Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 2/6/2025 at 11:45 ΠΜ, ο/η Ngsofia είπε:

Εγώ είμαι από Καστοριά αλλά ο γιατρός μου πρότεινε το Spermogene  Θεσσαλονίκη. Και το κέντρο εξωσωματικής είναι επίσης Θεσσαλονίκη.

Το spermogene είναι από τα τοπ στην βόρεια Ελλάδα να ξες ,με κλειστά τα μάτια να πάτε 

• Απαντήσεις 273
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, καλό σκ κ καλες βουτιες οσες μπορείτε να πατρ για μπανακι 😊

@almira ναι κορίτσι μου μου ήρθε επιτέλους!!!!

Πέμπτη-Παρασκευή είχα πολύ κλάμα μια μίξη συναισθημάτων τεράστια χαρά που ξανά αρχίζουμε αλλά κ αγωνία, φόβος μη γίνουν ξανά τα ίδια συν ο πονος στη κοιλιά ήμουν πολύ χάλια. Σμρ είμαι καλύτερα πήγα κ στη γιατρό κάναμε υπέρηχο κ αιματολογικες κ αν είναι όλα οκ αύριο ξεκινάμε χαπάκια 🥰😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό σκ κ καλες βουτιες οσες μπορείτε να πατρ για μπανακι 😊

@almira ναι κορίτσι μου μου ήρθε επιτέλους!!!!

Πέμπτη-Παρασκευή είχα πολύ κλάμα μια μίξη συναισθημάτων τεράστια χαρά που ξανά αρχίζουμε αλλά κ αγωνία, φόβος μη γίνουν ξανά τα ίδια συν ο πονος στη κοιλιά ήμουν πολύ χάλια. Σμρ είμαι καλύτερα πήγα κ στη γιατρό κάναμε υπέρηχο κ αιματολογικες κ αν είναι όλα οκ αύριο ξεκινάμε χαπάκια 🥰😊

Αντε με το καλο κι εσυ ξεκινας κοριτσι μου 😇

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η almira είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό ΣΚ και καλό τριήμερο για όσες τυχερές δεν δουλεύουν Δευτέρα!! Τι κάνετε, πώς τα πάτε με τις ζέστες;;

@melitiniღ πώς πάει η προετοιμασία;; @Sia A ήρθε η περίοδος;; 

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Εγώ είμαι τριημεράκι στα πεθερικά στην Ξάνθη, λείπει ο πεθερός μου στο Όρος και είμαστε μόνο με την πεθερά μου. Ωραία είναι! Πήγαμε σήμερα και στο εμπορικό ήθελα απεγνωσμένα ψώνια, ρούχα βασικά γιατί δεν χωράω στα περσινά καλοκαιρινά μου. Ευτυχώς βγήκα αεράτα φορεματάκια και πήρα. 🤗

Είμαι πολύ καλά κορίτσι μου, απλά μάλον λόγο άγχους έχω σφάξιμο στην κοιλιά, σαν πονάκια.. αλλά δεν είναι περιόδου. Έχω ξεκινήσει την αγωγή κανονικά και δεν βλέπω την ώρα να πάω Παρασκευή για υπέρηχο και αιματολογικές για να ξεκινήσουμε την προγεστερόνη. Πρώτα ο Θεός 19/06 λογικά θα γίνει και κλη ετ μου.!!

@Sia A καλά τι ωραία νέα είναι αυτά;; Τι χαρά πήρα δεν ξέρεις. Άντε θα είμαστε παρέα στο ταξίδι αυτό.. Πάμε γερά..!!!!! 🤗🤗🤗

Δημοσίευση

@Sia A @melitiniღ όλα καλά θα πάνε!! 🥰🤞

Μπήκε δυναμικά νομίζω το καλοκαίρι, με καλά νέα από την @Kateriniw, οπότε δεν γίνεται να μη συνεχίσει έτσι!! Θα περιμένουμε νέα σας από υπερήχους/αιματολογικές!! Και έχουμε και τα άλλα κορίτσια που είναι στην αναμονή και ξεκινάνε σ΄ύντομα!

Δημοσίευση

Τι ζεστη ειναι αυτη κοριτσια!! Κι ακομα ειναι Ιουνιος!! Ανυπομονω για τελος του μηνος να ξεκινησω κι εγω  ☺️🤗  Υπολογιζω 25/6 θα ερθει η περιοδος. Απο 26/6 θα κανω τις ενεσεις. Νομιζω μαζι θα ειμαστε με τις @Ngsofia και @flowerv στη φαση της διεγερσης. 

Δημοσίευση
στις On 7/6/2025 at 4:38 ΜΜ, ο/η pennaki είπε:

Αντε με το καλο κι εσυ ξεκινας κοριτσι μου 😇

στις On 7/6/2025 at 5:29 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Εγώ είμαι τριημεράκι στα πεθερικά στην Ξάνθη, λείπει ο πεθερός μου στο Όρος και είμαστε μόνο με την πεθερά μου. Ωραία είναι! Πήγαμε σήμερα και στο εμπορικό ήθελα απεγνωσμένα ψώνια, ρούχα βασικά γιατί δεν χωράω στα περσινά καλοκαιρινά μου. Ευτυχώς βγήκα αεράτα φορεματάκια και πήρα. 🤗

Είμαι πολύ καλά κορίτσι μου, απλά μάλον λόγο άγχους έχω σφάξιμο στην κοιλιά, σαν πονάκια.. αλλά δεν είναι περιόδου. Έχω ξεκινήσει την αγωγή κανονικά και δεν βλέπω την ώρα να πάω Παρασκευή για υπέρηχο και αιματολογικές για να ξεκινήσουμε την προγεστερόνη. Πρώτα ο Θεός 19/06 λογικά θα γίνει και κλη ετ μου.!!

@Sia A καλά τι ωραία νέα είναι αυτά;; Τι χαρά πήρα δεν ξέρεις. Άντε θα είμαστε παρέα στο ταξίδι αυτό.. Πάμε γερά..!!!!! 🤗🤗🤗

στις On 8/6/2025 at 9:19 ΠΜ, ο/η almira είπε:

@Sia A @melitiniღ όλα καλά θα πάνε!! 🥰🤞

Μπήκε δυναμικά νομίζω το καλοκαίρι, με καλά νέα από την @Kateriniw, οπότε δεν γίνεται να μη συνεχίσει έτσι!! Θα περιμένουμε νέα σας από υπερήχους/αιματολογικές!! Και έχουμε και τα άλλα κορίτσια που είναι στην αναμονή και ξεκινάνε σ΄ύντομα!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ας ελπίσουμε να κάνω πολύ καιρό να την δω την ακατανόμαστη 🥰 

@melitiniღ Εγώ στο είχα πει ότι θα είμαστε μαζί, λογικά 23-24 αν όλα πάνε καλά θα κάνουμε την ετ🙏😊

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Τι ζεστη ειναι αυτη κοριτσια!! Κι ακομα ειναι Ιουνιος!! Ανυπομονω για τελος του μηνος να ξεκινησω κι εγω  ☺️🤗  Υπολογιζω 25/6 θα ερθει η περιοδος. Απο 26/6 θα κανω τις ενεσεις. Νομιζω μαζι θα ειμαστε με τις @Ngsofia και @flowerv στη φαση της διεγερσης. 

Καλημέρα Κορίτσια!!! Χρόνια πολλά και καλή φώτιση!! Καλά να περάσετε και σήμερα!!!

Με το καλό @pennaki καλη αρχη ολα να πανε Τέλεια!!! Μίλησα και σήμερα με τον γιατρό 20 Ιουνίου περναμε επιτροπή και αναμένω μετα περιοδο 2-3 Ιούλιου αν εχει βγει η αποφαση κ ολα ειναι καλα θα ξεκινήσουμε τοτε με το καλο. Μου ειπε να παω γύρω στις 25 Ιουνίου για υπέρηχο να δουμε αν ολα ειναι εντάξει..

Αχ κοριτσια ενώ αρχικά οταν ξεκινούσαμε προσπάθειες δεν περνούσε από το μυαλό μου ή εξωσωματική τώρα έχω εναποθέσει εκεί όλες μου τις ελπίδες. Ενώ έχω φόβο και αγωνία για ολο αυτό το άγνωστο ταξίδι θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα.. περίεργο συναίσθημα...

@Sia A καλη αρχή κοριτσι μου ολα να πάνε καλά και να είναι η τυχερή σου φορά!!! Με πίστη και ελπίδα όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα Κορίτσια!!! Χρόνια πολλά και καλή φώτιση!! Καλά να περάσετε και σήμερα!!!

Με το καλό @pennaki καλη αρχη ολα να πανε Τέλεια!!! Μίλησα και σήμερα με τον γιατρό 20 Ιουνίου περναμε επιτροπή και αναμένω μετα περιοδο 2-3 Ιούλιου αν εχει βγει η αποφαση κ ολα ειναι καλα θα ξεκινήσουμε τοτε με το καλο. Μου ειπε να παω γύρω στις 25 Ιουνίου για υπέρηχο να δουμε αν ολα ειναι εντάξει..

Αχ κοριτσια ενώ αρχικά οταν ξεκινούσαμε προσπάθειες δεν περνούσε από το μυαλό μου ή εξωσωματική τώρα έχω εναποθέσει εκεί όλες μου τις ελπίδες. Ενώ έχω φόβο και αγωνία για ολο αυτό το άγνωστο ταξίδι θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα.. περίεργο συναίσθημα...

@Sia A καλη αρχή κοριτσι μου ολα να πάνε καλά και να είναι η τυχερή σου φορά!!! Με πίστη και ελπίδα όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Καλημερααα σε ολες!! Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Αντε να ξεκινησεις κι εσυ! Να τα λεμε εδω μεσα κατα τη διεγερση. Τα ειπες ολα @Ngsofia !! Κι εγω οταν ξεκινουσα πιστευα θα πετυχω γρηγορα μιας και ημουν κατω απο 30 τοτε που ξεκινησα. Μετα απο 6 μηνες ηρθαν οι εξετασεις. Το πηγαινα ανα 6μηνο καθε φορα και εδινα χρονο στη φυσικη συλληψη (μπας και γινει καποιο θαυμα). Πηγα σε αρκετους γυναικολογους/εξωσωματικους και ολοι μας ελεγαν δεν εχετε κατι. Και για να παμε και πιο στοχευεμενα εκανα και προκλησεις ωορρηξιας (χωρις αποτελεσμα). Μετα απο 2,5 κοντα στα 3 χρονια που δεν ειχαμε καμια συλληψη, βαζω κι εγω ολες μου τις ελπιδες στην εξωσωματικη. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ομως μεσα μου με τρωει!! Αφου ολες μας οι εξετασεις ειναι τελειες, γιατι δεν εχει γινει;;!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

στις πριν 18 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερααα σε ολες!! Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Αντε να ξεκινησεις κι εσυ! Να τα λεμε εδω μεσα κατα τη διεγερση. Τα ειπες ολα @Ngsofia !! Κι εγω οταν ξεκινουσα πιστευα θα πετυχω γρηγορα μιας και ημουν κατω απο 30 τοτε που ξεκινησα. Μετα απο 6 μηνες ηρθαν οι εξετασεις. Το πηγαινα ανα 6μηνο καθε φορα και εδινα χρονο στη φυσικη συλληψη (μπας και γινει καποιο θαυμα). Πηγα σε αρκετους γυναικολογους/εξωσωματικους και ολοι μας ελεγαν δεν εχετε κατι. Και για να παμε και πιο στοχευεμενα εκανα και προκλησεις ωορρηξιας (χωρις αποτελεσμα). Μετα απο 2,5 κοντα στα 3 χρονια που δεν ειχαμε καμια συλληψη, βαζω κι εγω ολες μου τις ελπιδες στην εξωσωματικη. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ομως μεσα μου με τρωει!! Αφου ολες μας οι εξετασεις ειναι τελειες, γιατι δεν εχει γινει;;!!! 

Σε ευχαριστώ πολ΄ύ @Ngsofia μου!!! Μακάρι να στην βγάλουν γρήγορα την απόφαση για να προλάβεις να ξεκινήσετε τον Ιούλιο🙏🥰

Κορίτσια όλα αυτά που σκέφτεστε τα έχουμε σκεφτεί όλες!!! Στην αρχή πιστεύουμε ότι με την πρώτη θα μείνουμε έγκυες κ η εξωσωματική είναι κάτι πολύ μακρινό, μετά λέμε άντε δώσε λίγο χρόνο ακόμη, λίγο ακόμη κ περνάει ο καιρός  😕 Κ εγώ που έμεινα στους 5-6 μήνες την πρώτη φορά έλεγα θα ξανά έρθει γρήγορα αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει, κ τα γιατί δεν έρχεται πάλι πολλά, αλλά χωρίς κανένα νόημα!!!! Να σκέφτεστε ότι είμαστε τυχερές που υπάρχει η επιστήμη κ θα τα καταφέρουμε🥰 Στην αρχή όλα φαίνονται βουνό, αλλά είναι πιο απλό απ' ότι το έχουμε στο μυαλό μας, θα το δείτε 😊

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια! καλά να περάσουμε σήμερα!!

@Ngsofia μου, δεν ξέρω τι φάρμακα έχεις. Αν έχεις και άλλα πέρα από αυτά που θα πάρεις δωρεάν από ΕΟΠΥΥ πες αν είναι στον γιατρό σου αν γίνεται να σου τα γράψει από τώρα (αν δεν το έχει ήδη κάνει) να τα έχεις έτοιμα. Το λέω περισσότερο επειδή εγώ είχα και ανταγωνιστή, cetrotide, που ήταν σε έλλειψη και κάνανε κάνα δεκαήμερο να μου το φέρουν. Βέβαια εδώ που είμαι εγώ είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα με φαρμακεία κλπ. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολ΄ύ @Ngsofia μου!!! Μακάρι να στην βγάλουν γρήγορα την απόφαση για να προλάβεις να ξεκινήσετε τον Ιούλιο🙏🥰

Κορίτσια όλα αυτά που σκέφτεστε τα έχουμε σκεφτεί όλες!!! Στην αρχή πιστεύουμε ότι με την πρώτη θα μείνουμε έγκυες κ η εξωσωματική είναι κάτι πολύ μακρινό, μετά λέμε άντε δώσε λίγο χρόνο ακόμη, λίγο ακόμη κ περνάει ο καιρός  😕 Κ εγώ που έμεινα στους 5-6 μήνες την πρώτη φορά έλεγα θα ξανά έρθει γρήγορα αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει, κ τα γιατί δεν έρχεται πάλι πολλά, αλλά χωρίς κανένα νόημα!!!! Να σκέφτεστε ότι είμαστε τυχερές που υπάρχει η επιστήμη κ θα τα καταφέρουμε🥰 Στην αρχή όλα φαίνονται βουνό, αλλά είναι πιο απλό απ' ότι το έχουμε στο μυαλό μας, θα το δείτε 😊

Οσο πλησιαζει ο καιρος, βουνο μου φαινεται και αγχωνομαι (αν και ειναι απλο και μικρο πρωτοκολλο). Ξερω οτι ειναι μεσα στο μυαλο μου και το εχω μεγαλοποιησει. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Οσο πλησιαζει ο καιρος, βουνο μου φαινεται και αγχωνομαι (αν και ειναι απλο και μικρο πρωτοκολλο). Ξερω οτι ειναι μεσα στο μυαλο μου και το εχω μεγαλοποιησει. 

Είναι λογικό να φαίνονται όλα βουνό. Σίγουρα όλες ελπιζαμε να αποφύγουμε αυτη τη διαδικασία.  Εγώ μέχρι και τελευταία στιγμή πριν την ετ ήλπιζα ότι θα εμένα έγκυος φυσιολογικά στον προηγούμενο κύκλο!  Είναι και το άγνωστο, ειδικά άμα δεν υπάρχουν και στον κύκλο άτομα να σε καθοδηγήσουν.

Θα δεις, θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και πριν το καταλάβεις θα έχει τελειώσει και η ωοληψια και θα έχεις τα εμβρυακια σου έτοιμα να περιμένουν!! 

Δημοσίευση

@Sia A @almira σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Πιστευω θα περασει και ουτε που θα το καταλαβω!! Εχετε δικιο σε οτι μου γραψατε. Ειναι ο φοβος για το αγνωστο και την αβεβαιοτητα της διαδικασιας. Στο κοντινο μου περιβαλλον οι περισσοτεροι εχουν παιδια με λιγη ως καθολου προσπαθεια. Ειμαστε οι μονοι που μπαινουμε στο "χορο" της εξωσωματικης.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@Sia A @almira σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Πιστευω θα περασει και ουτε που θα το καταλαβω!! Εχετε δικιο σε οτι μου γραψατε. Ειναι ο φοβος για το αγνωστο και την αβεβαιοτητα της διαδικασιας. Στο κοντινο μου περιβαλλον οι περισσοτεροι εχουν παιδια με λιγη ως καθολου προσπαθεια. Ειμαστε οι μονοι που μπαινουμε στο "χορο" της εξωσωματικης.

@pennaki μου ναι φαντάζομαι πως είναι δύσκολο να το δέχτεις οταν οι εξετάσεις είναι όλες καλές αλλά όταν περνάει και ο καιρός και δεν υπάρχει αποτέλεσμα το παίρνεις απόφαση.. άρα είσαι στον σωστό δρόμο τώρα... Και αφού ξεκινάμε θα πάμε και ευχόμαστε στα καλύτερα!!!

@almira δεν μου τα έχει γράψει ακόμη αλλά μου είπε γύρω στις 25 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα μου τα γράψει. Ακόμη δεν έχω ιδέα και για το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε φαντάζομαι ήπιο λόγο χαμηλής ΑΜΗ.

@Sia A μου ναι είμαι σίγουρη πως όλες εδώ μέσα κάνανε αυτές τις σκέψεις στην αρχή και τα πολλά γιατί..  έτσι τα σχέδια του Θεού είναι αλλά και όπως τα λες ευτυχώς που υπάρχει και η εξωσωματική και ευχόμαστε να δώσει γερά  μωράκια σε όλες!!!🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα πείτε με τρελή ξαναέκανα σήμερα τεστ ούρων πάλι ίδια ήταν η γραμμή όχι έντονη μάλλον δεν πάει καλά έτσι?

Καλέεεεεεε άσε κάτω τα τεστ.... Έχεις μια θετικότατη χοριακ΄ή, κ ασχολείσαι με τα τεστ 😵 Κ έτσι κ αλλιώς ήταν ήδη πολύ έντονη η γραμμή του προηγούμενου τεστ, πόσο πιο πολύ θέλεις να σκουρύνει????Να πω ότι ήταν αχνή οκ αλλά εδώ ήταν πιο γαλάζιο πεθαίνεις 😊Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά περίμενε αύριο την επανάληψη κ μην αγχώνεσαι άδικα 😉🥰

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλέεεεεεε άσε κάτω τα τεστ.... Έχεις μια θετικότατη χοριακ΄ή, κ ασχολείσαι με τα τεστ 😵 Κ έτσι κ αλλιώς ήταν ήδη πολύ έντονη η γραμμή του προηγούμενου τεστ, πόσο πιο πολύ θέλεις να σκουρύνει????Να πω ότι ήταν αχνή οκ αλλά εδώ ήταν πιο γαλάζιο πεθαίνεις 😊Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά περίμενε αύριο την επανάληψη κ μην αγχώνεσαι άδικα 😉🥰

Σ ευχαριστώωωωωωωωω φοβάμαι πολύ δεν ξέρω γιατί με βγήκε έτσι ,είδα και στον ύπνο μου ότι με ήρθε η περίοδος και ίσως επηρεάστηκα,μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kateriniw είπε:

Σ ευχαριστώωωωωωωωω φοβάμαι πολύ δεν ξέρω γιατί με βγήκε έτσι ,είδα και στον ύπνο μου ότι με ήρθε η περίοδος και ίσως επηρεάστηκα,μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες 

Τπτ κορίτσι μου, λίγο υπομονή μέχρι αύριο!!! Καλά για τον ύπνο κ εγώ έβλεπα εφιάλτες κ απ'ότι έχω διαβάσει κ από άλλα κορίτσια το είχαν στην εγκυμοσύνη να βλέπουν άσχημα όνειρα... Ορμόνες, παιχνίδια του μυαλού, όλα μαζί ένας αχταρμάς 😕🥴 ΄Όσο θα περνάει ο καιρός κ θα προχωράει η εγκυμοσύνη τόσο θα ηρεμείς 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Τπτ κορίτσι μου, λίγο υπομονή μέχρι αύριο!!! Καλά για τον ύπνο κ εγώ έβλεπα εφιάλτες κ απ'ότι έχω διαβάσει κ από άλλα κορίτσια το είχαν στην εγκυμοσύνη να βλέπουν άσχημα όνειρα... Ορμόνες, παιχνίδια του μυαλού, όλα μαζί ένας αχταρμάς 😕🥴 ΄Όσο θα περνάει ο καιρός κ θα προχωράει η εγκυμοσύνη τόσο θα ηρεμείς 🥰

Μακάρι να προχωράει μακαριιιιι

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Candy95 είπε:

Γεια σας κορίτσια 🩷 Έχω τέσσερις μέρες που έχω ξεκινήσει τις ενέσεις , πρώτη φορά εξωσωματική !! Πάμε με θετική ενέργεια 💪🏼

Καλως ηρθες στην παρεα μας @Candy95 ! Εισαι νεα στο φορουμ και αργουν λιγο τα μηνυματα σου. Πως αισθανεσαι με τα φαρμακα; Κι εγω ειναι να ξεκινησω τις ενεσεις τελος του μηνους (1η εξωσωματικη και για μενα).

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Candy95 είπε:

Γεια σας κορίτσια 🩷 Έχω τέσσερις μέρες που έχω ξεκινήσει τις ενέσεις , πρώτη φορά εξωσωματική !! Πάμε με θετική ενέργεια 💪🏼

Καλώς ήρθες και εσύ κορίτσι!!! Εγώ μάλλον Ιουλίο θα ξεκινήσω!! Έτσι με θετική ενέργεια και πίστη εδώ θα είμαστε να τα λέμε!!! Καλή αρχή να έχεις με τα καλύτερα αποτελέσματα!!!💗

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Candy95 είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι!!! Με το κάλο εύχομαι να είναι πρώτη κ τυχερή!!!😊 Αν θες πες μας λίγα πράγματα για σένα, να σε γνωρίσουμε!!! Τα μηνύματα σου αργούν γτ είσαι νέο μέλος κ θέλει 20 κ πάνω για να φαίνονται αμέσως!!!😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...