Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A να ετοιμάζεσαι φίλη παρακαλώ..!!Σε περιμένω στην επιβίβαση..!!! 🙃😉

Κορίτσια αυτή τη φορά ο γιατρός μου έδωσε να κάνω και αντιπηκτικές innohep, διαβάζω ότι αυτές επηρεάζουν το αποτέλεσμα της χοριακής οπότε η τιμή δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη αν βγει θετική, θα πρέπει εννοείται να γίνει επανάληψη για μα δούμε αν διπλασιάζεται. Κανονικά είναι να κάνω χοριακή 28/06 αλλά επειδή πέφτει Σάββατο ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ αν θέλω να πάω από την Παρασκευή ή αλλιώς Δευτέρα, απλά να τον ενημερώσω.  Εγώ σκέφτομαι να πάω Παρασκευή και αν είναι όλα οκ! θα πάω και Δευτέρα. Εξάλλου εκείνο θα φανεί αν προχώρα ή όχι!

Μήπως εννοείς ovitrelle? Οι αντιπηκτικες δεν επηρεάζουν τη χοριακη.

• Απαντήσεις 469
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Μήπως εννοείς ovitrelle? Οι αντιπηκτικες δεν επηρεάζουν τη χοριακη.

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι σίγουρα μπερδεύτηκε η κοπέλα με τόσα που περνούμε χαχαχχα

Ευχαριστώ κορίτσια!!! Το Gpt φταίει που μου λέει ότι θέλει.. 🤣🤣🤣🤣 Βέβαια έγραψα λάθος κι εγώ το φάρμακο. 😋

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα, είναι από μέρα σε μέρα να ξεκινήσω την δεύτερη διέγερση και με έχει πιάσει μια στεναχώρια, μια απελπισία! Την πρώτη φορά το περίμενα πως και πως, αλλά αυτή τη φορά με έχει κυριεύσει ο φόβος !!

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα, είναι από μέρα σε μέρα να ξεκινήσω την δεύτερη διέγερση και με έχει πιάσει μια στεναχώρια, μια απελπισία! Την πρώτη φορά το περίμενα πως και πως, αλλά αυτή τη φορά με έχει κυριεύσει ο φόβος !!

Γιατι κοριτσι μου;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου, δεν ξέρω την ιστορία σου, να ευχηθώ όμως να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά, να είναι η τυχερή σας αυτή η δεύτερη φορά, αλλά και η τελευταία διέγερση που θα χρειαστείτε για μωράκι!! Αν σε βοηθάει στέλνε να μας λες τα νέα σου!

@Sia A όλα έτοιμα για αύριο για τα δ΄ύο εμβρυάκια;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Δεν θέλω ηττοπάθεια.. σε παρακαλώ πολύ!! Όλα θα πάνε καλά, αυτό θα λες στον εαυτό σου. Θα το λες, και θα πάνε! Πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε αλλά όταν έχουμε αρνητική αύρα, έχουμε και αρνητικά πράγματα.. ενώ όταν υπάρχει αισιοδοξία έρχετε και το καλό το πράγμα... 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν θέλω ηττοπάθεια.. σε παρακαλώ πολύ!! Όλα θα πάνε καλά, αυτό θα λες στον εαυτό σου. Θα το λες, και θα πάνε! Πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε αλλά όταν έχουμε αρνητική αύρα, έχουμε και αρνητικά πράγματα.. ενώ όταν υπάρχει αισιοδοξία έρχετε και το καλό το πράγμα... 🙃😉

Καλά τα λες αλλά δεν ξέρω τι με έπιασε, μια αρνητική ενέργεια, μια ηττοπάθεια!!

Δημοσίευση

@melitiniღ περιμενουμε την Παρασκευη την χοριακη σου!!! Με το καλο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ! 🥰

@Sia A εισαι ετοιμη;;; Εφτασε κι εσενα η σειρα σου!  😇

@Kateriniw @almira πως ειστε κοριτσια απο συμπτωματα; ποτε εχετε παλι γιατρο;

@flowerv καλα για τα ποσα που θα χαλαστουν δεν εχω να πω κατι. Κι εμεις περιμενουμε να χαλασουμε πολλα αυτο το καλοκαιρι. Ουτε διακοπες. Εδω στην Αθηνα, θα δουλευουμε. Ομως μην σε παιρνει απο κατω (Ποιος το λεει αυτο;; ΕΓΩ 🙃🤪 που αμα με πιασει ο αρνητισμος με επιασε). Παμε να πετυχουμε το σκοπο μας!!!! Σε θελω δυνατη!!!! Εγω ανυπομονω να ξεκινησω και δεν λεει να ερθει η περιοδος...

Κοριτσια εγω σε αλλα νεα, εχω επαφες, δεν ξερω τι συμβαινει με τα τεστ. Στα 3 χρονια δεν μου εχει ξαναγινει. Νομιζω σημερα βρηκα το θετικο μου. Κανει μπαμ μπαμ η γραμμη σε σχεση με τα προηγουμενα. Συμπτωματα ωορρηξιας δεν ειχα αυτο το κυκλο. Ελπιζω να ειναι αυτο να ηρεμησω, να παμε παρακατω.......... 

ΟΜΩΣ μια απορια: Γινεται 27η μερα του κυκλου να παρεις θετικο τεστ ωορρηξιας;; Ειναι παρα πολυ αργα!

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!!!🌹❤️🥰

Τις περισσοτερες κοπελες της ομαδας δν σας γνωριζω πια... περυσι εκανα κι εγω ivf κσι σαν σμρ εκανα τεστ εγκυμοσυνης κ βγηκε θετικο!!!! Ανημερα της Παναγιας Φανερωμενης!!!!🙏

Τωρα εχω τα 2 μπουμπουκια μου διπλα μου κ τα δακρυα τρεχουν οταν σκεφτομαι τις αγωνιες, τον κοπο, την κουραση, την επιμονη, το κλαμα, την τοση επιθυμια κ αγαπη για αυτα τα πλασματακια πολυ πριν ερθουν στη ζωη μας!!!🥹💖💖

Οι ευχες μου κ η σκεψη μου ειναι μαζι σας!!!!!

Ευχομαι πολυ συντομα να βιωνετε αυτη την ευτυχια που βιωνω κι εγω!!!!💞🙏🧿🫶🌷🤗✌️

Φιλια σε ολες!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Τις περισσοτερες κοπελες της ομαδας δν σας γνωριζω πια... περυσι εκανα κι εγω ivf κσι σαν σμρ εκανα τεστ εγκυμοσυνης κ βγηκε θετικο!!!! Ανημερα της Παναγιας Φανερωμενης!!!!🙏

Τωρα εχω τα 2 μπουμπουκια μου διπλα μου κ τα δακρυα τρεχουν οταν σκεφτομαι τις αγωνιες, τον κοπο, την κουραση, την επιμονη, το κλαμα, την τοση επιθυμια κ αγαπη για αυτα τα πλασματακια πολυ πριν ερθουν στη ζωη μας!!!🥹💖💖

Φιλια σε ολες!!!!

Να σου ζησουν κοριτσι μου!!! Μακαρι να πετυχουμε ολες απο εδω μεσα!! Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@melitiniღ περιμενουμε την Παρασκευη την χοριακη σου!!! Με το καλο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ! 🥰

@flowerv καλα για τα ποσα που θα χαλαστουν δεν εχω να πω κατι. Κι εμεις περιμενουμε να χαλασουμε πολλα αυτο το καλοκαιρι. Ουτε διακοπες. Εδω στην Αθηνα, θα δουλευουμε. Ομως μην σε παιρνει απο κατω (Ποιος το λεει αυτο;; ΕΓΩ 🙃🤪 που αμα με πιασει ο αρνητισμος με επιασε). Παμε να πετυχουμε το σκοπο μας!!!! Σε θελω δυνατη!!!! Εγω ανυπομονω να ξεκινησω και δεν λεει να ερθει η περιοδος...

Κοριτσια εγω σε αλλα νεα, εχω επαφες, δεν ξερω τι συμβαινει με τα τεστ. Στα 3 χρονια δεν μου εχει ξαναγινει. Νομιζω σημερα βρηκα το θετικο μου. Κανει μπαμ μπαμ η γραμμη σε σχεση με τα προηγουμενα. Συμπτωματα ωορρηξιας δεν ειχα αυτο το κυκλο. Ελπιζω να ειναι αυτο να ηρεμησω, να παμε παρακατω.......... 

ΟΜΩΣ μια απορια: Γινεται 27η μερα του κυκλου να παρεις θετικο τεστ ωορρηξιας;; Ειναι παρα πολυ αργα!

γεια σου @pennaki! Καλά είμαι, με πιάνουν κάτι φρίκες ανά διαστήματα, αλλά καλά! Από συμπτώματα δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, λίγο το στήθος, λίγη κούραση παραπάνω, αλλά και με τους κουβάδες φάρμακα που παίρνω κάθε μέρα φαντάζομαι είναι και από αυτά. Τετάρτη πάω υπέρηχο! Ελπ΄ίζω όλα να είναι καλά, να ακούσουμε καρδιά. 

Μπορεί να είναι κάποια ανωμαλία του κύκλου, κάτι ορμονολογικό. Τουλάχιστον εντόπισες τώρα ωορρηξία! Εγώ που έχω ΣΠΩ να φανταστείς το συνηθισμένο μου είναι να έχω ωορρηξία μετά τις 27 μέρες. Άμα έχω νωρίτερα εκεί ειναι που παραξενεύομαι! 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Φιλια σε ολες!!!!

Να σου ζήσουν κορίτσι μου τα μπουμπούκια σου!!!! Μακάρι και εμείς να έρθουμε στην θέση σου και να αφήσουμε όλα τα άσχημα πίσω..🙏💗🙏💗🙏💗

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου έτοιμη;;;;

Έφτασε η ώρα... αντε με το καλό αύριο να υποδεχτείς τα δύο όμορφα σπορακια σου και να φωλιασουν γερά και δυνατά!!! Όλα να πάνε κατ ευχήν!!!! Αυτή η φορά θα είναι η τυχερή!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

@pennaki μια χαρά κορίτσι μου ,τα πονακια άρχισαν να χαλαρώνουν κατά πολύ μια νιώθω μια δεν νιώθω τίποτα ,μόνο το στήθος που ψιλό πονάει κατά τ αλλά τίποτα ,εγώ θα πάω 26-6 μακάρι να είναι όλα καλά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Φιλια σε ολες!!!!

Ωωωωω φίλη μου..!!! Τι κάνεις;; Πόσος καιρός από την τελευταία φορά που μιλήσαμε... έχω να δω ανάρτηση σου στο forum μήνες.. αλλά λογικό.. τα ζουζούνια είναι δύο και απαιτητικά.. χαλάλι..!!!

Αμήν! αμήν! αμήν!!! να πάνε όλα καλά και για μας και σύντομα να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας σαν κάτι που δεν το περάσαμε ποτέ! Μόνο το/τα θαύματα που θα έχουμε μπροστά μας θα μας φτάνουν.!

Εύχομαι τα καλύτερα για τα μπουμπουκάκια σου..!!!! 🤗🫶🏻💕

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Φιλια σε ολες!!!!

Τι κάνεις @Antonia2 μου; Πώς είναι η ζωή με τα διδυμακια σου; Μπήκατε σε προγραμμα; Γράψε μας τα νέα σου! 

Είναι 4 μηνών πια οι ζουζουνες, ε;!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Γιατί πιστεύω ότι τίποτα δεν θα πάει πάλι καλά, θα ξοδέψουμε πάλι πόσα χρήματα.. και ότι θα είμαστε στα ίδια..

Μη σκεφτεσαι ετσι. Σκεψου οτι κανεις ενα βημα για να βρεθεις πιο κοντα σε αυτο που επιθυμεις. Ειναι λογικο να εχεις και δυσκολες στιγμες που θα πεσεις ψυχολογικα προσπαθησε να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν και μην ξεκινας με αρνητικες σκεψεις. Ολα να πανε καλα ευχομαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...