Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να γεμίζουμε με θετικά τεστάκια!!! Εγώ κρατάω μικρό καλάθι με αυτά που έχουμε περάσει, ΄΄οχι απαισιοδοξία αλλά μέχρι να κρατήσω ένα υγιές μωρό υπάρχει ένα σφίξιμο 🥴 Θα ρωτήσω τη γιατρό σμρ, σε ευχαριστώ 😊

Εσύ πως είσαι από συμπτώματα?

@pennaki Την βρήκες την ωορρηξία κορίτσι μου?

Καλημερα σε ολες!! Ευχομαι με το καλο οι ΕΤ στις @melitiniღ και @Sia A. Να μας πειτε νεα απο τους υπερηχους.

@almira @Kateriniw "ανοιξατε" δυναμικα το θεμα με θετικη χοριακη!!! Να παρουμε σειρα και οι υπολοιπες!!! 

Κοριτσια δεν ξερω τι συμβαινει, ειμαι 20η μερα του κυκλου και τα τεστ ωορρηξιας βγαινουν αρνητικα. Συνηθως ειχα ωορρηξια 16-17η μερα. Εχω φρικαρει γιατι νιωθω θα καθυστερησει η περιοδος. Παντα ερχοταν νταν στην ωρα της (30 μερες). Υποψιαζομαι αν δεν εχω θετικο ξεκιναει 35-40αρης κυκλος plus (μπορει και παραπανω). 🥺

Μου αρεσει που ειχαμε πει με το συζυγο εναν τελευταιο μηνα εχουμε πριν την εξωσωματικη μπας και γινει το θαυμα. Μαντεψτε;; Δεν θα γινει κατι!!! Λογω οτι θα ειναι κυκλος χωρις ωορρηξια. 😅 Ενταξει τι γκαντεμια ειναι αυτο!!

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

γουρλίδικο το νέο θεματάκι 2 στα 2 έχουμε, μακάρι να συνεχίσουμε κ οι υπόλοιπες με καλά νέα 🤰🤰

@melitiniღ πως είσαι κορίτσι μου? Σμρ πάμε για υπέρηχο μαζί😊 Να μπαίνουμε σε μια σειρά

Κορίτσια στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά είχατε παρατηρήσει αλλαγές στα εντερικά??? έχει από τη Δευτέρα κάθε πρωί στις 7 παρά ξυπνάω για διάρροια, μόνο cyclacur παίρνω προς το παρόν, λέτε να είναι από αυτά??? Την άλλη φορά δεν θυμάμαι να είχα τέτοια θέματα πριν την ετ

Και εγώ σ αυτήν την ετ είχα και συνεχίζω να έχω διάρροιες ,μιαερα θα είμαι οκ μια μέρα θα τρέχω αχχαχαχαχχα ,λένε ότι είναι από τα φάρμακα ,στις δυσκοιλιες φέρνουν περισσότερο δυσκοιλιότητα αλλά σ αυτές που δεν έχουν θέμα φέρνουν διάρροιες ,τι να σου πω ,τα χάπια αυτά γενικώς από ρυθμίζουν το εντερακι 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Μακάρι έτσι γουρλίδικο να είναι το θεματάκι όπως το ξεκίνησε η @almira και η @Kateriniw ολα καλά να συνεχίζουν κορίτσια μου το άγχος μάλλον δεν φεύγει ποτέ σε κάθε φάση για άλλους λόγους μακάρι να είναι όλα περαστικά όμως και να έρθουν γερά μωράκια στις αγκαλιες μας!!!

Κορίτσια @Sia A @melitiniღ ολα καλά να πάνε στους υπερηχους σας σήμερα και να είστε πιο έτοιμες από ποτέ τα υποδεχτείτε τα σπορακια να φωλιάσουν μέσα σας..

@pennaki μου άλλη φορά είχες μεγάλους κύκλους ίσως από το άγχος κλπ επηρεάστηκε ο κύκλος σου αλλά όλα για καλό ας είναι και ας είναι κ η επόμενη προσπάθεια η εξωσωματική.. Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι από βδομάδα που θα έχω λογικά οωρηξια θα είναι μάλλον κ η τελευταία προσπάθεια μας που δεν περιμένω βέβαια και πολλά..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Μακάρι έτσι γουρλίδικο να είναι το θεματάκι όπως το ξεκίνησε η @almira και η @Kateriniw ολα καλά να συνεχίζουν κορίτσια μου το άγχος μάλλον δεν φεύγει ποτέ σε κάθε φάση για άλλους λόγους μακάρι να είναι όλα περαστικά όμως και να έρθουν γερά μωράκια στις αγκαλιες μας!!!

Κορίτσια @Sia A @melitiniღ ολα καλά να πάνε στους υπερηχους σας σήμερα και να είστε πιο έτοιμες από ποτέ τα υποδεχτείτε τα σπορακια να φωλιάσουν μέσα σας..

@pennaki μου άλλη φορά είχες μεγάλους κύκλους ίσως από το άγχος κλπ επηρεάστηκε ο κύκλος σου αλλά όλα για καλό ας είναι και ας είναι κ η επόμενη προσπάθεια η εξωσωματική.. Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι από βδομάδα που θα έχω λογικά οωρηξια θα είναι μάλλον κ η τελευταία προσπάθεια μας που δεν περιμένω βέβαια και πολλά..

Παω καρφωτη για εξωσωματικη!!! 😅 Αυτη ειναι η μοιρα μου και δεν την απαρνιεμαι! 🫠

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..!!!
Καλημέρα κορίτσι μου @Sia A..!!! Ναι ναι!!! Ημέρα υπερήχου σήμερα..!!! 🤗 Έκανα και αιματολογικές το πρωί, την προγεστερόνη μόνο, ελπίζω να είναι καλή, να είναι οκ και ο υπέρηχος το μεσημέρι και να προχωρήσουμε στην ετ από βδομάδα.
Και εγώ αγάπη μόνο cyclacur παίρνω προς το παρόν αλλά δεν έχω πρόβλημα με τα εντερικά, ούτε την προηγούμενη φορά είχα από ότι θυμάμαι.. εγώ σε αντίθεση με εσένα έχω φουσκώματα και πρήξιμο στα άκρα, χέρια κυρίως, δάχτυλα το πρωί. 

Θα σας στείλω τα νέα μου κορίτσια το απόγευμα όταν με το καλό πάω σπίτι. 🙃😉

Εμένα μάλλον θα με πει μετά τον υπέρηχο να κάνω αιματολογικές 😊 Τι να πω δεν ξέρω ίσως φταίει κ το άτιμο το άγχος κ με πάει έτσι 😵 Αλήθεια? κ αυτό από τα φάρμακα θα είναι, σε κάθε οργανισμό κ διαφορετικά!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες!! Ευχομαι με το καλο οι ΕΤ στις @melitiniღ και @Sia A. Να μας πειτε νεα απο τους υπερηχους.

@almira @Kateriniw "ανοιξατε" δυναμικα το θεμα με θετικη χοριακη!!! Να παρουμε σειρα και οι υπολοιπες!!! 

Κοριτσια δεν ξερω τι συμβαινει, ειμαι 20η μερα του κυκλου και τα τεστ ωορρηξιας βγαινουν αρνητικα. Συνηθως ειχα ωορρηξια 16-17η μερα. Εχω φρικαρει γιατι νιωθω θα καθυστερησει η περιοδος. Παντα ερχοταν νταν στην ωρα της (30 μερες). Υποψιαζομαι αν δεν εχω θετικο ξεκιναει 35-40αρης κυκλος plus (μπορει και παραπανω). 🥺

Μου αρεσει που ειχαμε πει με το συζυγο εναν τελευταιο μηνα εχουμε πριν την εξωσωματικη μπας και γινει το θαυμα. Μαντεψτε;; Δεν θα γινει κατι!!! Λογω οτι θα ειναι κυκλος χωρις ωορρηξια. 😅 Ενταξει τι γκαντεμια ειναι αυτο!!

Ευχαριστούμε κορίτσι!!! Ρε συ μήπως έκανες κ δεν βρήκες απλά το πικ. Ειδικά αν χρησιμοποιείς τις ταινίες, εγώ δεν έμεινα κθλ ευχαριστημένη, πολύ σπάνια την έβρισκα. Ενώ τα άλλα με τη φατσούλα δούλευαν ρολόι 😉

στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Ναι ναι ρωτα και τη γιατρό αφού θα τη δεις που θα τη δεις! 

Το φανταζομαι. Εδω εγώ είμαι φουλ συγκρατημένη, πόσω μάλλον όταν υπάρχουν και απώλειες... Να είναι η τυχερή αυτή εύχομαι, να μην το ξαναπεράσεις ποτέ αυτό το πράγμα, και να έρθει επιτέλους το πολυπόθητο!! Σου το χρωστάει! Σε όλες μας βασικά! 

Εγώ από συμπτώματα, πέρα από το στήθος που συνεχίζει να με πονάει και έχει ψιλοφουσκωσει, δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Μου είπε ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα αλλά εγώ εννοειται έχω οργώσει το ίντερνετ και ψάχνω να βρω εμπειριες από άλλες γυναίκες που δεν είχαν συμπτώματα! 

Μακάρι αυτό μόνο εύχομαι, αν είναι να μην προχωρήσει ας μην μείνω έγκυος εξ αρχής. Δεν αντέχω άλλη απώλεια 😢

Καλέ μη μπαίνεις στο ιντερνετ για συμπτώματα, κ τις 2 φορές που ήμουν έγκυος είχα τελείως διαφορετικά οπότε δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι!!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Και εγώ σ αυτήν την ετ είχα και συνεχίζω να έχω διάρροιες ,μιαερα θα είμαι οκ μια μέρα θα τρέχω αχχαχαχαχχα ,λένε ότι είναι από τα φάρμακα ,στις δυσκοιλιες φέρνουν περισσότερο δυσκοιλιότητα αλλά σ αυτές που δεν έχουν θέμα φέρνουν διάρροιες ,τι να σου πω ,τα χάπια αυτά γενικώς από ρυθμίζουν το εντερακι 

Αχ να κ μια που ΄έχουμε τα ίδια. Την προηγούμενη φορά είχα μετά την ετ.... Τώρα δεν ξέρω γτ τόσο νωρίς!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εμένα μάλλον θα με πει μετά τον υπέρηχο να κάνω αιματολογικές 😊 Τι να πω δεν ξέρω ίσως φταίει κ το άτιμο το άγχος κ με πάει έτσι 😵 Αλήθεια? κ αυτό από τα φάρμακα θα είναι, σε κάθε οργανισμό κ διαφορετικά!!!

Ευχαριστούμε κορίτσι!!! Ρε συ μήπως έκανες κ δεν βρήκες απλά το πικ. Ειδικά αν χρησιμοποιείς τις ταινίες, εγώ δεν έμεινα κθλ ευχαριστημένη, πολύ σπάνια την έβρισκα. Ενώ τα άλλα με τη φατσούλα δούλευαν ρολόι 😉

Μακάρι αυτό μόνο εύχομαι, αν είναι να μην προχωρήσει ας μην μείνω έγκυος εξ αρχής. Δεν αντέχω άλλη απώλεια 😢

Καλέ μη μπαίνεις στο ιντερνετ για συμπτώματα, κ τις 2 φορές που ήμουν έγκυος είχα τελείως διαφορετικά οπότε δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι!!!!

Αχ να κ μια που ΄έχουμε τα ίδια. Την προηγούμενη φορά είχα μετά την ετ.... Τώρα δεν ξέρω γτ τόσο νωρίς!!!

Άσε τουαλέτα λέμε στο φουλ ,άδειασε το εντερακι ...μην ανησυχείς δεν είναι κάτι καλό 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Παντα το εβρισκα  το peak συν ειχα και συμπτωματα με τα υγρα (τα γνωστα της ωορρηξιας). Τωρα τιποτα!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Παντα το εβρισκα  το peak συν ειχα και συμπτωματα με τα υγρα (τα γνωστα της ωορρηξιας). Τωρα τιποτα!!

Α οκ τότε πάω πάσο γτ εγώ ενώ κάνω ωορηηξία δεν έχω συμπτώματα πάω στα τυφλά 😵 Δεν θα σου πω να μην ξενερώνεις κ εγώ το ίδιο θα αισθανόμουν, θα σου πω μόνο ότι τόσα χρόνια έκανες υπομονή λίγο έμεινε κ θα ξεκινήσεις!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Α οκ τότε πάω πάσο γτ εγώ ενώ κάνω ωορηηξία δεν έχω συμπτώματα πάω στα τυφλά 😵 Δεν θα σου πω να μην ξενερώνεις κ εγώ το ίδιο θα αισθανόμουν, θα σου πω μόνο ότι τόσα χρόνια έκανες υπομονή λίγο έμεινε κ θα ξεκινήσεις!!!!

Αχ τα ειπες ετσι ακριβως που νιωθω!! Εκανα υπομονη. Τωρα παρατεινεται η υπομονη!! Τον εχω τρελανει το συζυγο αυτο το μηνα και δεν μιλαει καθολου ο καημενος!!! 🤐

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Αχ τα ειπες ετσι ακριβως που νιωθω!! Εκανα υπομονη. Τωρα παρατεινεται η υπομονη!! Τον εχω τρελανει το συζυγο αυτο το μηνα και δεν μιλαει καθολου ο καημενος!!! 🤐

Έτσι είναι αλλά γενικά θέλει υπομονή αυτό το ταξίδι, μου το έλεγαν κ δεν το πίστευα πόσο υπομονή μπορεί να έχω μέσα μου.... Δεν πειράζει για τον σύζυγο κάνει προθέρμανση μετά που θα είσαι έγκυος κ θα κάνουν πάρτι οι ορμόνες να μαθαίνει 😆

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια μου! 

Όλα καλά!!! Και οι πρωινές εξετάσεις και ο μεσημεριανός υπέρηχος! 

Ξεκινάω αύριο πέρα από τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη. 

Πρώτα ο Θεός 19/06 ημέρα Πέμπτη 12:30 η ώρα δύο εμβρυάκια θα φωλιάσουν στην κοιλίτσα μου. Ο γιατρός συμφώνησε για τα δύο οπότε πάμε γερά..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου! 

Πρώτα ο Θεός 19/06 ημέρα Πέμπτη 12:30 η ώρα δύο εμβρυάκια θα φωλιάσουν στην κοιλίτσα μου. Ο γιατρός συμφώνησε για τα δύο οπότε πάμε γερά..

Τελεια κοριτσι μου!! Χαιρομαι πολυ για σενα!! Δεν μπορω να αντιδρασω και απανταω μεσω μηνυματος!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! Ειμαι σιγουρη..... 👶👶😍

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Τελεια κοριτσι μου!! Χαιρομαι πολυ για σενα!! Δεν μπορω να αντιδρασω και απανταω μεσω μηνυματος!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! Ειμαι σιγουρη..... 👶👶😍

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!!

Αυτό που λέω συνέχεια είναι.. αμήν! αμήν! αμήν! Το σταυρό μου κάνω και ο Θεός βοηθός.! 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου! 

Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου!!!! Αμήν να δώσει ο Θεός να είναι τυχερά τα έμβρυακια σου και να φωλιάσουν δυνατά!!!! Με πολύ πίστη και προσευχή να είναι αυτή η τυχερή σου φορά!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η almira είπε:

Άντε ωραία!! Με το καλό να φωλιάσουν για 9 μήνες!!! Πού θα βρουν καλύτερα εξάλλου!;

Έλα μου ντε.. 😅

Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά μέχρι το τέλος! 🙏🏼

στις πριν 17 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου!!!! Αμήν να δώσει ο Θεός να είναι τυχερά τα έμβρυακια σου και να φωλιάσουν δυνατά!!!! Με πολύ πίστη και προσευχή να είναι αυτή η τυχερή σου φορά!!! 

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Κι εγώ αυτό προσεύχομαι.. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼

Δημοσίευση

Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!

Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημερα σε ολες! Ευχομαι καλη επιτυχια κοριτσι μου @melitiniღ . Καλυτερα να μην το πεις σε κανεναν. Κι εγω που το εχω πει νιωθω περιεργα. Ειδικα στη δουλεια αλλα μετανιωνω (το εκανα για να εχω μια διευκολυνση και για τις αδειες). Σκεφτομαι μεσα μου μηπως δεν επρεπε. Οτι γινει τωρα ας γινει. Ευχομαι να πιασουν και τα 2 εμβρυακια σου και σε 9 μηνες να εχεις τα μωρακια σου αγκαλια!!! Ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα και για την @Sia A . Καλη επιτυχια κοριτσιαα!

@Sia A πες μας τα νεα σου. Πως πηγε ο υπερηχος;;

@almira και @Kateriniw πως ειναι οι εγκυουλες της ομαδας;; 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σε ολες! Ευχομαι καλη επιτυχια κοριτσι μου @melitiniღ . Καλυτερα να μην το πεις σε κανεναν. Κι εγω που το εχω πει νιωθω περιεργα. Ειδικα στη δουλεια αλλα μετανιωνω (το εκανα για να εχω μια διευκολυνση και για τις αδειες). Σκεφτομαι μεσα μου μηπως δεν επρεπε. Οτι γινει τωρα ας γινει. Ευχομαι να πιασουν και τα 2 εμβρυακια σου και σε 9 μηνες να εχεις τα μωρακια σου αγκαλια!!! Ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα και για την @Sia A . Καλη επιτυχια κοριτσιαα!

@Sia A πες μας τα νεα σου. Πως πηγε ο υπερηχος;;

@almira και @Kateriniw πως ειναι οι εγκυουλες της ομαδας;; 

Καλησπέρα σ όλη την παρέα ,μόλις τσακισα πιπεριές γεμιστές χαχαχαχαχ ,αν εξαιρέσεις τα χαζά ποναλακια όλα καλά ,άγχος για αύριο αλλά τουλάχιστον θα ξέρουμε πού οδεύουμε ,εσείς πώς είστε κοριτσαρες ???

Δημοσίευση

@almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇

@Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο.

Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇

@Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο.

Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.

Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 

Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.

Δημοσίευση

Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).

045aced0-3911-4869-8111-e79e21a22474.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).

045aced0-3911-4869-8111-e79e21a22474.jpg

Άσε κάτω το κινητό και ποιασε τον άντρα σου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
    • Αχ κορίτσια δε ξέρω τελικά αν το πέσιμο είναι αθώο, εδώ γνωστό μας άτομο του έπεσε το μωράκι τελικά έχει ένα αιματωμα και ένα κάταγμα και το μωρο είναι λίγες καιρός που έχει σαραντησει  Το θέμα επίσης είναι πως κάπως εμπλεξαν να το πω έτσι επειδή υποψιάζονται λένε ενδοοικογενειακη βία ( εννοείται δεν το πιστεύω και δε θέλω να το πιστέψω ) και θα τους παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός για κάποιο χρονικό διάστημα 
    • Όσον αφορά πιατάκια μπολακια κλπ , δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα απλά θέλω να χει λίγο χρώμα για να της κινεί το ενδιαφέρον και να καταλαβαίνει πως είναι το φαγητό και τώρα τρώμε  Εντωμεταξύ κορίτσια τα αφήνετε με άλλους τα μικρούλια σας και να λείψετε; δε ξέρω θα χρειαστεί να λείψω για λίγες ώρες σε άλλη πόλη και δε ξέρω τι να κάνω με τη μικρη , θηλάζουμε ακόμα, εκείνο θα ναι μια χαρά αν αφήσω γάλα το θέμα είναι εγώ θα πρέπει να κουβαλάω θηλαστρο ,τσάντα θερμό,παγοκυστες κλπ γιατί το στήθος ακόμα βαραίνει,  είμαι σε δίλημμα ακόμα για το τι να κάμω,  θα δείξει  Δεν ξέρω αν θα ναι τοοοση ταλαιπωρία για το παιδι απλά θα είναι στο καροτσι και αν γκρινιάζει θα τη σηκώσει κάποιος,  θα πάω να δω κάποια μπαζαρ για νυφικό 🫡
    • Όσον αφορά το φαγητό, πατάτα καρότο κολοκύθι με λίγο λαδάκι λεμονακι και ζωμό κρέατος που έχω κάνει σε παγάκια μια χαρά το πάει,  δηλαδή το βλέπεις το παιδί ότι το αναζητά  Τώρα όσον αφορά το φρούτο, καλά πάει κι αυτό,  για αρχή της είχα δώσει λίγο σκέτο αχλάδι,  μετά αχλάδι μηλο και χυμό πορτοκάλι, κάποια στιγμή της είχα προσθέσει και λίγη μπανάνα, γενικά το τρώει  Κορίτσια έφαγα και γω αλλα της έδωσα κιόλας χυμό από ρόδι και φαίνεται το στουμπωσα το παιδί δυσκολευοταν να τα κάνει μια και έξω,  έκανε όλη μέρα από ένα βοτσαλακι που το λέω εγώ 
    • Σε άλλα νέα , στο διάστημα αυτό του ενός μήνα μου έκανε και μένα η μικρή μυξουλες με μπουκωματακι και ένα έντονο ρουθουνισμα αλλά χωρίς να χει χάσει την όρεξη της γενικά, είχε και ένα ήπιο βηχαλακι,  ήπια βρογχιολυτιδα ειχε πει η παιδίατρος,  την περιόρισα λιγο σπίτι την μικρή καθαρίζαμε με όρο την μυτούλα (ευτυχώς είναι πολύ συνεργασιμη με τον ορο) και της έβαζα κάτι σταγόνες πρωί βράδυ,  μετά από κάμποσες μέρες το εμφάνισε ξανά και έχουμε ακόμα λίγες βλεννες στη μυτούλα αλλά μόνο αυτό,  γενικά είναι ένα ορεξάτο μωρό δεν με ανησυχεί γιαυτό και δεν ενόχλησα ξανά τη παιδίατρο  Είχαμε ραντεβού την Παρασκευή αλλά το μεταφέραμε τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε εμβόλιο και θα μας δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο φαγητό,  ήθελε η παιδιατρος να κρατήσουμε το εξάμηνο αποκλειστικου θηλασμού και μετά να μπούμε εντατικά στο φαγητό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...