά ! 

Δεν ξέρω αυτή τη φορά γτ τα βλέπω όλα έτσι...

Πιστεύω και ο γιατρός για να αύξησε τη δόση θα θεωρεί ότι θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερη ανταπόκριση αφού έχει ήδη εικόνα από την πρώτη φορά. Εξάλλου θα σε παρακολουθεί και ό,τι είναι θα το προσαρμόζει. Θα δεις και εσύ πώς νιώθεις με τα φάρμακα όσο περνούν οι μέρες και ό,τι είναι το λες στον γιατρό. Λογικό μου φαίνεται να σκέφτεσαι την αποτυχία αλλά σίγουρα δεν σημαίνει ότι αν η προηγούμενη φορά δεν πήγε καλά ότι δεν θα πάει ούτε αυτή. Πόσο μάλλον που τώρα υπάρχει εικόνα και εμπειρία από την προηγούμενη, οπότε φαντάζομαι είναι πιο εύκολο να γίνουν πιο στοχευμένα κάποια πράγματα και να προσαρμοστούν καλύτερα. 

Δυστυχώς στην όλη φάση της εξωσωματικής νομίζω δεν μπορούμε να έχουμε και πολύ έλεγχο στο τι συμβαίνει. Εννοώ από την άποψη ότι δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός, αν το σπέρμα θα είναι στις καλές του κλπ. Αλλά τουλάχιστον όσο μπορείς προσπάθησε να φροντίσεις τον εαυτό σου, να μη φορτίζεσαι με περιττά πράγματα, να είσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Και σίγουρα υπάρχουν αναποδιές και δυσκολίες, αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα, εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα, θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Μπορεί να ακούγεται μπανάλ, αλλά όντως ένα καλό έμβρυο χρειάζεται. Ε θα το βρείτε, θα το τσακώσετε, πού θα πάει!!

• Απαντήσεις 507
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Πόσο σ'ευχαριστώ για τη δύναμη και το θάρρος που μου δίνεις! Το θέλω πολύ το περίμενα πως και πως και τώρα που εφτασα στην πηγή να πιω νερό δηλιασα, φοβάμαι..

Φοβάμαι μη πάθω κάτι που τώρα θα πάρω διπλάσια δόση 300 μονάδες τη μέρα! Φοβάμαι την αποτυχία, τα πάντα γύρω από την διαδικασία.. ενώ όταν τελείωσε η πρώτη ωοληψια είπα σιγά το πράγμα τίποτα δεν είναι τελικά ! 

Να μην φοβάσαι την δοσολογία. 300 μονάδες είναι η συνήθης δόση που δίνουν σε μια πλήρη εξωσωματική. Οι 150 θεωρούνται πολύ ήπιο πρωτόκολλο και δεν αποδίδει πάντα. Εξαρτάται τη δυναμική σου. Εγώ έχω κάνει δύο φορές διέγερση με 300+ μονάδες. Και πόσες ακόμη με 150...femara...κλπ. Δόξα τω θεώ δεν έπαθα κάτι. 

Όσον αφορά την διαδικασία, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Μας δοκιμάζει η εξωσωματική. Όμως να πας με πίστη και υπομονή. Και να σκέφτεσαι ότι φτάνεις πιο κοντά στον στόχο σας. Αν κάτι σε προβληματίζει ή έχεις κάποια ανησυχία, για το πρωτόκολλο, το ο,τιδήποτε, να την συζητήσεις με τον γιατρό σου/ τις μαίες, μην το αφήνεις να σε τρώει. Με τον ίδιο γιατρό συνεχίζεις; Καλή επιτυχία!! Να ειναι η τελευταία και τυχερή φορά!🙏🙏🥰

Δημοσίευση
στις On 19/6/2025 at 12:23 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλες την όμορφες ευχές και τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε..!!! Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Να δώσει ο Άγιος Παΐσιος και ο Άγιος Αρσένιος που σήμερα το πρωί αξιόθηκα να προσκυνήσω τον τάφο του και αυτά τα σπαράκια να ήρθαν για να μείνουν.! Να είναι τυχερά, ευλογημένα και καλοτάξιδα..!!! 🙏🏼

Να και η πρώτη τους φωτογράφηση.!!! 🤗

20250619_122123.jpg

στις On 20/6/2025 at 10:40 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A να ετοιμάζεσαι φίλη παρακαλώ..!!Σε περιμένω στην επιβίβαση..!!! 🙃😉

Κορίτσια αυτή τη φορά ο γιατρός μου έδωσε να κάνω και αντιπηκτικές innohep, διαβάζω ότι αυτές επηρεάζουν το αποτέλεσμα της χοριακής οπότε η τιμή δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη αν βγει θετική, θα πρέπει εννοείται να γίνει επανάληψη για μα δούμε αν διπλασιάζεται. Κανονικά είναι να κάνω χοριακή 28/06 αλλά επειδή πέφτει Σάββατο ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ αν θέλω να πάω από την Παρασκευή ή αλλιώς Δευτέρα, απλά να τον ενημερώσω.  Εγώ σκέφτομαι να πάω Παρασκευή και αν είναι όλα οκ! θα πάω και Δευτέρα. Εξάλλου εκείνο θα φανεί αν προχώρα ή όχι!

στις πριν 19 ώρες, ο/η almira είπε:

Κορίτσι μου, δεν ξέρω την ιστορία σου, να ευχηθώ όμως να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά, να είναι η τυχερή σας αυτή η δεύτερη φορά, αλλά και η τελευταία διέγερση που θα χρειαστείτε για μωράκι!! Αν σε βοηθάει στέλνε να μας λες τα νέα σου!

@Sia A όλα έτοιμα για αύριο για τα δ΄ύο εμβρυάκια;;; 

στις πριν 18 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@melitiniღ περιμενουμε την Παρασκευη την χοριακη σου!!! Με το καλο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ! 🥰

@Sia A εισαι ετοιμη;;; Εφτασε κι εσενα η σειρα σου!  😇

@Kateriniw @almira πως ειστε κοριτσια απο συμπτωματα; ποτε εχετε παλι γιατρο;

@flowerv καλα για τα ποσα που θα χαλαστουν δεν εχω να πω κατι. Κι εμεις περιμενουμε να χαλασουμε πολλα αυτο το καλοκαιρι. Ουτε διακοπες. Εδω στην Αθηνα, θα δουλευουμε. Ομως μην σε παιρνει απο κατω (Ποιος το λεει αυτο;; ΕΓΩ 🙃🤪 που αμα με πιασει ο αρνητισμος με επιασε). Παμε να πετυχουμε το σκοπο μας!!!! Σε θελω δυνατη!!!! Εγω ανυπομονω να ξεκινησω και δεν λεει να ερθει η περιοδος...

Κοριτσια εγω σε αλλα νεα, εχω επαφες, δεν ξερω τι συμβαινει με τα τεστ. Στα 3 χρονια δεν μου εχει ξαναγινει. Νομιζω σημερα βρηκα το θετικο μου. Κανει μπαμ μπαμ η γραμμη σε σχεση με τα προηγουμενα. Συμπτωματα ωορρηξιας δεν ειχα αυτο το κυκλο. Ελπιζω να ειναι αυτο να ηρεμησω, να παμε παρακατω.......... 

ΟΜΩΣ μια απορια: Γινεται 27η μερα του κυκλου να παρεις θετικο τεστ ωορρηξιας;; Ειναι παρα πολυ αργα!

στις πριν 17 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

@Sia A κορίτσι μου έτοιμη;;;;

Έφτασε η ώρα... αντε με το καλό αύριο να υποδεχτείς τα δύο όμορφα σπορακια σου και να φωλιασουν γερά και δυνατά!!! Όλα να πάνε κατ ευχήν!!!! Αυτή η φορά θα είναι η τυχερή!!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A καλημέρα φιλαράκι μου..!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά σήμερα. Τα σποράκια να ρθουν και να μείνουν. Να είμαστε μαζί εγκυούλες και να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες και τις χαρές μας..!!! Στου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια..!!! 🙏🏼🫶🏻🙏🏼

Καλημέρα αγαπημένες μου!!!! Όλα πήγαν μια χαρά στην ετ, μακάρι να κρατηθούν γερά τα σποράκια κ επιτέλους να κρατήσω στην αγκαλιά μου ένα ή κ δύο υγιές μωρά, το θέλουμε τόσο μα τόσο πολύ με τον σύζυγο που με πιάνει τρέλα στην σκέψη άλλης μια αποτυχίας.... Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για την υποστήριξη κ εύχομαι γρήγορα όλες να φύγουμε από αυτό το θεματάκι 🙏😊 Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά είναι πολύ δύσκολο να αισιοδοξώ με όλα αυτά που έχουμε περάσει!!! Την άλλη Δευτέρα θα ξέρουμε κ ελπίζω να είναι θετική για αρχή η χοριακή κ μετά βήμα βήμα να προχωράμε 😊🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@Sia A κορίτσι μου με το καλό..εύχομαι να φωλιάσουν τα μπεμπακια και σε λίγες μέρες να έχεις μιαυψηλή χοριακη ❤️ 

Σε ευχαριστ΄ω κορίτσι μου!!! 😊 Εσύ είσαι στην αναμονή καλά θυμάμαι? Έκανες άλλο τεστάκι?

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!🌹❤️🥰

Τις περισσοτερες κοπελες της ομαδας δν σας γνωριζω πια... περυσι εκανα κι εγω ivf κσι σαν σμρ εκανα τεστ εγκυμοσυνης κ βγηκε θετικο!!!! Ανημερα της Παναγιας Φανερωμενης!!!!🙏

Τωρα εχω τα 2 μπουμπουκια μου διπλα μου κ τα δακρυα τρεχουν οταν σκεφτομαι τις αγωνιες, τον κοπο, την κουραση, την επιμονη, το κλαμα, την τοση επιθυμια κ αγαπη για αυτα τα πλασματακια πολυ πριν ερθουν στη ζωη μας!!!🥹💖💖

Οι ευχες μου κ η σκεψη μου ειναι μαζι σας!!!!!

Ευχομαι πολυ συντομα να βιωνετε αυτη την ευτυχια που βιωνω κι εγω!!!!💞🙏🧿🫶🌷🤗✌️

Φιλια σε ολες!!!!

1. Να χαίρεσαι τα κορίτσακια σου Αντωνία μου!!! Να είναι γερές κ τυχερές 🥰 Οι ιστορίες σας μας δίνουν τόσο δύναμη κ κουράγιο ότι όλες αργά η γρήγορα θα τα καταφέρουμε 🙏🙏🥰
Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου!!!! Όλα πήγαν μια χαρά στην ετ, μακάρι να κρατηθούν γερά τα σποράκια κ επιτέλους να κρατήσω στην αγκαλιά μου ένα ή κ δύο υγιές μωρά, το θέλουμε τόσο μα τόσο πολύ με τον σύζυγο που με πιάνει τρέλα στην σκέψη άλλης μια αποτυχίας.... Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για την υποστήριξη κ εύχομαι γρήγορα όλες να φύγουμε από αυτό το θεματάκι 🙏😊 Προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά είναι πολύ δύσκολο να αισιοδοξώ με όλα αυτά που έχουμε περάσει!!! Την άλλη Δευτέρα θα ξέρουμε κ ελπίζω να είναι θετική για αρχή η χοριακή κ μετά βήμα βήμα να προχωράμε 😊🙏🥰

Καλημέρα κορίτσι μου!!!! Αντε καλώς ορίσανε τα σπορακια σου στο σπιτάκι τους να πιάσουν γερά και σύντομα με μια μεγάλη χοριακή!!! Πίστη να έχεις και να λες όλα θα πάνε καλά.. Σίγουρα οι άσχημες σκέψεις έρχονται στο μυαλό κ τα αν κ αν... δυστυχώς ο φοβος δεν μπαίνει εύκολα στην άκρη. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη να περάσουν αυτές οι μέρες κ όλα βήμα βήμα με το θέλημα του Θεού!!! Θα είναι τυχερά αυτά τα σπορακια δεν μπορει.... 🙏💗🙏💗

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!!! Αντε καλώς ορίσανε τα σπορακια σου στο σπιτάκι τους να πιάσουν γερά και σύντομα με μια μεγάλη χοριακή!!! Πίστη να έχεις και να λες όλα θα πάνε καλά.. Σίγουρα οι άσχημες σκέψεις έρχονται στο μυαλό κ τα αν κ αν... δυστυχώς ο φοβος δεν μπαίνει εύκολα στην άκρη. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη να περάσουν αυτές οι μέρες κ όλα βήμα βήμα με το θέλημα του Θεού!!! Θα είναι τυχερά αυτά τα σπορακια δεν μπορει.... 🙏💗🙏💗

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου πολύ!!! Προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι αισιόδοξα αλλά με πιάνει αρκετά συχνά το άγχος για τα παλιά... Μόνο υπομονή μπορώ να κάνω τπτ άλλο!!!! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Να μην φοβάσαι την δοσολογία. 300 μονάδες είναι η συνήθης δόση που δίνουν σε μια πλήρη εξωσωματική. Οι 150 θεωρούνται πολύ ήπιο πρωτόκολλο και δεν αποδίδει πάντα. Εξαρτάται τη δυναμική σου. Εγώ έχω κάνει δύο φορές διέγερση με 300+ μονάδες. Και πόσες ακόμη με 150...femara...κλπ. Δόξα τω θεώ δεν έπαθα κάτι. 

Όσον αφορά την διαδικασία, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Μας δοκιμάζει η εξωσωματική. Όμως να πας με πίστη και υπομονή. Και να σκέφτεσαι ότι φτάνεις πιο κοντά στον στόχο σας. Αν κάτι σε προβληματίζει ή έχεις κάποια ανησυχία, για το πρωτόκολλο, το ο,τιδήποτε, να την συζητήσεις με τον γιατρό σου/ τις μαίες, μην το αφήνεις να σε τρώει. Με τον ίδιο γιατρό συνεχίζεις; Καλή επιτυχία!! Να ειναι η τελευταία και τυχερή φορά!🙏🙏🥰

Αλλάξαμε τελικά και κέντρο και γιατρό !! Διπλασιασαμε τη δόση αλλάξαμε φάρμακο! Θα προσπαθήσω να σκέφτομαι πιο αισιόδοξα και να παρακαλάω όλα να πάνε καλά ! Ευχαριστώ πολύ μακάρι να είναι όντως η τελευταία και τυχερή! 

Δημοσίευση

@flowerv Είναι όλα απολύτως φυσιολογικά αυτά που νιώθεις κορίτσι μου!!! Κ ειδικά όταν πας για δεύτερη φορά είτε διέγερση είτε ετ, ο φόβος μεγαλώνει.... Να σκέφτεσαι ότι τώρα με νέο γιατρό όλα γίνουν σωστά κ θα πάρετε πολλά ωάρια για γονιμοποίηση, είσαι κ μικρούλα απ'οτι θυμάμαι οπότε όλα θα πάνε σούπερ!!! Καλή αρχή κ να μας λες νέα σου 🙏😊  

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αλλάξαμε τελικά και κέντρο και γιατρό !! Διπλασιασαμε τη δόση αλλάξαμε φάρμακο! Θα προσπαθήσω να σκέφτομαι πιο αισιόδοξα και να παρακαλάω όλα να πάνε καλά ! Ευχαριστώ πολύ μακάρι να είναι όντως η τελευταία και τυχερή! 

Φαντάζομαι πως είναι δύσκολο μετά από μια αποτυχία να ξεκινήσεις ξανά αλλά να σκέφτεσαι αυτό που σου είπαν κ τα κορίτσια είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σου!!! Μακάρι να είναι τυχερή αυτή η φορά με νεο γιατρό και κέντρο!!!! Πόσος καιρός έχει περάσει από την πρώτη σου φορά;

Περιμένω και εγώ να ξεκινήσω την πρώτη μου φορά και περνάνε χίλιες σκέψεις από το μυαλό μου αν δεν πάει καλά κ αν ξανά  κάνω από την αρχή και τα περιθώρια μου στενεύουν... Μετά λέω όπα... βήμα βήμα και θετική σκέψη και εύχομαι το θέλημα του Θεού να είναι να γίνω μανούλα όπως και όλες μας που το θέλουμε κ προσπαθούμε τόσο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

Περιμένω ομάδα μέλλουσες διδυμομανούλες 2026! Κάντε τα κουμάντα σας!! 😋

Αμήν! θα πω εγώ.. από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Θα πάρω μετά την @Kateriniw και τη @Sia A και θα ανοίξουμε διδυμοθεματάκι.. 🙃😉😀

στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε. Αύριο να λες στον εαυτό σου. Και εγώ πρωτόκολλο με 300 μονάδες meriofert έκανα και όλα πήγαν σούπερ.. 23 ωάρια μου πήραν εκ των οποίων τα 17 ήταν και ώριμα.. οπότε χαλαρά... όλα θα πάνε καλά.. ξέρει ο γιατρός.. απλά εμπιστεύσου τον.!!!

@Sia A αγάπη μην έχεις άγχος, τα ίδια παπούτσια φοράμε.. μαζί θα πορευθούμε και πάλι. Τα ίδια άγχη και τις ίδιες αγωνίες έχουμε, αλλά όλα καλά. Κι εγώ έχω πάρει άδεια μέχρι την άλλη Παρασκευή. Την ημέρα που θα έχεις εσύ χοριακή εγώ θα είμαι πρώτη μέρα στη δουλειά. Εγώ χοριακή θα κάνω Παρασκευή 27/06 γιατί Σάββατο που είναι να κάνω κανονικά τα εργαστήρια παίρνουν αίμα αλλά δεν βγάζουν αποτελέσματα οπότε δεν έχει νόημα να πάω. Αυτό αν έχει πιάσει θα δείξει και από την Παρασκευή, οπότε αν είναι όλα καλά και θετική η χοριακή τη Δευτέρα θα έχω τη δεύτερη εγώ.. 😃😉 

Όσο για την τρέλα μην αγχώνεσαι, κι εγώ εδώ είμαι να τα λέμε παρέα.. στο σπίτι έχω σκοπό να τη βγάλω αυτή τη φορά όλη την εβδομάδα. Έχω σκάλες ανέβα - κατέβα μέχρι το δεύτερο και δεν θέλω να μπαίνω χωρίς λόγο σε τέτοια διαδικασία. Καλύτερα σπίτι και ξεκούραση και μόνο τα βασικά.

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αμήν! θα πω εγώ.. από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Θα πάρω μετά την @Kateriniw και τη @Sia A και θα ανοίξουμε διδυμοθεματάκι.. 🙃😉😀

Κορίτσι μου μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε. Αύριο να λες στον εαυτό σου. Και εγώ πρωτόκολλο με 300 μονάδες meriofert έκανα και όλα πήγαν σούπερ.. 23 ωάρια μου πήραν εκ των οποίων τα 17 ήταν και ώριμα.. οπότε χαλαρά... όλα θα πάνε καλά.. ξέρει ο γιατρός.. απλά εμπιστεύσου τον.!!!

@Sia A αγάπη μην έχεις άγχος, τα ίδια παπούτσια φοράμε.. μαζί θα πορευθούμε και πάλι. Τα ίδια άγχη και τις ίδιες αγωνίες έχουμε, αλλά όλα καλά. Κι εγώ έχω πάρει άδεια μέχρι την άλλη Παρασκευή. Την ημέρα που θα έχεις εσύ χοριακή εγώ θα είμαι πρώτη μέρα στη δουλειά. Εγώ χοριακή θα κάνω Παρασκευή 27/06 γιατί Σάββατο που είναι να κάνω κανονικά τα εργαστήρια παίρνουν αίμα αλλά δεν βγάζουν αποτελέσματα οπότε δεν έχει νόημα να πάω. Αυτό αν έχει πιάσει θα δείξει και από την Παρασκευή, οπότε αν είναι όλα καλά και θετική η χοριακή τη Δευτέρα θα έχω τη δεύτερη εγώ.. 😃😉 

Όσο για την τρέλα μην αγχώνεσαι, κι εγώ εδώ είμαι να τα λέμε παρέα.. στο σπίτι έχω σκοπό να τη βγάλω αυτή τη φορά όλη την εβδομάδα. Έχω σκάλες ανέβα - κατέβα μέχρι το δεύτερο και δεν θέλω να μπαίνω χωρίς λόγο σε τέτοια διαδικασία. Καλύτερα σπίτι και ξεκούραση και μόνο τα βασικά.

Μακάρι πρώτα εσύ κ μετά εγώ, μακάρι🙏 Νομίζω καταλαβαινόμαστε εμείς οι δύο, ίδια άγχη, 2η προσπάθεια μακάρι να πιάσουν κ να κρατηθούν τα σποράκια μας!!! Καλά θα κάνεις κορίτσι μου να ξεκουραστείς, κ εγώ σπίτι θα είμαι να μην έχω κ το άγχος της δουλειάς τα πήγαινε έλα 😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι πρώτα εσύ κ μετά εγώ, μακάρι🙏 Νομίζω καταλαβαινόμαστε εμείς οι δύο, ίδια άγχη, 2η προσπάθεια μακάρι να πιάσουν κ να κρατηθούν τα σποράκια μας!!! Καλά θα κάνεις κορίτσι μου να ξεκουραστείς, κ εγώ σπίτι θα είμαι να μην έχω κ το άγχος της δουλειάς τα πήγαινε έλα 😉

Κορίτσια μου καλή επιτυχία να έχουμε βάζω και εμένα μέσα γιατί ακόμα είναι νωρίς όλα να πάνε κατ ευχην Θεού ,ναι ναι θ ανοίξουμε θέματακι όχι μόνο για δίδυμομανουλές ,για όλες μας να λέμε τα πάντα και να ηρεμούμε η μία την άλλη 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

@almira πως είσαι κορίτσι μου ??? 

Σπιτάκι ή δουλεια ???

Έλα κορίτσι μου, δυστυχώς έπρεπε να δουλέψω να τελειώσω κάποια πράγματα, αλλά τα έκανα από σπίτι. Τα μάτια μου δεν μπορούσα να κρατήσω ανοικτά! Τώρα τελείωσα και λέω να κάνω καμιά βόλτα. Εσύ; Πώς είσαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλή επιτυχία να έχουμε βάζω και εμένα μέσα γιατί ακόμα είναι νωρίς όλα να πάνε κατ ευχην Θεού ,ναι ναι θ ανοίξουμε θέματακι όχι μόνο για δίδυμομανουλές ,για όλες μας να λέμε τα πάντα και να ηρεμούμε η μία την άλλη 

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις!!! Μακάρι για όλες μας 🙏🙏❤️❤️🥰

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η almira είπε:

Έλα κορίτσι μου, δυστυχώς έπρεπε να δουλέψω να τελειώσω κάποια πράγματα, αλλά τα έκανα από σπίτι. Τα μάτια μου δεν μπορούσα να κρατήσω ανοικτά! Τώρα τελείωσα και λέω να κάνω καμιά βόλτα. Εσύ; Πώς είσαι;;

Ax πόσο τυχερή είσαι ,εγώ έχω λιώσει στο σπίτι ,πηγαίνω μόνο το πρωί στο μαγαζί και μετά σπίτι ,Μ αυτά τα φάρμακα δεν γίνεται να κάνω αλλιώς ιδίως με τα υπόθετα ,έχω βαρεθεί την ζωή μου ,και περιμένω πως και πως να έρθει η Πέμπτη να δω τι γίνεται ,εσύ Τετάρτη πας σωστά θυμάμαι ,αχ σίγουρα θ ακούσετε και καρδούλα ,τι συναίσθημα άραγε θα είναι .... Από συμπτώματα πως είσαι ? Εμένα μου φύγανε όλα μόνο στήθος και κοιμάμαι πολύ πιο εύκολα πλέον 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@flowerv Είναι όλα απολύτως φυσιολογικά αυτά που νιώθεις κορίτσι μου!!! Κ ειδικά όταν πας για δεύτερη φορά είτε διέγερση είτε ετ, ο φόβος μεγαλώνει.... Να σκέφτεσαι ότι τώρα με νέο γιατρό όλα γίνουν σωστά κ θα πάρετε πολλά ωάρια για γονιμοποίηση, είσαι κ μικρούλα απ'οτι θυμάμαι οπότε όλα θα πάνε σούπερ!!! Καλή αρχή κ να μας λες νέα σου 🙏😊  

Να'σαι καλά κορίτσι μου γλυκό !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας !! Εύχομαι τα δύο μικρά που βάλατε σήμερα να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου, καλή επιτυχία και σε εσένα κορίτσι μου!!🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις κι εμένα!! Άντε όλα θα πάνε καλά δεν θέλει άγχος! 😉

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ax πόσο τυχερή είσαι ,εγώ έχω λιώσει στο σπίτι ,πηγαίνω μόνο το πρωί στο μαγαζί και μετά σπίτι ,Μ αυτά τα φάρμακα δεν γίνεται να κάνω αλλιώς ιδίως με τα υπόθετα ,έχω βαρεθεί την ζωή μου ,και περιμένω πως και πως να έρθει η Πέμπτη να δω τι γίνεται ,εσύ Τετάρτη πας σωστά θυμάμαι ,αχ σίγουρα θ ακούσετε και καρδούλα ,τι συναίσθημα άραγε θα είναι .... Από συμπτώματα πως είσαι ? Εμένα μου φύγανε όλα μόνο στήθος και κοιμάμαι πολύ πιο εύκολα πλέον 

Εμένα εντωμεταξύ ακριβώς για να μην έχω την έννοια να βάζω υπόθετα κάθε τρεις και λίγο μου έδωσε τα vasclor για να έχω μια εφαρμογή το πρωί και να ξεμπερδεύω. Τον ρώτησα για τα utrogestan και μου είπε ότι την ίδια δουλειά με το vasclor κάνουν και μη σου πω μου λέει και καλύτερη κάνει το vasclor.. το βάλεις μια φορά τη μέρα και ξεμπερδεύεις. Αλλά και αυτά θέμα γιατρού είναι, έτσι καταλαβαίνω. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις κι εμένα!! Άντε όλα θα πάνε καλά δεν θέλει άγχος! 😉

Εμένα εντωμεταξύ ακριβώς για να μην έχω την έννοια να βάζω υπόθετα κάθε τρεις και λίγο μου έδωσε τα vasclor για να έχω μια εφαρμογή το πρωί και να ξεμπερδεύω. Τον ρώτησα για τα utrogestan και μου είπε ότι την ίδια δουλειά με το vasclor κάνουν και μη σου πω μου λέει και καλύτερη κάνει το vasclor.. το βάλεις μια φορά τη μέρα και ξεμπερδεύεις. Αλλά και αυτά θέμα γιατρού είναι, έτσι καταλαβαίνω. 

Aληθει λες να τον ρωτήσω ???? Ή θα με μαλώσει

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kateriniw είπε:

Aληθει λες να τον ρωτήσω ???? Ή θα με μαλώσει

Γιατί να σε μαλώσει βρε.. κάνε εσύ μια ερώτηση δεν χάνεις κάτι. Εγώ πάντως τον ρώτησα είδες και μου απάντησε και μια χαρά. 😉

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Να'σαι καλά κορίτσι μου γλυκό !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας !! Εύχομαι τα δύο μικρά που βάλατε σήμερα να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου, καλή επιτυχία και σε εσένα κορίτσι μου!!🙏🥰

Εδώ είμαστε όλες να στηρίζουμε η μια την άλλη!!! βήμα βήμα κ όλα θα πάνε καλά 🥰 τα λέω για να τα ακούω κ εγώ 😁

Καλέ πείτε κ σε μένα @melitiniღ@Kateriniw τι είναι αυτό??? γτ έχω πήξει στα utrogestan κ πραγματικά επειδή είναι πολλά μου είπε η γιατρός ότι κολπικά μπορεί να μου φέρουν φαγούρα να τα μοιράσω κ τα βάζω από παντού 😆 δεν περιγράφω ΄άλλο νομίζω καταλάβατε, εεεε ρε τι τραβάμε 🤣🤣 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Γιατί να σε μαλώσει βρε.. κάνε εσύ μια ερώτηση δεν χάνεις κάτι. Εγώ πάντως τον ρώτησα είδες και μου απάντησε και μια χαρά. 😉

Δεν αλλάζουμε τίποτα κορίτσι μου γλυκό ,αυτήν ήταν η απαντησηχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...